Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af maarkap
Pinlgt. Utroligt hvordan vi kan have en så elendig anden keeper. Jeg savner den tid hvor Cudi altid var klar til at tage over. Cech og ham, var dengang verdens bedste målmands duo. Sindssyg god backup.

Forresten, har folk glemt at det "kun" er Bridge´s eks, som Terry har haft gang i? Ikke pænt af ham, men i får det sgu også til at lyde værre end det er!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Kemosabe
Jeg kom iøvrigt til at tænke på, hvad der mon var sket, hvis JT var skiftet til City i sommer?
Skrevet af Mjød
Hehe Kemso, du er ikke den eneste. Men mon ikke det også har været en af grundende til at han sagde nej. Desuden er det lidt af en runde-trunte, som Didier & Guddi også har haft fingre i :)
[b]Kaffe hos mormor der blir fest og ballade hele gaden er inviteret skal også ha kage[/b]
Skrevet af Mjød
[b]Kaffe hos mormor der blir fest og ballade hele gaden er inviteret skal også ha kage[/b]
Skrevet af Cityfan.dk
Fantastisk og endelig kan jeg så kun sige. Efter tonsvis af ydmygelser på Stamford Bridge fik City endelig revanche. Nå jeg kommer nu ikke for at hovere - men der er et spørgsmål som trænger sig på i den her sæbe opera med Bridge/Terry... Hvorfor buhede man af Bridge? Det er jo ikke fordi han er tidligere spiller men helt givet qua den her Terry gate.

Umiddelbart synes jeg jo, at det er ekstremt usympatisk at buhe af Bridge og hylde Terry. For hvad har Bridge dog gjort? Det er da Terry der har været et svin med sit underliv og gjort noget han ikke skulle have gjort!!!

Men hold op Bridge var super prof- Ignorerede fuldstændigt tilråbene og leverede - var med i en super sejr,
Manchester City http://www.cityfan.dk, Citynyheder siden 1999 Dansk Manchester City side på Facebook: https://www.facebook.com/Cityfan.dk
Skrevet af maarkap
Personligt er jeg træt af Bridge´s piveri. Han vil ikke spille på landsholdet, give hånd osv. Bare fordi at Bridge først stjæler Gudjohnson og Drogs´ humpe dukke, og så Terry derefter vil være med i legen (efter Bridge er færdig). Kom dog over det!

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Kemosabe
Et ganske fint og ret langt interview med Super Frank. Der er også lidt til damerne i form af en fotoserie, hvor han gør sig lækker i jakkesæt og lænestol.

http://www.dailymail.co.…ml?ITO=1490

Skrevet af Mjød
I hvert fald slet ikke utænkeligt at det var fordi han nægtede at give hånd. Allerede da det skete kom der prompte buh-råb.
[b]Kaffe hos mormor der blir fest og ballade hele gaden er inviteret skal også ha kage[/b]
Skrevet af stofferc
Buh-råbenen var helt sikkert en konsekvens af det manglende håndtryk. Jeg tror dog at publikum var ret delt, eftersom Bridge fik en rimelig afsked fra banen, da han blev udskiftet.
-
Skrevet af maarkap
Forstår nu heller ikke at der er grund til at buhe af ham - han var en god spiller for os. Ikke verdensklasse, men god.

Siger bare jeg er ved at være træt af hans piveri, men mest af alt alle de folk der så travlt med at Terry rev hans "kone" rundt. Nej, det er ikke Bridge´s kone! De var gået fra hinanden.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Jakobrøndeandersen
De prøver da bare at gøre ham ustabil op til kampstart
ARSENAL! TONY ADAMS LEGEND
Skrevet af Mugesh
@maarkap

"Personligt er jeg træt af Bridge´s piveri. Han vil ikke spille på landsholdet, give hånd osv. Bare fordi at Bridge først stjæler Gudjohnson og Drogs´ humpe dukke, og så Terry derefter vil være med i legen (efter Bridge er færdig). Kom dog over det! "

Hvad vil være værst? Hvis din ven kneppede din bolleven bag din ryg eller kneppede din eks-kone bag din ryg?

Forskellen er nemlig at hun kun var en "humpe dukke" til Guddi og Drogz men hun havde været gift med Bridge.

Tror dog de fleste vil have gjort det samme som Bridge.

Desværre for chelsea gik det godt for Bridge og skidt for JT. Er dog ved at være bange for at han kommer til at trække hele holdet med ned, hvilket gør at vi kommer til at meste PL og videre avancement fra CL.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Ill
Markaap, dine udtalelser er jo bare præget af dit forhold til Chelsea. Jeg føler virkelig med dig hvis du ikke kan se at det Terry gjorde var slemt, og så var Bridges opførsel overfor Terry altså heller ikke værre.

Terry prøver at opføre sig som en sportsmand, og det respekterer jeg, ligesom jeg respekterer Bridge for sin måde at holde hovedet koldt på.

Det med buhe af Bridge giver jeg ikke meget for - stemningen på stadion får ofte folk revet med til at gøre lignende ting, that´s life.
\"I\'m the motherfucking fucking one who calls the shots\"
Skrevet af Kongen
"Hvad vil være værst? Hvis din ven kneppede din bolleven bag din ryg eller kneppede din eks-kone bag din ryg?

Forskellen er nemlig at hun kun var en "humpe dukke" til Guddi og Drogz men hun havde været gift med Bridge"

Udover jeg ikke bryder mig om udtrykket "bolleven", så må Bridge dog tage ansvar for at være urimelig dum og naiv i sit valg af kone.

Og så bare generelt set tage sig sammen og stoppe tuderiet - hvordan kan dette være en overraskelse for ham?

\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Skrevet af Razz
Og så er det jo bare en kælling ffs

Det er flot, at du kan lukke lort ud, men det er jo sådan set ikke noget at være stolt af. Ethvert røvhul kan gøre det samme. Selv et rotterøvhul kan presse små klumper lort ud. Du bør virkelig stile efter mere her i livet end at kunne efterligne et ...
Skrevet af Alsen_RedDevils
Jeg læste, at en engelsk (og kvindelig) journalist inden længe udgiver en bog, som baserer sig på en hel del sexskandaler i den engelske fodboldkultur. Eftersigende skulle hun have interviewet en kone til en unavngivens fodboldspillers (men vist nok i PL) kone, som havde haft følgende oplevelse:

Manden var ikke kommet hjem som lovet, og efter forgæves at have snakket med det halve af holdet over mobil, bliver hun endelig bekendt med navnet på den bar, hvor manden og andre spillere skejer ud. Hun tager i al hast sine to små børn med. Hun finder ganske rigtigt manden på baren, dog er han i gang med at bolle en prostitueret midti på gulvet i et baglokale, mens flere af holdkammeraterne står omkring og hujer.

Sej historie, hvis den er sand. Der er i øvrigt heller ingen tvivl om hvem manden er: Yossi Benayoun.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Kemosabe
Og når man så næsten ikke kan få luft for det patetiske kneppe/håndtryks-flæberi, kommer der alligevel sådan en lille solstrålehistorie:

http://www.bold.dk/nyt/D…ade-Chelsea

Så ved man det bliver en god tirsdag.
Skrevet af Mugesh
Ja det kommer vel an på hvordan man ser på det. Vil da hellere have Ballack forlader end Deco. Og han er vel heller ikke blevet brugt rigtig og fået den tillid som f.eks. Lampard og Ballack har fået.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Contractor
Ballack holder næppe mere end 1 sæson til, og hvis Deco forlader os, skal vi nok til at kigge på en ny midtbanespiller, gerne en yngre spiller så vi kan få gennemsnitsalderen på midtbanen lidt ned.
"Only once in my life have I felt like I needed a psychiatrist. I was looking at Yuri Zhirkov, but all I could see was a rib-eye steak. Perfectly grilled, juicy, smoking, medium rare. I looked him in the eye and suddenly I was starving." Ancelotti
Skrevet af Kemosabe
Jeg tror bestemt heller ikke vi forlænger med Ballack, som er faldet gevaldigt i niveau i denne sæson og måske helt indstiller karrieren efter VM til sommer.

Lampard, Mikel og Essien er stadig en god stamme at bygge på. Matic tror jeg måske godt kunne tage skridtet fuld ud og blive en del af førsteholdstruppen for alvor, men ellers må vi vel på udkig efter gode midtbanespillere. Personligt kan jeg ikke helt se, hvem vi (realistisk) skulle kunne hente, som kan forstærke start-11´eren markant.

Vi får jo stensikkert ikke lov at købe fra vores direkte konkurrenter og spillere fra fx Barcelona er vel næppe interesserede i et skifte til Chelsea.
annonce
0