Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af chrmik
Jeg synes vi skal nappe begge spillere ...
Så kan vi lave vores eget COMA angreb som modtræk til det røde luftfartsselskab :)

On topic ... Jeg håber virkelig courtois forlænger og vi offentlig mindst 1 angrebshandel inden VM
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af CFCHackney
Og Cole er færdig i Chelsea, efter en del fine Tweets.

Tak for alt.

Det bliver spændende at se, hvem vi køber som erstatning.

Moreno eller Rodriguez, tak.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Bosse1983
Er Shaw helt død? Afhængig af Lukaku-situationen og Cole, Lampard og Terrys snarlige afgang, skal man vel også tænke lidt i retning Home Grown? Næste generation ser lidt tynd ud, så det er vel noget man til dels må købe sig til. Ake, Chalobah med flere er vel realitisk et par år væk.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af CFCHackney
Jeg skal, ikke kunne sige, om Shaw er helt død, men det ligner det vel lidt.

Det eneste jeg ved, er, at vi er ude efter en ny venstreback.

Men jeg er naturligvis helt enig, Bosse.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Bosse1983
Det hele kompliceres vel også af, at Shaw har fået en billet til Brasilien, hvor Southampton naturligvis håber han kommer i vinduet og prisen kan få et løft. Ligeledes ændrer det naturligt nok hans fokus for sommeren. Ud over det prøver Spuds muligvis at poache træneren, så pludselig er der væsentlig flere ubekendte end for bare et par uger siden.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Didier
Hack:
Hvem er dine kilder? I store træk :).

Transfersnak:
Der er en nyhed om Morgan Schneiderlin. Jeg har ikke set vildt meget til ham, men kunne han være Matics makker, eller er han ikke den type, der mangler?
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af Skycolour
Når nu Cole er smuttet, så mangles der helt bestemt nogle Home grown i truppen. Det kan selvfølgelig være Jose har styr på at opgradere nogle unge, men ellers ville Shaw lyder som et interessant valg. Så er der bare det med at alle top engelske klubber jo vil have ham....
Ellers er der da også andre Engelske/Britiske/homegrown spillere som er interessante for Chelsea. Glæder mig faktisk mere til at se hvad der sker i den favør end så meget om hvad der sker på angriber posten(Selvfølgelig helst egne spiller, tak :) )
Skrevet af aagaard2
Tilgang af nogle engelske spillere ville være rigtig godt, men vi har jo også mulighed for at benytte nogle af de unge fra akademiet til at udfylde de pladser.

Ellers kan vi kigge mod Everton, de har jo en særdeles interessant Barkley og så er der også gået rygter om, at vi er interesserede i John Stones - som ville kunne dække højre back eller centralforsvaret. Hvor meget hold der er i de rygter og hvordan Stones niveau er, har jeg ingen ide om.

Og så lige et af de laaangt ude ryger: Yaya er utilfreds i City, hvor han ikke føler sig velkommen og ingen ønskede ham tillykke på hans 31 års fødselsdag - så nu vil han væk og er villig til at gå ned i løn. Drømmesigning, men det rygte giver jeg ikke meget for :) http://www.dailystar.co.…ng-in-wings

Skrevet af RobertTheRobber
@Bosse

Spot on, Bosse. Det kan ende med at blive lidt af et problem med de homegrown, når nu 2 af de "faste" forlader os. Terry har som sagt tidligere forlænget og endda til "kun" £80.000 om ugen. Og som du helt rigtigt nævner, kan Shaw næsten ikke undgå at blive andet end dyrere under/efter VM, til trods for at han er bag Baines.

Alt efter hvad Lampard gør, bliver det lidt indviklet hvorledes løsningen kommer til at udfolde sig. I det mindste tvinger det mere eller mindre Mourinho til at hive et talent op eller to.

Angående Shaw, så tror jeg de fleste herinde gerne ser Shaw i vores trup. Dog ikke, hvis vi skal i en budkrig med United eller ligende og ender med at betale £35+ mio. i transfer og £100k om ugen for ham. Så er der andre alternativer i bl.a. PvA og Bertrand eller som Hackney nævner, Moreno eller Rodriguez.

Jeg er selv ret hooked på Alex Sandro, men min endless rambling omkring ham, har tilsyneladende ingen effekt haft på mine fælles fans herinde, hehe.


@aagaard2

John Stones er virkelig en interessant spiller, men vores historik taget i betragtning mht. brug af talenter, ville hverken Chelsea eller Stones vinde på et evt. skifte. Barkley ville naturligvis være en fantastisk signing, men ham + Costa + en venstreback (Såfremt vi ikke benytter Bertrand eller PvA), bliver dyrt, rigtigt dyrt.


@Mandzukic-rygterne

Det ville være intet mindre end genialt, hvis vi fik Mandzukic i stedet for Costa. Det virker dog decideret hul i hovedet at smide så meget som David Luiz + 175 mio. efter ham. Så hellere, suk, Costa til £32 mio.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af aagaard2
@RobertTheRobber

Det er også forvirrende med Luiz, Mandzukic og 175 millioner - jeg tror ikke der er nogen der kan holde rede på, hvem det er der sender de 175 millioner med. Jeg har læst flere steder at det er Mandzukic + 175 millioner for Luiz - men har også læst det omvendte scenarie.

De seneste rygter går dog på, at vi har lagt et bud, der ikke involverer Luiz. Kan vi få Mandzukic til en fornuftig pris og så enten beholde Luiz eller sende ham til Barca/PSG for 300+ ville det heller ikke være helt dårligt.

Men lige nu kører der alle mulige rygter - det er slet ikke til at holde styr på.

Jeg læste også en artikel, hvor Mou har udtalt at han ikke vil handle før efter VM...
Skrevet af CFCHackney
@Dider

Et par fodbold agenter der som regel har rimeligt godt styr på, hvad der foregår i Chelsea transfermæssigt.

De sagde, at vi var på udkig efter en central midtbanespiller, en venstreback, og så som minimum en angriber, som så i dette tilfælde er Costa, der skulle være kommende Chelsea mand.

Ingen af dem nævnte noget om Mandzukic, hvilket gør mig en smule skeptisk over for lige netop den handel.

@Robert

Alex Sandro ville ikke være dårlig, men jeg er jo Shaw fanatiker. Hvilket jeg nok bør lægge på hylden.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af chrmik
CFCHackney

Hvad siger dine kontakter til rygtet om at PSG vil swoppe Cavani med Hazard ?
Sælger vi Hazard sælger vi godt nok ud af fremtidens hold
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af CFCHackney
Det har de ikke nævnt noget om.

Men det lyder usandsynligt.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af KnockOut
chrmik, det lyder ret søgt og vil ikke give nogen mening for Chelsea, at all.

Jeg må sige jeg glæder mig som et lille barn til at se hvad der kommer til at ske, vil meget gerne der står BA solgt til xxx, Torres rejser hjem til hjerte klub, luiz er solgt til £££££ rig klub.

der efter en VB, CM, ATT, så er jeg en glad mand ;)
Hvis Lukaku også kommer hjem !
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af aagaard2
http://www1.skysports.co…668/9319842

Ham Eto´o skyder med skarpt - han må med sikkerhed være fortid i klubben. Hvilket jeg bestemt ikke har noget imod.
Skrevet af MIghtyBlues
Den har Mourinho vel selv bedt om, da han morede sig på bekostning af Eto´o, men fint han smutter videre. Underligt nok, så var han tilsidst min foretrukne angriber af de 3 der var i truppen. Det siger vel lidt om niveauet, da Eto´o ikke er min kop the,

Skrevet af Sir , moderator
Lugter af en tur til Galatasaray.
Dette er en signatur.
Skrevet af Schmitte
@Sir_Cumcised

Har også hørt nogle rygter om Roma, men om der skulle være noget i det, ved jeg så ikke...
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af Sir , moderator
Det håber jeg virkelig ikke.
Dette er en signatur.
Skrevet af La Mir!!
Nej tak til Roma, vil hellere have fingrene i Lukakku.
Daje!
annonce
0