Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Okay ... der var ingen som så kampen :)

Det virker som om Conte godt kunne finde på at give Boga chancen for at bide sig fast i takt med skaderne hos de normalt offensive spillere.

City til gengæld virker dælme som om de er klar fra start, så det gælder om at hænge på når de rykker - top 4 må være målet for os og så se hvor langt vi kan gøre det i CHL.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Jeg synes det er bekymrende at City allerede har hentet 6 spillere og stort set har truppen på plads her 14 dage inden sæsonstart mens vi stadig mangler 3-4-5 spillere. Det er ikke acceptabelt. Ligegyldig hvad, så kommer de evt nye spillere jo til at skulle bruge tid til at lære spillestilen og holdet at kende. Ting der gerne skulle komme under pre season. Vi mangler både backs og midtbane. Jeg undrer mig over hvem vi mon vil købe siden det kan gå så langsomt. Der er masser af gode spillere vi burde kunne hente før sæsonen startede.

Jeg vil ihvertfald sige at får vi ikke backups/konkurrenter til Alonso og Moses samt en central midtbane mere så får vi svært ved at komme i top 4. Musonda og Boga kan jeg næsten godt leve med som backups til kanterne. De virker meget spændende.
Skrevet af Brætmand
Angående kampen så vil jeg gerne komme Willian til undsætning. Han var om nogen den der satte gang i tingene med nogle gode driblinger og berøringer. Klart bedste mand så der synes jeg ikke kritikken er på sin plads. Han var langt mere direkte og kom frem til farlige ting.

Desuden må jeg bare sige at jeg er vild med Bats attitude i kampene. Ærgrer sig mår
Han brænder og kæmper for at få bolden og viser en masse aggressivitet. Jeg tror han kan blive en vanvittig spiller for os hvis han får mere spilletid.
Skrevet af RaulCFC
utroligt som vi kan blive med at sælge til konkurrenterne, hvorimod de andre klubber er noget mere kontante og ikke sælger til konkurrenter ...
Skrevet af maarkap
Hvis United betaler £50 mil for ham, skal de være mere end velkommen. Det tvivler jeg på at andre ville gøre. Så har man cirka byttet Ake og Matic for Rudiger og Babayako.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Cfever
Jeg så kampen med et halvt øje, ud fra det jeg så er Brætmand spot on. Bats er for cool!
We know what we are
Skrevet af benteinthehood
utroligt som vi kan blive med at sælge til konkurrenterne, hvorimod de andre klubber er noget mere kontante og ikke sælger til konkurrenter ...


Sandt. Dog er det ofte spillere som er gledet af holdet. Cech var røget på bænken, det samme med Mata. Matic er vel stadig at regne for rotationsspiller, men han har sine bedste år bag sig. Det er et godt tidspunkt at sælge på.
Skrevet af Wise1964
@Brætmand
Takker - dejligt at høre Willian ikke var elendig ognat Bats viser gode takter ... jeg er helt enig i vurderingen af ham fremadrettet
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Ox´en starter idag mod Sevilla - så mon ikke det potentielle skifter er manet endeligt i jorden
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
@Wise

Det var han bestemt ikke og det kan måske lyde underlligt med Bats, for hvem vil ikke ærgre sig når de brændte en chance? Man kan dog bare se hvor meget det betyder for ham og han er også den første der løber ned for at hente bolden i målet og få den op til midterlinjen. Han spiller passioneret uden at gå over grænsen og det er lige sådan noget vi gerne vil se. Gode gode takter. Som jeg ser det er han 1 angriber når sæsonen går igang. Alt andet vil være mærkeligt.

Hmm, lad os nu se. Wenger giver ham godt med spilletid nu så han tror han er inde i varmen og når sæsonen så er igang ryger han ud igen. ;-) Men virker som et trick fra Wenger til at få ham til at føle sig som fast mand...

Men jeg er dog bekymret. Noget skal der altså ske snart. United mangler kun Perisic så er de vel færdige.

City har hentet rub og stub.

Så er der Liverpool og Arsenal som også har fået et par stykker ind men som helt sikkert ikke er færdige. Jeg tror dog ikke de er ude efter de samme som os.

Conte virkede pænt irriteret på pressemødet igår efter kampen og lagde godt op til at truppen er alt for lille. Nu har vi solgt så godt ud og fået kanon med penge i sparegrisen - hvorfor får vi så ikke truppen på plads??
Skrevet af Wise1964
Tjaaaa - dette transfer vindue virker meget anderledes end de tidligere. Klubberne har fået så mange penge mellem hænderne at de ikke er økonomisk tvunget til at sælge og udbuddet af bydere er vokset voldsomt

Det bevirker at det er meget sværere at få en kontrakt i hus fordi spillerne og specielt deres agenter godt ved der hele tiden bydes op i fees og lønninger - det er desværre en kedelig tendens men også en uundgåelig udvikling

Jeg tror vi skal forholde os til en sæson hvor holdet skal genopbygges og Morata, Bakayoko og Bats for
Den sags skyld er de kommende kulturbærere for os - det betyder kun at vi skal holde os til Manchester klubberne og forhåbentlig ikke ryge for langt bagefter indtil vi har truppen spillet sammen

Vi kommer ikke til at se en sæson hvor vi spiller prangende bold men nok mere en sæson hvor Conte vil have platformen på plads så vi kan satse mere på CHL
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Der er snak om at Everton vil sænke prisen på Barkley til 25-30 mio pund.

Hvad.venter.vi.på.

Med den fart vi har på så håber jeg klubben formår at multitaske og forhandle med flere spillere af gangen så vi ikke skal vente 14 dage mellem hver handel ;-)
Skrevet af MIghtyBlues
Mon ikke Tottenham hugger til, hvis det er tilfældet.
Skrevet af Dr. Def
30 mio pund er satme også meget for en mand med 1 år tilbage af kontrakt
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Brætmand
I nutidens marked er det vel ikke dyrt. Vi kan også tage chancen og vente til sidst i vinduet men så tror jeg løbet er kørt.
Everton sælger ham ikke for under 20£ mio det tror jeg sgu ikke.

Vi kunne godt bruge flere HG og især spillere der kan rykkes rundt.

Spurs henter ham sikkert ja og så kan vi se hvilken fejl det var vi ikke slog til. :)
Skrevet af Wise1964
Hvornår er Bakayoko og Pedro klar igen?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(432058202410)
Pedro kan vist spille med maske. Bakayoko er lidt mere tvivlsomt, hvornår han er tilbage.


Det bliver mærkeligt at se Matic i United. I forbindelse med det salg, skulle vi være meget tæt på at sikre os Renato Sanches, på en låneaftale.

Er dog stadig lidt bekymret over der stadig ikke er kommet en back ind på holdet. Vi skal stadig bruge en til begge positioner, samt en fløj spiller. Med mindre Conte har planer om at bruge Morata på Hazards plads i starten.
Captain America. FCM
Skrevet af Brætmand
En låneaftale? Jesus fucking Christ, vel og mærke uden købsoption? Det er sgu for indkompetent.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Forlyder intet om en købsoption.
Captain America. FCM
Skrevet af Brætmand
Så vi gør Bayern en tjeneste og lejer en af deres spillere og evt gør ham bedre og sender ham så tilbage. Det virker logisk.

Hvis klubben gør det, lugter det af nødløsning.
Hvad nytter det så at sælge for flere mio hvis man ikke bruger dem?
annonce
0