Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stofferc
Ja... Det er godt nok belastende den måde vi spiller bolden rundt i forsvaret på, og vi bliver fuldt fortjent straffet for det! Bør være på tide at Bosingwa, Alex og Ballack får en tur på bænken. Bosingwa var i særklasse ringe og er forbandet arrogant i sin boldomgang i forsvaret. Den eneste spiller jeg synes lavede en decideret god indsats var JT, men lige lidt hjalp det. Der skal satme strammes op!
-
Skrevet af chelsea football club
Det her er bare ikke godt nok.

Man må jo nok indse, at det ikke har noget med manageren, men spillerne at gøre. Jeg ser personligt gerne, at næste sæsons træner, (Forhåbentligt Hiddink) bliver forkælet med lige så mange penge til spillere, som morinho gjorde.
Skrevet af Kemosabe
Ja, det var sgu ikke særligt imponerende. Hvad skal Ballack dog gøre for at blive sat på bænken??
Hvis vi skal spille 4-4-2 skal det altså ikke være med den midtbane. Det fungerede slet ikke. Først i den sidste halve time, hvor vi smider kantspillerne ind, sker der lidt og selvom vi ikke var gode, burde vi ihvertfald aldrig have tabt den kamp til et så middelmådigt hold som Tottenham.

Skrevet af Mjød
Hva fa´en bilder bold sig ind? Bringe nyheder om, at Malou vil blive, og at vi skal have en semi-brasser der banker mål ind i Rusland... NJET! Vi må gerne sætte overliggeren lidt højere tak!
[b]Kaffe hos mormor der blir fest og ballade hele gaden er inviteret skal også ha kage[/b]
Skrevet af Forza Zola
Han sgu ellers en dygtig spiller Vagner Love ham ville jeg ikke have noget imod vi fik. Tilgengæld skal Malouda bare pakke sin kuffert.......
come on Chelsea
Skrevet af chelsea football club
@mjød

Jeg ser nu gerne Yuri Zhirkov i chelsea.
Skrevet af Kemosabe
Zhirkov mener jeg også ville være et godt køb. Han er ihvertfald en virkelig talentfuld spiller som sikkert er sulten efter at bevise sit værd på den helt store scene, og ikke bare en udbrændt superstjerne som fx Deco eller Ballack.
Skrevet af maarkap
Zhirkov kunne være spændende. I hvert fald bedre end hvad vi i forvejen har.

Vi vinder 2-0 over Newcastle i dag, herligt. Men det var en pligt sejr, bare en kamp der skulle vindes.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Kemosabe
Ja, det var bestemt godt med de tre point. Newcastle så dog bestemt ikke for gode ud. Hvis de fortsætter med at spille så elendigt, rykker de stensikkert ned.
Skrevet af Forza Zola
Så går det sgu snart løs lad os håbe på et godt resultat, så er jeg den som er at finde på Broen den 14. April. Anelka og Lamps scorer i aften bare lige til orientering ;)
come on Chelsea
Skrevet af stofferc
Jeg har ikke en god fornemmelse mht. kampen i aften. Vi har været rystende dårlige imod vores rivaler i denne sæson, og med Liverpools CL-form in mente spår jeg store problemer for avancement. Vi har kun scoret et eneste mål på Anfield siden 4-1 sejren i 2005 og det var jo det famøse Riise selvmål sidste år. Men okay, vi kan selvfølgelig bryde den stime i aften og håber jeg virkelig inderligt også at vi gør. Så en uafgjort eller et lille nederlag på et enkelt mål kan jeg godt leve med.
-
Skrevet af HeinzZ
Sådan starter vi i aften..

4-3-3
1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
33 Alex
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
5 Michael Essien
8 Frank Lampard
21 Salomon Kalou
11 Didier Drogba
15 Florent Malouda

Substitutes: 40 Hilario, 35 Juliano Belletti, 42 Michael Mancienne, 6 Ricardo Carvalho, 12 John Mikel Obi, 20 Deco, 39 Nicolas Anelka.
Blue is the colour, football is the game We're all together and winning is our aim So cheer us on through the sun and rain Cos Chelsea, Chelsea is our name!
Skrevet af Scouse-free
Hvis Hiddinks ord om offensivt spil holder, så skal jeg da love for Droggie kommer på tavlen igen i aften drenge, nyd det.
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af simplyjonathan
Hold kæft hvor er det ufortjent, men hold kæft hvor er jeg ligeglad!
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af stofferc
Synes godt nok overhovedet ikke det er ufortjent. Jovist har Liverpool bolden mest, men vi virker altså noget skarpere i opspillet og får spillet os frem til flere gode chancer. Og Drogba skylder da vist mindst 1 mål efter sine to afbrændere!
-
Skrevet af simplyjonathan
Ja, vi har haft nogle gode chancer; jeg synes bare Liverpool generelt virker langt mere sikre med bolden, og presser formidabelt. (Jeg ser ikke Liverpool spille så ofte, så deres forvandling er kommet lidt bag på mig.)

At Drogba skulle have udnyttet nogle af sine chancer er der ingen tvivl om.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af Forza Zola
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
come on Chelsea
Skrevet af simplyjonathan
Men vi er startet anden halvleg meget bedre, bortset fra JTs hovedløse (no pun intended) spring ind i Reina; han burde være for rutineret til at blive overtændt på den måde.

I øvrigt pænt kølig reaktion af Ivanović efter at han har scoret det formentlig vigtigste mål i sin karriere.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af maarkap
Hvor er det vigtigt med to mål på anfield!!!!!!

Ivanovic er gud.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af simplyjonathan
Så for fanden! Nu ligner det sgu en afklapsning.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
annonce
0