Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forza Zola
Du svarede mig aldrig konkret om du synes 8 kasser i indeværende PL stadig var imponerende og de andre tal som jeg gav dig? Når vi nu snakker om at jeg konstant kryber uden om dine svar hvilket jeg nu ikke synes jeg gør?

"Og igen. Jeg anfægter IKKE at Lamps har spillet under niveau denne sæson. Men at han skal sælges og sættes af holdet, er jeg bare ikke enig i. Derudover er det da underligt, at han stadig er fast mand på det engelske landshold?

Så du mener altså at vi skal beholde den Lampard som vi ser for tiden for enhver pris? Hvorfor kan en spiller som Kakuta eksempelvis ikke få chancen eller Deco når han er klar.(ved godt han ikke har været prangende, men det kan da snart kun blive bedre)

Hvis han fortsætter på denne måde er der heller ikke tvivl om at hans landsholdsplads i start 11eren snart står for fald. Han har jo heller ikke på nogen måde været godt spillende for England i en lang periode, men fik reddet noget af stormen af med hans 2 kasser mod Kroatien b.la

Påpeger for 1000 gang er jeg ikke har noget som helst imod Lampard tværtimod, men når man tjener så mange penge som tilfældet er og ikke levere varen overhovdet, så er det slut med mr. niceguy og andre må komme til fadet enten i form af nogle indkøb til sommer eller i form af at benytte nogle andre i truppen indimellem.


come on Chelsea
Skrevet af JohnLampard
""12 regulære mål i sådan ca 29 PL kampe 10 CL kampe ved ikke hvor mange Carling Cup og Fa Cup kampe samt Cummunity Shield skulle det være så prangende?""

Et mål hver 3. kamp er for mig imponerende. Specielt med hans plads taget i betragtning. Jeg kan ikke forstå du ikke er imponeret over det scoringssnit og derfor vil jeg gerne høre om spillere på hans plads som er bedre Lampards scoringssnit. For hvis det IKKE imponerer dig, må det være fordi der er mange andre som når højere scoringssnit på hans plads?

""Mht til hans raiting har jeg før påpeget at de engelske aviser ofte giver deres "yndlings" 1-2 karaktere højere end hvad godt er. Kan fortælle dig at folk i Chelsea-Chatten(den som figurere på den officielle hjemmeside) udpræget har den samme mening efterhånden om Lampard som de fleste herinde, nemlig at han ikke levere varen længere set i forhold til det vi betaler ham for.""

Du postulerede at alle i hele England havde indset han var elendig. Samt alle fansene. Når jeg så finder 2 så oplagte ting, som modsiger din løgnagtige påstand, er det da ubegribeligt du ikke bare kan indrømme at det var noget tilfældigt vrøvl du lukkede ud. Hvis han er en `yndling` i England, hvorfor siger du så de har fået øjnene for hvor dårlig han er?

Desuden er påstanden om at fansene også var trætte af ham også noget vrøvl, når netop karaktererne fra fansene ligger i toppen af listen. Hvordan hænger det sammen?

Kan du ikke bare indrømme det var en opdigtet påstand?
Skrevet af Kemosabe
"Jeg vil fuldstændig give ret i det du skriver, HVIS indkastet var udført at Inter, men det var det ikke, det var Chelsea der udførte indkastet. Det er ligegyldigt hvilket hold man er, når man har en dødbold, så er det meningen at holdets spillere skal løbe i position og ikke lave opdækning, det netop modstanderholdet der skal stå rigtigt. Det er også derfor backsene står længere fremme end JT og Alex(hvis det var modsat havde de fire stået på linie). Han aflevere bolden midt på banen, hvor holdet er på vej frem, hvis det ikke er et MEGET DUMT sted at miste bolden, så synes jeg du skal har Lampard brillerne af. Hvis det var Ballack, Malouda, Anelka, Mikel eller alle andre end de to ”Chelsea-drenge(Lampard og JT)” der havde mistet bolden der, var der jo dømt lynchning! Lampard må tage det mål på sin skuldre og ikke hele holdet. Hele holdet kan så tage sig og klappe sig selv for en indsats der hverken var CL eller PL værdig. Et hold uden vision det var hvad det var!"


Prøv lige at se på situationen igen http://www.youtube.com/w…FPHSXwkxgHU

Der er jo MASSER af tid til at omstille sig. Bolden afleveres til Milito, som varmer den et par sekunder, dernæst BAGUD til sneijder, som så sender Eto´O afsted. Hvis det havde været alle andre end Lampard som havde forårsaget boldtabet, havde du aldrig bidt mærke i det, og det illustrerer blot hvor skinger din argumentation er og hvor forblændet du er i din antipati overfor en spiller, som på aftenen var hverken bedre eller dårligere end de fleste af sine holdkammerater.
Skrevet af Forza Zola
Du har ret i at det er noget vås når jeg skriver hele England, men så lad os antage at 70-80 procent af de folk som skriver på den officielle hejmmesides chat og vel omtrent det samme af The Suns læsere.

Han scorer ikke i hver 3. kamp. Han har som jeg tidl har skrevet i et af mine indlæg scoret dobbelt mod Bolton, Sunderland, City og Birmingham. Dvs det er der som halvdelen af hans mål er faldet (hvor kun det ene har været på straffe). Derudover 3 yderligere straffespark og en scoring mod Watford for blot at nævne nogle. rent faktisk hvis vi vender og drejer din statistik en smule så har han forladt banen uden at scorer i et sted mellem 20-25 gange uden at jeg kender det nøjagtige tal.

Gider ikke svarer igen på det med hvem som kunne være istand til at scorer det antal mål for det har jeg svaret på hvis du læser ordentligt efter...

Må håbe at når den nye sæson går igang at vores ejer giver Ca en blanko check som var tilfældet for Mourinho da han blev ansat, så han selv kan købe de spillere som han mener vil passe til hans system.

Spillere som b.la Pato og Aguero ved jeg står på hans ønskeliste, så mangler vi bare en kreatør til midtbanen, så er jeg glad.
come on Chelsea
Skrevet af Forza Zola
"Der er jo MASSER af tid til at omstille sig. Bolden afleveres til Milito, som varmer den et par sekunder, dernæst BAGUD til sneijder, som så sender Eto´O afsted. Hvis det havde været alle andre end Lampard som havde forårsaget boldtabet, havde du aldrig bidt mærke i det, og det illustrerer blot hvor skinger din argumentation er og hvor forblændet du er i din antipati overfor en spiller, som på aftenen var hverken bedre eller dårligere end de fleste af sine holdkammerater"

Det handler jo ikke om hvem man bryder sig om eller ej her, men om hvilke spillere som bør tage ansvar når der er brug for det i de store kampe ellers gør man sig sgu ikke fortjent til den pose penge som går ind på kontoen hver måned. Lampards kontrakt forlængelse skal vel ikke præges af hvad han har leveret, men hvad han i fremtiden er istand til at levere.

Der er spillere i truppen som ikke engang tjener halvdelen af hvad han tjener så derfor skal kritikken da rettes mod de løntunge spillere i truppen når der bliver fejlet(og det er jo ikke et enkeltstående tilfælde at han ikke spiller godt i en kamp i år).
come on Chelsea
Skrevet af Mugesh
"Der er jo MASSER af tid til at omstille sig. Bolden afleveres til Milito, som varmer den et par sekunder, dernæst BAGUD til sneijder, som så sender Eto´O afsted. Hvis det havde været alle andre end Lampard som havde forårsaget boldtabet, havde du aldrig bidt mærke i det, og det illustrerer blot hvor skinger din argumentation er og hvor forblændet du er i din antipati overfor en spiller, som på aftenen var hverken bedre eller dårligere end de fleste af sine holdkammerater. "


Ej, nu må du stoppe, der går 5 sekunder fra at Lampard mister den til Snejder slår afleveringen, og der er seks berøringer mellem tre spillere(1xMotta(tror jeg)3xMilito og 2xSnejder), det er relativt hurtigt. Hvis en spiller lave sådan en fejl som bliver straffet på den måde er det det der kaldes en brøler, bare ikke når det er Lampard er vise Lampardfans. Og nej jeg har ikke noget imod Lampard, hvis han bare leverede. Men har tilgengæld imod spillere som tjener den fede hyre og som spiller som en pose lort!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Kemosabe
"Ej, nu må du stoppe, der går 5 sekunder fra at Lampard mister den til Snejder slår afleveringen, og der er seks berøringer mellem tre spillere(1xMotta(tror jeg)3xMilito og 2xSnejder), det er relativt hurtigt."


Der er stadig 6-7 af vores spillere bag bolden, hvilket burde være mere end rigeligt til at presse og forsvare. 5 Sekunder lyder ikke af meget, men når det gælder fodbold på det topniveau er det fuldt tilstrækkeligt til at komme på plads, når man tager medspillernes position i betragtning.


"Hvis en spiller lave sådan en fejl som bliver straffet på den måde er det det der kaldes en brøler, bare ikke når det er Lampard er vise Lampardfans. "

Ro på battet, mulle. Tag dig i det mindste tid til at ramme de rigtige taster.

Fodbold tabes og vindes som et hold (og ja, min kliché-maskine er nu ved at bryde sammen under presset), og hvis der er noget vi plejer at have, er det først og fremmest et velfungerende, hårdt arbejdende HOLD. Kampen blev først og fremmest tabt fordi Inter arbejdede langt hårdede end os i presspillet og deres mål illustrerer således flot hvor vores største svigt var.
Et hvilket som helst mål scoret imod os i denne sæson, vil kunne spores tilbage til et boldtab fra en af vores spillere, men giver det mening?
Åbenbart kun når det er Frank Lampard.

Lampards ´brøler´ er iøvrigt ikke nævnt med et eneste ord i nogen af de kampreferater, jeg har læst, hverken på Chelseas eller Inters site, hvilket jo er mærkværdigt, eftersom han jo ´var skyld i målet´. Underligt.

"Og nej jeg har ikke noget imod Lampard, hvis han bare leverede. Men har tilgengæld imod spillere som tjener den fede hyre og som spiller som en pose lort! "

Vores lønninger er afgjort for høje, og det er bestemt vores største udfordring pt at forsøge at holde dem nede, men det er jo langt fra et problem, som er isoleret til Lampard. Jeg er mere forarget over, at en fyr som Deco hæver i omegnen af 100.000 pund om ugen for at lave tæt ved ingenting.

Skrevet af Scotty
Hvis man ikke mener Lampard gør sig fortjent til sin løn på banen er det eneste rigtige naturligvis at give ham noget mere tid til at sidde og slappe af på bænken. Logik for burhøns :-)
Skrevet af Forza Zola
Endnu en skarp kommentar fra scotty. Kan du ikke bare lade de voksne debatere i fred og ro min dreng og så evt diskutere det med din kammerater når i har frikvarter
come on Chelsea
Skrevet af Forza Zola
come on Chelsea
Skrevet af Scotty
Er du virkelig gammel nok til at blive en del af bold.dk´s "old grumpy men" ?

Tillykke.

Sniger..
Skrevet af Mugesh
@Kemosabe

Det er nok ikke så meget at diskutere mere, da du åbenbart vil give resten af holdet for målet som Lampard satte igang. Modsat jeg ser nogle boldtab fatale at den enkelte spiller skal stilles for ansvar for det. Boldtabet havde været ligegyldigt hvis det havde været længere oppe på banen. Det kan godt være du mener at det ikke var så slem en position at miste bolden, så er det meget underligt at det er færreste offensive spillere som prøver på noget fræk/udfordrende lige netop midt på banen.

Jeg melder mig ud af denne diskussion, da jeg mener at vi ikke kan diskutere Lampards berettigelse(uden at vi begge bliver for meget ”hvem-vinder-diskussion-orienteret”) på holdet og hans seneste fatale fejl. Du vil gerne have ham på holdet jeg vil gerne se en ændret system hvor spillet ikke er så afhængig af Lampard, men mere af kanterne og angriberne. Jeg erkender han ikke kan erstattet af nogen spiller med mindre systemet ændres.
Jeg har den holdning han er blevet for tung en byrde for holdet pga:

Løn:får alt for meget i løn

Status: træneren tør ikke at sætte ham på bænken, da han har en stor indflydelse i truppen, som måske vil skabe splid.

Form: Bundniveauet er faldet meget og spørgsmålet er om hans plads på start11érn er mere pga. status end han viser på banen.

@John

Du spørger Forza Zola om han kan nævne en der kan erstatte Lampard, men tror det Forza Zola mener at når man har en Drogba på det niveau lige nu burde det give plads til hvilken som helst spiller.

Hypotetisk siger at Lampard SKAL være i start-11érn, så kunne man gøre…..
Hvis man blandt andet ændrede systemet til en flad 4-4-2, hvor midtbanen bestod af Malouda, Mikel, Lampard og Kalou, vil man ikke være så afhængige af Lampards konstante forsøg på at lave noget smart.. Lige nu som vi spiller er vi ALT for afhængige af Lampards offensiv og hans dybdeløb(Drogba er alene i boksen). At gøre en Lampard mindre offensiv og mere disciplineret, samtidig med man giver kanter mere frihed, tror jeg at holdet kan fungere og tage mesterskabet. Kanterne og angriberne skal stå for vores offensiv, men Lampard og Mikel skal sørge for at holde spillet flydende. Gode indlæg fra kanterne(eller bare indlæg, hvis vi taler om kalou) burde lave nok ravage i modstanderens forsvar da vi har nogle af de bedste på angrebspladserne(D&A).

Grunden til jeg tidligere har nævnt Ballack på midtbanen i stedet Lampard er at jeg tror Lampard vil have svært ved at være så taktisk som Ballack. Og hold nu op med den svada om Ballack er langsom, Lampard har selv udtalt at han og JT er holdets langsomste markspillere. Plus at Ballack under EM2008 blev målt til en af de hurtigste spillere under slutrunden(nu ved jeg jo John elsker statistik :- )) Ikke fordi jeg giver meget for de målinger :- )


Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af JohnLampard
Du har ret i at det er noget vås når jeg skriver hele England, men så lad os antage at 70-80 procent af de folk som skriver på den officielle hejmmesides chat og vel omtrent det samme af The Suns læsere.


The suns læsere? Haha. Jeg læser også en gang imellem på Chelseas børnechat, og får, på trods af det latterligt lave niveau de fleste har, ikke det indtryk at 70% vil sælge eller bænke Lampard. Tværtimod.

Jamen, så må vi bare være uenige her. Jeg synes nu stadig hans scoringsgennemsnit er vanvittigt imponerende. Og kan ikke nævne andre spillere som kan gøre ham kunsten efter. Når det imponerende scoringssnit falder i en sæson hvor han har været under niveau, gør det det bare endnu mere imponerende. Tænk at have en spiller, som selv når han er under niveau, hagler et antal kasser ind, som ingen andre spillere på hans plads har gjort, så skal man være en smule taknemmelig.

Skrevet af Mugesh
@Forza Zola

Det kunne være det bedste køb vi har lavet siden Didier :-)
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af JohnLampard
Hehe, har nu aldrig foretrukket Lampard foran Ballack pga. hans hurtighed. Begge to er uendeligt langsomme og hurtighed ser jeg bestemt ikke som en væsentlig ting på den plads. At Ballack skulle være blandt de hurtigste under EM må være en klar fejl! :)

Et systemskift kunne selvfølgelig være et friskt pust, men nu jeg for konservativt tænkende til nogensinde at overveje et helt nyt systemskift i slutningen af en sæson.

Jeg ved at alle herinde skriger på noget kreativitet, men jeg savner noget helt andet, defensiv diciplin og bedre organisation. Vi har altså kun scoret 1 og 2 mål mindre end henholdsvis United og Arsenal og har stadig en kamp i hånden. De fleste point vi har tabt, kunne vi sagtens have undgået med samme defensive diciplin som under Mourinho og Hiddink.
Skrevet af Mugesh
"Hehe, har nu aldrig foretrukket Lampard foran Ballack pga. hans hurtighed. Begge to er uendeligt langsomme og hurtighed ser jeg bestemt ikke som en væsentlig ting på den plads. At Ballack skulle være blandt de hurtigste under EM må være en klar fejl! :)"


Hehe tror heller ikke det var dig der nævnte Ballack hurtighed, men den skulle lige med pga statistiske årsager :- )

De mål kunne muligvis været undgået med Mourinho og Hiddink er jeg ikke uenig med dig i, men vi havde nok ikke scoret så mange mål med dem som træner, som vi har med Ancelotti. Vi er blevet mere offensive med Ancelotti og det har jo så kostet i den anden ende.

Jeg skriger hverken efter kreativitet eller disciplin, jeg kan bare ikke forstå hvorfor man ikke bruge så gode angribere ved siden af hinanden, når de har vist at de kan fungere sammen, så må f.eks. Lampard få flere defensive opgaver og Ballack ryge ud på bænken eller modsat.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af JohnLampard
Hvis vi skal spille med 2 angribere, skal det efter min mening være med en diamant på midten. En flad 4-4-2 er jeg bare ikke tilhænger af og slet ikke på nuværende tidspunkt af sæsonen. Det ville jo være en helt ny opstilling for vores hold, hvor 4-3-3 ligger på rygraden.

Du har helt ret mht. at det bare koster i den anden ende. Men personligt vil jeg nu helst have en solid defensiv. :-)
Skrevet af Kemosabe
Vores valg af formation (4-4-2 diamant eller 4-3-3) skyldes nok mest at vores trup er rig på centrale midtbanespillere.

Hvis vi skal spille en flad 4-4-2 ville det kræve en god højre fløj, hvilket vi ganske enkelt ikke har i truppen på nuværende tidspunkt. Essien ville eventuelt kunne anvendes som en nødløsning, men spørgsmålet er om ikke det ville være et syndigt spild af hans kvaliteter. Kalou tror jeg bare ikke ville fylde nok på den plads og Joe Cole skal først lære at spille fodbold igen, før jeg overhovedet ville overveje det.


Iøvrigt spillede både Anelka og Drogba centralt mod Inter i anden halveg, så vidt jeg kunne se, uden at det førte til flere chancer, hvilket dog ikke kun er deres egen fejl, men også skyldes at der blev lukket så grundigt ned for vores backs.

Det bliver interessant at se på søndag om spillerne formår at rejse sig ovenpå skuffelsen. 3 point er ihvertfald et must, hvis vi fortsat skal have forhåbninger om at vinde mesterskabet.
Skrevet af Cabra
Er det blevet overvejet at fjerne den, der offer-rolle overskrift?

Den klæder ikke en ellers seriøs tråd.
Skrevet af maarkap
Du kan også klappe fissen Cabra.

Men kan du jo ikke, da du skal skrive i alle tråde.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
annonce
0