Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af CFCHackney
Såfremt Conte roteter, skal Ruben være første backup på B2B/ den mere offensive plads i en pivot.

Gad Conte droppe sit fis med to angribere, selvom en 3-5-2 så ville passe bedre, så ville Ruben kunne se langt bedre ud i en rolle, hvor han er en del af en 3-mands midtbane, og tager B2B rollen, dog i første omgang ikke som starter.

Han er ikke 10´er, og det bliver han heller aldrig, og det indser Conte forhåbentlig meget hurtigt.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Brætmand
BS

Du har ret i at Darmian har haft en blandet sæson for United. Han har ikke været elendig men heller ikke en kæmpe profil, hvilket man ikke kan sige nogen har været for et svingende United hold. Udover Rashford måske.

Jeg er dog rimelig tilfreds med at have 2 backs som kan spille i begge sider på trods af de begge er naturlige højrebacks. Darmian er måske bedre med venstrebenet end Azpi er. Det ville være en fin signing i min verden hvis man kan få ham billigt. Han er god frem ad banen og dygtig i mand-mand som Azpi.
Jeg er nu også en af dem der har skreget om at Azpi skal spille i sin naturlige side og jeg må, efter at ha set ham i adskillige kampe der i Ivan´s fravær sige, at jeg synes han gør det en tand ringere defensivt, end når han spiller i venstre side. Ikke at han er dårlig, men jeg synes han er og har været uovertruffen i venstre side rent defensivt og nok den bedste mand-mand forsvarsspiller jeg har set. Kan vi komme af med Matic og få en pose penge + Darmian ville jeg personligt ikke klage, men det er nok en smagssag.


Noget helt andet. Jeg bliver lidt ´bekymret´ over emnerne til vores midterforsvar som vi så gerne vil styrke i dette vindue. Rudiger virkede som et oplagt mål men blev desværre skadet med knæet. Herefter virker det ikke helt som om der er nogle oplagte emner udover den seneste tids rygter omkring Bonucci hvilket jeg finder lækkert, men ganske usandsynligt.

Hvem kan i se styrke vores forsvar som er realistiske?
Skrevet af CFCHackney
Bonucci er bestemt ikke usandsynlig, omend han bliver dyr for en 29-årig, og der kan være bøvl med længden af hans kontrakt, da han er på grænsen af de 30, men vi gav trods alt Cahill 4 år, lige inden han blev 30. Interessen i Bonucci er ganske reel, og han er på beskedne £70k om ugen, hvilket vi kan fordoble (130k om ugen).

Om vi får ham, er så noget helt andet.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Geddar , moderator
"og han er på beskedne £70k om ugen, hvilket vi kan fordoble (130k om ugen)"

Du er sikker på at der ikke er brutto/netto mixup i det? I det italienske er det typisk netto man nævner.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Rigo
Nu har jeg i et stykke tid fulgt med herinde fra sidelinjen, og der er noget der undrer mig.

Det er godt nok ens for næsten alle fodboldfans, men hvorfor skal en spiller dømmes død, færdig og begravet efter 1 elendig sæson?

Matic har uden tvivl har haft en forfærdelig sæson - det kan ikke diskuteres. Men hvorfor skal han ikke have en chance mere? Har I seriøst glemt, hvor stærk og overbevisende han var da han kom til?

Ja, Matic var dårlig i sidste sæson, men skal han så bare sælges med det samme? Så kan vi købe Kanté og smide ham ud igen næste sommer, hvis han ikke præsterer fra dag et.

Vi skal ikke smide mere guld ud (Lukaku, de Bruyne) for derefter at se andre hold få succes med spilleren.

Jeg er derimod fortaler for at vi sælger Mikel. Han har, modsat Matic, fået MANGE chancer i MANGE år.

Midtbanen skal uden tvivl oprustes, men derfor behøver vi ikke smide både Matic, Cesc og Mikel ud. Det er idioti.
Skrevet af maarkap
Matic var ikke bare lidt dårlig sidste sæson, men hans bundniveau var skræmmende dårligt. Alt det der gjorde ham god i første sæson, glemte han i anden.

Det er heller ikke fordi at jeg er fortaler for at smide ham for porten (medmindre det rigtige bud kom), men jeg mener at man skal forstærke sig og så må Matic tage konkurrence op.

Det nytter simpelthen ikke noget at stå næste sæson og har sat sin lid til at Matic genfinder sit høje niveau og hvis han ikke gør, er det bedste man kan diske op med MIkel..

Derfor skal der handles på den position.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Rigo
Helt enig i at der skal handles ind på midtbanen. Men Matic skal have en fair chance. Det vil muligvis hjælpe på hans spil, hvis han bliver presset af en ny spiller.

Mikel har fået alt for mange chancer og skal ud.
Skrevet af maarkap
Mikel har nu ellers været en fin squad spiller, men han spillede alt for meget i sidste sæson og det viser tydeligt at der mangler kvalitet på pladsen, så snart Matic ikke levere.

Så ja, fint med mig at beholde Matic. Medmindre United er interesseret i at smide et større beløb for ham.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af CFCHackney
@Geddar

Det kan naturligvis være. 70k om ugen lyder i hvert fald noget lavt.

Det er bare det, jeg har set rapporteret. Det ændrer dog ikke så meget på pointen, omend løn forskellen i så selvfølglig er mere snæver.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af Geddar , moderator
@Hackney

Nej, det var også bare en lille kommentar til lige præcis dén del. Der er nemlig ret mange der ikke fanger den forskel.

Er der noget omkring hvorvidt manden overhovedet er interesseret i at skifte væk fra Juve? Det er under et år siden han skrev til 2020, og Juve er ikke i en situation hvor de er nødt til at sælge. Derudover står de overfor andre udskiftninger i deres midterforsvar, hvor Barzagli er 35 og Chiellini 31. Så det afgørende er vel om der kommer et internt pres fra Bonucci?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af maarkap
Ikke at jeg aner noget om det, så kunne man håbe at Bonucci vil prøve noget nyt, og prøve sig af i en anden liga. For hvis han vil det, så er det ved at være tid når man er 29 år.

Han har spillet seks år i Juve og vundet fem titler. Det kan være at han vil udfordres lidt.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Brætmand
Hackney

Jeg tvivler slet ikke på interessen er reel. Men som vi også er enige om er der stor forskel på det og om vi så får ham.
Jeg har bare svært ved at se Juventus sælge ham, men måske kan de fristes ved et højt bud samt det faktum at Bonucci vil med Conte til London. Men hvis vi skal smide 3-400 mio for en midterforsvarer så er jeg godt nok spændt på at se hvad vi smider for 1-2 angribere, 1-2 centrale midt, evt 1 forsvarsspiller mere.

Men det vil selvfølgelig give mening for Conte at hente spillere han stoler på og kender godt.

Rugani skal vel også snart til at træde et skridt frem i Juve og det kan meget vel ske med et salg af Bonucci?
Skrevet af CFCHackney
Det er trods alt sjældent, at klubber jagter spillere, uden at man ved fra enten agenten eller spilleren selv, at spilleren ville være interesseret i et skifte.

Om Bonucci så ville være klar på at skubbe et skifte igennem, er så selvfølglig en anden snak.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af KnockOut
Nå ok så er vi på side 2 igen ;) - NOT ANYMORE.

Well tror jeg vil prøve et lille indlæg her uden at snakke transfers, mere lidt hvad jeg/i håber vi kan opnå næste sæson, hvad er målet for Bold Chelsea bruger, jeg er sikker på vi gerne vil vinde liga, men hvad skal vi opnå for at gør det til en acceptable sæson for jer.

Her er lidt hvad jeg gerne ser.

En træner der snupper spillerne om kuglerne fylder dem med vildskab og vilje til at vinde for Chelsea at any cost(a), at vi igen kan på ren fysik og råstyrke kan gribe kampe og bestemme hvornår og hvordan de skal spilles, jeg er ret ligeglad med boldbesiddelse osv, for mig handler det om at modstander møder et Chelsea hold man helst ikke vil spille mod, et man kan mærke bare har mere fysisk overskud, der ud over vil jeg gerne se nogen hurtig omstillinger hvor via 2-3 afleveringer så kan den ligge i kassen, jeg vil se spiller der skubber bryste kassen frem når arsenal triller den forbi dem og de lige MÆRKER her er vi og bestemmer sig at spille den tilbage i banen nok var den rigtig retning, et Chelsea der ikke er bange for at sætte den uncool tactic hvis det er den der passer til modstander, et hold der kan score mål, der ud over ser jeg gerne nogen af de spænende unge spiller få nogen minutter, indhop eller hvis fortjener nogen starter, men ikke for ALT i verden bare for at spille ung, så er mit krav TOP 4 det er minimum MUST selv om der er så mange andre gode hold.

ps. ok så kom der lidt transfers, Drogba, Lampard, Zola, Di Matteo kom lige tilbage og få en plads hos os igen ;)(

Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af FrankCoronel
Og lidt yderligere transfers. Eller, fremtidig transfer. Courtois har også udtalt, at han ikke ser sig selv slutte sin karriere af i Chelsea. Lidt ærgerligt, men hvornår mon han ser sig selv skifte fra os, er vel så det helt store spørgsmål?
Skrevet af CFCHackney
Drogba, Lamps, A. Cole og Cech sluttede ikke deres karriere i Chelsea.

Men hans ganske uskyldige udtalelser kan selvfølglig hurtigt laves til noget, der aldrig var i medierne.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Skrevet af MIghtyBlues
Lukaku skulle være blevet enige med Arsenal om en kontrakt ifølge nogle engelske medier. Det er da overraskende ?
Skrevet af Geddar , moderator
Hvilke engelske medier....?
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af MIghtyBlues
Hvilke engelske medier....?


Sorry læste kun overskriften på en engelsk side, og historien skulle åbenbart stamme fra en italiensk journalist. Så lyder det knaå så sandsynligt.
Skrevet af Geddar , moderator
Det kommer jo lidt an på hvem det er. Men jeg kan se det stammer fra en Emanuele Giulianelli. Kender ham ikke det fjerneste. Men jeg kan ikke se noget nævnt i nogle af de bedre engelske medier.

Så nej, der er nok ikke pokkers meget i det.
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0