Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af KnockOut
jeg må som nogen andre her og stille mig fuldstændig uenig med folk der ikke kan se hvor vigtig og dygtig en spiller Willian er denne sæson men skam også sidste sæson, han er en kvalitet spiller, vi skal være glade for at have en spiller som ham, se rundt på de andre hold i PL kan jeg ikke finde mange spiller jeg heller ville have end ham som offensiv kant altså lige ud over sidste års hazard eller sanchez i hopla.


Der er igen tvivle om Willian kun vil hæve det høje niveau i takt med resten af holdet også gør det, syndes problemer skal findes et helt andet sted og den der i mine øjne gang mundlort at han ikke er god til noget er bare fordi han ikke lige er messi eller ronaldo og laver 45mål eller 30 oplæg, han kæmper, han viser vilje, han er lyn hurtig, dribler godt, kan nemt sætte en mand eller 2, han har stort overblik og han arbejder hårdt med slut produkt, og selv om folk gerne vil tale dødbolde ned fra ham er faktum han har scoret mål lavet oplæg og gør som hold farlig, meget mere end så mange andre holdes dødbolds specialister.

Willian ville gå direkte ind på hold som : Arsenal, Man U, City i england så det er sku da helt hen i skoven at læse den totale hysteriske udmelding omkring ham som at være andet end klasse spiller.

Anyways jo mere jeg ser Kante jo mere vil jeg bare have den mand til Chelsea han er sku en lille clone af makelele.

Har revurderet mit tidligere indlæg. og nu er jeg sikker på løsning for Chelsea ser sådan ud: Ind: Hummels - Kante - Jese - Moratta.

Ud: Mikel, Cuadrado, Salah, Papy, Marin, Moses, Remy, Falcao evt pato.

Hvis der ikke er penge til det er de vigtig at købe i samme række følge som de stå.

Forlæng: Terry.

Hold til næste Sæson:

Målmand (2): Begovic, Courtois

Forsvar (8): Azpilicueta, Baba, Cahill, Ivanovic, Terry, Zouma, Hummels, Kenedy

Midtbane (9): Fabregas, Hazard,, Loftus-Cheek, Matic, Oscar, Pedro, Willian, Kante, Jese

Angreb (3): Costa, Traore, Morata

22 mand + 3 ungdoms spiller.

Jeg ville gerne have vi stiller sådan her: 4-3-3

------------- Courtois/Begovic -------------

-- Apzi/Ivan -- Zouma/Cahill -- Hummels/Terry -- Baba/Kenedy --

-- Oscar/Loftus -- Kante/Matic -- Fabregas/Willian --

-- Pedro/Traore -- Costa/Morata -- Hazard/Jese
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Mugesh
Willian er en klassespiller, og som formentlig kan udvikle sig til at blive en af PLs absolut bedste offensive spillere under den rette manager og system, som kan give ham mere offensiv frihed. Men, der, hvor Willian har skyggesider, er når vi erobrer bolden længere tilbage på banen. Han har en tendens til at ville drible sig ud af problemer, selv i eget målfelt. Et af de farligste situationer man kan skabe mod sit eget hold, er at miste bolden når holdet er på vej frem. Og jeg synes, at han er den værste til af alle vores spillere, dog skarp forfulgt af Oscar. Hvis han kan komme af med det flamboyante i det defensive/opbyggende spil, vil han være fantastisk. Men nogle egenskaber kan man ikke altid pille ud af en spiller. Alternativet er at placere ham i rolle, hvor han ikke kan komme i de her situationer.

Det eneste jeg håber på i forhold til spillersalg (lejespillere er ikke medregnet) er, at vi får +200mil for TC. Hele sæsonen igennem har han kun været på PL-midterholdniveau(højt sat), og mod PSG burde han have taget 3/4 mål, der gik ind. Og, nu hvor han føler sig for god til Chelsea FC, jamen så er det bare om at få skidt sendt afsted. Og det samme gælder for Hazard, selvom jeg gerne vil give ham en sæson mere, da hans talent er så forbandet stort (kun overgået af Ronaldo og Messi, - ja, jeg er subjektiv, det er del af at være tilhænger af en bestemt klub), men flirter han med Real eller PSG igen til sommer, så er ud.

Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af CFCHackney
Hvordan kommer du frem til, at Courtois føler sig for god til Chelsea?

Det har han i hvert fald ikke udtalt eller antydet offentligt.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Geddar , moderator
Super fed idé at sælge et så voldsomt stort keeper-talent, som allerede nu har et fint niveau. Nok har han været middelmådig i denne sæson, men han er vel ikke faldet så meget igennem, at det, ud fra et rent sportsligt perspektiv, vil give mening at sende en keeper der ingenfor et par år kan blive en er verdens bedste på porten?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af CFCHackney
Præcis, Geddar. Det ville være tåbeligt. Derudover sendte vi Cech til jer for, og vi har brugt flere år på at gøre klar til Courtois, så det ville være åndssvagt at sælge.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Lynild
Måske skulle man også kigge på forsvarets og holdets præstationer generelt, før man dømmer Courtois ude. Imod Villa kommer Courtois f.eks. i problemer imod Lescott, fordi forsvaret ikke beskytter ham. Baba skaber i øvrigt også en farlig mulighed i første halvleg.
Skrevet af Black Spider
@ Zola

Han har den vildeste teknisk og kan både spille i små og store rum. Først nævnte grundet hans eminente overblik, lave tyngdepunkt (til at kunne vende på en modstander hvor han er fejlvendt med pres i ryggen) og vision for spillet. Sidstnævnte fordi modstanderne er nødt til at forholde sig til hans vanvittige fart (især på de første 10-15 meter).

Man skulle næsten tro, ud fra det du skriver, at Willian er en blanding af Zidane, Ronaldo og Messi. Bare lidt pudsigt, at der alligevel stort set aldrig sker noget som hels,t når Willi har bolden, synes du ikke? Hvor mange mål scorer Willi i åbent spil? Hvor mange chancer skaber han? Og Willi´s "vanvittige fart" er jo lige akkurat ikke vanvittig nok til at han faktisk løber fra forsvarsspillerne i kontraer.

Hold det sammen med den Hazard, vi så sidste år. Den Haz kunne ikke tackles i feltet og kunne dårligt markeres af en enkelt modspiller. Hvornår har Willi været i nærheden af det niveau?

Hvad angår det eminente overblik, så er jeg heller ikke imponeret. Hvor mange gange har Willian fået bolden i en kontra, fedtet lidt med den, og så ender den ude ved Ivan alligevel, uanset hvad resten af holdet så laver af løb ind mod feltet? Det er jo ikke et eminent overblik. Tilsvarende, hvor mange gange har Willi faktisk spottet en spiller i et hul og losset bolden ind i det hul? Hvor tit får Willi i det hele taget sendt bolden videre med det samme, i stedet for lige at modtage først og så derefter begynde på at finde en åben medspiller?

Willian er desuden en spiller som godt kan lide at trække presset til sig for så at accelerer forbi sin modstander. Det kan der både været fordel og ulemper ved. Ja spillet kan indimellem gå i stå, men han ved jo som Hazard gjorde sidste sæson, at skal vi være farlige så skal der komme noget ekstraordinært fra ham.

Ja og nej. Willian kan meget godt lide at løbe med bolden. Problemet er, at han simpelthen ikke er lige så god til det, som fx Haz var sidste sæson. At han så alligevel vil lave noget ekstraordinært er jo fint, men problemet er, at det lykkes bare ikke ret tit.

I langt de fleste tilfælde så er Willian simpelthen ikke hurtig nok til at kunne komme forbi sin modspiller før den næste modspiller er ude og obstruere, hvorefter han enten kører direkte ind i en blindgyde eller alternativt stopper og spiller bagud. I begge tilfælde er tempo fuldstændigt neutraliseret.

Og det er simpelthen en misforståelse, at vi kun kan være farlige på enkeltmandspræstationer. Vi er netop meget farlige, når der er bevægelse i vores offensiv, forsvaret er ude af balance, og Cesc (eller Haz) så har flere åbne spillere at sigte efter med en knivskarp aflevering. Det sker betydeligt oftere, når vi spiller bolden rundt, end når Willi forsøger at drible forbi en modspiller.

Mange af vores modstandere har jo lært lektien, stå lavt mod Chelsea for så kan de intet. Indlæg er de total ufarlige på, da de maksimalt har en mand med i feltet (Costa når han ellers gider og søge derind), da resten hellere vil spille og spille og spille til en eller anden laver en uprovokeret fejl.

Jeg er specielt enig i det understregede. Har du taget med i betragtningen, at "resten" også inkluderer Willi? Hvorfor bruger Willian i øvrigt aldrig dobbeltmarkeringen på Haz til noget som helst, nu hvor han tilsyneladende er en lige så god dribler og har et fantastisk overblik?

Er dine bedre alternativer til den kommende sæson fremfor Willian følgende spillere? Kennedy, RLC, Oscar, Pedro? Eller hvem vil du købe som du mener udfylder rollen bedre end Willian gør.

Det afhænger åbenlyst lidt af, hvilken plads vi snakker om. På tieren er både Oscar og RLC i mine øjne bedre valg. Oscar fordi han dels bevæger sig mere uden bold, herunder også ind i feltet, hvilket giver Cesc og Haz mere at sigte efter, og dels fordi Oscar simpelthen er hurtigere i pasningsspillet. RLC fordi han giver noget tyngde og igen er bedre end Willi til at lave offensive løb. Jeg ville nok egentlig også foretrække Cesc som offensiv midt (og så med to direkte kanter og evt en rigtig box til box bag sig) frem for Willi.

Ja, jeg ved det. LOL!! Oscar??! Han har ikke haft en god sæson, men overvej lige, hvem han har haft omkring sig det meste af tiden. Haz, der ikke vil noget. Willi, der ikke vil noget. Cesc, der stort set altid står bag bolden. Så skal det jo blive landsholds-Eriksen. Oscar skaber intet selv, men det er i mine øjne okay. En organiseret offensiv handler ikke om at smide en bunke individualister sammen og håbe på, at en af dem får noget til at lykkes.

På højre kant ville jeg foretrække både Kenedy og Pedro, i hvert fald så længe den anden kant er Haz. Om de ligefrem er "bedre" end Willi er så meget sagt, men de er betydeligt mere direkte, og de er bedre til at lave offensive løb uden bold. Det er egentlig ret simpelt, når det kommer til stykket. Vi kan ikke spille 4-3-3 med to indirekte kanter uden i praksis at spille Morten Olsen-stil og dermed 4-5-1, og det er simpelthen for tandløst.

Det er godt nok en hovedrystende påstand som jeg ikke ser nogen som helst købe ind på. Det tror jeg godt, at de tabloide medier vil medgive mig.

Jamen, hvis det er det du vil, så hold du dig endelig til de tabloide medier. De er jo eksperter, ikke også? Men er det ikke pudsigt, at i stedet for at modbevise mine grundlæggende præmisser for konklusionen. Lad mig gøre det nemt for dig.

Præmis 1: Willian har mangler i forhold til pladsen som tier. Han bevæger bolden for langsomt, han får ikke slået nøgleafleveringer, han bevæger sig ikke ind i feltet for at støtte medspillere, og egentlig dribler han for meget. Dermed ikke sagt at Willi er en katastrofe som tier, men han er heller ikke specielt god.

Præmis 2: Willian har mangler i forhold til pladsen som kant. Han laver ikke løb foran bolden, han søger ikke ind i feltet, og når han dribler så er det sjældent den direkte vej mod mål, med henblik på at få banket en afslutning afsted. Og han er ret dårlig til at skabe bredde i banen, da han altid trækker langt ind mod midten.

Konklusion: Willian har nogle halvseriøse mangler både som tier og som kant. Når vi dels har Cesc på den centrale midt som playmaker og dels har Haz på den modsatte kant som sekundær playmaker, så ender vi med ikke at få ret meget nytteværdi ud af Willians indirekte spil, og samtidigt mangler vi en del af de ting, som Willian netop ikke leverer.
Skrevet af CFCHackney
Enig Lynild. Man skal helt generelt set have med i ligningen, at det meste af holdet har underpræsteret. Mikel-Cesc fungerer fint mod dårligere hold, men en spiller som Mikel fylder ikke nok på midtbanen, og dækker ikke nok, når makkeren hedder Cesc. Matic har været elendig, så forsvaret får ikke meget hjælp af midtbanen, og det hjælper heller ikke TBO.

TBO har været ganske middelmådig i det meste af sæsonen, men han var ganske god i sidste sæson, hvor han mod blandt andet Leicester(H), Hull(A), United(A), West Ham (A) og Spurs (H) lavede nogle meget vigtige redninger, men det er efterhånden glemt af de fleste.

Og bare lige for god ordens skyld:

Heard even this quote, but I don´t know if he was joking: "I’m not seeking a move away from Chelsea. It´s still a fantastic club..."

He said: "I don´t know, we will see, I still have a contract for 3 seasons. We will see what Chelsea want..."


Via Kristof Terreur.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
@BS

Jeg må, desværre, erklære mig tæt på enig i din analyse. Jeg er uden tvivl en større Willian fan, end du er, men jeg bander og svovler ham ofte væk, når han varmer bolden for meget.

Han var især slem i 2-2- kampen mod West Ham, hvor vi flere gange bandede og svovlede ham ud af stadion, det var simpelthen så møg hamrende frustrerende at se på.

Willian har i mine øjen været sæsonens mest stabile spiller, men han er, imo, ikke i nærheden af det niveau som flere hyper ham op på, og det kommer han heller aldrig. Han mangler slutprodukt, og han er stadig for langsom til at tage de rigtige beslutninger, offensivt.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Geddar , moderator
@Hackney

Det er vildt så mange der har overset den detalje.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af CFCHackney
Det er vildt så mange der har overset den detalje.


Hæ hæ, ja det er det. Alt fra Bold.dk brugere, journalister og Twitter warriors.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Mugesh
@Hackney og Geddar

Nu er det sjældent, at der er spillere som direkte kommunikerer med medierne om at forlade en klub, især fra storklubberne. Men generelt hans udtalelser før han kom fra Atl. Madrid, hvor han mere eller mindre forlangte at være førstekeeper, før han overhovedet havde præsteret for klubben samt vi i forvejen havde en verdensklassekeeper på posten. Og hans seneste udtalelser fra landsholdslejren, selvom det er rigtigt, så skal man ikke skyde mod sine holdkammerater, dem som i øvrigt skulle stå ved din side når lortet brænder på. TC har generelt vist en egoisme som jeg ikke bryder mig, også er det for mig underordnet om han så går hen og bliver historiens bedste keeper nogensinde for en anden klub.
Ligegyldigt, hvor god han nu måtte være, så er han eller andre spillere ikke uerstattelige. Klubben skal nok finde en værdig eller bedre afløser, måske ikke med det samme, men på et tidspunkt. Begovic niveau er ganske fint til vi finder en fra øverste hylde, og hvem ved, måske kan Begovic nå det niveau.

@ Lynild

” Måske skulle man også kigge på forsvarets og holdets præstationer generelt, før man dømmer Courtois ude”


Enig, men det fratager ham ikke fra, at han ikke har præsteret. Og har ikke løftet sit spil, når holdet havde mest brug for det. Begovic har vist højere niveau i denne sæsonmed der samme forsvar, og har løftet sit spil når holdet havde brug for det.

” Imod Villa kommer Courtois f.eks. i problemer imod Lescott, fordi forsvaret ikke beskytter ham.”


Vrøvl, det er sgu da ikke forsvaret skyld, at TC vælger at bokse med en flad hånd, eller timer sin indgriben helt horribelt, hvilket han har været notorisk elendig til hele sæsonen.
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Black Spider
@ KO

se rundt på de andre hold i PL kan jeg ikke finde mange spiller jeg heller ville have end ham som offensiv kant altså lige ud over sidste års hazard eller sanchez i hopla.

Så du ville hellere bruge Willi som offensiv kant end fx Sterling? Silva er ikke så direkte, men alligevel. Mata? Mahrez? Martial? En De Bruyne ville vel også være sjov som offensiv kant, selv om han ikke er optimal modsat Hazard. Walcott? Sturridge? Firmino?

Jeg kan komme på en del folk, jeg hellere ville have som offensiv kant end lige præcis Willian, af den simple årsag, at hvis vi ser bort fra nogle meget heldige frispark, så leverer Willian ikke ret meget offensivt.

Der er igen tvivle om Willian kun vil hæve det høje niveau i takt med resten af holdet også gør det

Ingen tvivl? Høje niveau? Vores højre side har været paralyseret i stort set al den tid, Willian har spillet højre kant, og alligevel mener du, at han leverer på et højt niveau som offensiv kant? Kan du ikke lige forsøge at begrunde det?

Willian ville gå direkte ind på hold som : Arsenal, Man U, City i england

Jeg tvivler stærkt. Måske Man Utd, hvis ellers Mou tager over. Men du må da meget gerne forsøge at begrunde det her postulat.

Jeg ville gerne have vi stiller sådan her: 4-3-3

Du har lige pludret løs om, hvordan det er mundlort, at Willi ikke er en offensiv kant i verdensklasse, og så vil du alligevel hellere have, at kanterne skal være Haz, Kenedy, Traore og Jese, mens Willi skal ned på midtbanen?
Skrevet af CFCHackney
Nu er det sjældent, at der er spillere som direkte kommunikerer med medierne om at forlade en klub, især fra storklubberne


Naturligvis, men hvordan kommer du dog nogensinde frem til dette:

Og, nu hvor han føler sig for god til Chelsea FC, jamen så er det bare om at få skidt sendt afsted

Men generelt hans udtalelser før han kom fra Atl. Madrid, hvor han mere eller mindre forlangte at være førstekeeper,


Det er vel forståeligt, at han ikke gad komme tilbage til Chelsea for at sidde på bænken. Keepere bliver jo ikke roteret i samme grad som andre positioner.

TC har generelt vist en egoisme som jeg ikke bryder mig


Har samtlige af vores belgiere, Thorgan undtaget, ikke vist nogenlunde samme "egoisme/ tro på egne evner"? Lukaku, KDB, Hazard og Musonda har i hvert fald alle udvist samme tendenser.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Lynild
Mugesh,

Jeg ser jo ikke hver eneste Chelsea-kamp, men er selvfølgelig ikke blind for, at holdet som helhed inkl. Courtois ikke har præsteret. Jeg skriver OGSÅ se på, hvis du læser nærmere.

Dog er eksemplet med Lescott valgt, fordi Courtois jo øjensynligt ændrer sin beslutning fra hvad der ligner at gribe med begge hænder til et forfærdeligt boks. I replayet ser man Lescott vælte ukontrolleret ind under Courtois, noget der godt kunne have givet frispark, men også en situation der kunne være undgået med en fast skuldertackling. Bare et eksempel på hvordan han også bliver svigtet fra tid til anden.

Og lige mht. udtalelserne fra landsholdlejren, så er det påfaldende, at han ikke er den eneste belgier, der har rodet sig ud i nogle halvdumme kommentarer. Måske har han og Benteke endda været på samme program, hvad ved jeg.
Skrevet af Black Spider
@ Mugesh

Willian er en klassespiller, og som formentlig kan udvikle sig til at blive en af PLs absolut bedste offensive spillere under den rette manager og system, som kan give ham mere offensiv frihed.

Hvordan kommer du frem til den konklusion? Og hvad betyder "en af PLs absolut bedste", i din optik? Top 5? Top 10? Top 20? Målt på hvad, helt præcist? Hvor meget de prygler et forsvar eller hvor flot deres hår er? Tænker du i øvrigt tier eller kant?

Hvis han kan komme af med det flamboyante i det defensive/opbyggende spil, vil han være fantastisk.

Bortset fra at han stadigvæk, selv om Mou er langt væk, ikke er den mindste smule direkte og målsøgende i sit spil, og stadigvæk varmer bolden for meget, og stadigvæk ikke er specielt glad for at forsøge sig med de mere skarpe afleveringer, og i øvrigt stadigvæk er alt for glad for at løbe bolden i stedet for at slå en aflevering.

Og dette i en spiller, der nærmer sig 28. Sandsynligheden for at Willi udvikler sit spil yderligere er vist ikke specielt stor.

Det eneste jeg håber på i forhold til spillersalg (lejespillere er ikke medregnet) er, at vi får +200mil for TC. Hele sæsonen igennem har han kun været på PL-midterholdniveau(højt sat), og mod PSG burde han have taget 3/4 mål, der gik ind.

Han er på kontrakt lang tid endnu og vi har ikke umiddelbart nogen måde at erstatte ham på. Hvis han skal sælges, så skal det være for en halv milliard, eller deromkring. At sælge for mindre, bare fordi hele holdet har haft en lortesæson, er helt ude i hampen.

Og det samme gælder for Hazard, selvom jeg gerne vil give ham en sæson mere, da hans talent er så forbandet stort (kun overgået af Ronaldo og Messi, - ja, jeg er subjektiv, det er del af at være tilhænger af en bestemt klub), men flirter han med Real eller PSG igen til sommer, så er ud.

Det vil igen være tosset. Haz har brug for at vise, at denne sæson var en enlig svale, så han vil uanset hvad være personligt motiveret til næste sæson. At sælge ham for småpenge vil være tåbeligt.
Skrevet af CFCHackney
Og lige mht. udtalelserne fra landsholdlejren, så er det påfaldende, at han ikke er den eneste belgier, der har rodet sig ud i nogle halvdumme kommentarer. Måske har han og Benteke endda været på samme program, hvad ved jeg.


Præcis!

Hazard og Lukaku har ikke ligefrem været de bedste til at håndtere medierne.

Edit: Conte er officiel, Via CFC.com
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af maarkap
Åha, artikel forum er fantastisk. Her er forslaget over dem alle:

Conte skal bare få renset truppen ud

ud med spiller der er tamme giv terry 1 år mere


Jeg støtter så meget det forslag! Spiller der er tamme, nej tak!
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Forza Zola
@BS

Tror bare vi lukker den her. Vi er dybt uenige i dine betragtninger og fint at du vil ignorere samtlige andre eksperter og medier i din vurdering af William.

Der er nok langt større chance for at de tager fejl i deres bedømmelse af ham, fremfor du tager fejl.

Men jeg undrer mig lidt omkring din opstand ift at Willian aldrig sætter tempo på i vores offensive omstillinger. Det er jo på grænse til indlæggelse at påstå dette. Skal jeg, eller vil du selv Google Willian sæson højdepunkter for 2015/2016 på youtube, hvor du formentligt kan mane din påstand til jorden?

Ellers ser jeg lige om jeg får tid i aften.
come on Chelsea
Skrevet af Lynild
Tillykke med Conte. Det bliver spændende med en italiener på posten igen. De har tjent klubben godt, måske bortset fra Vialli, men det var en lidt anden tid.
annonce
0