Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ThePensioner
håber bare vi køber Aguero - han er fænomenal. Higuain er jeg også ret vild med, ham slipper de næppe i Madrid. V.d.Vart er også på min ønskeliste - det kunne være klasse! Efter hvad Stoch har vist i Twente i denne sæson bør han simpelthen få chancen på førsteholdet - ellers er akademiet nærmest til grin...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Slettet(262004201905)
Er det bare mig der mener Agüero ikke har gjort det store væsen af sig i denne sæson?
11 mål er jo færre end Berbatov.
Jeg ser mere potentiale i Pato, som dog har været meget skadet i denne sæson. Han har scoret 1 mål mere end Agüero og spillet 9 kampe færre i en liga der på papiret er sværre at score i.
Begge er i spil i Chelsea ifølge rygterne.
Af de to spillere så jeg helst Pato i United.
Skrevet af Mugesh
Jeg må ærligt indrømme at Hulkens potentiale er baseret på CL-kampe og derfor selvfølgelig ikke kender helt til hans ”normale” liganiveau.

” Di Santo og Sinclair er jeg sgu alvorligt bange for aldrig kommer til at slå igennem, men Borini, Stoch og Kakuta tror jeg har en god chance.”

Du har desværre nok ret angående Di Santo og Sinclair, men jeg vil gerne give dem en chance mere da det er deres første ”rigtige” sæson i PL eller leje dem ud til en klub i Holland. Stoch har været rigtig god i Twente, men tror han tager en sæson mere i Holland, da han også gennem der kan få erfaring ud i Europa.

” Jeg tvivler altså lidt på hvor mange af disse der rent faktisk er gode nok til os. Sneijder er naturligvis, men ham får vi aldrig efter sådan en sæson. Pjanic er et spændende talent, men Lyon vil forlange en bondegård for ham og tør man satse så voldsomt på en spiller, som endnu ikke er på det allerhøjeste niveau?”

Enig i det meste, men jeg ved ikke hvor meget du har set til Bundesligaen, Misimovic var om noget manden bag Dzekos og Grafites mange mål sidste sæson(som gav mesterskabet) og stadig den spiller sammen med Dzeko der holdte niveau for Wolfsburg i CL. Pjanic er et stort talent, men alligevel holder den ”gamle” Misimovic ham fra startpladsen på landsholdet, synes Misimovic er lidt undervurderet. Diegos første sæson i Juventus har ikke været særlig god, men det er meget få spillere der slår til i første sæson i en ny liga(eksempelvis Malouda). Tror stadig han bliver rigtig god for Juventus hvis de vælger at beholde ham, og hvis ikke vil han passe rigtig godt til vores system. Sneijder er måske utænkelig, men hvis Mourinho fortsat har en stjerne i Drogba, og prøver på at få fat i ham igen til sommer, ser jeg hellere en bytte handel med Snejíjder fremfor penge, det skal dog siges at jeg foretrækker Drogba bliver i klubben, da han i mine øjne er verdens bedste på sin position sammen med Torres NÅR HAN GIDER!

” Er det bare mig der mener Agüero ikke har gjort det store væsen af sig i denne sæson?
11 mål er jo færre end Berbatov.”

Tænkte det samme, sad og så Atl. Madrid mod Villarreal, der var jeg godt nok skuffet over den lille argentiner, men han har til gengæld imponeret mig de tidligere sæsoner. Det skal så siges at Pato har også spillet på et bedre hold og ved siden af en Ronaldinho(som er på vej tilbage) som har lagt den ene sukkerbold efter anden til angriberne. Aguero skal ofte selv skabe sine chancerne/målene.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
Det ser desværre ud til vi må undvære tre af Afrikas største stjerner de sidste tre kampe.... Skod, skod, skod og atter skod!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Kemosabe
Av ja. Det var ikke godt med Mikel, specielt når Essien ikke kommer til at spille mere i denne sæson. Nu må vi håbe, at der ikke kommer flere skader i næste kamp. Ellers ser det efterhånden virkelig tyndt ud.

Heldigvis er Deco begyndt at spille hæderligt, så vi kan trods alt stadig stille med Lampard, Deco og Ballack. Det bliver dog formentlig Ballack, som skal spille Mikels plads mod Stoke da vi nok får brug for lidt mere power på denne position.

Endvidere står Ashley Cole foran et muligt comeback, hvilket frigør Zhirkov til andre opgaver evt på midtbanen.
Skrevet af ThePensioner
puha, det er et skidt tidspunkt... Hvordan med Belletti? Er han stadig skadet? Han har da tidligere spillet den rolle sådan ok...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Geddar , moderator
"Tænkte det samme, sad og så Atl. Madrid mod Villarreal, der var jeg godt nok skuffet over den lille argentiner, men han har til gengæld imponeret mig de tidligere sæsoner. Det skal så siges at Pato har også spillet på et bedre hold og ved siden af en Ronaldinho(som er på vej tilbage) som har lagt den ene sukkerbold efter anden til angriberne. Aguero skal ofte selv skabe sine chancerne/målene."

Dog har Pato ikke ligget som forreste angriber, men nærmere i lignende position som Dinho.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Kemosabe
"puha, det er et skidt tidspunkt... Hvordan med Belletti? Er han stadig skadet? Han har da tidligere spillet den rolle sådan ok... "


Ellers tak. Du har helt ret i, at Belletti godt kan spille midtbane, men generelt i denne sæson har han været rystende ringe lige meget hvor han har spillet.

Hans sidste optræden (hjemme mod City) var jo kortvarig, eftersom han fik direkte rødt, da han lavede et kluntet straffe på Barry og derved slukkede håbet om at redde kampen.

Jeg vil huske ham for hans pragtmål mod bl.a. Spurs, men jeg vil stadig foretrække at han holder sig på bænken og så iøvrigt finder en ny klub til sommer.
Skrevet af ThePensioner
hans spilforståelse er dykket lidt... Men synes nu der var mere film end straffe i kampen mod City. Vil til hver en tid foretrække Ballack på positionen, når nu hverken Essie eller Mikel er til rådighed. Nøj, hvor skal den bare vindes den kamp!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Kemosabe
Mht straffet vil jeg være tilbøjelig til at give dig ret. Det var et tyndt et af slagsen, men stadigvæk må han ikke bringe sig selv i den position.


En fordel ved Ballack, som kan blive væsentlig i netop denne kamp, er hans styrke i luften. Det er rart at have en defensiv midt, som kan vinde hovedstødsduellerne når bolden losses langt frem, hvilken Stoke bestemt ikke er blege for.

Luftspillet er jo Mikels største svaghed, men dermed ikke sagt at vi ikke vil komme til at savne vores stærke nigerianer mod Stoke.
Skrevet af ThePensioner
Ballack vil være guld værd ved hjørne og lange indkast, men han er alligevel svagere i det defensive spil end Mikel, vil jeg mene...og Mikel har - bortset fra enkelte blundere - spillet ret så stabilt i denne sæson. Problemet er bare, at han ikke bidrager med lige så meget fremad banen som Essien gør... Tænk hvis Essien kunne have en hel sæson uden skader...håber det bliver næste år!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Mugesh
"Luftspillet er jo Mikels største svaghed, men dermed ikke sagt at vi ikke vil komme til at savne vores stærke nigerianer mod Stoke. "


Jep og der virkelig slemt, tror ikke jeg har set Mikel vinde en hovedstødsduel endnu.

@Geddar

Ja det har du ret i.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af simplyjonathan
Som vi så mod City har Mikel den unikke evne, at han kan tabe en hovedstødsduel uden at der er en modspiller i vejen…
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af Mugesh
men det er sgu lidt underligt. Med hans højde og kropsbygning burde han været bygget til hovedstødsdueller.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af ThePensioner
har I læst Ancelottis seneste udtalelser på den officielle hjemmeside? ser ud til der skal talenter fra akademiet på banen i næste sæson...!

"The only sure thing is that next year there will be five players from the Academy in the squad because they deserve to be.
´Some players maybe will move, because we want to give strength to our Academy, we have very good young players and it is the time to put them in the squad for next year, they are able to stay in the Chelsea squad.´
Gael Kakuta, Jeffrey Bruma, Nemanja Matic, Fabio Borini and Patrick van Aanholt were names mentioned by Ancelotti in this context and asked whether he thought fans would like to see a big-name summer signing, he smiled before joking: ´I think the fans will be happy if the team wins the title and the FA Cup. After that they will see some new players in the future. The most important thing is they don´t need to see a new coach!"
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Mugesh
Jep det lyder rigtig nice. Det er også det bedste for klubben, både økonomisk og klubfølelsesmæssigt.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
Tror ikke vi får nogen hjælp fra spurs idag, de spiller mega ringe.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Scouse-free
Og United kan ikke skabe chancer, så jo, i får en lille smule hjælp.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af Cabra
Balotelli: endnu et talent der bliver ødelagt af Mourinho!

Er det en joke?

Hvis ikke, hvilke andre talenter, foruden ham, har Mourinho ødelagt?
Skrevet af Geddar , moderator
Haha, det er sgu en noget tåbelig påstand, at det er Mourinho, der har ødelagt Balotellis muligheder.
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0