Snak

Mere indhold efter annoncen
Er jeg den eneste, der var frustreret både over West Ham-spillernes (især målmanden!) nølen og dommerens kendelser (eller mangel på samme)? Er du sindssyg en elendig dommer! West Ham saver flere gange vores spillere midt over uden så meget som at få frispark. Ramires får så gult kort for at puffe til bolden. Carrols albuer sidder løst, den skaldede nar i midterforsvaret er en cunt, og målmanden begyndte at trække tiden allerede i første halvleg (men vi skal helt ind i det 95. minut før dommeren begynder at minde målmanden om at han skal komme i sving).

En pinlig indsats, både fra dommerens og West Hams side, men selvfølgelig også Chelsea for ikke at kunne putte bare en enkelt i rusen. Jeg var dog alligevel pænt underholdt kampen igennem.
Jeg var på stadion og fulgte især Mikel - han spillede virkelig fremragende idag!
Det er mig dog en gåde, at Mourinho lader Eto´o spille hele kampen - han satte ikke ét ben rigtigt! Hvorfor ikke sætte Ba ind lang tid før, som endda kan true de fysisk stærke West Ham-spillere? Derudover var Oscar ringe!
Franske medier skriver at Chelsea har erhvervet Kurt Zouma for 15 mio €. Han er vist på vej til lægetjek nu, men man forventer først han skifter til sommer.

Godt købt, og ikke en helt vanvittig pris.
I do it like Forrest Gump. When they told him to run, he ran. When they tell me to win, I win.
Det virker til man er tæt på flere spillere:
Stortalentet Kurt Zouma og det såkaldte stortalent (kender intet til ham) Mario Pasalic.

EDIT
Rettet, jeg mener self Kurt. Har arbejdet end del ud på natten, så det må være min undskyldning.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
moderator
John Zouma?
https://kortlink.dk/sudv
Kurt eller John?
Wise Men Say...
Hmmm, selvfølgelig på ingen måde den mest troværdige kilde, men på Pasalics Wikipedia-artikel står der allerede Chelsea.
Jeg kender ikke Pasalic, men jeg må indrømme, at jeg normalt har en svaghed for kroatiske spillere.
Ang. Kurt Zouma, så har jeg hele tiden været meget positiv omkring rygterne, jeg synes, at Chelsea mangler et storttalent til midterforsvaret og Zouma har længe været betegnet som et af de største forsvarstalenter overhovedet, og har eksempelvis optrådt på The Guardian´s liste over de 10 mest lovende spillere i 2014
Kender som sagt intet til Pasalic, men der snakkes om på twitter, at han står til at blive udtaget til det kroatiske landshold til VM.

Hvis det passer, antager jeg, at der i hvert fald må være noget i knægten.
CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
http://cdn1.lockerdome.c…33d3f_large

Tillykke med ham, han skal nok blive en genvist for jer.
#20
moderator
Forbandet solidt køb. Røvhuller.
https://kortlink.dk/sudv
Tillykke med Zouma.

Mht. Lucas Piazon. Har der været nogle indikationer på hvad planen er med ham?
Med hvad man har til rådighed på venstrekanten og 10´eren kan det vel godt komme til at knibe med plads til ham, selvom han har været god i den hollandske liga i denne sæson.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
annonce