Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kemosabe
Flot og opmuntrende af unge Tammy Abraham, men lidt sjovt at samtlige mål er underlige kludremål med 15 mand i det lille felt. Målinstinktet må være der.
Skrevet af Brætmand
Jcech

Du ved godt A. Robertson er venstre back, ikke?
Skrevet af JCech
Jo, og Azpi er højreback. Robertson åbner jo op for at anvende Azpi på hans naturlige position.
Thank you, José.
Skrevet af Brætmand
JCech

Okay. Kunne bare ikke få det til at give mening når du skrev ´hvis vi fortsat har problemer på højrebacken´.

Er helt med nu. ;) Synes dog vi bør gå efter en mere etableret spillere. Men du har ret, han er spændende.
Skrevet af JCech
Okay. Kunne bare ikke få det til at give mening når du skrev ´hvis vi fortsat har problemer på højrebacken´

Fair nok, jeg får dog hovedpine af, at se hvor begrænset Azpi er på venstrebacken, fordi han er så nem at lukke ned, hvis bare modstanderen sætter sig lidt ind i, at få ham over på sit svage venstreben.

Er helt med nu. ;) Synes dog vi bør gå efter en mere etableret spillere. Men du har ret, han er spændende.


Tja, muligvis. Jeg synes dog han spillede rigtig godt, og satte dårligt en fod forkert udover et dårligt indlæg. Hans defensive indsats var nærmest pletfri.
Thank you, José.
Skrevet af KnockOut
Må efter hånden faktisk indrømme jeg tror ikke Chelsea er på udkig efter en back, har ikke set noget som helst tegn på de skulle være dette i MEGET lang tid, tror helt sikker, CB og en Angriber er det Chelsea er på market efter, og faktisk måske også en midtbane mand.

Så er ny 3års kontrakt lavet med Bertrand Traore og send til ajax.

Kenedy på vej på udlån til Watford

Michael Hector på vej på udlån til Frankfurt

Det vil være nr 21-22-23 udlån af os denne sommer.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af MIghtyBlues
Man savner godt nok en Ashley Cole, da han var bedst. Han var sgu fantastisk at have rendende på den back.
Skrevet af KnockOut
Ja det var dage ;) det er jo helt vildt hvordan jeg kan mærke jeg savner de der gutter Lampard, Drogba, Joe og Ashley Cole, dang.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af MIghtyBlues
Underligt nok, så er det også dukket frem hos mig den seneste tid. Drogba, Essien, Makalele og Lampard i sin storhed.
Skrevet af Wise1964
Matchday ... finally!
Min forventning til kampen er egentlig meget enkel - at spillerne viser spilleglæde og kampgejst (længe savnet).

Resultatmæssigt håber jeg naturligt på 3 point, men lige nu handler det om at Conte får et synligt bevis på at spillerne vil (og kan) slås for Chelsea FC.

Transfervinduet virker underligt på mig, en voldsom masse forhåbninger men der sker ikke det store - krydser dog stadig fingre for at vi får stabiliseret forsvaret noget mere.

God dag til alle, håber I glæder jer lige så meget som jeg gør :)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Jax Lothbrok
Yes, man glæder sig jo som et lille barn :-)

Enig omkring at jeg egentlig ´blot´ ønsker at se spillerne udvise en masse gejst og glæde - samt fight for klubben!

Jeg har på fornemmelsen at Conte ender med at stille en ´safe´ opstilling uden nogen surprises eller for den sags skyld taktiske ændringer. Tror det bliver en 4-3-3 / 4-2-3-1 (kald det hvad man vil) med;

Courtois
Ivan - Cahill - Terry - Azpi
Kante - Matic
Willi - Oscar - Hazard
Costa

... mit håb for aftenens opstilling er dog at vi får Moses at se - synes han har fortjent det efter hans pre-season.
Skrevet af maarkap
Det er vel næsten sikkert at det bliver de spillere som du nævner, men det er vel også lige så sikkert at Conte vil kalde det en 4-2-4..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Kemosabe
Jeg er naturligvis også spændt på at se kampen i aften, men jeg må dog tilstå at min optimisme for sæsonen som helhed kan ligge på et lille sted. Vi har selvfølgelig fået en ny træner, men forsvaret er i mine øjne akkurat ligeså suspekt som det var tilfældet i sidste sæson. JT er blevet endnu ældre, Gary Cahill er stadig Gary Cahill, Azpilicueta er stadig ikke venstrebenet, og om Ola Aina eller Ivanovic kan levere på højre back er vel lidt tvivlsomt.

Det ender jo nok med at vi køber Koulibaly for et vanvittigt beløb, men selv i det tilfælde, gives der jo ingen garanti for, at han er en stensikker opgradering og falder hurtigt til osv.

Kante er selvfølgelig en klar forstærkning på midten og vil gøre en forskel, men jeg synes stadig vi ser meget sårbare ud defensivt og det bliver svært for Conte at fikse det med de spillere han har til rådighed lige pt.
Skrevet af Jax Lothbrok
Jeg synes man kan forsøge at dele det op i to brudstykker:

1. (den positive): Det er stort set samme trup som for 2 år siden spillede mesterligt fodbold og bare smadrede igennem ligaen i efteråret 2014. Hvis tilgangen af Conte har formået at ´vække´ spillernes evner igen og få dem til at kæmpe for trøjen - ja, så kan det se helt fint ud. Især med tilgangen af Kante som - i min optik - var lige præcis den bølgebryder og bolderobrer vi så inderligt manglede i sidste sæson. Ja, Terry er blevet et år ældre - men han er jo ikke blevet dårligere til at organisere et forsvar, han har altid været langsom, han er stadig brølstærk i luftspillet og nærkampe og han er - i min verden - undervurderet i hans spil med begge ben.

2. (den negative): På trods af Conte Kante tilgangen, sejler vores defensiv stadig rundt. Cahill agerer som en kylling der har mistet hovedet, Azpi bliver gang på gang fanget af at han ´vender forkert´ og Ivano må indse han aldrig genvinder fordums styrke, mens Courtois stadig ligner en ugidelig teenager der ikke gider tage ansvar for sit liv. Jeg tror vi rent offensivt no matter what kommer til at skabe chancer og spille mere underholdende, men frygten for defensive kollaps (ja, det lyder vanvittigt med en italiensk træner) er bestemt tilstede hos mig.
Skrevet af Wise1964
Hvis man ser på de oprustninger vores konkurrenter har foretaget er jeg bange for at vi uanset hvad skal ud og bruge mange penge for at holde trit

Måske skal snakken om uhyrlige summer forstumme og klubben komme til accept af tingenes tilstand eller nedtone forventningerne tilsvarende såfremt man ikke ønsker at deltage i transfer festen

Uanset hvad glæder jeg mig til en ny sæson, hvor jeg kun kan blive positivt overrasket ovenpå sidste sæsons mareridt
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Dr. Def
Det vigtigste må være at komme godt fra land med en sejr i et London Derby. Så kan det gode spil komme senere. Tror vi vinder 2-1 Målscorer bliver hazard oscar og noble
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Brætmand
Det bliver bedre end juleaften! Matchday!
& hvor har vi dog ventet! ..

Mine forventninger til i aften er ganske ´simpel´.

Jeg forventer at se et Chelsea mandskab med en hel masse gejst, vilje og tro på hinanden og holdet. J
Et hold der har taget Contes mentalitet til sig og kæmper for hver i en bold og viser passion og vindermentalitet.

Jeg har egentlig ikke de store forventninger til det spillemæssige, det tager tid at få systemet på plads. Men spillerne skal simpelthen vise noget mod og styrke til at forsvare klubbens ære og stolthed. Vise at sidste sæson ikke skal gentage sig. Så er jeg egentlig tilfreds med 1-0. Jeg savner bare at se gutterne kæmpe igen & med en træner der rent faktisk ligner en der går op i sit arbejde.

Jeg håber på at se Moses. Tror dog også på den sikre med Hazard & Willian. Spændende bliver det dog om den hedder Cesc eller Oscar på midten i en 4-3-3. Ellers giver resten sig selv.

Med hensyn til forstærkninger så var Cudicini (nuværende ass. træner) ude og berolige en fan på Twitter omkring manglende transfers. Han udtalte at klubben arbejdede på højtryk for at sikre sig at den blev konkurrence dygtig.

Så jeg er ret sikker på at klubben arbejder bag kulisserne, men det er gået alt for langsomt og det er aldrig optimialt at få spillere sidst i vinduet.
Folk kan dog glæde sig til Koulibaly, hvis han kommer.
Manden er et bæst og minder rigtig meget om Zouma, bare ældre & bedre på bolden. Han har rigtig god fart af en spiller på 195 cm og over 90 kg. Spørgsmålet er så om vi kommer til at betale overpris for ham hvilket alt tyder på.

Resterende transfers er for mig en gåde. Jeg er ikke sikker på Lukaku & ser hellere vil forsøgte os med Icardi.
Skrevet af Carlsen81
Hvor står Fabregas henne? Spiller han ikke fra start?
Skrevet af MIghtyBlues
Åhhh for fanden, lad os så komme igang.

For et øjeblik er sidste sæsons konstante spark i nosserne glemt, og optimismen spirer. Håber det er samme følelse jeg sidder tilbage med om nogle timer.

Kom så Blå !!
Skrevet af ENGOLE
Lækker start 11´er! Aina fremfor Ivan på backen og Chalobah på bænken, og så havde det været tæt på helt perfekt, men måske også meget at forlange her i første kamp (og så skulle han jo ret beset have slået RLC af).

Dejligt at Oscar foretrækkes fremfor Fabregas! (selvom jeg tidligere har været stor kritiker af Oscar, har han trods alt benene til PL, det har Fab ikke).

Moses og Aina fortjener lidt spilletid i dag. Vi får se!
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
annonce
0