Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af vincevega
@maarkap

Du har igen misset pointen. Jeg hænger mig ikke specifikt i dine ordvalg "spøjs" og "fætter".

Det er det, at man går efter manden i stedet for bolden, og det er, uanset hvad, dårlig stil i et debatteringsforum.

Eller så er det ihvertfald et slattent forsøg på at være nedladende, for tro mig, jeg hygger mig her.
Skrevet af CFCHackney
Hyg du dig bare her, du er mere end velkommen.

Men Mugesh, det sidste år, har ikke budt ind med specielt meget, andet end at Drogba kom til Chelsea, fordi Mou var ved at tabe omklædningsrummet.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af maarkap
Nej det er dig der hænger dig, i et ikke ret personligt "kaldenavn".

Det er skam fint du hygger dig, det lyder bare ikke sådan på alt dit brok over tonen herinde.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af CFCHackney
Du er sgu usympatisk, maarkap!!!!!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af RobertTheRobber
Beklager. Nu har jeg bare hilst på Hackney, Robert og Markaap og der er visse mønstre der går igen. Men det er da rart af vide, at der findes andre der bryder det.
Pudsigt med brugere, der bliver oprigtigt fornærmet når man påpeger at det de skriver kan være inkonsistent og at man beder om enten en uddybning eller om en bedre forklaring.
Det er det, at man går efter manden i stedet for bolden, og det er, uanset hvad, dårlig stil i et debatteringsforum.
Jeg mener ikke at det er at "gå efter manden", når man udfordrer underlige og fornuftsstridige holdninger. Det mønster du ser, er nok et mønster med mennesker der, helt simpelt, leder efter forklaringer på finurlige kommentarer, som nogle har tendens til at skrive. Der er f.eks. tydelig forskel på om Everton bliver kaldt en lille eller en mindre klub. Men hvis du gerne vil fornærmes, læser du det som lille, selvom der står mindre. Derfor vil jeg vide, hvorfor du vælger at fortolke det som du gør og det er der intet galt i.
Men altså, nu virker i Chelsea-fans også totalt forblændet når det kommer til jeres elskede klub og talenter. Så sent som igår mente Robert, at fordi Mou bragte talenter i spil EFTER mesterskabet var i hus, så kunne han ane en ændret kultur/kurs ift. at bruge talenter i klubben.
Ved du hvad der også er dårlig stil? At dele stråmænd ud til højre og venstre. Hvad var det helt specifikt jeg skrev der? HELT specifikt. Ikke endnu en af dine mærkværdige overfortolkninger. Du snakker om flueknepperi, jeg snakker om at du ændrer sætninger som du lyster. Jeg skrev:
Sandt at man altid kan starte med at se på klubbens historie mht. unge spillere. Det har dog ændret sig meget, eksemplificeret i sidste sæsons debuter. Derfor må man (som fan i hvert i fald) forsøge at se en positive tendens i udviklingen, hvilket så måske betyder at Bamford faktisk har en fremtid på holdet.
Helt seriøst? Mjæææhh. Jeg synes godt man kan spore en ændret tendens. Jeg er udmærket klar over, at man er farvet som fan.
Hvordan kan du mene, at man er "totalt forblændet", når man udmærket er klar over at man er bias som fan? Jeg skrev endda at jeg tvivlede på om jeg mente det helt seriøst og vente derefter tilbage til ønsketænkningen. Yderligere, angående det fis du skriver, skal det også nævnes at der blev brugt talenter inden mesterskabet var i hus.

Men hyg du dig bare videre med din pseudo-overlegenhed. (Her "går jeg efter bolden", idet jeg refererer til det du har skrevet og intet om dig som person, ligesom du gerne vil have det).
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af RobertTheRobber
Mourinho gav forresten en 20-årig Zouma 26 kampe sidste sæson. Tæller han som en ung spiller Mourinho bruger? Jeg er i tvivl, for han er ung, men han er ikke fra akademiet.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af CFCHackney
Han tæller ligeså lidt som Varane. For de er ikke fra akademiert...

Du prøver, Robert, og jeg er imponeret. Keep it up!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Black Spider
@ Ged


Jeg er ikke helt enig i at der absolut ikke er noget modsvar til Matic. Jeg synes Zouma begyndte at se lovende ud. Det er dog langt fra noget optimalt alternativ. Matic er dog ikke nogen skadesplaget spiller og i har ikke nogen specielt slem skadeshistorik, så jeg tvivler på at det vil spille nogen markant rolle.

Rent defensivt er Zouma en glimrende løsning, men på bolden er han alt andet end imponerende, og det er selvfølgelig lidt et problem, hvis vi også gerne vil frem på banen. Hvis vi har tænkt os at parkere bussen er det et mindre problem, men hvis det er tanken, så kan både Mikel og Ramires også fungere på midtbanen.

Det bedste ville egentlig være, hvis RLC kunne træde i karakter. Han har fysikken til rolle og er samtidigt så tilpas teknisk stærk, at det ikke er trivielt at forsøge at presse ham til et boldtab eller en fejlaflevering. Men det kræver selvfølgelig, at Mou stoler nok på ham, frem for igen, igen at forsøge sig med en betonopstilling og håbe på, at modstanderne forærer et mål eller to væk.

Ift. Hazard-problematikken tror jeg der kan komme mere fra Oscar og især Willian, der begyndte at spille mere opportunistisk som sæsonen skred frem, hvilket han i øvrigt også tidligere har vist.

Oscar skal igennem midten, akkurat som Costa og Remy. Haz kan i princippet godt lave mål fra ydersiden af en fuldback, men for det meste trækker han ind i banen og angriber området mellem fuldback og centerback for at åbne op for et skud. Altså kan modstandere med stor fordel klumpe sammen i midten. Hvad har vi af modsvar, andet end Haz-indlæg fra baglinjen til en overmarkeret Costa og alternativt dødbolde?

Hvad angår Willi, så er det som jeg ser det lidt af en tilnærmelse, at han pludselig blev mere farlig som højre kant. Han fik betydeligt mere spilletid mere centralt i banen hen imod slutningen af sæsonen, efter Oscar gik i stå. Willi er livlig som venstre kant og som tier, uden dog ligefrem at blive decideret målfarlig, men han viser bare ikke ret meget fra den højre kant. Og når han endelig viser noget, så er det mest som playmaker, og som Arsenal-fan kender du vist ganske udmærket situationen, når man han en overfled af spilskabere og en mangel på afsluttere.

Vi har Cesc, Haz, Oscar som spilskabere allerede. Alle tre er bedre til det end Willian. At have en fjerde spilskaber kan resultere i nogle meget flotte trekanter, men det bliver jo ikke til mål, før en eller anden faktisk hamrer et skud afsted, og til det formål er Willian noget begrænset. Altså skal bolden før eller siden over til en af trioen Haz, Oscar, Costa / Remy / Falcao. Fokus vil være på at klumpe sammen omkring de tre.

Hvis man forsøger det nummer mod Arsenal, så trækker Sanchez ud i den ene side og så smasker Cazorla eller Özil en bold ud til Welbeck eller Walcott i den anden side, som så har rigeligt plads til at tage løbeturen og få afsluttet. Før eller siden bliver det omsat til et mål. Vi kunne gøre det samme i teorien, vi har spillerne til at slå afleveringen, men vi har simpelthen ikke en tilsvarende direkte kantspiller på nuværende tidspunkt, medmindre Traore bider tænderne sammen og stepper up, og det er måske lige rigeligt meget at håbe på fra en teenager fra æresdivisionen.

Ift. defensiven i højresiden bør det ikke være så svært at løse. Ivanovic var defensivt udisciplineret sidste sæson, hvilket var hovedårsagen til problemerne. Han virkede sløset og blev for ofte fanget fremme. I og med man har en fantastisk defensiv back i Azpi og nok henter en dygtig venstreback kan der korrigeres her.

Problemet kan sagtens løses. Som jeg ser det, så er det egentlig primært, at Ivan skal spille wingback fordi Willian ikke skaber bredde i offensiven. Altså tonser Ivan frem og tilbage og frem og tilbage, hvorfor han er ude af position ganske tit og selvfølgelig også hurtigt mister noget af sin antrit. Willian arbejder stenhårdt for dels at hjælpe Cesc på midtbanen og dels at lukke flanken ned, men han kan bare ikke altid være på plads til at hjælpe Ivan, og så kommer situationerne, hvor vi egentlig kun har en ikke helt ung serber-bjørn med tunge fødder til at dække hele vores højre flanke.

Løsninger? Der er flere. Vi kunne bruge Azpi i højre side. Det kommer dog næppe til at ske, for Mou elsker at have en ekstra CB´er som dels bidrager på dødbolde og dels giver Courtois et stort skrummel at sigte efter med sine udspark. Derudover er Azpi jo også en vigtig komponent i venstre side, hvor han babysitter Terry. Vi så med Luis, at Terry kan virke lidt udsat, hvis der ikke konstant er proaktive folk omkring ham, som kan lukke rummene og forhindre, at Terry på noget tidspunkt skal ud og løbe om kap.

Alternativt kunne vi holde op med wingback-tilgangen, så Ivan kunne fokusere på at stille sig fornuftigt, i stedet for konstant at fræse op og ned af langsiden. Det kræver så, at vores højre kant faktisk kan skabe lidt bredde uden at Ivan pinedød skal op og lave et overlap, men det kan vi jo selvfølgelig ikke gøre, så længe vi konsekvent er nødt til at spille med Willian som højre kant for at få tyngden på midtbanen (og rummet omkring Cesc) til at hænge sammen.

Azpi var næsten lige så tandløs offensivt som han var stærk defensivt på den venstreback.

Enig. Men desværre er det nødvendigt med en defensiv type så længe vi spiller høj linje med Terry. En mere aggressiv back efterlader nok plads bag sig til at dristige modspillere kunne løbe igennem uden at Terry ville have en chance for at gøre noget ved det.

Vigtigst af alt træffer Mourinho ekstremt få forkerte valg i løbet af en sæson, der får reel indflydelse. Jeg tror nok han skal få korrigeret for de nævnte udfordringer, i det mindste i en grad så de mindre end Champagne-boldsprægede sejre kommer i hus.

Enig, men selv Mou kan blive læst, og før eller siden må resten af ligaen jo lære at spille efter 0-0, så vi bliver tvunget frem på banen og ud af Mous komfortzone.

Wenger kan potentielt have et mesterhold i den kommende sæson. Men du ved lige så godt som mig at der også er grund til at frygte potentialet ikke udnyttes. Der har været gode takter adskillige gange før som blev afløst af mystisk taktisk nytænkning, at han undlos at lappe huller i truppen, sled stamspillere helt ned eller lignende.

Enig. Men der er jo ikke ændret ret meget i truppen indtil videre, og det vil være ubegribeligt, hvis han ikke bare fortsætter fra sidste sæsons afslutning. Men det ubegribelige er jo selvfølgelig heller ikke den største udfordring fra manden, der gav os gaver som kant-Zorla og kant-Slözil.

United tror jeg skal have for meget nyt til at fungere til at de kan snuppe mesterskabet.

Jeg er ikke uenig, men de kan jo selvfølgelig også ende med at få købt så meget kvalitet, at de bare ikke er til at stoppe, uanset hvilke klovnerier, van Gaal så har gang i. I princippet burde der være så meget kaos, at Utd ender på fjerdepladsen, men vinduet er jo ikke lukket endnu, og mon ikke der bliver smidt yderligere en 100 mio pund i markedet?
Skrevet af Geddar , moderator
@Mugesh

"Finpudse det offensive? Mourinho?"

Du droppede måske at se klubben spille i første halvsæson?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af chrmik
https://youtu.be/L7IAWhpikF8


En af de primære grunde til jeg elsker engelsk fodbold. Oplevelsen af den gensidige respekt mellem spillerne og alle de venskaber der skabes på tværs af nationaliteter i en verden som roterer omkring kynisme og penge - så er seancer som disse alt værd!

Hvis videoen har været vist tidligere beklager jeg
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af CFCHackney
Ja, den er fin.

Chelsea TV kunne generelt set også godt lære noget af City TV. Hold kæfter hvor er de bare niveauer over, hvad Chelsea TV har at byde på. Tunnel cam delen er i sig selv miles ahead.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af chrmik
Enig Hackney

Men det hænger vel også lidt sammen med stadion faciliteter, hvor Chelsea er lidt old school i forhold til de topmoderne stadions (endnu).

Men igen, Chelsea TV kunne sagtens oppe sig selvom jeg synes kvaliteten er stigende.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af CFCHackney
Stigende ja, men der er mange af de andre TV kanaler, der holder et højere niveau.

At man stadig har idioten Tommy Langley ansat, er mig en gåde.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
Begovic har været fremragende. Ellers har det være skidt, men fitness...
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af FirstPlace
Det ser virkelig sløjt ud fra vores side.
Frygter lidt at vi får en røvfuld af Arsenal i Community Shield, som ser gode ud her i pre-season.
Skrevet af CFCHackney
Det er sgu smukt.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af stofferc
Satme en god assist af Cesc. Det har ellers set sløjt ud over det meste af linjen.
-
Skrevet af Dr. Def
Var egentlig meningen jeg ville have set både denne kamp og Uniteds men må være faldet i søvn på sofaen for vågnede kort inde i anden halvleg. Efter Moses udligning synes jeg vi har sat os på kampen og ligner mest en vinder af denne kamp
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af CFCHackney
FUCK ME, Thibaut!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af stofferc
Haha, det var fandme et sejt straffe at slutte en ellers virkelig ligegyldig straffekonkurrence af med for TBO.
-
annonce
0