Snak

Mere indhold efter annoncen
Fed jubelscene med Marin - han var helt oppe og køre, forståeligt nok :)
Så forlæng da med den fantastiske mand! Manden har vel formentlig været vores bedste mand i 2013 og at han så derudover repræsenterer noget kultur skader slet ikke - tværtimod. Det vil desuden være kønt at sikre noget kultur i en klub, der efterhånden er berømt for det modsatte og som desværre har en ledelse og nogle "fans", der ikke værdsætter det nok.
For min skyld kan vi godt forlænge med Lampard. Han har stadig meget at tilbyde, og hans skarphed foran mål er slet ikke forsvundet med alderen. Det irriterer mig dog lidt så nemt han får æren for Chelsea, når vi endelig vinder en kamp. Efter målet idag var kommentatorerne på FOX ikke sene til at udråbe ham som MOM, og kalde hans præstation, også i pasnings spillet, for fejlfri, selvom det bestemt ikke var tilfældet. Han havde virkelig mange boldtab selv i upressede situationer, og flere gange ledte det til potentielt farlige muligheder for Wigan.

Det var dejligt at se Luiz tilbage på holdet, og han gør det virkelig godt på den defensive midtbane. Der bør virkelig satses på ham på den position i fremtiden.
-
For dælen Azpi spillede godt! Var ik så vild med ham den første tid men synes han har vist meget lovende takter den seneste tid!
"Det irriterer mig dog lidt så nemt han får æren for Chelsea, når vi endelig vinder en kamp. Efter målet idag var kommentatorerne på FOX ikke sene til at udråbe ham som MOM, og kalde hans præstation, også i pasnings spillet, for fejlfri, selvom det bestemt ikke var tilfældet. Han havde virkelig mange boldtab selv i upressede situationer, og flere gange ledte det til potentielt farlige muligheder for Wigan."Pas på du ikke ryger over i "fans"-kategorien.

Ellers enig. Lampard er stadig pisse ligeglad med hans defensive ansvar. Ramires måtte flere gange ind centralt for at støtte Luiz, da Luiz blev nødt til at rykke over til det område Lampard burde dække. Hvilket er noget møg, når man spiller mod et 3-4-3 hold, så skal Ramires støtte hans back og dække området foran ham. Der var alt for meget plads på højre, hvilket man kunne se ved, Di Santo konstant søgte ud på vores højre side.

Men alt det er jo ligegyldigt, bare giv manden en ny kontrakt på 1,5mil om ugen, fordi han kan score mål.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Pas på du ikke ryger over i "fans"-kategorien.


Den bemærkning må jeg blankt erkende jeg ikke forstår.
-
Du har lige sat spørgsmålstegn ved en legendes præstation, hvor han oveni købet scorede. Det er ilde set blandt fans, som forstår på klubkultur, kulturbærere osv.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Hehe, ja den slags skal man passe på med. Fansnes skyklapper kan jeg til dels godt forstå, men det har bare generelt irriteret mig så unuanceret mediernes betragtning af klubledelsen m.h.t. Lamps´ kontraktsituation har været.
-
Den provokerende brug af ordet "fans", er naturligvis møntet på folk, der helst ser ham forlade klubben. Dette er selvfølgelig en legitim holdning at have, men efter min mening eksemplificerer det glimrende den kritik mange Chelsea fans får skudt i skoene - nemlig at man er `gloryhunter´, der ikke interesserer sig for andet end titler.
"men efter min mening eksemplificerer det glimrende den kritik mange Chelsea fans får skudt i skoene - nemlig at man er `gloryhunter´, der ikke interesserer sig for andet end titler."


Aha, man er glory hunter, fordi man kan se økonomiske og sportslige fordele i ikke at forlænge med en dyr og gamle spiller. Men rigtig fan, hvis ser bort fra disse to meget vigtige faktorer for en klub af vores størrelse, men blot ser på det følelsesmæssige i det.


Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
annonce