Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Brætmand
Selvom nyhederne omkring Candreva er ´gamle´ kan der vel godt være noget om snakken selvom det rigtig nok ikke er der vi skal forstærke os akut.
Skrevet af RobertTheRobber
Keglen? Du henviser vel ikke til mig, håber jeg. Jeg har bestemt ikke ment det som at jeg er et offer fordi du ikke er enig, hvis det altså er det du mener.
Nej nej, det er ikke dig. Jeg henviser til den småalkoholiske mandebaby, der blev nødt til at skifte brugernavn, fordi han indså at for mange brugere var trætte af hans lort.
Jeg nævnte ham fordi han flere gange er blevet rygtet til os og også før i tiden. Jeg ved godt det virkede som et meget random navn og selvfølgelig har jeg forståelse for det kan virke som en pludselig indskydelse når han lige har spillet en brandkamp for Italien. Men jeg har som sagt set lidt italiensk fodbold de seneste år og jeg har altid syntes godt om ham, men har dog nogengange været lidt forblændet af vi bare skulle ha de største og bedste stjerner og måske ikke dem der passer til vores system. Det var derfor jeg nævnte Candreva, fordi jeg godt kunne se ham passe ind og han potientelt er en Conte spiller.
Men er det ikke lang tid siden at han blev rygtet (af seriøse kilder) til storklubber, heriblandt os? Men fin pointe i forhold til at hente gode spillere, i stedet for stjernespillere. Der er jeg helt enig. Det går fint i tråd med at jeg eksempelvis var fortaler for at vi hentede Volland for 2 sæsoner siden, da han virkede meget lovende og ikke kostede det hvide ud af øjnene. Men det er efterhånden desværre blevet sådan, at kommer en engelsk klub og banker på døren, koster spilleren vanvittigt meget, uanset hvad. Så kan man vel lige så godt gå efter det dyreste køb og så supplere med egne talenter.
Altså, det er jo bare mine betragtninger af manden. Der er nok en masse andre der mener noget helt andet, men udfra det jeg har set er jeg kommet frem til det facit at manden er en god kantspiller med gode indlæg samt en glimrende teknik. + Hårdtarbejdende.
Sandt sandt, man kan vel heller ikke påpege andre ting end det man synes og så længe man kan argumentere for det, er det fint. Jeg er, som sagt, også enig i noget af det.
Men lad os se hvad der sker, og så skal jeg nok holde igen med at slynge flere navne ind indtil der kommer noget konkret, deal?
Altså, det var ikke det der var meningen. Man skal have lov til at kommentere på de spillere og rygter man har lyst til, man må dog blot forvente en reaktion hvis man f.eks. linker til en Daily Mail artikel som rygter Kevin-Prince Boateng eller Pedro Leon til os for £80 mio., hvis du forstår.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
Der er ikke noget som patetiske mennesker som flexer sine manglende biceps online ...
What ever gets you going kiddo!

Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af CFCHackney
Ha ha brætmand - lad nu være med at falde for det.

men keglen har jo brug for at gøre folk til skurke så han kan retfærdiggøre sin offerrolle.

God stil og opdragelse går man aldrig forkert i byen med

Jeg henviser til den småalkoholiske mandebaby

Der er ikke noget som patetiske mennesker som flexer sine manglende biceps online ...
What ever gets you going kiddo!


Still a better love story than Twilight.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Wise1964
Enig Hackney, kærligheden vil ingen ende tage - selvom det er lidt trættende.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af CFCHackney
Som sagt, jeg smed noget Squawka-pladder med for at give en eller anden form for perspektiv. Jeg har mig bekendt bandet statistik langt væk en del gange før, så jeg tænkte ikke, at jeg behøvede at forklare, hvorfor det kun er pladder.


Nej, helt fair.

Og jeg havde egentlig ikke tænkt mig, at diskussionen behøvede være Oscar vs Pogba, men det slår mig bare altid som værende morsomt, hvor relativt ens deres afleveringsprocenter er, når nu den ene er noget nær guds gave til fodbolden og den anden er en forfærdeligt elendig spiller, som bare skal kyles ad helvede til. Det er da lidt sjovt, synes du ikke?


Jo, det synes jeg. Men det har jeg vist også givet udtryk for mange gange førhen.

Og dit svar, for så vidt angår Pogba, var at "han er en langt bedre spiller". Helt ærligt, ville du være tilfreds med det svar?


Det har han efter min overbevisning været i den forgangne sæson, da han har været fænomenal, de gange jeg har set ham.

Oscar havde sin ringeste sæson, så bedømt udfra det samt det faktum at Oscar er gået i stå i foråret i samtlige af sine CFC sæsoner, så mener jeg helt bestemt, at Pogba over de seneste sæsoner har været en bedre spiller, da der har været langt mere stabilitet i hans spil.

Fortæller det dig, hvorfor folk mener, at vi skal købe Pogs uanset hvad det koster?


Nej, men det har jeg heller aldrig advokeret for. Og den tankegang deler jeg heller ikke.

Men det fører jo til det åbenlyse spørgsmål om hvor god Pogs er til det? Hvordan definerer vi i det hele taget at være god til det her? Hvordan opgør vi det?


Hvis man ikke læner sig 100% op af statistik, så må det vel ende med at være en subjektiv vurdering af spillerne. Det er så nok her, vores egentlige uenighed opstår.

Han har haft relativt mange assists i år, men er det fordi han er en gudsbenådet chance-skaber eller fordi Dybala har været effektiv og det mest af spillet i øvrigt er bundet op omkring Pogs, på samme måde som vi har gjort det med Cesc?


Han er i hvert fald blevet rykket længere frem på banen, så den slags hjælper selvfølgelig på det.

Jeg ser simpelthen ikke nok Juve til at besvare de spørgsmål.


Det gør jeg heller ikke. Jeg har vel set omkring 10 kampe med dem plus et par Frankrig kampe, og det er dem, plus artikler, om Pogba jeg vurderer ham udfra.

Han ville være en fantastisk tilføjelse, hvis han ellers ikke kostede 80 mio pund eller mere,


Helt enig.

Mine foretrukne midtbanetilføjelser er:

1. Andre Gomes
2. N´Golo Kanté
3. Radja Nainggolan

Som sagt ser jeg Pogba som en bedre spiller end Oscar, men jeg ser ham ikke som en type, vi har decideret brug for.

Det har jeg nu heller ikke påstået. Men det segment eksisterer, og jeg kunne som sagt godt lide at vide, hvad der driver den værdifastsættelse.


Det fatter jeg så heller ikke, så det må du hellere spørge dem om.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Wise1964
Man skal nok ikke regne med at prisen på Morata falder under EM - han er godt nok en farlig ung mand
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Morata ser rigtig farlig ud men han mangler at få en rigtig gennembruds sæson med over 10 mål i ligaen. Men kæmpe potientiale har han og jeg så ham meget gerne hos os til sommer. Især hvis vi skal spille med to angribere.
Skrevet af Wise1964
@Brætmand

Jeg tror sgu ikke rigtigt på det med 2 angribere, som jeg ser det vil det kræve en voldsom udskiftning i truppen for at sammensætte en midtbane der kan håndtere 2 angribere - tror du på at Conte kommer til at lave det skifte?

@Hackney

Jeg er helt med på din ønskeliste selvom de 3 spillere økonomisk vil udelukke Lukaku og eks. Stones - jeg læste at Chelsea undersøger Rudigers skadesomfang for potentielt at give et bud på ham trods skaden, det vil dælme være risky business.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Robert

Godt ord igen.

Jamen det er måske også noget af det der er gået lidt op for mig. Det ikke altid stjernenavnene der tæller, mere spilleren og hertilhørende kvaliteter i forhold til vores stil og koncept. Conte virker umiddelbart som en mand der også vægter kvalitet fremfor stjernenavne. Utroligt så meget kritik han har fået for hans udtagelse af Italiens trup til EM og en midtbane der på papiret ikke ser skræmmende ud, men virkelig har taget røven på alle eksperter. Det er måske også der vi skal hen af.

Volland husker jeg også som et kæmpe talent, hvordan gør han det egentlig nu? Men kan sagtens følge dig. Ja priserne må nok forventes at stige i vejret så snart Chelsea melder sig omkring en spiller. Tiden hvor vi kunne hente en Azpilicueta til 60-70 mio kr er nok slut.

- og respekt for det. Har ingen problemer med at du ikke føler Candreva har noget at gøre i Chelsea, det jo det vi er her for. At diskutere evt transfers og ting omkring klubben og jeg smed egentlig navnet op da jeg havde læst (tror det var football Italia) der meldte ham interessant for os. Har også forhørt mig rundt i de italienske tråde omkring troværdigheden af flere medier da jeg trods min interesse for italiensk fodbold, ikke kender til medierne og deres troværdighed.

Daily Fail har jeg nu altid holdt mig fra at tro på. Men er helt enig. Man har efterhånden lært hvilke medier der skriver bare for at underholde og hvilke medier der rent faktisk har noget relevant at komme med. Jeg vil prøve at holde mig til sidstnævnte. ;)
Skrevet af Brætmand
Wise

Nu skal jeg jo passe på hvad jeg fyrer af men jeg har en fornemmelse af vi kommer til at forsøge noget nyt. Om det er 3-3-4, 3-5-2, 4-2-4, og andre FIFA opstillinger kan jeg med god grund ikke sige, men hvis jeg skal forholde mig til de rygter samt spillerne vi umiddelbart er ude efter så ligner det for mig en ændring i formation. 2 angribere, Morata og Lukaku. 2-3 felt til felt midtbanespillere i form af Nainggolan og Gomes samt Kante. Boldspillende midterforsvarer i Koulibaly, Rudiger - som så blev skadet, Bonucci den seneste, dog en anelse urealistisk. En wing/kant type som Candreva, Lichsteiner (dog måske ikke helt så troværdige) er spillere der umiddelbart godt kunne ses i en 3-5-2, 3-3-4 formation..
Måske også mere er ønske end noget andet. Jeg har altid ønsket at se to angribere på holdet samtidig selvom en 4-3-3 også har nydt stor succes.
Skrevet af ENGOLE
Ifht Morata vs Lukaku til Chelsea her til sommer, vil jeg lige pointere, at deres tilhørsforhold til vores klub burde komme i betragtning, såfremt klubben altså ønsker at deres fans skal være nogenlunde tilfredse med hvem der løber ud på grønsværen for os i fremtiden.
Lukaku er erklæret Chelseafan, hvorimod Morata så sent som for et par uger siden erklærede sin kærlighed til Real og et ønske om at "vende hjem" en dag. Dertil vil jeg jo så mene, at skulle man stå med valget ml enten Lukaku (der desuden også har vist at han kan score mål på samlebånd i PL) eller Morata (der endnu ikke har haft gang i den vilde målscoring i Italien), så vil Lukaku da være det klare valg.

Dette skal selvfølgelig suppleres med et salg af Costa, hvilket jeg inderligt håber kan blive en realitet - han er en skide dygtig angriber, der har mål i støvlerne, men hold kæft hvor drager det bare alt for meget lort med sig.
Spiller vi med to angribere fra næste sæson (hvilket jeg heller ikke helt tror på, omend jeg faktisk håber det), vil det så kunne være rigtig interessant med et angriberpar der hedder Lukaku + Hazard/Traore/3.valg - (måske Solanke??).
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af CFCHackney
Chrmik, om du tror på det eller ej, så skal vi med al sandsynlighed stille med to i front fra næste sæson. Dog formentlig noget i stil med 4-4-2. The Times og BBC plejer sjældent at joke om den slags.

Desuden vil £40 mio. for Gomes og ca. £20 for Kanté ikke udelukke to andre dyre signings. Der er en ny TV aftale, Ramires penge, salg af spillere og lønbesparelser.

The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Wise1964
Hackney
Jeg håber du får ret, det kunne være spændende at prøve noget nyt selvom jeg frygter for vores i forvejen skrøbelige defensiv
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Fribytter
"Desuden vil £40 mio. for Gomes og ca. £20 for Kanté ikke udelukke to andre dyre signings. Der er en ny TV aftale, Ramires penge, salg af spillere og lønbesparelser. "

Der er dog ingen CL. I 14/15 var underskuddet på £35 mio., og klubben havde de største lønudgifter af alle klubber i PL. Roman spyttede i det regnskabsår £75 mio. i klubben.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Brætmand
Jeg kan heller ikke se hvorfor vi ikke skulle kunne hente spillere for 100-150 mio pund med tanke på de salg vi nok laver samt tv-aftale, samt de salg vi allerede har lavet (du nævnte en af dem, Hackney).

Jeg mener nu at have læst vi havde det 3 højeste lønsbudget efter de to Manchester klubber.
Skrevet af CFCHackney
Chrmik, jeg er slet ikke for, at skulle spille med 2 fremme. Det ville være fint for Costa, men hvis Cesc stadig skal være en del af vores midtbane, så kan det hurtigt ende i en katastrofe.

Fribytter, helt bestemt, men transfers bliver dog delt op over kontrakt perioden, mens vi i mellemtiden har fået ekstra sponsorater fra bla. Carabao. Det ender formentlig med et underskud uanset, men sæsonen efter står vi så også med den næst største trøje aftale i PL på £60 mio., og så vidt jeg husker, så tillader FFP, at man kører med er underskud, så længe der er en plan for at rette op på problemet.

Alene på lønfronten har vi allerede med afgange af Falcao, Pato og en forlængelse af JT sparet ca. £330k om ugen i løn. Det er uden salg af andre spillere. Derudover vil der være flere afgange i form af Remy, Mikel og muligvis Oscar, Matic og Begovic plus diverse lejespillere, der også kan tjenes på.

Så jeg er egentlig ikke specielt nervøs.

Og så er der selvfølglig Marina-faktoren.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Brætmand
- jeg tror ikke vi spiller 4-4-2 med Cesc. Så vil jeg gå så langt som at sige han ryger på bænken eller bliver solgt. Han er slet ikke som du selv nævner, gearet til en 4-4-2 midtbane. Så heller Nainggolan og Kante/Gomes.

Er det egentlig blevet officielt med den NIKE aftale? For jeg har ikke læst nogen steder det skulle være bekræftet. Det kan selvfølgelig være er spørgsmål om tid.
Skrevet af CFCHackney
Nej, det ville klubben aldrig offentliggøre så længe inden, når vi stadig har en aftale med Adidas næste sæson.

Aftalen er dog på plads, men den bliver nok ikke offentliggjort før foråret næste år.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af CFCHackney
Chelsea have reportedly made an offer of £39.8 million for Italian defender Leonardo Bonucci.

Tja.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce
0