Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Geddar , moderator
Fair nok, hvis man vil have disciplin og stærke CV giver det da mening at nævne begge. Men er der ingen holdning til hvilken spillestil der er bedst til at opnå denne succes, herunder hvad der er det bedste match til klubben?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Fribytter
Var det ikke Arda Turan, der beklagede sig over, hvor meget han blev nødt til at løbe i Simeones system? Hvis spillernes utilfredshed hænger sammen med Mourinhos form for fodbold, så vil Simeone nok ikke gøre dem i bedre humør. Men han kender selvfølgelig Costa og Courtois fra tidligere, så han ved måske, hvordan de skal tackles.

Det er bare lidt vanvittigt, at en spillertrup efter et vundet mesterskab ikke længere gider træneren og dennes metoder og er villige til at smide en sæson på gulvet (selvom der selvfølgelig er andre turneringer end ligaen). Normalt vil man tolke den slags resignation som et udtryk for, at spillertruppen ikke er overbevist om, at træneren er den rette, men Mourinho har lige ført spillerne til et mesterskab.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af maarkap
@Fribytter

Det er lige præcis fuldstændig vanvittigt. Spillere som Costa, Cesc og Hazard burde få en syngende lussing. Men det er nu engang, som flere har været inde på, billigere/nemmere at skifte manageren, frem for halvdelen af truppen.

Man kan sgu godt blive lidt arrig når man tænker på hvor langt spillerne har fået klubben ud, fordi man ikke var vilje til at kæmpe nok for manageren. Det virker som Mourinho ville klubben mere end de spillere.

Når det er sagt, så gør Mou jo også nogle ting forkert mht spillerne, når det kan gå så vidt.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Black Spider
Det er bare lidt vanvittigt, at en spillertrup efter et vundet mesterskab ikke længere gider træneren og dennes metoder og er villige til at smide en sæson på gulvet (selvom der selvfølgelig er andre turneringer end ligaen).

Det er en interessant tolkning, at hvis der er et dårligt forhold mellem trup og træner, og det så resulterer i dårlige kampe, så er det åbenbart fordi spillerne ikke gider at spille.

Jeg tror, at du et eller andet sted undervurderer forskellen på at være mentalt i balance kontra at være distraheret af tvivl, ikke kun på trænerens taktiske dispositioner men også på egne evner til at løse den tildelte opgave.
Skrevet af Slettet(100659192308)
Uden at vi på nogen måde skal sammenligne de to trupper eller klubber, så kunne man jo bare se hvad der skete i Gladbach med Favre. Det er pinligt, at spillere kan være så ringe under en træner, som de har haft igennem flere år. Når de året før kunne spille helt fantastisk.
“It was so hot in Sevilla that, at first, I nearly regretted my transfer. I much prefer playing football in the rain at Stoke. It’s far easier.”
Skrevet af Eroh
Fribytter, du beskriver det nok meget godt selv med, at de metoder, som Mourinho er kendt for, og dem, som han har brugt videre i denne sæson, ikke har passet trupsammensætningen særligt godt. Udefra ser truppen noget vag ud ift. lederskab - Den eneste reelle er vel Terry og til dels Ivanovic. Resten er enten for unge eller bare ikke typerne, som åbenbart er med til at ville tage et ansvar - en mellemvare.

Cesc og Costa synes jeg ikke man så tydeligt kan pege ud, som mange gør. Jovist har de vist et lavt niveau, men hvem har ikke det. Costa synes jeg bestemt ikke har virket som en af personerne, der ikke gad Mourinhos system. Han har da i perioder vist ærgerrighed og løbevilje - samt eksemplet: "Sover I?"-episoden under et hjørne.

Grunde til, at det er endt, hvor det er, synes jeg falder inden for disse:
- Ny- og mere defensivt orienteret spillestil fra start-2015 til slut. Som jeg lige husker det. Det var småt med negative kommentarer omkring Chelsea fra efterår-2014 og frem til nytåret, størstedelen var meget positive over Chelseas offensive tilgang - endda mange fans af andre klubber.
- Mangel på frontfigurer, som tager ansvar. Lampard røg i ´14, Cech i ´15.
- Eva-kontroversen.
...

Det er altså ikke bare en enkelt ting, som har skabt dette, men flere faktorer, som i sidste ende sikkert har selvforstærket hinanden ift. mistilliden til og frustrationer over Mourinho.
\\\"Football has nothing to do with fair play. It is bound up with hatred, jealousy, boastfulness, disregard of all rules and sadistic pleasure in witnessing violence: in other words it is war minus the shooting.\\\"
Skrevet af aagaard2
Ingen tvivl om at jeg bifalder denne fyring. Mourinho har betydet meget for Chelsea og har bragt klubben meget succes. Men det stod allerede skrevet i kortene da han blev ansat i 13, at han ikke var den kontinuerlige 10-sæsoners manager som alle sukker efter. Det ligger ikke til hans type - det så vi om noget i sidste sæson, hvor fokus tydeligvis kun var på den ene sæson og ikke at tænke fem år frem.

Det kunne kun gå den vej.

Jeg håber på Hiddink nu - som vikar til en start, gør han det godt så som fast mand.

Jeg håber også at klubben kigger på Emenalos rolle og "magt" og om det ikke vil være fornuftigt at revurdere hans position.

Og så håber jeg at klubben tænker langsigtet - og det er ikke bare i ansættelsen af træneren. Det er i lige så høj grad i hele klubbens setup og kultur. Vi har talenterne til at skabe et langsigtet mesterhold, men vi mangler indstillingen. Manglen på denne ligger i lige så høj grad ved Roman, Emenalo m.fl. som den lå ved Mourinho. Går vi ud og ansætter en stjerne-manager og forventer at han leverer mesterskaber efter 2 sæsoner - så tror jeg heller ikke at han bliver personen der er i klubben 10 år.

Så hellere acceptere nogle sæsoner med top 4 (fra næste sæson) og ligeså stille opbygge det rette setup.

Det bliver spændende at se reaktionen fra fans og spillere på lørdag..
Skrevet af Black Spider
Er det i øvrigt bare mig, eller er det en lille smule ironisk, at nu hvor vi erstatter Mou, så er massevis af fans fuldstændigt oppe og køre, men da vi lavede nøjagtigt samme nummer af nøjagtigt samme årsager med Schürrle, så var det bare farvel og videre?

Folk snakker om et forræderi imod Mou, men jeg kan ikke mindes, at nogen mente, at Mou forrådte Schürrle. Det var bare ikke længere et godt match og så måtte det ændres, for klubbens bedste.
Skrevet af JCech
Fair nok, hvis man vil have disciplin og stærke CV giver det da mening at nævne begge. Men er der ingen holdning til hvilken spillestil der er bedst til at opnå denne succes, herunder hvad der er det bedste match til klubben?

Tja, jeg tror til dels, holdet ville kunne tilpasse sig Simeone. Hazard er ikke helt en slacker, hvilket vi så sidste sæson under Mourinho, mens Willian er temmelig arbejdssom, hvilket også gælder Oscar. Den eneste, som virker falder igennem når holdet ikke har bolden er Cesc. 4-backkæden er egentlig også god, omend Ivanovic har været et stykke fra sig selv.
Jeg tror også holdet ville kunne tilpasse sig Guardiola, fordi spillerne er ganske stærke tekniske, og alle individuelt er dygtige. Costa er dog ikke en typisk Guardiola-angriber, men jeg er sikker på Guardiola sagtens kan få det til at spille. Ellers vinder man simpelthen ikke det, som han har vundet. Her ville Cesc også være rigtig god, samtidig med 4-backkæden er ganske stærk teknisk. Problemet er dog, at Guardiola gerne vil spille med en høj bagkæde, hvilket er ren kryptonit for Terry. Omvendt set er Cahill udemærket teknisk, mens vi har Kurt Zouma, som halter på det tekniske men er et monster rent fysisk. Jeg tror dog sagtens han ville kunne løse disse udfordringer når alt kommer til alt.

Slutteligt kunne man forestille sig, at Pep ville være fantastisk for AC, da han er super stærk teknisk og god til at føre bolden frem, hvilket Guardiola sætter pris på.
Thank you, José.
Skrevet af Kemosabe
Schürrle? Det var vel også for Schürrles bedste at få en ny klub, hvor han kunne spille mere.

Der vel ikke så mange her der snakker om ´forrædderi´, eller har jeg helt overset?

Jeg tænker, at det er fjollet at sammenligne salget af en spiller med fyringen af en manager på den måde. Hvis nu Andre Schürrle havde været Chelseas bedste spiller nogensinde, havde været i klubben længere end nogen andre spillere (uden at være for gammel), var åbenlyst dedikeret til klubben (hvilket han måske nok faktisk var), og måske bare var en figur som personificerede klubben (i mangel på en bedre beskrivelse), ville din sammenligning være lidt bedre.
Skrevet af chrmik
@Kemosabe

Jeg elsker Mourinho og vil altid elske ham for det han har gjort for klubben
MEN, han ofrede altså også nogen på sin vej - hvor der som BS beskriver ikke blev gjort det store ud af det.

Eks. fanfavoritterne, Sjyrle-Mata-Luiz
Så kan man diskutere hvilket impact det har haft, personligt savner jeg de første 2 spillere og mange andre trænere havde nok også formået at holde De Bruyne og Lukaku i folden.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af chrmik
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Hej!
Jeg har sgu svært ved at se Pep i Chelsea. Sorry, men hvorfor skulle han dog vælge Chelsea, når han kan vælge en hvilken som helst anden klub?

Chelsea mangler flere spillere fra helt øverste hylde ift. klubber som Bayern, Barca (og City), der er en del ungdomsspillere, men de er temmelig uprøvede - de bedste er helt sikkert røget (Lukaku, KDB), Chelsea har en besværlig ejer. AC er med sikkerhed ikke noget fodboldvidunder (endnu, måske). Desuden havde Pep og Mou et anstrengt forhold, og jeg tror ikke, at Pep er særlig interesseret i at skulle tage over efter Mou med dertilhørende drama og mudderkast i pressen.

Peps adelsmærke synes at være at tage kontrol over hold med fantastisk mange dygtige spillere (med talenter på niveau med Thiago, Alaba, Douglas Costa) og så gøre dem lidt bedre kørende i et lidt mere teknisk "avanceret" system. Der ville sgu være lang vej for Chelsea... Det kan selvfølgelig være, at han vil prøve en ny og anderledes udfordring, men omvendt hvorfor skulle han, når City i langt højere grad ligner de klubber, han har stået i spidsen for, og desuden burde være en oplagt succes, materialet og de andre PL holds forfatning taget i betragtning?

Jeg ville ikke sætte mine penge på Pep som Chelsea-træner, men der har naturligvis været større overraskelser i fodboldens historie. God weekend.
Skrevet af maarkap
Ofrede Luiz? Come on. Der er da forhåbentlig ingen der har ondt i røven over at Luiz blev solgt for det dobbelt af hans værdi! Jeg er mere end lykkelig for at man kunne få ham solgt når vi snakker den pris m.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af chrmik
@maarkap

Jeg har ikke ondt i røven over salget af Luiz, men det ændrer ikke på at han var en særdeles populær skikkelse blandt rigtig mange fans.

Jeg skriver specifikt at jeg ikke savner ham!
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Fribytter
@ BS

Jeg forstår bare ikke, at man ikke er motiveret til at udføre det arbejde, der sæsonen forinden indbragte et mesterskab uanset, hvor idiotisk træneren ellers er. Og jeg tror, der er tale om manglende motivation. Hvis der er tale om tvivl på træneren og egne evner er sagen selvfølgelig lidt en anden. Men nu er jeg jo også bare en blegfed sofaseer, der kun kan drømme om at stå med de muligheder, spillere som Hazard og Cesc står med. Man ændrer jo nok lidt perspektiv på det hele, når man ved, at man er eftertragtet i flere storklubber, hvis man skulle ønske at skifte.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af CFCHackney
Jeg er lidt trist over, at Mou er væk, omend jeg har ønsket det længe. Det gør lidt ondt i hjertet.

Emenalo´s optræden på Chelsea TV i aftes var godt nok ulækker. Han kunne ikke engang få sige selv til at sige vores tidligere managers navn. Og så lægger klubben Gud hjælpe mig en knapt 4 minutter langt klip ud af det ulækre interview.

Faktisk meget sjovt at Dan Levene få timer forinden skrev en artikel i Mirror om, at player power igen havde vundet.
Det passer som fod i hose med det ævl, Emenalo lukkede ud.

Der skal ske noget i klubben. Emenalo skal ud, der skal renses ud i truppen, og tingene skal simpelthen tænkes igennem.

I moderne fodbold er der intet galt i at skifte manager hvert tredje år (2.5 for os i denne sammenhæng), men det skal planlægges og tilrettelægges bedre end hidtil, og så skal man ikke trykke på panik knappen og forlænge en kontrakt det sekund, Real viser interesse for en manager, der stadig har to år tilbage af sin kontrakt.

Men held og lykke til José i Real.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af aagaard2
Sky Sports News HQ ‏@SkySportsNewsHQ 29m29 minutes ago
BREAKING: Sky Sources: Guus Hiddink in London & expected to hold talks over vacant #CFC manager job #SSNHQ
Skrevet af CFCHackney
Der blev også taget billeder af ham i Amsterdam lufthavn.

Han er pt. på et hotel i London, og snakker kontrakt. Intet er underskrevet endnu, men det er blot et spørgsmål om tid.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af chrmik
@Hackney

I moderne fodbold er der intet galt i at skifte manager hvert tredje år (2.5 for os i denne sammenhæng), men det skal planlægges og tilrettelægges bedre end hidtil, og så skal man ikke trykke på panik knappen og forlænge en kontrakt det sekund, Real viser interesse for en manager, der stadig har to år tilbage af sin kontrakt.


Spot on,
Jeg tror personligt ikke på at vi kommer til at opleve SAF/Wenger perioder med trænere - dertil har tingene ændret for meget karakter og trænerne har fået mindre indflydelse end de havde da de 2 nævnte opbyggede deres jobmæssige imperium.

Guus Hiddink gør mig virkelig glad, hvis nogen kan skabe lidt interimt humør og gejst ... så er det ham!

Jeg krydser stadig fingre for Simeone til sommer da jeg ikke tror GH har mod på at tage en længerevarende klub træner tjans med hans alder i mente.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
annonce
0