Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CFCHackney
Jeg bliver rigtig, rigtig utilpas hvis vi sælger Mata til United.

Og jeg er ved at være godt træt af Mou.

Og Emenalo.

Hvis vi sælger Mata til United, altså.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af JCech
Ifølge Sky har Utd budt £40m for Mata.
Thank you, José.
Skrevet af Black Spider
Fint at du stempler ind i forhold til det indlæg du sikkert har overset.

En nyopførelse af Jeppe på Bjerget. Jeg elsker det.

Næh, jeg overså det ikke, men jeg har jo ikke ubegrænset tid til at svare på alting, og selv om det var en sjov lille bredside, så havde jeg ikke ubetinget travlt med at svare. Dels fordi du virker en del ældre og gamle mennesker skulle være mere tålmodige, og dels fordi det virkede riskabelt at prikke til en så koncentreret omgang mavesurhed, uden at være nogenlunde vågen.

Men lad os gå igennem indlægget. Du skrev til at starte med lidt om vores åbenbart fantastiske evne til at hente skæve eksistenser og sløje spillere, og bevares, det er da ikke helt ved siden af, men sådan går det jo for de fleste klubber. I har jo eksempelvis hentet folk som Bendtner, Chamakh og Jeffers. Eller Lehmann, hvis du vil have en skæv eksistens med bærende rolle.

Det er i øvrigt fint nok, at du ikke bare mener, at Rooney passer godt ind fordi han så vil være en cunt i selskab af cunts, men derimod fordi han er en skæv eksistens i en klub med historie for skæve eksistenser. Det var ikke lige sådan jeg læste det foregående indlæg, men fair nok. Rooney er dog stadigvæk en cunt, uanset hvor skæv hans eksistens er, og du kan vel ikke fortænke os blå fans i ikke at ville have flere af dem end nødvendigt?

Så er der lidt snak om, hvorvidt vi faktisk har ændret os fra det "gamle Chelsea", som jo åbenbart er med reference til pre-Roman tiden, hvor indkøbsstrategien var både optimistisk og nostalgisk, samt at det er svært for dem, som så det "gamle Chelsea" for 10-15 år siden, at tage det nye helt seriøst. Underforstået at os som ikke anser Chelsea som en joke må være komme til post-Roman? Den var jo helt ny.

Du har dog fat i en pointe efterfølgende, da en del af Chelseas fans ganske rigtigt kun går op i at vinde, uanset hvad omkostningen er. Så længe vi vinder er det fint, og hvis vi ikke vinder var det helt forkert. Men er der ikke en række Arsenal-fans, der føler noget tilsvarende? Er der ikke en jævn strøm af folk, som skriver løs om, hvilke stjernespillere Arsenal pinedød skal hente, for at kunne kæmpe med om mesterskabet? Er det du peger på ikke nærmere end funktion af tiden end af et egentlig klubtilhørsforhold?

Endelig slutter du af med noget, der minder om aristokratens bitre undråb, efter at pøblens revolution fuldstændigt har ødelagt hans drømme om et forfinet og arbejdsfrit liv, hvor han nobelt kunne hundse med folk og være nedladende i sikker overbevisning om sin egen personlige og statusmæssige overlegenhed, uden nogensinde at skulle gøre andet for at gøre sine rettigheder gældende end at pege på en stamtavle.

Ja, Chelsea er nyrige. Måske ender vi med at blive en del af eliten. Men for øjeblikket er vi stadigvæk bare nogenlunde civiliserede bonderøve, som for det meste har det sjovt mens den gamle garde stadigvæk rynker på næsen og himler op om, at vi bøvser ved bordet, drikker af flasken, og spiser vores smørrebrød med fingrene. Jeppe på Bjerget? Måske. Jeg har kun et overfladisk kendskab til historien. Hvis jeg fanger din pointe rigtigt, så går der dog i det mindste et stykke tid, før vi kæfter lige så meget op om 20 mesterskaber som ManU og LFC typer.

Jeg ved personligt ikke, hvad næste fase bliver. Jeg håber, at vi har ambitionsniveauet til mere end blot at være for evigt nyrige, men jeg håber så meget, der ikke bliver til noget alligevel. Jeg kan selvfølgelig også kun i begrænset omfang udtale mig for andre fans, og jeg har som bekendt ikke antydningen af indflydelse på, hvad klubben faktisk gør, men jeg er ret sikker på, at jeg ikke er den eneste, der håber på lidt mere opbygning af kultur, og lidt mindre konstant svingdør og kæmpeindkøb,

Lider jeg af småklubsmentalitet? Måske. Hvordan definerer du det? Jeg går mere op i værdier end sølvtøj, og jeg går nok også mere op i spillet gennem 90 minutter end jeg går op i stillingen, selv om jeg selvfølgelig ikke er glad for at tabe. Det er okay at vinde, men hvor fedt er det at vinde, fordi modstanderen bare smed sig? Hvis det er småklubsmentalitet, så ja.
Skrevet af TheBridge
http://ekstrabladet.dk/s…2200501.ece


Hvis dette passer er det blot et spørgsmål om tid før det bliver offentliggjort :(
ChelseaFC
Skrevet af Jonson10
Jeg forstår intet af det salg hvis det sker, intet!
Den mand har så meget klasse og kvalitet at han burde være selvskreven i start-11´eren. Jeg er godt klar over Mourinho sætter stor pris på det defensive arbejde, og det er self ikke Matas største force. Men han ville sagtens kunne fungere i vores nuværende system alligevel efter min mening.

Please lad det ikke ske.
Danmarksmester 2021 - Det flotteste og vigtigste mesterskab i dette årtusinde.
Skrevet af Schmitte
@TheBridge

Historierne er de samme, som skysports bygger deres på - Guillem Ballague (stave).

Troværdigheden omkring ham er meget 50/50. Han skrev fx vedr. Guardiola, at han slet ikke kunne blive enig med Bayern og var langt fra dem. Dagen efter blev han så offentliggjort i klubben. Han var også offensiv omkring United og transfers i sommers.

Men lad os vente og se. Indtil videre ser det ud til, at United i hvert fald har budt på ham. Hvad der ellers sker, kan vi kun gisne om, men er der tale om de høje beløb, ville det ikke overraske mig, hvis man endte med at sælge.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af Emilfu
Guillem Balague er en glimrende journalist og forfatter, han skriver på et spændende og meget beskrivende sprog i både hans bøger og hans artikler.

Når det så er sagt, rammer han desværre ofte ved siden af især på hans Twitter. Han har dog foden indenfor, og som en af de få ofte adgang til især mange af de spanske spillere.

Balague og Graham Hunter
Skrevet af Schmitte
@Emilfu

Kan anbefale Di Marzio. Han plejer at komme ret tæt på og underbygger bl.a. med billeder. Gjorde han fx med vores indkøb af Matic.

Han melder også ud, at Mata er tæt på et skifte til United.
Samtidig skriver han, at vi har forhørt os på Salah fra Basel.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af MIghtyBlues
Så ligner det, at Mata er ved at være fortid.

Det er åbenbart lykkedes vores fantastiske træner, at smide ikke bare vores mest kreative spiller på porten, men også en af de mest sympatiske. Og så iøvrigt årets spiller de sidste to sæsoner.

FØJ FOR FANDEN !!!

Hvor jeg dog fortryder jeg nogensinde ønskede Mourinho tilbage på Broen. Det er simpelthen så ækelt det der foregår. Gud hvor jeg håber han spiller sit livs forår, så Roman kan se hvad hans idiotiske træner fik ham overtalt til at slippe.

Man er fandme en retarderet idiot, hvis man ikke kan finde plads til Mata på sit hold. Fremtiden ser sort ud.

Edit. Så kan han jo passende sende Lukaku, Courtois og Luiz videre til sommer. De passer sikkert heller ikke ind i hans planer.
Skrevet af Halil
BREAKING NEWS: Juan Mata arrested after being caught attempting a U-Turn half way up the M6

Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af No17
Er Man United egentlig Chelsea´s største rivaler? Eller er det Liverpool, Spurs, Arsenal, nogen andre fra West London(QPR, Fulham)?
\"Soldado makes me realise i wasn\'t that sh*t\" - Gary Lineker
Skrevet af stofferc
@No17:

Man kan ikke rigtig pege på nogen bestemt klub, som er Chelseas største rival. Tror de fleste fans ville pege på Arsenal eller Spurs, men vi har ikke en rival, som Arsenal har Spurs, Liverpool har United/Everton og United har City/Liverpool.
-
Skrevet af stofferc
On topic:

Jeg holder så uendelig meget af Mata, men når han ikke spiller skal han heller ikke være i klubben. Bare pisse belastende at vi skal være medvirkende til at styrke en potentiel konkurrent markant med en absolut klassespiller. Også selvom det er for mange penge.
-
Skrevet af Bosse1983
Du skal få et svar senere, BS. Jeg har et fly jeg skal nå. Imens kan du glæde dig over at Shrek ikke kommer til, men at man har en anden Cunt, her med stort C, i kikkerten.

http://www.101greatgoals…i-tel-aviv/

http://www.101greatgoals…iv-part-ii/

Good thing you dodged that bullet. Mon de informerer Abramo, inden de står i den akavede situation, hvor Salah prøver at fist bumpe ham?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af CFCHackney
Jeg fortryder i dén grad, at jeg nogensinde ønskede Mou tilbage til Chelsea.

Derudover er Emenalo og Roman da også nogle fæhoveder, hvis de går med til at sælge Mata til United.

Oh well, i det mindste kan man da stadig se ungdomskampene og nyde dem.

Det før sgu lidt ondt at være Chelsea-fan lige for tiden. Det må jeg erkende.

Godt at den står på druk i massive mængder de næste par dage. Og arbejde.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Black Spider
Du skal få et svar senere, BS. Jeg har et fly jeg skal nå. Imens kan du glæde dig over at Shrek ikke kommer til, men at man har en anden Cunt, her med stort C, i kikkerten.

Tak, men hvis det bare bliver endnu en omgang vrøvl uden andet formål end at hælde lort efter Chelsea, så må du for min skyld gerne spare dig besværet. Alternativt er der en småseriøs risiko for, at jeg reagerer lidt indebrændt.

Og ja, selvfølgelig glæder jeg mig da helt vildt over, at vi har en eller anden egyptisk sæk lort fra elendige Basel i kikkerten, nu hvor vi sælger Mata. Simpelthen. Men hey, det var sikkert en skide skæg påstand at finde på, og den viser jo fandme også format af en anden verden.
Skrevet af Black Spider
@ Hackney

Tja, lige nu gør det lidt ondt på selvforståelsen, og hvis vi så køber lorten Salah nu og spæder op med Rooney til sommer, så begynder jeg sgu nok at lyde lidt som en billigere udgave af Mugesh.

Det positive lige for øjeblikket er dog, at hvis Mou holder sig til formatet og kun bliver et par år, så har vi sikkert et okay fundament at bygge på, når han engang smutter, og selv på yderligere 2-3 år burde han have svært ved at nå at ødelægge talentarbejdet fuldstændigt. Med den rigtige efterfølger, så skal vi bare lige have sparket affaldet ud, bogstaveligt talt, og så er vi tilbage på skinner igen. Måske. Med lidt held.

Der er i øvrigt ikke noget at fortryde. Dels havde dit ønske jo ikke nogen som helst indflydelse på, hvad udfaldet af virkeligheden ville blive, og dels håbede du jo på den alternative situation, hvor den legendariske manager "kom hjem" og faktisk videreførte det projekt, klubben virkede til at ville starte på, i stedet for fuldstændigt at konvertere det til et købecirkus.
Skrevet af ThePensioner
v.Gaal har udtrykt ønske om at træne i PL efter VM til sommer... Si´r det bare...

Og så må vi nok bare indstille os på at se Mata i rødt om en dag eller to.
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Geddar , moderator
"v.Gaal har udtrykt ønske om at træne i PL efter VM til sommer... Si´r det bare.."

Tror du da Abramovic overvejer til at skifte Mourinho ud, mens han kan se holdet er godt med i mesterskabskampen og inde i en god stime?

Den mest oplagte destination er Spurs.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af ThePensioner
ved det... Og nej, jeg har intet håb tilbage for Pappa Romans gøren og laden - om jeg nogensinde har haft det...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
annonce
0