Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af MIghtyBlues
Hold nu kæft, en af de sidste muligheder skulle være sat ind.
Skrevet af Thy87
Hvor er det da en fornøjelse at følge jeres kampe! Der er gang I den :-)
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Dr. Def
Hazard ligeså ringe som sidste sæson idag...
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Forza Zola
Sygt vi smider point her. Hvor er vi bare uskarpe i begge ender af banen.
come on Chelsea
Skrevet af Wise1964
Skudstatistikken siger 17/4 - Hjørnespark 11/1 og Fabianski har haft 5 rene redninger
Hold nu op!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MIghtyBlues
Det var godt nok tåbeligt at smide point i sådan en kamp.
Skrevet af Black Spider
Tja, Haz og Willi sover sig igennem kampen, Conte har for travlt med at spille pik på bænken til at lægge mærke til det, Tibo har taget Bravos ubegribeligt ringe kamp for City som en udfordring om hvem der kan være mest usikker, og dommeren har vist et begyndende tilfælde af stær.

I øvrigt rystende så usikker vores midtbane bliver hver gang Cesc er med, og desværre også et godt billede på hvorfor vi simpelthen ikke kan nøjes med Kante. Det er for nemt at rende over ende og så kan vi ikke fastholde et pres.
Skrevet af Brætmand
Hvor mange redninger havde TBO Idag? Han laver jo intet der hjælper holdet til sejre.
Skrevet af Forza Zola
Melder mig sgu også i koret af, at Courtois bare skal skippes afsted og hæve det vi kan få for ham. Kan simpelhen ikke huske hvornår han sidst har reddet point for os, men snarere at han gang på gang er virkelig usikker i mange af hans aktioner.

Og så var Hazard og Willian simpelhen for ringe idag. Alt for situationer, hvor Hazards slutprodukt var for dårligt, mens Willian ikke bidrog med en skid rent offensivt mod et middelmådigt hold. Tyndt.
come on Chelsea
Skrevet af Dr. Def
Han har vel dårligt haft en redning hele sæsonen han redder aldrig point til holdet som cech gjorde. Han kommer aldrig til at blive den keeper man troede (ligeså god som cech)
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af maarkap
Hvor mange redninger havde TBO Idag? Han laver jo intet der hjælper holdet til sejre


Jeg tror det kan tælles på en hånd hvor mange gange han har reddet point, i hele hans Chelsea karriere..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Forza Zola
Desuden synes jeg at Oscar arbejder rigtig fint, men heller ikke han får gjort alverdens væsen af sig, hvis vi ser på hans offensive aktioner. Vi skal sgu være glade for Costa idag.
come on Chelsea
Skrevet af Black Spider
Oscar lavede en assist til Costa og lagde bolden for Ivan, som så bankede et skud afsked, der blev reflekteret videre til Costas saksespark.

Med andre ord, han var med i begge mål i dag. Derudover havde han vel tre større chancer, som han godt kunne have scoret på, og hans afleveringer var stort set lige til øllet.

At du ikke mener, han gjorde noget væsen af sig offensivt er derfor, i mine øjne, en anelse hårdt. Han gjorde da betydeligt mere væsen af sig end fx Matic.

Og hvis dit alternativ er Cesc, så prøv lige at overvej, hvor lidt han fik ud af noget som helst. Det eneste der skete, da vi tog Oscar ud, var at Swansea fuldstændigt overtog midtbanen og dermed kampen.
Skrevet af SørensenCFC
Nu ved jeg god, at det er en anden liga og kvalitet, men prøv at se, hvordan Rønnov fra brøndby redder dem point.
En friløber til enevolden som han redder med foden. Jeg har stadig til gode at se TBO være kamp afgørende og redde os de 3 point.
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af Wise1964
TBO besluttede for længe siden at han ikke gider engelsk fodbold, han er konstant 0,5 sekund langsom i tanke/handling, hvilket man ikke så i Spanien.

Jeg synes han var fantastisk i Spanien, men han mangler dælme godt nok at stemple ind for alvor i Premier League ... jeg savner efterhånden Cech!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af MIghtyBlues
Jeg er efterhånden også i syv sind hvad Courtois angår. Jeg kan godt lide ideen om vi har et kæmpe "talent", som kan stå for os mange år frem. Men spørgsmålet er vel om vi har det ? Jeg synes godt nok ikke han er imponerende, og redder ikke mange point for os. Dette kombineret med dumme fejl, som den idag, det bringer mig i tvivl. Jeg er dog fortsat indstillet på han skal have lidt længere snor.
Skrevet af SørensenCFC
Bare til orientering mht til ´´ talent ´´
Så var Cech 22 år i 2004 da han skiftede. Courtois er nu 24. Cech var stabil og sikker fra start, det kan man ikke sige om den gode thibaut.
Lampard = Prl midtbane konge S12.
Skrevet af Black Spider
Vi kan ikke gøre noget ved det i denne sæson alligevel og Bego er kun marginalt bedre end Tibo, så vi kan næsten lige så godt give ham resten af sæsonen, med forvisning om, at hvis ikke Real kommer med et monster-bud, så bliver han backup næste sæson.
Skrevet af Brætmand
Problemet er bare og det ved man, at Coutois ikke forsvinder. Vi hænger på ham indtil han selv endda indser at han mangler vitaminer og søger mod Spanien og Madrids varme. Kan ikk forestille mig klubben ser på det som vi gør, så havde vi nok beholdt Cech. Kan vi sælge ham allerede til sommer hvilket er højst usandsynligt så skal jeg være den første til at give en omgang. Vi kunne evt bytte med Oblak.

Vi kan Tilgengæld glæde os over at Costa er i storform og ser ud til at være inde i en stime indtil han får sin første karantæne. Man kan undre sig over at Conte generelt venter meget længe med udskiftningerne for Willian kunne sagtens ha trukket stikket allerede efter 60.

Håber på lidt mere rotation mod Liverpool.

Gerne Moses for Willian og Luiz ind i centerforsvaret istedet for Terry som desværre ser ud til at være skadet.


Man kan godt sidde og ærgre sig over vi ikke fik både Nainggolan og Kante. Sammen med Oscar havde de virkelig pyntet. Har det virkelig svært med Matic..
Skrevet af Brætmand
Ved godt man ikke kan sidde og give hele skylden for det men den er altså voldsom tydelig.. Endnu en dommerfejl som kunne ha kostet..

https://mobile.twitter.com/GaryJCahill/status/775031726632538113/video/1
annonce
0