Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Schmitte
@chrmik

Higuain kommer heller ikke til at koste håndøre. Når vi snakker Napoli ville jeg blive overrasket, hvis der ikke ville være tale om overpris.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
Skrevet af Frederik B.C
Jeg er godt nok også blevet bekymret af at se henholdsvis Lukaku og Costa her i de her to dage. Lukaku var jammerlig og hans førstegangsberøringer var tragisk dårlige.
Jeg synes ikke, at man skal dømme Costa for meget ud fra de her to kampe, det var simpelthen holdet som helhed, der slet ikke ramte niveauet, og det var svære vilkår.
Men igen, ligesom man ikke skal udelukke, at Costa kan blive en succes, så har han omvendt heller ikke helt overbevist mig. Det er en hård nød at knække, og selvom jeg har stor tiltro til Lukaku, så SKAL Chelsea hente en topangriber for at være seriøse bejlere til Premier League
Skrevet af MILANMILAN
Higuain som 2. angriber efter Costa? Manden er dyrere og modsat Costa præsteret på højt niveau i mange år.
http://www.whoateallthepies.tv/wp-content/uploads/2012/11/15-Dejan-SAVICEVIC-Panini-Etoile-Rouge-de-BELGRADE-1991.png
Skrevet af chrmik
@MilanMilan

det var nu Bony som 2. angriber -
Higuain var et emne istedet for Costa da det var bekymringen om ham vi diskuterede.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af KnockOut
jeg er enig vi SKAL have en ny angriber, Manzuk er stadig mit nr 1 valg, men jeg bedømmer slet ikke Costa på de 2 kampe hans hold var det helt igennem pinlig.

Spiller som Ramos, Casillas and so er da super gode spiller men var også pinlig ring, skulle man vende den og bedømme dem på det her VM vil de da aldrig komme til en top klub.

Nej kommer Costa er jeg helt sikker på han vil gør det godt og med Lukaku + Torres som "backups" vil vi være fint dækket ind (BA skal bare videre) ham kan vi da få lidt penge for, Torres græder jeg bare så meget over ;/

Ang Cavani var han da mindst lige så dårlig i hans først kamp, faktisk var hans attitude rigtig dårlig.

Skal der smides mange mange penge for en angriber skal han (LS) hentes i Liverpool og det sker jo nok ikke, han er som jeg ser det det eneste rigtig valg på et højere niveau end Costa.

Ser slet ikke Benzema, Cavani som en upgrade der.

Higuian well han skal bare se at komme hjem til Madrid igen ;)

Men vi kan hvis og hvis alt hvad vi vil, det er Costa vi får det kan der ikke være nogen tvivle om, og jeg er godt tilfreds nu glæder jeg mig bare over en spiller med "kant" i truppen det bliver dejlig at følge ham tæt og resten af Chelsea.

Som jeg ser det er denne sæson MOU´s svendeprøve, skal han lukke munden på kritiker eller vil der bare komme mange flere en ting er sikker det er nu han skal bevise han er andet end flotte ord og Minds Games.

Personlig skal han opfylde 3 ting for mig.

1. Han skal vinde kampe.
2. Han skal vise han har et koncept og hvor han vil hen med det.
3. Han skal show some balls og bruge nogen (bare et par stykker af de unge hist og her).
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Naughtyboy
Fedt med Spanien ude, så kan Fabregas og Costa tage en god badeferie på "Costa" del sol inden de giver sig god tid til at pakke tingene sammen og flytte ind i Sydøst-London hvor fede Costa nok lige skal klimatisere sig inden de skal spille nogen meget lette træningskampe i England, og er super friske til at gennempule Burnley på Matchday 1. Fedt fedt fedt :) De havde ikke vundet VM alligevel.
Skrevet af CFCHackney
Costa er ganske vist en cunt, men det ville da alligevel være synd for ham at blive indlogeret i SE London...

Specielt steder som Lewisham og Eltham.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CarefreeCFC
Costa skifter formentlig ikke til hverken West Ham, Millwall eller Palace, men man skal aldrig sige aldrig - bolden er rund.

Jeg har mere eller mindre accepteret at han skifter til os, efter Hackney´s 007 kilder har bekraeftet det. Tilfreds, er jeg absolut ikke.

Higuain, Benzema, Mandzukic, Müller, Agüero, Dzeko - en af dem ville klart forstaerke vores hold. Det hele afhaenger selvfoelgelig af om vi kan sende Torres/Ba afsted. Hvis Mou vil holde fast i begge to, OG hente en ny topspiller, saa hedder det formentlig farvel til Lukaku.

Benzema, Müller eller Mandzukic som foerstevalg naeste saeson, samt Lukaku og Shane Long som andet/tredjevalg - saa ville jeg vaere glad. maegtig glad!
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af CarefreeCFC
Ooooog i forbindelse med at udvide SB, saa sker det ikke.

Selv med de udvidelser vil SB max kunne holde 55000 pladser, og de tidligere planer regnede med at det ville koste saa meget, at det ikke ville give mening. Derudover er alle afsnit paa SB saa stejle at man, hvis man vil udvide, skal rive ned for at bygge op igen, og det vil tage en del mere plads. Plads som ikke findes.

http://forums.cfcnet.co.…dium-plans/

http://www.chelseafc.com…cle/2629432

http://forums.cfcnet.co.…-the-cards/
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Kemosabe
Nej, jeg mistænker også den nye ´undersøgelse´ for at være et mindre PR-stunt.

Så kan man sige at man har definitivt har afsøgt alle muligheder, når vi sælger Stamford Bridge, bygger luksuslejligheder på grunden og rykker hele molevitten ud i en eller anden udørk, hvor vi så opfører sådan et røvsygt, moderne, Emirates-lignende stadion.

Og, jo jo, selvfølgelig vil jeg gerne have at klubben holder trit med konkurrenternes billetindtægter, så der også i fremtiden bliver råd til at købe en udbrændt, selvtillidsforladt, overbetalt, ikke-scorende angriber i milliardklassen. Jeg ville bare ønske at vi kunne blive på Stamford Bridge.

Undtagelsen er naturligvis Battersea Powerstation, som simpelthen ville være for unik en mulighed for at opføre noget helt ikonisk. Helle for at sidde i den ene skorsten, mens jeg vinker til Roman, der titter ud bag de tonede ruder fra toppen af den anden skorsten mens han blidt stryger en lille kat eller hund med hårene.
Skrevet af CarefreeCFC
Battersea ville vaere smukt, men der blev vi trumfet af en kineser som stadig holder godt fast. Saa vidt jeg har forstaaet det. Det er desvaerre nok ikke en mulighed.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af simplyjonathan
Alene navnet ville have gjort Battersea Powerstation til et ikonisk stadion. Ærgerligt at den mulighed røg.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af Kemosabe
Battersea ville vaere smukt, men der blev vi trumfet af en kineser som stadig holder godt fast. Saa vidt jeg har forstaaet det. Det er desvaerre nok ikke en mulighed.


Ja, det var vist en malaysisk entreprenør, der ville bygge luksuslejligheder med lidt tilhørende shoppingcenter-halløj. Jeg synes dog der var rygter om, at han alligevel ikke helt havde kapital til at gå i gang med byggeriet, men det betyder jo desværre ikke at Chelsea så er i spil. Der er sikkert også en masse andet bøvl med at bygningen er fredet osv, og der er vist ikke en tube-station i nærheden. Men det kunne være sjovt at have et så specielt stadion, hvis det nu skulle være.
Skrevet af CarefreeCFC
Ifoelge hvad jeg laeste mig frem til indeholdte alle (realistiske) bud paa Battersea enten tilskud til en ny undergrundsstation, ellers var stationen en del af buddet.

Kapitalen kom, desvaerre, ogsaa igennem, saa vidt jeg ved. Der har vaeret stille om Battersea i nogen tid, saa jeg tror ikke det bliver en mulighed for os.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af CarefreeCFC
Jeg foeler mig som stadionudgaven af Mugesh lige nu. Alt hvad i kommer med, skyder jeg ned.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Kemosabe
He he, hvordan er udsigten oppe i dit træ?
Skrevet af simplyjonathan
Og hvordan har Mourinho gjort sig skyldig?
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af CarefreeCFC
Udsigten er fornem som altid, Shane Long sidder i traet ved siden af med sin mobil klar, Roman har lovet et opkald.

Og Mourinho har ikke gjort sig skyldig endnu, i forbindelse med Stamford Bridge, men det skal han nok faa blandet sig ind i. Den loegnhals.
Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af Frederik B.C
Nu er der flere, der nævner Benzema i den her angriberkabale, men er det overhovedet realistisk? Jeg ved godt, at det på ingen måde er penge, Chelsea mangler, men er der nogen, der har en fornemmelse af hvilket prisskilt, der er på Benzema og hvorvidt Real Madrid er villige til at sælge?
Personligt har jeg langt hen ad vejen opfattet det som et valg mellem Costa, Mandzukic og til dels Cavani, men hvis Benzema er en mulighed, så vil jeg finde det ekstremt interessant.
At Real Madrid så angiveligt vil kigge efter Suarez som afløser gør det kun endnu mere interessant, det ville være en kæmpe bet for Liverpool.
Skrevet af 8letters
Vi køber Benzema. Real køber Suarez. Win win win win
Lampard é Deus
annonce
0