Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af haraltidret
TBO havde ikke skyggen af en chance ved 0-2 målet.
Skrevet af Wise1964
Cech havde grebet den ud - end of discussion
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
Det er dog også ganske typisk, at Henderson, som ikke rammer en skid 9 gange ude af 10, lige vælger i aften til at banke den bold op i hjørnet fra den afstand.

Men faktum er at Liverpool har haft fire skud på mål og har scoret to gange.
Skrevet af Geddar , moderator
Der er gået langskudsmål ind der var betydeligt ringere sparket end dét spark. At klandre Courtois for det mål er Nationen-hysterisk.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af vincevega
Vince
Nej, når modstanderen rammer kassen går bolden i mål og det hænger sammen med den usikkerhed den forvoksede baby forplanter hos alle de andre
Han virker som om han ryger svampe hver gang han går på banen


Jeg vælger nu at se dit indlæg som en del af en større og mere generel frustration af TBO. Så er det nok meget naturligt at lunten er kort, og at man måske forventer, at han snart hiver en pragtredning op ad ærmet.

Men det er super godt sparket, og jeg tvivler meget stærkt på, at det er en selvfølgelighed at Cech "bare lige ville vifte den væk" som det lidt lyder du siger.
Skrevet af Hænning
Det begynder måske at blive en smule absurd, hvis man i ramme alvor bebrejder Courtois de to mål i aften.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Wise1964
Tror bare det handler om at manden er konstant ringe i sine præstationer og aldrig redder et skud der rammer målet - eller vent, sorry ... Missede den han reddede ved at smide den mellem hænder og ben på sig selv
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Forza Zola
Nogle gange skal man også bare huske at rose modstanderne. For hold nu kæft hvor spiller Liverpool godt. De er vildt dynamiske og vi er bare overmatched på alle parametre i den her 1. halvleg. Oscar-Matic-Kante, aner jo ikke hvor de bevægelig Liverpool spillere forsvinder hen og når de så oven i købet konstant formår at spille på 1- 2 touch i de små rum uden vores spillere er istand til at løbe med dem, så er det svært.

Imodsætning til deres spil, så er vi simpelhen for statiske i vores spil og alt for nemme at lukke ned. Derudover er vores backs ganske enkelt for ringe og fatter simpelhen ikke at Ivanovic gang på gang bliver valgt til start 11-eren. De må godt nok være lort dem vi har.

Håber der kommer noget vildskab til 2. halvleg og vi måske forsøger med 2 på toppen.
come on Chelsea
Skrevet af Geddar , moderator
@Chrmik

Jeg forstår da godt den generelle frustration over at han ikke tager mere, men lige præcis dét må giver det absolut INGEN mening at klandre ham for.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Brætmand
Når modstanderen kun skal bruge 2 skud for at lave 2 mål så har man lov til at være frustreret. Vi har at gøre med en målmand som virker komplet ligeglad og uengageret i alt hvad han foretager sig. Han har ingen autoritet, ingen gejst, intet. Han er høj men hans reflekser og evner i luften stinker alligevel.
Du skal tænke på at hver kamp går vi ind til ned den tankegang at modstanderen i princippet ikke må få et eneste skud på mål for at være sikker på at undgå scoringer imod.

Skrevet af Wise1964
Enig Forza
Vi er spillet ud af plænen af et hold der har dobbelt løbe villighed uden bold - vores spil består idag af en målmand som ligner en undskyldning for sig selv, et forsvar som sejler rundt og en midtbane som slet slet ikke kan følge modstanderne

Så kan man også nævne Willian som tåger rundt og Hazard/Costa som slet ikke er med i kampen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Geddar
Du er med på at kommentaren med Cech og grebet ud var en joke? Inden der går nationen i dig

Har du læst jeres egen kamptråd for nylig eller gælder 100% sagligheden kun andres?

Det er ophobet frustration over en målmand som ikke redder en skid og som giver forsvaret endnu mere usikkerhed end det allerede har - sammenlign det med Wenger diskussionen, has been over the top
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af vincevega
Når modstanderen kun skal bruge 2 skud for at lave 2 mål så har man lov til at være frustreret.

Naturligvis, men det kommer også fuldstændig an på hvordan de mål falder.

Det første mål sejler forsvaret med 5 Chelsea-fans der af mærkværdige årsager står foran 5 Liverpool-spillere. Her bliver TBO klart svigtet af hans forsvar, og derfor er det forsvaret og ikke ham der skal have hammeren.

På mål nr. 2 skal Cahill jo bare cleare den bold, og så er det jo ikke TBO´s skyld at han spiller ret ringe idag og at Henderson åbenbart lige leger Gerrard for en meget sjælden gang skyld.

Synes ærlig talt mere jeres frustrationer skal gå på jeres forsvar, modsat jeres målmand, i netop denne kamp.

Men jeg forstår godt at lunten er kort når en keeper har præsteret under middel over længere tid. Jeg forsøger blot at nuancere tingene :-)
Skrevet af Fanø Laks
Jeg kan fornemme at i er utilfredse med Courtois over længere tid. Hvordan kan det være at Begovic ikke får chancen?
Skrevet af Slettet(432058202410)
Er godt nok træt af Cahill.. Forstår stadig ikke hvad Oscar laver på banen. Fabregas er bare langt mere chance skabende.
Captain America. FCM
Skrevet af Wise1964
En klasse målmand redder målet til 0-1 uanset hvor meget du forklarer dig Vince
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Ole K
0-2 målet er vanvittigt godt og svært at klandre Courtois. En dygtig målmand skal til gengæld kunne dirigere med sit forsvar, så der ikke står fem mænd fri på bagerste stolpe, ved 0-1 målet.
Skrevet af Wise1964
Fanø
Begovic har heller ikke været prangende når han har fået chancen
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Nå fuck det - håber Conte kan få sat dem rigtig op til 2 halvleg så vi i det mindste dør med støvlerne på
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Problemet er at alternativet er ligeså ringe..

Courtois er bare ikke en leder. Han har ingen autoritet.

Så hellere en målmand på 38 der ved hvad han foretager sig fremfor et lille fornærmet barn. Og så kan jeg simpelthen ikke forstå hvad samtlige trænere ser i Ivanovic. Hvilken styrke er det han besidder som gør han så uundværlig?
annonce
0