Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Geddar , moderator
@BS

Du skal nok ikke bruge geografien som argument her - jeg er sønderjyde. Af natur er jeg svær at begejstre.

Jeg er ikke helt enig i at der absolut ikke er noget modsvar til Matic. Jeg synes Zouma begyndte at se lovende ud. Det er dog langt fra noget optimalt alternativ. Matic er dog ikke nogen skadesplaget spiller og i har ikke nogen specielt slem skadeshistorik, så jeg tvivler på at det vil spille nogen markant rolle.

Ift. Hazard-problematikken tror jeg der kan komme mere fra Oscar og især Willian, der begyndte at spille mere opportunistisk som sæsonen skred frem, hvilket han i øvrigt også tidligere har vist. Og så tror jeg man kan få mere ud af samarbejdet med de to der i sidste sæson var nye; Cesc og Costa. Sidst men ikke mindst tror jeg der kommer et større bidrag fra den backupløsning man har på højrekanten, om det så bliver fra Moses, Cuadrado eller Bertrand. Der blev leveret forsvindende lidt fra den front sidste år. Jeg kan ikke i min vildeste fantasi forestille mig andet end at bidraget fra den front vil være bedre.

Ift. defensiven i højresiden bør det ikke være så svært at løse. Ivanovic var defensivt udisciplineret sidste sæson, hvilket var hovedårsagen til problemerne. Han virkede sløset og blev for ofte fanget fremme. I og med man har en fantastisk defensiv back i Azpi og nok henter en dygtig venstreback kan der korrigeres her. Med en venstrebenet venstreback kan man også få lidt flere muligheder for Hazard. Azpi var næsten lige så tandløs offensivt som han var stærk defensivt på den venstreback.

Vigtigst af alt træffer Mourinho ekstremt få forkerte valg i løbet af en sæson, der får reel indflydelse. Jeg tror nok han skal få korrigeret for de nævnte udfordringer, i det mindste i en grad så de mindre end Champagne-boldsprægede sejre kommer i hus.

Wenger kan potentielt have et mesterhold i den kommende sæson. Men du ved lige så godt som mig at der også er grund til at frygte potentialet ikke udnyttes. Der har været gode takter adskillige gange før som blev afløst af mystisk taktisk nytænkning, at han undlos at lappe huller i truppen, sled stamspillere helt ned eller lignende.

United tror jeg skal have for meget nyt til at fungere til at de kan snuppe mesterskabet.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af vincevega
@Hackney

Du er jo nærmest så klog at du kunne undvære hovedet.

Det er da helt fint, at du lige kan nævne Balo, Santon og Varane som enkelte tilfælde. De var også på daværende tidspunkt så åbenlyse talenter, at enhver manager havde bragt dem i spil. Er ham Traoré du snakker om, måske et lige så stort talent idag, som de nævnte spillere var dengang?

Næppe.

Som Def nævner, så er jeres manager ikke ligefrem kendt for at satse på ungt kød, og generelt give dem lang snor i en tidlig alder. Det har han ikke gjort i Porto, Inter, Real Madrid eller hos jer i 2 omgange.

Men altså, nu virker i Chelsea-fans også totalt forblændet når det kommer til jeres elskede klub og talenter. Så sent som igår mente Robert, at fordi Mou bragte talenter i spil EFTER mesterskabet var i hus, så kunne han ane en ændret kultur/kurs ift. at bruge talenter i klubben. Og fordi du nu lige nævner 3 spillere (hvor 2 af dem er talenter af åbenlys karakter) så skulle det også have ændret sig nu.

Det er bullshit.

Jeg håber da Mou bringer ham Traoré i spil, da jeg er en sucker for unge og spændende spillere. Men at han kommer til at aflaste Willian i høj grad i år som du skriver, det nægter jeg at tro på.

Jeg vil sågar gerne vædde en sportscola på, at Traoré ikke engang får 15 kampe (inkl. indhop) i næste sæson.
Skrevet af Brætmand
En sportscola siger man aldrig nej til!
Skrevet af vincevega
Nej, er du gal. Smider også gerne en kondivand oven i hatten!
Skrevet af Dr. Def
Jeg vil sågar gerne vædde en sportscola på, at Traoré ikke engang får 15 kampe (inkl. indhop) i næste sæson

Er en sportscola bare ikke kommet til Sønderjylland endnu siden jeg aldrig har hørt om det? Det lyder sku som en optimal sodavand!!
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af vincevega
Jamen Def for guds skyld da!

"Sport Cola blev tappet første gang den 12. november 1974. I de første mange år blev er ikke solgt ret mange, faktisk så få, at det på et tidspunkt var på tale at fjerne den fra sortimentet. Heldigvis skete det ikke, og Sport Cola er nu blevet vor mest solgte sodavand. Brug linket nedenfor og se hvordan vi oplever dette, samt hvorfor nogle af de mange Sport Cola fans godt kan lide denne drik."

Skynd dig at få den smagt. Den er legendarisk.
Skrevet af CFCHackney
Haha, Hyggeonklen med Muppet-arme og jeg er den aggressive. Det er OK, få det ud Hackney. You go girl!


Din bølle, Bosse!

@Vince

Er ham Traoré du snakker om, måske et lige så stort talent idag, som de nævnte spillere var dengang?


Har du set ham spille? Om han er et ligeså stort talent, skal jeg ikke komme ind på, men at talentet er åbenlyst, kan man ikke tage fra ham.

Hvad er din pointe, Vince?

Du er jo nærmest så klog at du kunne undvære hovedet.


Hvad vil du med der? har jeg sagt noget, der er faktuelt forkert?

raore gjorde da ikke noget særligt igår mod NY Red Bulls.
Selvfølgelig altid hårdt at dømme på første træningskamp men inde \´highlights\´ jeg så var der ikke meget andet end et par løse afslutninger hist og her. Hurtig spiller, men virker ikke særlig udfordrende og meget et benet. Håber virkelig han er den hype værd som Mou har lagt an til, han virker spændende men langt til den udfordrende højrekant som der bliver efterlyst. Men tror og håber på han nok skal blive god


Marin så fantastisk ud i pre-season, men det skal man ikke lægge det store i. Jeg bedømmer ham udfra hans præstationer i Vitesse.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Dr. Def
Hvilket bryggeri laver denne sportscola for den må jeg da prøve hurtigst muligt!!
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Geddar , moderator
Hancock
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af CFCHackney
Du skuffer mig, Bosse. Pas på ellers får du også kun én bold af mig i fremtiden, jeg vælger jo, hvem her på Bold.dk jeg kan lide, og bedømmer dem udfra det resten af mit liv!!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Bosse1983
Ja, Sankt Peter skal vel pensioneres en dag, og der står du så i din forvaskede Zola-trøje, med nøglerne til byen, og spreder elendighed. Mit (efter)liv i en nøddeskal.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af CFCHackney
Zola er alt for mainstream. Jeg vælger altid de mindre populære, som Ferreira, Joe Cole, Oscar og Azpi.

Så jeg beklager, Bosse. Jeg skal dog gerne gøre resten af din tilværelse miserabel. Jeg bryder mig faktisk ikke om dig, og det er mig, der altid giver dig én bold. Jeg stalker dig, fra Arse-tråden til Omelet-tråden.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
Jeg hygger dog stadig gerne med ALLE Chelsea-fans. Jeg elsker hygge. Jeg opponerer dog mod folk, der på forhånd dømmer spillere ude, uden at de har kendskab til spilleren.

Det gælder også dig, KO, på trods af din nedsmeltning i aftes.

Bosse er dog forfærdelig og min mest hadede debattør(egentlig ikke, jeg nyder ofte din indlæg, din bølle). Geddar er sød, men han har jo travlt med at opfostre en Arse-fan lige nu.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
@BS

” Sådan ser det ud lige nu, men hvis ManU mister De Gea, så har de hverken forsvar eller målmand på niveau, og selv om deres midtbane vil være i nærheden af Bayern-bredde, så mangler de vel dybest set også lidt kvalitet på toppen. Rooney er selvfølgelig Rooney, og så længe der ikke er udsalg på hverken tærte eller pensionsmodne ludere, så skal han nok være jænt god, men spørgsmålet er selvfølgelig om Gaal faktisk bruger Rooney som angriber, eller om vi pludselig kommer over i mystiske "Rooney som midtbane" eksperimenter.”


Enig. Men hvis De Gea smutter, så får de højst sandsynlig en af de absolut bedste cb’ere den anden vej, Ramos, samt Otamendi er vel næsten sikret. Derudover har Van Gaal førhen fået gode resultater med et forsvar som folk ikke helt forventede det store af.

” Arsenal er et god bud til at slutte over os, selv om det omvendt er lykkedes imponerende mange gange for Wenger at finde på en eller anden taktisk genistreg, så holdet kan spille sig ud af mesterskabet. De har desværre lidt af det hele på nuværende tidspunkt. Bredde på midtbanen, en fornuftig def midt (pis også, men det skulle jo ske før eller siden), masser af kreative typer, god bredde i offensiven, og et ganske fornuftigt forsvar. Nå ja, og nu selvfølgelig også en af ligaens bedste målmænd, der tilmed har et voldsomt godt kendskab til samtlige vores offensive spillere.”


Arsenals største svaghed er vel Wengers stædighed for ikke altid at ville tilpasse sig større hold, synes han var lidt bedre til det sidste sæson. Men ellers er jeg enig, eneste grund til at jeg tror en smule mere på Manu er at det ganske enkelt har en bedre taktikker i deres manager.

” Hvis jeg skulle gætte, ville jeg nok sige Arse, City, ManU, og så os på fjerdepladsen, fordi vi simpelthen taber pusten hen mod slutningen, hvorefter Mous mangel på rotation og manglende fokus på bredde kommer til at straffe os med alt for mange snævre sejre, der i stedet bliver til uafgjorte.”


Helt enig, omkring hvorfor vi kommer til at tabe pusten. Men jeg er lidt mistænksom omkring City, da de har været alt for afhængige af Yaya i deres mesterskaber, og jeg tror desværre ikke der er mere damp tilbage i den afrikanske tromle(hvilket er godt for os fans af andre klubber, men kedeligt for fodbolden).

@Chrmik

” Der er faktisk en risiko for at du får ret med hensyn til rotationsdelen - vi mangler i den grad stadig en midtbanespiller der kan bistå Matic i det centrale og den manglende offensive kvalitet på højre kant kan også blive et problem.”


Det er i og for sig ligegyldigt om vi får en backup til Matic eller ej, da rotation er ikke Josés kop te, og bliver det næppe i denne sæson. Om det er Mikel, Ramires, Martinez, Busquets eller en femte er lige fedt, de vil alle være i dårlig kampform. Manglende rotation og alt for rigid organisation gør, at Josés hold degenerer i tredje eller fjerde sæson.

@Geddar

” I kan nøjes med at bygge videre på de styrker i har, finpudse det offensive og få mekanismerne til at glide endnu bedre.”


Finpudse det offensive? Mourinho?

@Beskidt Knægt

” United ser virkelig også skræmmende ud! Depay som angriber og fed midtbanekonstellation de har gang i. Mener dog stadig de er lidt tynde i forsvar og angreb hvis de ikke holder sig fri for skader + byrden fra Champons League.”


Enig.

@Hackney

” Og Traoré er der krummer i, og han bliver langt mere nyttig end Salah.”


Baseret på? Salah lignede for mange blandt andet i dette forum et perfekt match til José.

” og Mou er meget vild med ham, så jeg satser på, at Mou også ser begrænsninger i Willians spil.”


José var vidst (Officielt) også vild med Mata, Luiz og Salah…

” Men fint at du tror, klubben går igennem så meget besvær for at skaffe ham en arbejdstilladelse for så bare at leje ham ud.”


Bare fordi klubben har gjort meget for at få fat i ham, er det på ingen måde ensbetydende med, at Josés vil bruge ham. Både hans spil, evner og alder taler imod dine forventninger. Så er den kære Hackney igen at finde på den lyserøde sky, men mon ikke du kommer ned fra den til jul?

” Det kan jo være smart and indsamle lidt viden, inden man udtaler sig.”


Hvad så med den viden om, at Josés meget sjældent benytter sig af unge meget offensive spillere, som ikke har præsteret på højeste niveau endnu? Den viden skal man ignorere oder was?

” Varane? Men han tæller måske ikke? Der er også Balotelli og Santon.”


De samme eksempler, som er blevet skudt ned op til flere gange. Så lad mig skyde dem ned endnu engang, disse talenter blev brugt pga. han ikke havde noget andet valg, blandt andet pga. skader, formnedgang og afslag på at hente etablerede stjerner fra klubledelsen.

[quote]
” Hvad vil du med der? har jeg sagt noget, der er faktuelt forkert?”


Hvad er der faktuelt rigtigt i fremtidsforudsigelser/gætterier? Til gengæld holder du dig helt fra de fakta der omkring Josés brug af talenter.

@vincevega

” Det er da helt fint, at du lige kan nævne Balo, Santon og Varane som enkelte tilfælde. De var også på daværende tidspunkt så åbenlyse talenter, at enhver manager havde bragt dem i spil. Er ham Traoré du snakker om, måske et lige så stort talent idag, som de nævnte spillere var dengang?

Næppe.”


Nej, men Josés talte jo ikke så meget om dem i et helt år, som han har gjort om Traore, så derfor, ser du…

” Men altså, nu virker i Chelsea-fans også totalt forblændet når det kommer til jeres elskede klub og talenter. Så sent som igår mente Robert, at fordi Mou bragte talenter i spil EFTER mesterskabet var i hus, så kunne han ane en ændret kultur/kurs ift. at bruge talenter i klubben. Og fordi du nu lige nævner 3 spillere (hvor 2 af dem er talenter af åbenlys karakter) så skulle det også have ændret sig nu.

Det er bullshit.”


Hov hov… stop lige den kam. Der er nogen af os CFC-fans(ganske få), som ikke forventer noget talentudvikling under Verdens Bedste Træner, blot røvkedelige fodbold og trofæer.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Bosse1983
Suspekt nok, at Hackney nu også får én bold uagtet indhold. Månelandingen, mordet på JFK og 9/11 blegner, når det kommer til potentielle konspirationsteorier. Alternativt har DIREKTØREN bare kløe i fingrene, efter de har været nedsunket i ostepops for længe.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af vincevega
@Hackney

Har du set ham spille? Om han er et ligeså stort talent, skal jeg ikke komme ind på, men at talentet er åbenlyst, kan man ikke tage fra ham.

Nej, med hånden på hjertet har jeg ikke set ham spille. Jeg har næsten overhovedet ikke hørt om ham, trods at jeg gerne sætter (endnu) en sportscola på, at jeg ligger ganske middelmådigt hos danske fodboldinteresseret når det kommer til Premier League, og derfor har et okay indblik i tingene.

Balo og Varane var på daværende tidspunkter de altoverskyggende talenter i deres klubber på hver deres plads, og MARKANT flere kendte dem i deres spæde start end de kender Traoré. Dette må du da for gud skyld da også medgive. Bare en lille smule, ikk´?

Så er det da fint at du pointerer at han har talent, og jeg tager skam intet fra ham! Naturligvis har han talent, hvis man som 19-årig spiller bold under Mou. Men nu er der bare forskel på at være et talent og et ekstraordinært talent, og jeg vil gerne melde ud, at Balo og Varane var ekstraordinære talenter dengang. Dér er forskellen.

Så ud fra det her, sætter du så virkelig Traoré i akkurat samme boks, som Balo og Varane? Hvis ja, så står jeg meget uforstående overfor det.

Hvad vil du med der? har jeg sagt noget, der er faktuelt forkert?

Nej, du har ikke sagt noget faktuelt forkert. Har jeg påduttet dig det? Nej.

Jeg beundrer din indsigt og dit engagement i din klub. Du har tydeligvis en meget stor viden, men det virker bare til, at hver gang andre har et andet synspunkt, så bliver man skudt ned. Senest med Def, men kunne også læse at andre beklager sig over, at man får en tur i maskinen hver gang man kommer med indvendinger. (Har rettet en undskyldning hen imod Ferguson41 i øvrigt).

Jeg har personligt også fået af vide at jeg var en "spøjs fætter" og "helt skudt af" af dine kompagnoner, og derfor kan jeg sagtens forstå, at andre også klager.
Så i bund og grund savner jeg en mere diplomatisk og lyttede diskussionsstil fra din side. Det ville klæ´ Chelsea-tråden.

@Mugesh

Nej, men Josés talte jo ikke så meget om dem i et helt år, som han har gjort om Traore, så derfor, ser du

Nej okay. Nu bliver det en kamp på ord. Ved du rent faktisk, om Mou talte om eksempelvis Balo i et år før han fik spilletid?
At Mou snakker om Traoré i et år er da et positivt tegn. Men derfra til, at han skulle aflaste Willian i så høj en grad som Hackney påstår, der er trods alt meget lang vej i Mourinho-verdenen.

Hov hov… stop lige den kam. Der er nogen af os CFC-fans(ganske få), som ikke forventer noget talentudvikling under Verdens Bedste Træner, blot røvkedelige fodbold og trofæer.

Beklager. Nu har jeg bare hilst på Hackney, Robert og Markaap og der er visse mønstre der går igen. Men det er da rart af vide, at der findes andre der bryder det.
Skrevet af CFCHackney
Haha, Bosse!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
Jeg her desuden ikke sagt, at Traore bare erstatter Willian, men at han er et offensivt alternativ til Willian.

Mugesh, dine kommentarer gider jeg ikke svare på, indtil du gider debattere på en mere saglig måde.

Når den dag kommer diskuterer jeg gerne Mou og hans mangler.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af maarkap
Beklager. Nu har jeg bare hilst på Hackney, Robert og Markaarp og der er visse mønstre der gik igen. Men det er da rart af vide, at der findes andre der bryder det


Haha, Mugesh dukker op to gange om året med dommedags profetier. Så hop du bare på den vogn.

Du bruger i øvrigt utrolig meget tid, i en tråd, som tydeligvis ikke falder i en ømskindet Everton tilhængers smag. Du må desuden ikke have brugt ret meget tid uden for Everton tråden, hvis spøjs fætter er det værste du er blevet kaldt - den hænger åbenbart ved.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af vincevega
Haha, Bosse.

Du får lige 5 store bolde af mig for den.
annonce
0