Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CFCHackney
Zola called it!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Goikoetxea
Sig lige i vinder mod Arsenal Zola, har nemlig spillet på jer.
Wise Men Say...
Skrevet af RobertTheRobber
Hvor var det godt at se holdet spille i går, til trods for den billige baggrund og til trods for at det "kun" var ChL mod den lavest seedede.

Jeg synes i dén grad at Cahill trådte i karakter og jeg håber at se ham danne duo med Zouma i midterforsvaret på lørdag. Jeg ved ikke om det er den bedste konstellation, men de har fortjent chancen. Især når det ellers ikke har fungeret.

Jeg ved jeg sagde noget lignende igår, men jeg blev overrasket over hvor god Dave var offensivt i går. Han har spillet så meget venstre back, hvor han i øvrigt har været fremragende defensivt, at jeg egentlig ikke kendte hans offensive niveau på højre back. Men hold da op, hvor var fedt at se ham. Han og Pedro kan blive vanvittige i den kommende sæson, hvis de får muligheden.

Som nogen af os ligeledes sagde i går, synes jeg at Baba Rahman skal spille venstre back på lørdag. Hvis alternativet er lotteriet Ivanovic på højre og Azpilicueta på venstre igen, mener jeg helt klart at gårsdagen backduo er at foretrække, uden at de skal hypes unødvendigt.

Selvom at RLC spillede en fin kamp, tror og håber jeg, at vi ser Matic, Fabregas og Oscar på de 3 midtbanepladser.

Hvad siger I til angriberpositionen? Skal Costa starte igen eller skal Remy have chancen? Costa virkede uskarp på vanvittigt mange førsteberøringer i går. Til trods for dette, fik han alligevel straffespark og scorede en basse. Remy gjorde det omvendt upåklageligt, selvom han skulle sparke det sidste kontra i kassen.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af CFCHackney
Nu da hverken Pedro eller Willian bliver klar til lørdag, ville jeg stille med dette hold:

Begovic
Azpi-Zouma-Cahill-Baba
Matic-Cesc-Ruben
Oscar-Hazard
Costa

Baba og Dave skal skabe bredden, og vi kommer til at være stærke på midten med masser af fysik og kreativitet.

Så kan man smide Traoré eller Kenedy in, hvis der bliver brug for en wing. Ramires skal ikke i nærheden af startopstillingen.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af chrmik
Er Pedro definitivt ude?
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af CFCHackney
Nej, men han er yderst tvivlsom.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Black Spider
Costa over Remy, Hackney? Ellers er jeg enig. Oscar må en tur ud på højre kant mens den centrale midtbane må blive trioen Matic-RLC-Cesc mens vi i forsvaret holder fast i Zouma-Cahill centralt og Baba og Azpi på backerne.
Skrevet af aagaard2
Så begynder tingene for alvor at gå den rigtige vej!

http://weaintgotnohistor…elsea-bench
Skrevet af MIghtyBlues
Ja bortset fra at Mourinho muligvis har en 5 kampes karantæne fra selvsamme sag hængende over hovedet...
Skrevet af RobertTheRobber
Jeg er så træt af at høre om den historie. Jeg tvivler på den havde fået samme omtale hvis Eva Caneiro havde heddet Evan Caneiro og var en ældre læge på 65 år. Det virker så nationen-agtig, hele tiden at skulle snakke om det og det stinker langt væk af sexisme.

Jeg vil vædde med at ingen ved hvad Manchester Uniteds eller Manchester Citys læge hedder, måske ud over deres fans og FM-brugere. Det er så åbenlyst at sagen ikke havde fået samme omtale, havde City været i krise og Pellegrini havde suspenderet deres læge.

Det er en ligegyldig sag og det er ikke fraværet af den normale læge, der har gjort at forsvaret har sejlet eller Hazard er faldet i niveau. Kan vi ikke snart stoppe med at tale om det? Det er dybt latterligt.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af CFCHackney
BS, jeg satser på, at Costas mål i onsdags har ført ham tilbage på det rette spor. Derfor starter han i min verden i morgen.

Men Remy spillede ikke ligefrem sig selv af i onsdags.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Tjasper
@Robert

Det er en sag der indeholder en hel del sexisme, men der er jo også den side af sagen der udstiller Mourinho, som en kæmpe nar. Har han overhovedet været ude at undskylde endnu? Det har han vel ikke, for han har vel ikke en gang erkendt at det var ham der har været et kæmpe fjols.

Jeg håber for alt i verden ikke at Chelsea vinder i morgen, så der er nogle der begynder at tolke det som en "genialitet" at få dem med på bænken igen i netop dette opgør. Man kunne jo forestille sig at det vil blive et fokus fra mediernes side, og så er presset på spillerne jo lige pludselig fuldstændig forsvundet.
Skrevet af CFCHackney
Mourinho har klubbens fulde opbakning, og har derfor ikke undskyldt noget.

Skal vi ikke lige vente, før vi konstaterer, at det Mourinho har sagt, er noget, der kan kaldes sidestilles med sexisime.

Derudover enig, Robert. John Fearn har prisen sjovt nok ikke snakket om i samme stil som den kære Eva, på trods af at han fik en røvfuld efter kampen også.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Fribytter
"There is a chance that even if a deal is worked out, Saturday may come too soon for this reversion to the norm — Carneiro has been out for over a month now, after all — but it sounds like both of them might be back on the bench sooner rather than later. Should they not be ready, the matchday duties will be once again handled by Chris Hughes and Steven Hughes."

Hvordan kommer klublæger i kampform? Er det kampe for reserverne? Er der en klublægernes klublæge, der afgør den slags? Og hvilken handel er der tale om? Et mashup mellem transfer deadline og de sædvanlige mind games omkring skader før en storkamp. You couldn´t make it up.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af CFCHackney
Haha, Fribytter!
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Tjasper
Mourinho har klubbens fulde opbakning, og har derfor ikke undskyldt noget.


Altså at Mourinho har klubbens opbakning til at skabe sig som en idiot? Det gør det da ikke mindre pinligt.

At han taber hovedet under kampen er iøvrigt én ting, men at han så følger det op med at suspendere dem er jo bare grinagtigt.
Skrevet af 8letters
@Tjasper

Hvis man sidder med så meget ansvar som Mourinho, så må man tage drastiske beslutninger her og der. Det skal ikke fratage ham fra kritik, men det betyder sgu da intet om han smider en læge ud eller ind. Det er kun fordi, at hun har fået så meget opmærksomhed igennem tiden, at det her bliver diskuteret.

Synes ikke Pep gik det samme igennem i Bayern, da han svinede sin stab til på åben kamera.
Lampard é Deus
Skrevet af CFCHackney
Medmindre Mourinho har sagt noget sexistisk til Eva, så er der ikke det store problem. Uheldig episode, men det er så også det.

Vores klublæge er vel den eneste læge, som alle i England kender navnet på. Det er fordi, hun er kvinde, og er pæn. Og fair nok, men den her sag er blevet bæst fuldstændig ud a proportioner.

Sexisme kortet bliver dog hurtigt trukket i disse tider, så det overrasker jo ikke, at folk opfandt historier om, at Mou ikke ville have en kvinde i omklædningsrummet osv.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Tjasper
Det er muligt at sagen er kørt op fordi det har at gøre med en kvindelig læge, men det er jo ikke den vinkel jeg koncentrerer mig om.

Jeg ser udelukkende på hvordan Mourinho han agerer og på hvilken baggrund. Og jeg synes det er sølle.

Skrevet af CFCHackney
Så du mener altså, at Mourinho agerer udfra et sexistisk grundlag, oder?

Okay så.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0