Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af aagaard2
Desuden synes jeg også at kampen i går viste hvor vigtig Oscar er for holdet.

Der er mange der er efter ham, både bold-brugere, men også tv-kommentatorer - måske fordi han ikke er spektakulær nok?

Men jeg synes at en kamp som i går viser hvor ufattelig vigtig han er, fordi hans type netop giver andre spillere plads til at shine. Fabregas, Willian, Costa og til dels Hazard har brug for Oscar - og Ramires/andre nuværende eller "ønskede-rygte" spillere kan ikke give den samme ro.

Jeg håber Oscar meget snart er tilbage fra sin skade. Han er savnet..
Skrevet af CFCHackney
Ja, Oscar er vel indirekte vores vigtigste spiller. Når Oscar har kræfter, så spiller vi som regel fremragende, og når han ikke er, eller ikke er med, så halter det.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af andib
Ja, Oscar er vel indirekte vores vigtigste spiller. Når Oscar har kræfter, så spiller vi som regel fremragende, og når han ikke er, eller ikke er med, så halter det.
Det er jo netop det folk ofte ikke forstår. Ofte handler det om dynamikken på et hold. Liverpool havde tidligere problemer, når Lucas ikke spillede, Man Utd med Carrick og Chelsea har med Oscar. Det er måske ikke helt det samme med Rommedahl, men der skulle jo rettes ekstra fokus på ham fra modstanderholdets side og det gav frihed og plads til andre spillere på landsholdet dengang. Så kan det godt være det ikke er de spillere der laver de spektakulære ting i løbet af en kamp, men de stadigvæk vigtigere spillere for dynamikken på holdet.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af CFCHackney
Præcis, men den slags spillere bliver ofte overset. Ikke af managers, men fans og såkaldte eksperter.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Black Spider
Hackney, jeg er naturligvis stadigvæk edderspændt rasende på Mou, der er et fucking taber-luder-spasser-møgdyr som ikke bruger de unge og altid spiller defensivt, men det er egentlig heller ikke min opfattelse, at Mou er 100% ansvarlig for, hvilke spillere vi henter og hvilke vi sælger.

Og jeg er helt enig i, at vi rimeligvis må revidere i et par konklusioner angående Mous ønsker for klubbens spillestil. Vi har nu forsøgt os med Schürrle, Salah og Cuad, og vi har endvidere hevet Hulk II og Traore ind i truppen. Et eller andet kunne tyde på, at Mou meget gerne vil have en mere offensivt bidragende spiller på kanten end Willi eller Ramires. Ellers er det da et pudsigt sammenfald, at vi bliver ved med at anskaffe alle de her direkte typer.

Tilsvarende med tilgangen i går. Vi stod netop ikke dybt, hvilket jeg ellers havde forventet og egentlig var villig til at tilbyde væddemål om. Selvfølgelig ville det også have været en risiko, men det ville have været klassisk Mou. Willi til venstre, Rami til højre, og så Matic og enten Zouma eller Mikel på midtbanen, samt Haz som tier og Costa som kontra-løber. Måske endda ingen Costa, Haz som nier, og så en trio af Mikel, Matic og Zouma på den centrale midt? Det kunne måske endda have holdt nullet.

Efter første halvleg tog han så konsekvensen og skiftede Terry ud, så vi ikke konsekvent var så fandens sårbare gennem midten. Han kunne have gættet på, at City ville være til at lokke frem, og i stedet have stillet alle helt tilbage. Igen, klassisk Mou. Det gjorde han så bare ikke.

Jeg ville i øvrigt også gerne se Stones allerede nu, men 34 er i overkanten, og hvis det ikke er nok, så begynder det at blive komisk.
Skrevet af CFCHackney
BS, kan jeg skimte en smule sarkasme i starten af dit indlæg? I hvert fald ift. spillestilen.

Men ellers er jeg enig i resten af dit indlæg. Ja, 34 mio. og opefter er selvfølgelig komisk, men vi mangler i dén grad, en spiller til midterforsvaret og derfor er jeg ok med, at vi kommer til at betale lidt for meget for en spiller. Og hvis han så er fast mand de næste 10 år, jamen så er pengene jo egentlig givet meget godt ud, tænker jeg.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af RobertTheRobber
Ja, Oscar er vel indirekte vores vigtigste spiller.
Helt enig og vi finder næppe en fodboldspiller der kan udfylde rollen bedre end Oscar gør. Så skulle det lige være Thomas Müller, men det sker ikke, hvorfor Oscar klart er den bedste spiller vi kan have til vores 10´er.

Vi stadig mangler en god højrekant, når nu Caudrado er faldet igennem. Ligeledes som I andre nævner, skal der hentes en centerstopper mere og Stones (til under £35) er nok stadig den bedste transfer vi kan få.

Der er dog desværre ikke så forfærdelig lang tid tilbage af transfervinduet, så spørgsmålet er om der kommer til at ske noget overhovedet. Jeg kan ikke forstille mig at de bedste klubber er villige og/eller interesseret i at skille sig af med deres bedste spillere midt i sæsonsstarten, hvilket i mine øjne, gør at spillere som Griezmann, Candreva og Reus er urealistiske. Er det Pedro vi ender med at kunne signe?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af andib
Götze?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af andib
-
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af vincevega
Det tredje bud var på 30 mio., og det hæver Chelsea inden længe. Så er det bare om at krydse sine fede fingre, og håbe at Everton på et tidspunkt vil acceptere et bu

Bevares, og det er som sådan også en rigtig god pointe, at det selvfølgelig er en spiller man vil have i 10 år. Så er 34 mio. ligepludselig ikke så meget.

Spørgsmålet er jo bare om i vil møde 40-45 mio. næste sommer når han bliver solgt der ;)
Skrevet af JCech
Nu skal vi lige huske på, at Reus er naturlig venstrekant, og ikke super beggebenet. Derudover er det fint han kan slå indlæg med højrebenet, men det er målene, der gør ham god. Så skal Haz smides over i højrekanten, men hvis Ivanovic forbliver der, så kan vi lige så godt bukke os forover og bide i puden.

Griezmann kender jeg simpelthen for lidt til, at jeg kan udtale mig om ham.
Og jeg holder stadigvæk fast i, at Stones ville være et fantastisk køb. Han er atletisk og teknisk dygtig, og kan han lægge det til tider hasarderet forsvarsspil fra sig, så har man en kommende verdensklassespiller i ham.
Thank you, José.
Skrevet af RobertTheRobber
@JCech

Jeg er helt enig i dine betragtninger. Det var heller ikke fordi jeg ville så meget mere end at name-droppe et par stykker. Af dem jeg nævnte er det kun Candreva der er naturlig højrekant, men pointen lå mere i, at klubber der er på størrelse med Atm., Dortmund og Napoli (uden at jeg påstår at de er lige store), næppe sælger deres største stjerner så tæt på lukketid, medmindre der falder et åndsvagt stort beløb.

Jeg antager at det vi gerne vil finde er en højrekant der kan afgøre kampene på egen hånd og en så vigtig del af truppen burde vi have sikret tidligere. I den forbindelse vil jeg gerne give chrmik ret i, at klubben har sovet i timen.

Sammenlignet med de andre topklubber i England, har vi "tabt" transfervinduet i min optik, til trods for at der står plus på FFP-siden. Dog skal det siges at vores eneste "rigtige" transfer Begovic, allerede har vist sig at være pengene værd. Jeg tør slet ikke tænke på hvordan gårsdagens kamp havde endt, hvis vi havde haft Blackman på mål (med al respekt for hans talent).
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Black Spider
Jeg tør slet ikke tænke på hvordan gårsdagens kamp havde endt, hvis vi havde haft Blackman på mål (med al respekt for hans talent).

Mon ikke vi så havde spillet 7-2-1 og gået 100% efter 0-0?

@ Hackney

Der er måske lige akkurat antydningen at spore, ja. Men med det sagt, så er jeg oprigtigt lidt frustreret over Mous ageren på det seneste. Mange af vores nuværende problemer var i mine øjne åbenlyse allerede i sidste sæson og det er som minimum Mous opgave at identificere de problemer og forklare dem til ledelsen.

Men det er selvfølgelig ikke helt umuligt, at der er en grund til, at vi ikke bruger synderligt mange penge.
Skrevet af chrmik
Hold nu fast det har været nogle lange seje timer at fordøje gårsdagens kamp - efterfølgende må man bare konstatere at City var flere klasser bedre end vi var igår og at forfatningen i truppen er elendig.

Det virker som om der foregår noget helt skidt bag rullegardinerne og jeg sidder stadig med en fornemmelse der siger at Mourinho ligger på vippen som træner i klubben medmindre der fremvises markante spillemæssige og gejstmæssige fremskridt de kommende par kampe - kampen mod WBA kan blive ret afgørende for hans videre færd.

Jeg bemærkede flere af spillerne havde nogle grimasser som ikke hører hjemme på et mesterhold - herunder JT, Hazard og Costa ... de virkede helt opgivne til tider og langsomme i tanke/handling.

Mest opløftende var det at se Begovic levere en helstøbt indsats for derefter at blive syltet totalt af et passivt forsvar, men det er sgu en god keeper at have som back-up til Courtois

Ydermere understregede kampen i al´ sin enkelthed at truppen er for smal, vi er afhængige af enkeltmandspræstationer og der er uklare aftaler mellem kæderne på banen, der ganske enkelt skal rettes asap og samtidig falder tilbage på Mourinho som træner.

Vi SKAL have en højrekant spiller der kan noget og vi skal have een spiller centralt der kan sætte tempo i omstillingsspillet når vi nu ser holdene lukke Fabregas ned i lommer midt på banen - også et udtryk for at der løbes alt alt for lidt uden bold i det offensive, noget der kom voldsomt til udtryk når man så City´s flydende angrebdsopbygning og løb uden bold.

Vi bør gå all in på 2-3 spillere der kan gå direkte ind og genskabe konkurrencen i start 11´er - hvor Griezmann stadig er mit bedste bud i det offensive ... enig med øvrige bedømmelser af Oscar, han er undervurderet og var virkelig savnet igår (specielt efter willians mange boldtab).

De kommende uger bliver afgørende for sæsonen uanset hvor meget Mourinho vil tale en lang sæson frem i lyset - sidste år så vi hvordan eks. Arsenal blev sat i starten og aldrig kom tilbage for alvor i mesterskabsstridem.

Jeg forudser en turbulent resterende del af transfervinduet med en stortudende Mourinho i pressen indenfor de kommende dage.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af CFCHackney
Ok, BS. Den er modtaget. Det er jeg sådan set ogeå helt på linje med.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af andib
Vi bør gå all in på 2-3 spillere der kan gå direkte ind og genskabe konkurrencen i start 11´er - hvor Griezmann stadig er mit bedste bud i det offensive ...
Her vil jeg give dig ret i noget du har skrevet tidligere. Jeg tror simpelthen I er for sent ude, hvis en spiller som Griezmann skal hentes. Atl Madrid skal jo gerne hente en reserve ind i stedet for og det kan snart blive for presset.

Jeg tror stadigvæk Götze er bedste bud på en spiller Chelsea kan hente. Han er i overskud i München og kan også spille wing.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af RobertTheRobber
Mon ikke vi så havde spillet 7-2-1 og gået 100% efter 0-0?
God pointe. Det havde vi forhåbentligt. Man kan dog undres over at Mourinho netop ikke gjorde som han plejer, hvor han går ud for at sikre uafgjort, med mulighed for mål på omstillinger, som f.eks. mod Liverpool forrige sæson.

Ærligt talt, så vil jeg hellere spille en rædderlig og defensiv 0-0 kamp mod andre mesterskabskandidater på udebane, frem for at forsøge at spille på egne præmisser og få tæsk. Der savner jeg den kynisme Mourinho udviste i forrige sæson, hvor vi hentede 16 ud af 18 mulige point mod de andre hold fra top 4.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af CFCHackney
Hazard-Oscar-Götze minder dog lidt for meget, om det playmaker helvede det i perioder blev til med MAZACAR.

Men han er en fantastisk spiller, så ham ville jeg ikke takke nej til i en kant rolle. Det kan ikke blive mere sterilt end Willi, Cuad og Ramires i hvert fald.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af andib
Hazard-Oscar-Götze minder dog lidt for meget, om det playmaker helvede det i perioder blev til med MAZACAR.
Det kan jeg sagtens følge dig i, men modsat de andre der håbes på kommer til klubben, så kunne han være tilgængelig.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af CFCHackney
Det skal så siges, at jeg ikke håber på hverken Pogba, Reus, Griezmann eller lign.

Götze til kanten vil jeg ikke være afvisende overfor. Men ellers er der en spiller som Pedro, der også er ledig.

Gündogan ville være en drøm, og jeg ser ham ikke værende ligeså usandsynlig som de andre, da Dortmund er ret godt besat på midtbanen, men han skulle nok have været hentet inden forlængelsen.

Jeg synes også, at der er andre interessant løsninger på den centrale midtbane, men jeg tror ikke, vi henter nogen ind der. Desværre.

Der har været sådan en god atmosfære i klubben, siden Mou kom tilbage, men det er blevet noget værre rod her de sidste 2 uger, og det er ærgerligt.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0