Snak

Mere indhold efter annoncen
Donnie_ Jeps, men han spillede den stadig, og det samme gjorde Mata. Jeg synes nu det er fortjent nok at både Bale og Ramires er med :)

Den med Hulk så jeg godt tidligere på SKysports tror jeg det var. Men spørgsmålet er hvor meget sandhed, der er i den?

Mugesh

”Og på sine bedste dage var Zola jo urørlig, så jeg synes bestemt han fortjener den kredit han får.”

Det var henvendt til denne kommentar at Zola var/er berettiget til den kredit han får, med argumentet at han var urørlig, mens Drogba måske ikke får den samme kredit, selvom Drogba nok har været mere urørlig for modstanderen end Zola var.


Tja.. kan godt se hvad du mener.. men jeg har vel ikke sagt noget om at Drogba ikke er urørlig/ at Drogba får nok kredit/ ikke gør? Drogba er vel sammen med Ossie, Tambling og Bently/ Greaves den bedste angriber nogensinde i klubben, og det tror jeg ikke, der er mange, der vil være uenig med/ ikke give ham kreditten for. :)
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Hulk er interessant, som altid, men så nu hellere James Rodrigez(staveplade), synes prisen er for høj(Hulk), og minder for meget om Sturridge i spillestil.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Rodriguez er helt fantastisk! Og gjorde det også super under AVB.

Hulk er dog længere fremme og kan også bruges på 9´er pladsen hvilket er godt. Og han koster nok en del mindre en klausulen siger. Rodriguez har helt sikkert også en skyhøj frikøbsklausul. Han ville nok ikke være meget billigere end Hulk.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Rygterne siger vi er tæt på Hulk. Vores rige far, har godt nok taget pungen frem!
Hulk er ikke en uinteressant spiller, og når nu vi står til at miste Malouda og måske også Kalou, får vi også brug for fornuftige alternativer til kanterne. Det er vel dér, han er tiltænkt en plads, eller tager jeg fejl?

Det er ikke meget jeg har set til Porto og Hulk.
Marin og Hulk er nok hentet ind som erstatninger for Kalou og Malouda. Plus Hulk også kan dække Drogba´s plads hvis han smutter. Det er det gode ved at vi får Hulk hvis Drogba også smutter så har vi en 2 i 1 løsning med ham og skal derfor ikke kigge på både angriber og en wing. Eller det tror jeg da i hvert fald ikke. Men man ved aldrig med Roman.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Købet af Marin, og muligvis Hulk er et signal på vi vil spille med bredde kanter til kommende sæson, hvilket jeg finder meget passende.
Nu kender jeg ikke det store til Marin, men Hulk er ikke nogen Downing-type der klistrer sig til kridtstregerne, så om han ligefrem er en "bred kant" ved jeg nu ikke helt. Men det er godt med forstærkninger til kanterne så vi kan have Hulk, Sturridge,Ramires, Marin, kakuta (Mata).
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Må også indrømme jeg ikke kender meget til Marin, udover han er en venstrekant, der kan lide at holde på bolden.

Hulk er nok også en mere "indvendig angriber", men han kan også spille på kanten, og derimod også helt ude hvis det skal til. Det kommer nok an på hvordan man bruger ham.
Hulk plejer at spille højrekant og kan godt lide at gå ind i banen til sit venstre ben. Men han kan også spille modsatte kant og gå bredt. Men han er mere en Sturridge type end en Valencia/ Downing type. Men hvis handlen bliver en realitet skal han helt sikkert nok blive en gevinst!

En lille Compilation af ham. De ligner meget godt den Hulk man plejer at se. De meste af det er fra sidste sæson. Og specielt den kamp mod Spartak var han helt magisk. http://www.youtube.com/w…fJ77-4OKObg
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce