Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af NickRomano
Den måske bedste spiller på den position, som er vanskeligst at besætte - det betaler man lidt ekstra for.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af chrmik
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Black Spider
Omkring 20 mio pund for Luis (og åbenbart ikke mere end 70k i løn) er måske i overkanten for en 29-årig, men han burde være blandt de bedste i ligaen i de næste tre sæsoner, hvilket måske nok ikke er det længste perspektiv, men dog trods alt burde være langt nok til at vi kan få styr på resten af holdet.

Jeg ved ikke, om jeg ligefrem er en fan af købet, men det kunne være en del værre.
Skrevet af Kemosabe
Nej, som andre siger vrimler det jo ikke med fantastiske venstrebacks som man bare kan plukke løs af. Luke Shaw er selvfølgelig det varmeste talent, men desværre for os, mangler Man Udt også en venstreback og er villige til at gå det stykke længere mht transfersum og løn. Vi kan jo ikke altid få dem vi helst vil have.

Jeg synes Chelsea har været rimelig langsigtede med mange transfers de sidste par år, så jeg kan godt leve med, at Luis ikke kommer til at spille for os i 10 år og formentlig ikke kan sælges videre. Mht PvA, tror jeg personligt ikke meget på, at han kommer til at slå til i Chelsea, hvis altså hans spillestil er nogenlunde som for 4 år siden. Som jeg husker det, styrter han jo frem og glemmer tit helt at forsvare og det er altså ikke min kop te og næppe heller Joses.

Ryan Bertrand, derimod, ville jeg personligt synes var god nok som backup. Han er solid nok defensivt, men så selvfølgelig mindre god offensivt. Jose er dog nok ikke tilfreds, eftersom han jo stort set ikke har spilet, og mon ikke også at Ryan efterhånden prioriterer at få spillet noget fodbold.
Skrevet af aagaard2
Jeg er enig i, at vi skal have en ny venstreback - og Luis er da bestemt et godt bud, der kan gå ind og styrke truppen med det samme. Jeg ser også gerne at PvA bliver hentet ind som backup, så han forhåbentlig kan blive klargjort til at overtage for Luis om nogle år (i tilfælde af, at han hentes). Bertrand har jeg desværre ikke de store forhåbninger til længere, jeg synes, at hans udvikling er gået lidt i stå de sidste par år - og at han skal spille fast på venstrebacken om 2-3 år, det kan jeg simpelthen ikke se.

Et helt andet spørgsmål der vil rejse sig, hvis vi henter Luis - hvordan vil Mou så udfylde højrebacken? Man må i så fald formode, at Luis er klart førstevalg til venstreback - dette giver mulighed for at rykke Azpi over på hans højreback, men her har vi også Ivan - som Mou er helt vild med at benytte på højreback. Det ville være så synd, hvis Azpi får en reserverolle næste sæson - det ville jeg slet ikke kunne bære.

Ønskescenariet ved et køb af Luis, må være:

VB: Luis (PvA)
HB: Azpi (Ivan)
CB1: Cahill (Ivan)
CB2: Terry (Zouma)

Dette ville dog betyde, at Ivan ikke ville være en del af start-11´eren og det har jeg svært ved at se ske.
Skrevet af CFCHackney
Jeg er glad for Luis handlen. Så kan Azpi endelig komme tilbage på sin normale position.

Og Luis er der fandeme krummer i.

Atsu, må Mou MEGET gerne give en chance i Pre- Season.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af maarkap
Jeg vil give folk ret i, at det virker som mange penge for en "gammel" back, men set i det større billede er det ret godt købmandsskab:

https://twitter.com/Uber…83967782912

Selvfølgelig passer priserne sikkert ikke helt korrekt, men det væsentlige er at man sælger to der var i "overskud" og får styrket de tre svageste pladser.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Schmitte
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af Didier
Jeg har efter Belgiens kamp tænkt, lettere blasfemisk I know, at måske Mou & Chelsea har mere forståelse på Lukaku end os dødelige fans. Jeg forventede en vild kamp fra ham til VM i dag, hvor han skulle vise andre klubber, at de skulle købe ham fri - eller Chelsea, at de skal regne med ham. Desværre var det en værre lorte kamp, som ikke var bedre end noget, man har set fra Eto, Torres og Ba. Indsatsen var ikke urimelig for en 21 årig knægt, men det var den for en 21 årig, der vil være fast mand i en kæmpe klub.

Misforstå mig ikke; jeg vil hellere end gerne have Lukaku til at få en stor Chelsea-karriere, men hvis hans krav er, at han skal spille fast i Chelsea, så skal han levere i store kampe, som f.eks. disse til VM.

Jeg generaliserer, det ved jeg, men det var lidt bekymrende for hjertet, at han ikke bankede kasser ind og fejrede det på Droggie-måden :(
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af Black Spider
Selv Drogba kunne jo ikke bare løbe igennem 5 forsvarsspillere og score mål efter behag. Og resten af belgierne gav jo ikke Lukaku ret meget at arbejde med. Dembele sløvede alting ned ganske voldsomt, Chadli gjorde ikke noget væsen af sig, Bruyne ramte mindre end han plejer, og Hazard var som vanligt ganske tungt markeret. Og ingen foretog løb ind i feltet omkring Lukaku. For at gøre alting helt perfekt, så kom "fuldbackerne" heller ikke ret langt frem, hvilket i praksis holdt Belgien fast med 6 offensive mod Algeriets 6-10 mand bag bolden.

Dermed ikke sagt at Lukaku leverede, for selvfølgelig gjorde han ikke det. Selvfølgelig manglede der vildskab og arbejdsraseri fra ham, og hvis ikke temperaturen havde været sølle 24 grader, så kunne man godt være fristet til at spekulere i en omgang hedeslag. Men det er nok alligevel lidt for optimistisk at forvente, at han skulle kunne levere ret meget, når resten af holdet er så statisk.
Skrevet af Geddar , moderator
Lukaku spillede ikke en god kamp, men arbejdsbetingelserne var ganske rigtigt sløje. Det blev ganske enkelt for nemt at markere ham med 1½ spiller. Det offensivspillerne leverede var jo også sløjt, og uden overlappende backs blev det for nemt for Algeriet at dække snævert.

Og så hører det med til historien at han indtil for nyligt døjede med en ankelskade.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Didier
Naturligvis har I ret. Holdets kollektive elendige indsats spillede ind, men det var nok i sådanne situationer, at jeg håbede på, at han kunne løfte niveauet lidt - for det er en fantastisk egenskab at have! Det var ikke min mening at forlange noget urealistisk af ham, men hvis man er "stor i munden", som medier fremstiller ham til at være, så er det skidt at blive skiftet ud til fordel for Origi, som, ud fra stats, ikke har lavet noget som helst tidligere.

Geddar; skaden havde jeg glemt. Måske spiller den også ind på udskiftningen.
It\'s a ducking disgrace!
Skrevet af Kemosabe
Det er vel også ok at forvente en smule mere end 0 forsøg på mål og en slap attitude, uanset alle undskyldningerne.

Skrevet af Geddar , moderator
Ja da. Men derfra og så til at konkludere at det nok var tegn på at Mourinho havde ret i ikke at give ham chancen er der alligevel et stykke. Cronaldo spillede jo også skidt i sin første kamp ved slutrunden.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Villafan
Sjovt som Lukaku nu bliver betegnet som 1 af de store stjerner for Belgien. Hvis Benteke ikke var blevet skadet ville Lukaku jo slet ikke spille.

Så mon ikke han skal finde sig til rette på holdet. Han startede jo ikke fast i ret mange af kval kampene - udover dem hvor Benteke ikke var med.
Skrevet af 8letters
Villafan, er det ikke lidt svært at spå om? Lukaku har haft en stærk sæson. Benteke spillede, som du jo selv ved, mildest talt ringe. Personligt vil jeg mene, at Lukaku kom ind i varmen i 2-1 kampen med Kroatien tilbage i efteråret.

Kunne være fedt, hvis Lukaku kunne tillægge sig et dræberinstikt. Han ligner ikke en fighter af guds nåde.
Lampard é Deus
Skrevet af Kemosabe
Jeg mener iøvrigt heller ikke, at det var smart at leje ham ud, eller for den sags skyld at han er alt for dårlig til Chelsea, men det var jo Lukaku selv, der bad om at blive lejet ud. Det er jo veldokumenteret. Efter signet fordi han var bange for ikke at spille nok og så måske gå glip af VM. Forståeligt, ja måske, men jeg har stadig svært ved at begribe at en fyr der øjensynligt mener at han er god nok ikke tør tage kampen op. Der skal jo være konkurrence om pladserne i en topklub. Måske er 4 angribere nok 1 for meget, men han må da selv kunne se, at Torres og Ba ikke laver mål, så hvorfor al den bekymring om ikke at spille? Han spillede jo også masser af pre-season. Hvor mange angribere må vi have, før Romelu Lukaku tør spille her?

Lukakus store forbillede, Drogba, var jo kendetegnet ved at, hver eneste gang Chelsea hentede en konkurrent til ham, oppede han sig bare og udkonkurrede dem.

Hvis sæsonen har vist noget er det vel, at hvis du spiller godt, så får du lov at spille mere. Cole og Lampard, som jo i en vis grad var casted som Joses kæledægger kunne jo fx ikke få den spilletid de var vant til, så snart det stod klart at andre kunne udfylde deres pladser mere effektivt, og hvis Matic kunne spille CL, havde Lampard spillet endnu mindre. Undtagelsen er måske Ramires, der får lov at spille ligegyldigt hvor skuffende han er.

Skrevet af MIghtyBlues
Så er kampprogrammet klar til den nye sæson. Vi starter med Burnley ude. Everton og City ligeledes ude i 3 og 5 spillerunde.

http://www.chelseafc.com…ff-campaign
Skrevet af aagaard2
Burnly ude er vel en meget god kamp at lægge ud med.

Hold nu op hvor jeg glæder mig til at ligaen går igang igen, det er næsten ikke til at holde de næste to måneder ud - selvom der både er VM og Tour til at underholde med i perioden...
Skrevet af Kemosabe
Ja, det ser ud til at vi igen i år skal spille to gange mod hvert af de andre hold i ligaen - een gang ude og een gang hjemme. Alt sammen lidt forudsigeligt, pånær selvfølgelig rækkefølgen af kampene, som kunne se ud til at være tilfældigt genereret uanset hvad David Moyes måtte mene.
annonce
0