Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cabra
Når man kommer på det engelske landshold som teenager, så har man sgu et talent, men Mourinho havde ikke tilliden og tålmodigheden.

Højrebacken på det engelske landshold minder lidt om venstrebacken på det danske.

Det har i flere år været en udsat plads. Efter Neville og Niclas J, har man prøvet alt muligt af.
Skrevet af JohnLampard
Johnson fik nu uendeligt mange chancer, men formåede gang på gang at formøble dem. Så at give Mourinho skylden, for hans fiaskoer i Chelsea, er decideret fejlagtigt. Det var han udelukkende selv skyld i.

Robben var fast mand når han var fit og i form. Det er der ingen tvivl om. Mourinho kendte hans enorme kvaliteter.
Skrevet af Mugesh
Jeg ved godt at det er farligt at beskylde Mourinho for noget i Chelsea, men jeg er bare glad for at han ikke er i klubben længere.

Robben blev skrottet mange gange selvom han var klar. Eksempelvis i Liga-cup finalen mod Arsenal hvor han måtte tage en plads på bænken, selvom han havde været skadefri og form kampene op til. Robben har sidenhen udtalt at det var en hans største skuffelser i Chelsea, blandt andet også fordi et hollandsk tv-hold havde op til kampen fulgt Robben. Og ikke overraskende røg Robben til Real et par mdr efter. Så stop med at forsvarer Mourinho hele tiden. Robben var ikke hans kop te og modsat. Længere er den ikke.

http://www.bold.dk/nyt/R…od-Mourinho


Robben var en spiller vi skulle have beholdt og fyret Mourinho noget før.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af stofferc
Synes nu kun Robben for alvor var god i sin første sæson. Om det var JMs skyld at han faldt i niveau eller hans tusindvis af skader skal være usagt, men synes egentlig ikke det var et dårligt salg vi gjorde i sin tid.
At han viser sin klasse er selvfølgelig fint for ham, men han har godt nok stadig glasben.
-
Skrevet af Kemosabe
"Robben var en spiller vi skulle have beholdt og fyret Mourinho noget før."

Øhh, mon ikke snarere vi skulle have ventet lidt med at fyre Mourinho? Det ville da have givet endnu mindre mening at fyre ham før.
Skrevet af JohnLampard
Robben var på intet tidspunkt i hans sidste sæson i Chelsea i nærheden af at være helt fit. Vi er udmærket klar over du ikke er Mourinho-fan, med lad nu være med at beskylde ham for ting han ikke har gjort.

Det var et mirakel vi fik så mange penge for ham som vi reelt gjorde. På daværende tidspunkt var det et scoop for os.
Skrevet af Mugesh
Hvis vi havde fyret Mourinho efter sæsonafslutningen, havde vi måske kunne have beholdt Robben.


Om Mourinho har noget af skylden i Balotellis opførelse kan ingen vide på nuværende tidspunkt, men min påstand er nu som den er. Kun fremtiden vil vise om jeg havde ret eller om jeg var helt ved siden af.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
” Vi er udmærket klar over du ikke er Mourinho-fan, med lad nu være med at beskylde ham for ting han ikke har gjort.”

Jeg beskylder ham sådan set kun for det der var hans skyld. Jeg giver ham sådan set kredit for det han har vundet for klubben. Jeg er bare ikke så blind for nogle Chelseafans at give manden guddommelig status.

” Det var et mirakel vi fik så mange penge for ham som vi reelt gjorde. På daværende tidspunkt var det et scoop for os.”

Ja det er jo så din mening, jeg vil nu gerne have beholdt verdens anden bedste wing på daværende tidspunkt, kun overgået af Ronaldo.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af JohnLampard
Du beskylder ham for at have ødelagt Johnson og Robben. Det er af åbenlyse årsager decideret fejlagtigt.

Når man har været skadet et år, er man i mine øjne ikke verdens 2.bedste wing. At han så havde været det, hvis ikke det var pga. skader, er noget helt andet.
Skrevet af Mugesh
” Du beskylder ham for at have ødelagt Johnson og Robben. Det er af åbenlyse årsager decideret fejlagtigt.”

Johnson havde sin værste periode i karrieren under Mourinho, så der skal du måske tage Mourinho-brillerne af. Robben fik ikke nok spilletid, men når han fik det viste han så også hvorfor han burde være på start 11’eren hver gang han er skadefri. Manden klager nok ikke hvis han havde fået den spilletid han var berettiget til, samt han nok havde blevet i klubben hvis Mourinho havde vist ham mere tillid.

Mourinho er et taktisk geni og en vinder, og det beundre jeg ham også for. Men hans måde at spille fodbold på og hans måde at få unge spillere frem på er jeg ikke videre imponeret over. Derfor er det godt at netop Chelsea ikke har ham mere, for jeg tvivler på at klubben nogensinde kunne blive selvforsynende med spillere under ham. Ancelotti virker til at være et bedre valg, men det kan kun fremtiden vise.

Selvom Wenger ikke har vundet noget længe, beundre jeg ham mere pga han giver unge talenter chancer i stedet for gå ud at spendere flere millioner på færdigudviklede spillere. Det samme med AF, forskellen er AF har formået begge dele, udvikle talenter, samt vinde trofæer.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Inuk.
Men hans måde at spille fodbold på og hans måde at få unge spillere frem på er jeg ikke videre imponeret over.

Er det nu også Mourinhos skyld at Chelseas ikke havde et veletableret scouting netværk og samt dertilhørende ungdomsakademi under hans tid i Chelsea?

I øvrigt virker det ualmindeligt tyndt at kritisere ham for manglende talentudvikling når han har forvandlet spillere som Lampard og Joe Cole til verdensklassespillere. For slet ikke tale om nøglespillerne fra hans Porto tilbage i 2004.
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Mugesh
@Inuk
” Er det nu også Mourinhos skyld at Chelseas ikke havde et veletableret scouting netværk og samt dertilhørende ungdomsakademi under hans tid i Chelsea?”

Nej, og det beskylder jeg ham heller ikke for.

” I øvrigt virker det ualmindeligt tyndt at kritisere ham for manglende talentudvikling når han har forvandlet spillere som Lampard og Joe Cole til verdensklassespillere. For slet ikke tale om nøglespillerne fra hans Porto tilbage i 2004. ”

Lampard var ikke et ungt talent, som havde brug for tålmodighed. Han var en etableret stjerne, og Ranieri fik ham på et internationalt niveau, og giver dig ret i at Mourinho gav niveauet et sidste skub. Men Lampard har selv udtalt at Ranieri er manden som udviklede ham mest som spiller og ikke Mourinho. Cole var 23år da Mourinho tog over og var spået til at blive den næste Gascoigne, så Mourinho skulle gøre meget forkert for at ødelægge Coles fremtid, men jeg er heller ikke enig at Mourinho udviklede ham så forfærdelig meget. Lampard var/er verdensklasse, men jeg synes ikke man kan kalde Cole har været verdensklasse på noget tidspunkt.
Porto, nu har jeg heller ikke nævnt nogen spiller fra Porto han har spildt. Men hans situation var også en anden i Porto, han skulle arbejde med hvad Porto havde, de kunne ikke bare købe hvem de ville. Situationen har ændret sig efter han vandt CL og alle fik øjnene op for hans evner, nu kunne han vælge og vrage mellem topklubberne og dem som havde råd til de spillere han ville have.
Forstå mig nu ret Mourinho er en verdensklasse træner/manager og den bedste taktikker sammen med Capello og Hiddink. Men alle har deres svagheder, Mourinhos er tålmodigheden til unge talenter, men omvendt har han heller ikke brug for det, men det har klubben(r). Han skal vinde titler, det er det han er ansat til og det er det han kan, hvilket han heller lægger skjult på.

For ikke at lyde alt for negativt, så vil jeg da nævne de ting jeg synes Mourinho har gjort godt for Chelsea udover trofæerne. Mourinho ved hvilke spillere, der vil passe godt til det han vil. Køb af Drogba, Carvalho og Essien(selvom han reelt kun var andenvalg) har været perfekte til det han ville. Derudover fortsatte han den gode statistik med ikke at tabe på broen(desværre for os i år .- (). Få sammentømret en verdensklasse defensiv som vi stadig lever godt af. Tror ikke vi havde været her, hvor vi er nu uden ham, men jeg tror heller ikke klubben ville have det godt af at have ham for længe, tror ikke nogen klubber har, han er trods alt en dyr herre. Han er måske verdens bedste træner, hvis målet kun er at vinde trofæer.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Knoblauch
"Men hans måde at spille fodbold på og hans måde at få unge spillere frem..."

HAR HAN EN MÅDE?!
Skrevet af maarkap
"men jeg synes ikke man kan kalde Cole har været verdensklasse på noget tidspunkt. "

Er du stiv, eller har du bare en hukommelse der kun kan huske en sæson tilbage?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af maarkap
"Robben var en spiller vi skulle have beholdt og fyret Mourinho noget før."

Haha, du har da for alvor tabt småkagerne. Selvfølgelig skulle vi ofre, en af de aller bedste trænere i verden, for at kunne beholde en mand der konstant var skadet.

"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af stofferc
"Haha, du har da for alvor tabt småkagerne. Selvfølgelig skulle vi ofre, en af de aller bedste trænere i verden, for at kunne beholde en mand der konstant var skadet. "

Og stadig er det!
-
Skrevet af Inuk.
HAR HAN EN MÅDE?!

Var det ikke Morten Nielsen som i sin tid fortalte han skulle tage tøjet af foran hele 1. holdstruppen da han blev budt velkommen af Mourinho? :)
Den der er godt tilfreds, er en rig mand - Lao Tzu
Skrevet af Mugesh
@Maarkap

” Er du stiv, eller har du bare en hukommelse der kun kan huske en sæson tilbage? ”

Det er meget få spillere jeg bruger ordet ”verdenklasse” om, hvis man er verdenklasse er man inden for de 3-4 bedste på sin position.

” Haha, du har da for alvor tabt småkagerne. Selvfølgelig skulle vi ofre, en af de aller bedste trænere i verden, for at kunne beholde en mand der konstant var skadet. ”

Fordi han ikke er godt for nogen klubber i det lange løb(tror ikke han vil blive i nogen klubber længere end 5år). Mourinho forventede i hans sidste sæson at klubben skulle købe en angriber fordi han havde skader(januartransfer). Han løsninger var ofte at købe sig ud af det, i stedet for se hvad klubben havde af talenter, nogle gange må man give chancen til unge spillere, selvom de ikke er de vildeste talenter.
Han vandt trofæer for os, men de to ting han var ansat af vores ejer til opfyldte han aldrig.
1, Han vandt ikke CL, han kom faktisk aldrig længere end vores forrige træner Ranieri.
2, Chelsea skulle spille flot fodbold, det kan man vidst hurtigt konstatere at det opfyldte han slet ikke.

Konstant skadet var Robben, men han var/er til gengæld verdensklasse.

Jeg mener personligt at Mourinho var godt for klubben, men også godt at klubben skilte sig af med ham i tide.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
hvor helvede cole
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Mugesh
verdensklasse af DROGZ!!!
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
annonce
0