Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af chrmik
Præcist Sørensen ...

Som da Mourinho kom til og lugede ud i den gamle stamme med eks. salget af Mata - ligeledes hænger den nye træner på Mourinho indkøb som ikke længere leverer det der skal til.

Og selvfølgelig har ledelsen et ansvar i den henseende også.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af CFCHackney
Okay, jeg troede naivt at vi skulle diskutere det - men det skulle vi så ikke.


Jeg diskuterer skam gerne, men der er vel i grunden ikke så meget at diskutere, som ikke allerede er blevet diskuteret før?

Jeg er ikke uenig i, at Matic sagtens kunne undværes, eller at Pedro ikke har været en succes hele vejen igennem, og at han måske aldrig bliver det.

Jeg er dog uenig i, at Costa skal sælges. Vi kan ikke tiltrække andre bedre angribere, og har slet heller ikke pengene til det, når vi har andre pladser, der trænger mere til fornyelse den angriberen. Vi har også FFP vi skal tænke på.

Han har desuden været bedre til at kontrollere sig selv siden Guus´ ankomst.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af SørensenCFC
@chrmik

Nu mener jeg stadig at, mata salget var et statement fra Mourinho om at han var boss, når han vælger at sælge den bedste spiller de 2 foregående år.
Men ja han fik også ryddet ud og fik sat et godt hold sammen til sæsonen 14/15, at der så blev handlet elendigt ind i januar 2015 og sommeren 2015, skal ikke kun lægge ham til last men mere den sportslige ledelse.

Uanset hvem den nye træner bliver så må man antage at der sker udskiftninger og at der skal bevises over for ham at man har nosser og vil dø med trøjen på..
Jeg forstå personligt ikke hvorfor alle mener mikel skal ud? Ja han er ikke god nok til at starte inde på et mesterhold, men han har altid været en solid backup, og da han ikke er løntung eller skaber problemer, så mener jeg ikke han skal ud medmindre han selv ønsker det.

Falcao, Pato og remy ud, og en ny ind, evt Bony fra City som er rygtet væk da han ikke passer ind med Guadiola. så angrebet i næste sæson hedder Costa, Bony og traore.

Matic skal bevise om han vil være skraldemand på fremtidens Chelsea hold eller om han vil være playmaker i watford.

Cahill kan for mig godt forblive backup frem til sommeren 17, så skal vi også kun hente 1 centraforavar til sommer, jeg så gerne laporte fra Bilbao, sådan så rækkefølge hedder Zouma, laporte, Ivan, Cahill. ( regner med Terry er væk. ) og så i sommeren kommer AC ind og Cahill ud.

Jeg mener vi skal have en forsvarsspiller mere til VB, hvem det skal være ved jeg ikke, hvis klubben mener baba er den rigtig så veksle med Kennedy og Ake, jeg tror dog ikke han har hvad der skal til.

Så har vi et hold som følgende

Courtois/ bego
Dave/Ivan. Zouma/Cahill. Laporte/Ivan. Ny/baba/Kennedy
Rlc/mikel. Cesc/Oscar Matic/ny/Ake
Willian/pedro/traore. Hazard/Kennedy/mousonda
Diego/Bony/traore


Min ønskelister er da ikke så krævende som så mange andre, men måske også for optimistisk. Jeg mener bare ikke at man kan gå så meget ned i niveau medmindre det er pga skader eller alderdom, som nogle af spillerne har gjort iår.
Og så forventer jeg mig super meget af mousonda, han minder så meget om en ung hazard i lille.
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af maarkap
Et statement om hvem der var boss? Come on.. Det var sgu da ret tydeligt at Mata overhovedet ikke passede til Mourinhos system. En langt mere hårdtarbejdende Oscar blev valgt frem for luksus spilleren Mata.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af KnockOut
wow godt nok lang tid siden jeg har været her forbi, nok alt det Fantasy football jeg spiller (not).

Ret sjovt at være væk så lang tid også det den kæmpe ændring af holdninger, her tænker jeg faktisk ret meget på chemik det er helt sindsyg som du har vendt på en tallerken, er vi sikker på det er samme bruger ?;)

Er et mit syn på truppen.

Målmand her er vi 100% fantastisk dækket ind med 2 af meget høj kvalitet at snakke udskiftning her er mig så fortabt som noget kan være, at snakke udskiftning af TC er mig helt paff.
Har han været nr 1 keeper i PL denne sæson nej det har han ikke men det betyder på igen måde det har været dårlig, han kommer til at stå MANGE gode år for os, bliver han nogen sinde nr 1 i verden, who knows men mindre kan gør det.

Forsvar: Apzi som HB dejlig at se og med ivan som afløser der er vi fint dækket ind. CB Terry, Chahill, Ivan og den desvære skadet Zouma som jeg må indrømme har vokset med opgaven kan jeg godt se vi kan bruge en stærk ungish spiller mere 20 - 26år pga af skaden, ang terry kan det ikke gå for langsom med at forny han er kvalitet selv om han ikke har været lige så stærk denne sæson men han skal da ingen steder, Leader legende Mr.Chelsea., VB ja den er lidt svær da Baba har svunget en del i kvalitet men syndes faktisk Kenedy har gjord det godt han ser meget spænende ud, ser helst vi ikke køber her men måske får en ake hjem.

Midtbane: Ud ser jeg helt sikker Mikel kan slet ikke se hvad han skal på det her Chelsea hold, kan evt bruges som backup men på ingen måde starter, der ud over syndes jeg Willian med Pedo på venstre er helt fint er stor fan af dem begge, håber pedro i sæson 2 viser hvorfor han var en af mine favoritter til Chelsea da vi fik ham, midt mangler vi nok en spiller der er mange gode bud men helst af alt ser jeg en arbejdets hest som kan trække Matic op på det gamle nivue i form af hård konkurrence, syndes Matic er en guds gave til Chelsea også selv om han har været dårlig en tid her men han skal nok komme tilbage, elsker den mand, Fabregas igen en spiller der er faldet i kvalitet men en super spiller og han skal da ingen steder han skal nok blomstre igen, syndes vi er heldig med at have sådan en dygtig spiller i Chelsea, Hazard the god amongest men han skal da på ingen måde nogen steder, vi kommer til at se en sulten spiller som aldrig før under ny træner han bliver vigtig og skal INGEN STEDER. ellers er jeg ret godt tilfreds med Oscar, Bertrand, Ruben som de andre spiller de skal ingen steder.

Angreb: ud med Falcao, og Remy syndes ikke de har noget at lave i Chelsea, ang COSTA WTF mr.goalgetter mr.fucking attitude han skal på ingen måde nogen steder han er en stjerne i Chelsea og vi er heldig at have kvalitet som ham, efter en periode med lidt fede ribben er han da stemplet ind igen, her skal vi bare have en angriber 3 til når han sidder ude med karantæne, syndes bertrand er super anden valg, Pato kan jeg ikke udtale mig om i nu da han knap har været her i nu.

Vigtig: Forlæng Terry NU find en CB, Find en CM, Find en Angriber, bring Drogba tilbage omkring hold (dette kan ikke gå for langsom) grav også gerne lampard frem giv ham en vigtig rolle.

Ud: Mikel, Falcao, Remy, og alt det løse(udlejet osv).

Jeg ser slet ikke så sort på det her Chelsea hold og jeg ikke se en udrensning er nødvendig, syndes vi har en super trup men vi har bare ikke været gode iår og det tror jeg har været 100% all in the head, vi kommer tilbage det er jeg slet ikke i tvivle om.

Conte ja tak.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af chrmik
@Sørensen

Bony, hmmm - det ville faktisk ikke være så skidt en substitut til Costa, jeg synes bare hans tid i City har været meget svingende og han virker meget stillestående efter han forlod Swansea

Grunden til at Costa er med på listen over potentielle handler er alene det faktum at han skaber så meget uro som han gør ... når Costa spiller bold og glemmer alt det andet lort er han unik og perfekt til Chelsea!

Laporte - ham kender jeg ikke godt nok til at vide om han ville løse vores CB udfordringer. Selvom det er gammel vin håber jeg stadig JT får 1 sæson mere, så han kan virke som mentor vores unge drenge.

Med hensyn til Mikel er transfer delen mere et udtryk for at hans agent har udtalt at de vurderer de muligheder der er og jeg kunne faktisk godt se Mikel tage et kinesisk eventyr som stjerne i en eller anden bondeklub med en tårnhøj hyre. Mikel er god til bænken men absolut ikke som starter på fremtidens Chelsea hold.

Vi SKAL have hentet en 6´er i verdensklasse for at tape holdet sammen igen og her ligger den absolut største udfordring.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af chrmik
Velkommen tilbage KO
Og hvad fanden mener du med at jeg er vendt på en tallerken, fætter guf :D ?

Jeg er nok bare blevet lidt træt af at se på Costa ødelægge sit talent gennem idiotiske aktioner - han ligner mere og mere Mourinho i et spillesæt.

1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af SørensenCFC
@markap
Ja Oscar arbejde hårdere end mata, men var det det vi havde brug for? Hazard lavede/laver heller ikke meget defensivt. Vi havde i forvejen Ivan-Cahill-Terry-Dave og Matic som kun tænke defensivt samt en Willian som arbejder hård defensivt også, hvor mange tophold finder du i verden hvor 5 ud af 10 markspillere kun tænker defensivt, samt en kantspiller der kun levere defensivt.?
Jeg vil nu mene at man sagtens kunne have beholdt KVALITETS spilleren Mata frem for arbejderen Oscar.
Mourinho viste også i foråret 2015 at var "boss", efter 5-0 ude mod Swansea skulle de offensive spillere have ytret til ham efter kampen at det var sådan de gerne ville spille. De resterende kampe i sæsonen var det kun Leicester ude 3-1 hvor man vandt med mere end 1. Der udover var det 0-0 og 1-0 og 2-1. Og 0-3 da vi var mestre...
Han har flere gang vist at man ikke skal fortæller ham hvordan tingene skal være og han har selv sagt at han ikke kan lære noget af nogle, hvis det ikke er arrogance og en attitude der siger, jeg er boss, nu ved i det, så ved jeg ikke hvad det er??
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af KnockOut
well jeg husker en Chemik der var MOU fan og Costa Fan ;), der ud over er du blevet noget kold og kynisk ;) for slet ikke at snakke om den her Chemik der bare vil have unge spiller over alt !! ;)

Og tak dejlig at være tilbage ;)

Nå burde vel også lige sætte mit hold:

Træner: Conte

Goalkeeper: - THIBAUT COURTOIS
Defenders: - CÉSAR AZPILICUETA - KURT ZOUMA - JOHN TERRY - BABA RAHMAN(Kenedy)
Midfielders: - WILLIAN - MATIC - OSCAR - CESC FÀBREGAS - EDEN HAZARD
Strikers: - DIEGO COSTA

Hvor vi spiller med brede Backs som Tottenham, Matic og Oscar på midt til at stabilisere Matic som den defensive og Oscar som den der arbejder hårdt begge veje med Fabregas som en fri rolle til at gør hvad han vil, Harzard og Willian ikke så brede men mere inde i banen så Backs kan komme på ydersiden, og ja Costa til at smide dem i kassen men med license til at lave plads til Hazard og Evt Willian, jeg ønsker vi spiller med Pres fra Costa, Willian, Matic, Oscar og hvad nu Harzard kan, det er rigtig vigtig med Oscar til at være den der hjælper Matic når backs rykker frem, der ud over er Zouma rigtig vigtig til at løbe folk op sammen med Dave når Terrys over spilles som nok vil ske med hård pres, men jeg snakker ikke dortmund/liverpool press men bare godt timet valg af pres, med terry kan vi sagtens stå dybt og samle kræfter fra tid til anden.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af chrmik
KO

Mou og Costa er bare endt på samme hylde som personer det sætter sig selv højere end klubben/holdet og dem har jeg altid foragtet.

Jeg elsker deres fandenivoldske tilgang, men der er grænser for alt galskab og når den grænse krydses ender det i en komisk og ynkelig optræden.

Costa må hjertens gerne blive, men jeg gider fandme ikke se på at han smelter fuldstændig sammen når andre går til ham, for det har han selv bedt om med den spillestil han har.

Og ja tak - de unge må meget gerne komme mere til fadet.
Og godt at se dig tilbage!
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af SørensenCFC
@chrmik.
Jeg håber også Terry forlænger, men selvom han forlænger så burde man stadig hente Laporte ( eller en anden ) så må Cahill bare lade sin plad i truppen.

#laporte
http://youtu.be/XMt2BmmbzrY
Han er en ung, venstrebenet. teknisk dygtig, forudseende, og boldspillende forsvarsspiller. Jeg er imponeret over ham. Han skulle have en frikøbsklausul på 370, så 130 billigere end Stones. Og så er han fransk, han ville passe godt samme med Zouma.

Mikel delen enig, 👍

Jeg tror bare stadig på Matic kan være den spiller, som skrev tidligere, så har jeg aldrig set en spiller gå fra at være verdensklasse til at være boldmongol medmindre det var pga skader eller alderdom, og Matic er ingen af delene.
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af chrmik
@Sørensen

Han ser spændende ud!
Virker hurtig og boldsikker, ung og fysisk stærk - men målfarlig er han ikke på den video.

Må indrømme at jeg er mere end tvivlende på Matic - tror faktisk han har stukket sig på mongol blomsten da han holdt sommerferie, men lad os se under en ny boss. Matic virker uengageret, langsom, overvægtig og helt ude af form ... det burde Conte efter sigende være mand for at kunne ændre, det med fysikken
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Brætmand
Chmirk

Jeg tror faktisk at Cesc vil blive den gode gamle Cesc vi kender og ´blomstre´ op i en ´regista´ position som den Pirlo spillede for Juve hvor han havde Pogba og Marchisio foran sig.

Det er netop den formation jeg håber vi sætter op, med en beskyttet, dyb playmaker, med to dynamiske felt-til-felt midtbanespillere foran ham. Dem har vi ikke nu, så dem skal vi ha fundet.
Skrevet af chrmik
@Brætmand

Jeg kunne godt tænke mig at se om det kunne praktiseres - Fabregas er i min optik een af vores absolutte nøglespillere som får alt for lidt kredit.

Apropos Luis - han gør det fandme godt for A.Madrid
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af Brætmand
Fabregas har godt nok leveret skidt i denne første halvdel af sæsonen og fortjente med rette at få på puklen, ligesom resten af holdet (undtagen Willian).

Han har dog hævet sit niveau gevaldigt og det et dejligt at se ham lave glidende taklinger istedet for de der halve forsøg på at få bolden. Han er en dygtig, dygtig playmaker, men han gør det bedst når han står dybt og ikke i 10´eren.

Jeg tror på ham i den rolle og håber inderligt vi skiftere over til en 4-3-3 med den midtbane jeg snakkede om før.
Skrevet af SørensenCFC
@chrmik
Nej det ikke score mål der er han special, det er at hindre de andre i at score. ;-)

Ja conte er om nogen garant for at få folk i form med han stil. Alternativt skal man ud og hente dyrt ind.
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af maarkap
@Sørensen

Få lige styr på blodsukkeret. Jeg skriver intet om at Oscar var det bedre valg end Mata, men i forhold til Mourinhos stil var det åbentlyst hvorfor Mata blev valgt fra.

At Hazard også er en luksus spiller udelukker da endnu mere Mata, da det ville være helt utopi med to af den slags på Mourinhos hold.

Så ro på med caps lock - du har vist du er boss..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af chrmik
Brætmand

Han var ikke god i første halvdel af sæsonen, men han var absolut ikke een af de ringeste som mange ville gøre ham til.

Hvis den formation skal praktiseres kræver det 2 midtbanespillere foran ham der virkelig er i form og kan løbe solen sort - 2 x Vidal typer eller lignende.

Jeg ser ikke RLC have den fornødne energi eller ihærdighed endnu til at tage den rolle og Matic er som vi tidligere diskuterede måske endt i det sorte hul. Så det vil kræve 2 indkøb til at løfte den midtbane rigtigt.
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Skrevet af SørensenCFC
@markap.
Jeg er helt rolig, lægger faktisk i sengen og prøver at sove, sønnen syntes dog han skulle vågne nu.
Mht. Caps lock, så var det mere et udtryk for, at udtrykket luksus spiller er en gang vrøvl,.
Og da Mourinho var i Madrid spillede både Ronaldo og Øzil.

Jeg skriver heller ingen steder at du skulle have sagt det. Jeg spørger blot om det var en nødvendighed med en ekstra arbejdshest.
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af Black Spider
@ Engole

Mine 11 til næste sæson er nu langt hen ad vejen også tænkt mere som en provokation end et egentligt bud på et mesterhold. Jeg ser det som et ganske fornuftigt hold, og med bredden sikret af folk som Pedro, Willian, RLC, måske Cesc, måske Matic, Ivan, Cahill, og hvad vi ellers kan skrabe sammen, så ser jeg det som et hold til højere end midten. Men det mere afgørende er, at vi kun er én spiller fra at have det hold.

Med andre ord, det burde faktisk ikke være nødvendigt at investere flere milliarder og købe 10+ nye spillere, bare for at klatre over midterholdene.

Angående spillervalg så er der selvfølgelig lidt plads til forbedring. Midtbanen kan virke lidt tung, med dobbelt skraldemand i både Ake og Naing, men de to sammen plus hvem end vi bruger som OM burde ikke konsekvent tabe midtbaneslaget uanset modstander. De har rigeligt med fart, de er løbestærke, de kan tackle, de har okay fysik, og så kan de umuligt være dårligere på bolden end fx Matic har været i år. Med andre ord, der er balance centralt.

Jeg har valgt at holde fast i både Baba og Oscar, dels fordi vi ikke har bedre, og dels fordi de begge burde blive bedre når resten af holdet begynder at spille som et hold. Oscar kan der i øvrigt siges meget negativt om, men han er den mest dynamiske af vores centrale OM´ere, og hvis Traore skal være spids, så skal han have støtte. I den sammenhæng er Oscar bedre end nogen anden på holdet til at skifte mellem at være nærværende i nærheden af feltet og samtidigt støtte den centrale midtbane.

På sigt ligner Musonda dog en oplagt afløser for Oscar, men næste sæson håber jeg på, at han stadigvæk er i Spanien, og sæsonen efter den skal han jo lige spilles ind på holdet.

Traore som spids? Jo, Costa er måske bedre, specielt med begrænset støtte fra midtbanen, men Traore er et sjovere valg, han har umiddelbart kvaliteterne til at kunne blive fremragende i rollen med lidt mere erfaring, og han er mindre vanvittig end Costa. Hvis vi vælger en OM, som skubber frem og laver løb ind i feltet, så er Traore jo netop ikke helt så isoleret. Og helt personligt, så ser jeg simpelthen mere frem til Traore-Kenedy-Oscar-Hazard, end jeg gør til fx Costa-Willi-Cesc-Pedro, men det er naturligvis smag og behag.
annonce
0