Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Brætmand
Rigtig spændende interview Conte lavede med The Standard igår.

Udtaler at vi rent faktisk forsøgte at købe Kyle Walker men ikke kan være med på City´s priser. Viser meget godt hvor City er og hvor vi er.

Desuden udtaler han at Kane vil være hans drømmesigning og at han ikke forstår hvorfor folk ikke kan forstå de købte Bakayoko og solgte Chalobah når der er så stor kvalitetsforskel. Meget ærligt interview må man sige.
Skrevet af Wise1964
Kunne Morata få en rolle liggende lige bag bats på midtbanen eller er han udelukkende spidsangriber ?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af JuventusLe6ends
Morata kan alt øverst oppe. Han er relativt hurtig, god til at tage løb osv
Skrevet af Wise1964
Takker Juve :)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af aagaard2
...og at han ikke forstår hvorfor folk ikke kan forstå de købte Bakayoko og solgte Chalobah når der er så stor kvalitetsforskel.


Jeg synes lige netop, at den del med de unge slipper han ikke så godt uden om.

Først snakker han om "todays kids" der har alt for store forventninger om "bare" at blive sat på førsteholdet. Han mener det er familierne og menneskerne omkring dem, der presser på. Men at han som træner kun kan vælge 11 spillere og derfor ikke bare kan give dem spilletid.

Vi snakker altså om spillere på 22 år - Ake og Chalobah, ikke just spillere jeg vil kalde "kids". De skal da begynde at spille regulært førsteholdsfodbold lige nu, hvis de nogensinde skal blive til noget.

Dernæst laver han rigtig nok sammenligningen mellem Baka og Chalobah. Han mener at der er en stor forskel på de to spillere ja, men hvad gør forskellen? Jo... Den ene har over 100 kampe for Monaco og erfaring i CL, det gør ham til en langt mere erfaren spiller end Chalobah. Erfaringen er altså det der gør Baka til en bedre spiller.

Det har han da helt sikkert ret i, men når han siger A) Unge spillere kan ikke bare forvente at få spilletid, de skal være tålmodige (altså, de får fem min hist og her til sidst i sæsonen) og dernæst B) Det der gør en spiller god er erfaring og kampe på CV´et

Ikke at det er forkert, men de to spiller ikke sammen. Så for mig at se, så har Conte nærmest sagt med dette interview, at nej, der vil aldrig være en ung spiller der slår igennem fra Chelseas akademi, for vi giver dem ikke chancen - og for at de skal have chancen skal de have 100 kampe på CV´et.

Så giver det god mening at sælge dem og købe dem tilbage, når de har fået tillid og kampe. Det er bare en dyr forretning. En anden mulighed er en AC model, med 2 sæsoners udlån og massere af kampe - lad os se om det virker.. For så er det da det vi skal til, i stedet for at pisse guld væk ustandseligt.
Skrevet af RobertTheRobber
En anden mulighed er en AC model, med 2 sæsoners udlån og massere af kampe - lad os se om det virker.
Det virkede fint med Courtois. Det synes jeg folk glemmer, når de hele tiden snakker om vores udlånspolitik og spillere der ikke får chancen. Her har vi altså en spiller vi fik i en ung alder, vi udlånte ham og da han kom tilbage, fik han chancen. Endda af Mourinho og yderligere, endda foran legenden Cech som han slog af pinden.

Nuvel, Courtois er også generationens største talent på positionen, så det ville have været hjernedødt ikke at beholde ham, men når selv Mourinho kan indse dette, er der vel håb forude for de andre talenter.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
Kemosabe har tidligere linket til nogle comic strips
De er satme sjove, hvis man er til den slags

https://www.theguardian.com/football/series/david-squires-on
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Helt enig Robert

Mon ikke AC kigger på 20-30 kampe, hvor han er aktivt deltagende i den kommende sæson ... så er det op til ham at gribe chancen når den er der. Han fik satme stryg hos de engelske fans efter kampen mod Bayern, hvilket Kante også gjorde - så det skal man nok ikke lægge så meget i.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
City så sgu godt nok stærke ud mod Real Madrid i deres 4-1 sejr og deres flow i spillet ligner allerede noget der er turneringsklart ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
@Brætmand
Jeg er helt enig i at der er et væld af useriøste rygter. Vi ved jo sikkert også godt allesammen at 80 procent af det der bliver rygtet ikke ender med at holde stik. Jeg vil da gerne indrømme at det engang imellem er svært ikke at lade sig rive med da man jo får en eller anden ide og tanke om den pågældende spiller der er rygtet til og hvordan han kunne passe ind og blive en stjerne. Det er jeg selv god til engang imellem. Dog tror jeg ikke på det meste af det ved mindre det er de seriøse medier der melder noget.
Jeg er helt enig med dig. Man kan ikke gå igennem silly season uden at forholde sig til bare et minimum af rygterne. Både de realistiske og så dem der er helt i skoven.

Llorente kan jeg til dels forstå hvis han vel og mærke skal være 3 angriber. For jeg synes ikke Bats skal ryge bagerst i køen igen.
Enig. Hvis det skal ske, skal Costa og Remy smides ud.

Apropos Costa, så har han ikke spillet i pre-season endnu, har han? Det kan sagtens være, at det bare er røget forbi mit hoved.


Tak fordi du gad svare. Det var 100% ment seriøst og ikke en provokation.
No problem, jeg tog det bestemt heller ikke som en provokation, hence det seriøse svar. Det er som udgangspunkt altid interessant at diskutere transfers. Jeg forsøger også at undgå at være så negativ, det er bare svært for mig ikke at være kynisk, når nu vi har pisset nogle flere talenter afsted.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
Costa render stadig rundt og spiller fransk klovn i Brasilien - hans hund synes derimod det er ret fedt at køre på vandscooter med ham.

Jeg håber klubben tilbageholder hans løn indtil han møder på "arbejde"
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Barkley har vidst svingende præstationer ja, men han Er stadig kun 23 og har stadig et stort potientiale. Han tæller som HG og jeg kan godt se ham konkurrere med de øvrige. Så dårlig er han heller ikke. Han har fysikken og teknikken til at blive en god 8´er.
Skrevet af Kemosabe
Apropos Costa, så har han ikke spillet i pre-season endnu, har han? Det kan sagtens være, at det bare er røget forbi mit hoved.


https://weaintgotnohistory.sbnation.com/2017/7/27/16048812/diego-costa-trains-on-a-beach-then-jet-skis-with-his-dog

Costa kører altså vandscooter med sin hund, så han har sgu ikke tid til at spille træningskampe i Fjernøsten.

Så kan Batshuayi score nok så mange mål i træningskampe og være nok så meget ´smiley-der-græder-af-grin´ på twitter, men nogen rigtig Diego Costa bliver han aldrig.

Jeg savner ham allerede

Edit: Hov så ikke at nogen allerede havde forklaret hvad han lavede.
Skrevet af Babyface
Med al ære og respekt for Conte, så er Diego Costa en helt unik personlighed, der desværre har lidt vanskeligheder med at opfører sig ordenligt. Diego Simone kunne godt håndtere ham, og jeg kan derfor godt ønske mig, at han vender ´hjem´ tilbage til Atletico, hvis ellers det kan lade sig gøre med forbuddet.
Skrevet af Woody1
Selvom jeg stadig er skuffet over at Lukaku ikke kom tilbage til Chelsea, er jeg mere og mere overbevist om at Morata er et bedre fit for os end ham. Af det jeg så fra Uniteds kamp igår ser det ud som om at Lukaku ikke deltager så meget i selve spillet og ikke rigtig indgår i det defensive pres.
Det skal så siges at jeg faldt i søvn tidligt inde i 2. halvleg(Det var trods alt klokken røv om natten), at kampen var mod Barca som var meget dominerende og det var en preseason kamp så det kan self ikke helt bedømmes, men han virkede doven og meget isoleret.

Håber og tror at Morata bliver en succes og den store ærgrelse jeg havde i starten over det blev ham, er så småt begyndt at forsvinde.
Skrevet af Brætmand
@Wise

Hahahaha, hold kæft en sjov kommentar. Er helt færdig. +1!
Skrevet af aagaard2
Hvis vi nu skal handle ift. bredden, så synes jeg da bare vi skal købe ham her lige med der samme. Jeg kender ham absolut ikke, men til den pris kan det næsten kun blive en overskudsforretning, hvis han ikke slår igennem og vi sælger ham videre om et par sæsoner.

https://weaintgotnohistory.sbnation.com/chelsea-fc-transfer-rumours-news/2017/7/27/16047680/tottenham-chelsea-fc-liverpool-hoffenheim-jeremy-toljan-transfer-rumour-report-update
Skrevet af Wise1964
Transfer vinduet virker en smule i stilstand lige nu og rygterne omkring spillere til Chelsea er ikke super hotte

Vi mangler stadig at få et par kant forstærkninger og en offensiv midt

Med den form Bats viser burde Conte give Morata og Bats chancen samtidig i den kommende kamp
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af ENGOLE
Jeg håber at vi vælger at beholde både Musonda og Boga som backup til kanterne, men vi mangler helt klart en mand eller 2 mere til midtbanen, samt hvis vi kunne skaffe en fyr der kan agere backup som både højre og venstre WB ville det sgu være helt perfekt.
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af Brætmand
Jeg har læst et par læse rygter omkring at Alex Sandro handlen ikke skulle være helt død endnu.

Juventus prøver angiveligt at hente Joao Cancelo i Valencia samt Spinazzola tilbage fra Atalanta (han er venstre back). Det, samtidig med de har hentet de Sciglio og stadig har Lichtsteiner kunne måske hinte et salg. Prisen skulle være 60 mio £. Alt alt for meget..

The Telegraph (er ikke helt sikker på deres troværdighed) melder at Conte vil have enten Barkley eller Ox da han gerne vil have engelske spillere. Jeg tænker, hvorfor ikke dem begge? ;)
annonce
0