Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ThePensioner
gotta love that Dean...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Martinovic
Elendigt dømt. Enten er der rødt kort, ellers er der frispark til Natasjic, fordi Oscar springer ind i ham.
Mojn do!
Skrevet af $aw
Haha fandt denne inde i en WAGNH tråd http://static3.wikia.noc…dited-2.jpg
Carefree
Skrevet af La Mir!!
Hazard bliver konge. For satan han er dejlig.
Daje!
Skrevet af TheBridge
Ava avavavav... En redning kom så fløjt af!!!
ChelseaFC
Skrevet af No-Superman
YES, vigtig sejr!!!
"Please! This is supposed to be a happy occasion. Let's not bicker and argue over who killed who."
Skrevet af TheBridge
Yeeeeaaaah!!!!!
ChelseaFC
Skrevet af Kratos
Matic out-Yaya´ede Toure noget så grusomt, vildt at se.
FCK og United siden \'92.
Skrevet af Forza Zola
Hold nu kæft en præstation. Fuld fortjent sejr. Eneste minus er at vi ikke lukker den tidligere. Matic, Azpi og Hazard isærdeleshed var helt forrygende. Resten kommer lige efter. Klasse Mourinho.
come on Chelsea
Skrevet af Jonson10
Hold kæft hvor er det godt! Hvilken kamp af Matic? jeg havde ikke troet vi skulle holde nullet 0´et på Etihad. Men for helvede de stolpeskud...
Imod umoderne fodbold! Alle Elsker Os.
Skrevet af La Mir!!
Endnu en mou genialitet..


De fleste inkl. City havde nok forventet bussen.
Daje!
Skrevet af stofferc
Kongeindsats i aften. Intet mindre.

Luiz og Matic spillede begge en virkelig virkelig god kamp, ligesom det også var tilfældet med alle de bagerste. Fremme var Hazard næsten uspillelig, selvom han havde nogle ekstremt arrogante boldtab. Sådan en aften er man glad for han ikke havnede i City.
-
Skrevet af MIghtyBlues
Vi har jo købt den hvide Toure i Matic !! Fantastisk sejr !!
Skrevet af howalt90
Nu håber jeg ikke at Sir Cum synes det upassende at jeg skriver hvad jeg gør, men man ved jo aldrig med ham.


Hold nu op det var imponerende.. Ikke set så flot og streng en disciplin siden Barca fik den at føle under Di Matteo.. Mou viste klassen og spillerne kendte deres rolle til perfektion.. Pellegrini fejlede også flere steder, men skal ikke tage noget som helst fra sejren.. Imponerende.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Naughtyboy
Den bedste fulde kamp i sæsonen! Hvilken præstation! Cech var altså også vigtig, men Matic har vist sig at være en fremragende signing. Hazard er bare fantastisk!
Skrevet af Schmitte
Nåh...

Som en der talte meget for Matic, inden vi købte ham, tillader jeg mig at spørge, om han har overbevist en del af kritikkerne nu?

Stærk kamp og skønt at se, at vi for en gang skyld ikke bliver udraderet fysisk mod dem.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af KnockOut
Det er jo en fryd at se Chelsea, det er 100% sådan her man vil se dem, kæft en gejst og wow et stykke arbejde af willian, Luiz, Ivano, Terry og Cahill, Apz, men for mig var der en kæmpe stjerne i defensiven og det var sku Matic sikke et monster, jeg er så stor fan. 2 kampe i trøjen og han har bare taget kontrol over den midt.

jeg ved ikke hvorfor man skal blive ved med at læse alt det negativ vræl fra de samme 3-4 Chelsea fans every danm game, der er aldrig noget der er godt nok til dem, vi har lige slået nr 1 team.

Helt perfekt stjerne kamp af alle på nær rami der var under vanlig nivue

Harzard / Matic MOM.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af stofferc
Nu skal man selvfølgelig slå koldt vand i blodet omkring Matic. Nu må vi jo også lige se på den lange bane. Men det er godt nok imponerende, at han spiller sådan en kamp som i dag efter kun 2 uger i klubben. Jeg ser frem til at se ham spille igen i hvert fald.
-
Skrevet af ScouserBoy
Man må sige han formår at sætte sine spillere op til de store kamp. Sublim indsats. Men der var sgu heller ikke meget modstand fra træneren på den anden side i dag.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Skrevet af MIghtyBlues
Sagde Mølby iøvrigt, at Willian skulle have haft 2 gule kort, for ikke at gå hurtigt nok ud af banen ved udskiftningen ?? Gamle tykke bitre mand..
annonce
0