Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Brætmand
Er det så tydeligt? ....

Jeg elskede den mand i hans første periode i klubben og er endt med at hade ham som pesten efter den anden periode - barnligt, ved det godt - men kan satme ikke udstå ham og alle hans eskapader/stikpiller til hans såkaldte tidligere hjerteklub.

Skal nok prøve at begrænse kvalme opstødene
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Det skal du sgu ikke, jeg er selv træt af ham. Synes han har ageret underligt siden han forlod os til fordel for United og jeg finder hans provokationer ret så usædvanlige mod en klub hvis fans forgudede ham. At han ikke selv kan se der var en god grund til han røg ud her anden gang er mig en gåde.

Desuden synes jeg der er forskel på det Conte udtaler omkring at han ikke ønsker endnu en sæson som den under Mou. Det er jo sandt? Han udtaler også at der var 2 trænere der røg den sæson og han ønsker ikke en gentagelse. Mou sparker så tilbage på en ulækker og personlig måde ved at kommentere på Conte´s hår transplantationer. Det er godt nok under lavmålet. Der er forskel i min verden på at fornærme folk personligt for deres udseende osv og til at ´fornærme´ folk pga resultater.

Jeg ved at i ikke er enige LaPioche og Don men jeg synes sgu det er usmageligt af Mou. Havde Conte sagt det samme havde jeg haft det ligeså.
Skrevet af JCech
Desuden synes jeg der er forskel på det Conte udtaler omkring at han ikke ønsker endnu en sæson som den under Mou. Det er jo sandt?


Både og. Conte opsøger selv konflikten, når han nævner Mourinho ved navn, hvilket han sagtens kunne have undgået. Hvis det ikke skyldes dårlig engelsk, så er det med al tydelighed for at stikke til ham. Havde han derimod nævnt noget ala "jeg ønsker ikke, at sæsonen efter mesterskabet skal ende som den seneste", så forholder han sig mere neutralt. Det burde nu engang være ret tydeligt.
Thank you, José.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Jeg ved at i ikke er enige LaPioche og Don men jeg synes sgu det er usmageligt af Mou.


Jeg er skam helt enig. Som sagt synes jeg ikke ligefrem det var en gentleman-serv af Conte at døbe sådan en sæson for en Mourinho-sæson (også selvom det er sandt, at han gerne vil undgå at falde i samme fælde), men det er en barnlig returnering fra Mourinho.
Skrevet af KnockOut
Som jeg ser det er da mange gode muligheder til erstatning men spørgsmål er bare kan vi lande dem og til hvad pris. pt mangler vi 2 styk CM + 1 wingback der kan spille begge sider eller 2 wingbacks (en til hver) der ud over ville det pynte at få en spiller mere til offensiven.

Jeg har været rigtig positiv igennem dette vindue, men nu må jeg selv indrømme vi ser tynde ud, der skal noget kvalitet ind og gerne 3-4 spiller. - Det ser det godt nok ikke ud til lige nu.

Mit bud er stadig imellem.

Ox
Bertrand
Renato Sanches
Barkely
Steven N’Zonzi
Antonio Candreva

Håb men nok ikke mulig:
Fabinho.
Marco Verratti

Skal gerne indrømme ox + bertrand står meget højt på min liste da med de 2 kan vi fylde begge wingbacks og cm (ox) hvis nødvendig hell ox kan også spille bag angriber.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Brætmand
LaPioche

Helt sikkert. Conte kunne ha undgået at nævne Mou ved navn og bare sagt han ikke ønskede sådan en sæson igen. Helt enig. Det virker som om at Conte og Mou har noget kørende efter den kamp på broen sidste sæson hvor Mou ikke var helt tilfreds med Conte´s jubel og iver efter at få fansene igang.
Skrevet af Wise1964
Du lever i håber KO - det må man lade dig
Jeg frygter lidt at vi er gået i stå på transfer fronten - så vi har det vi har (selvom det nu ikke er så skidt endda)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Apropos troværdige medier så skriver Simon Johnson fra London Evening Standard at vi skulle være ude efter 4 spillere mere hvor 2-3 af dem er tæt på. Hvilke spillere der er tale om vides ikke.
Skrevet af Wise1964
Det vil glæde mig ....
Marko Marin kommet nok tilbage sammen med Pato
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Brætmand
Pasalic skulle ha forlænget og udlånes til Spartak Moskva.

Det var en midtbanespiler mindre.

Jeg er fortvivlet over hvad klubben laver.

Præstentere de Goretzka eller Barkley imorgen eller en af de kommende dage er alt tilgivet dog.
Skrevet af Don_Millionaire
@Brætmand

Ligesom LaPioche så er jeg helt enig i at Mourinhos udtalelse er latterlig, men samtidig kan jeg bare ikke se at Conte er en skytsengel set i forhold til, og derfor jeg følte trang til at kommentere.

Der er mange managers nu til dags, der kunne klare at agere med lidt mere klasse, men det er efterhånden for meget for langt.
Skrevet af RobertTheRobber
@Brætmand
Vil give dig fuldstændig ret i at det er idioti da vi kun har 2 skadesfrie spillere klar til den centrale midt, 3 med Bakayoko når han er klar. Dog ligner det altså meget at Matic virkelig gerne ville til United og spille for Mou og vi har fået en vanvittig god pris for ham og nærmest erstattet en snart 29 årig med en 22 årig der ser ud til at kunne det samme, dog med mere fart og teknik. Jeg tror på at Bakayoko bliver en fuldgod erstatning, men der skal dog hentes en mere til den centrale del. Gerne en b2b så vi har noget forskelligt at skyde med.
Hvis Matic har afleveret en decideret transfer request, er der ikke så meget at gøre ved det. Hvis ikke man bare har gjort lidt for at holde på ham, er det forkasteligt. For dem der ikke ser analytisk på vores kampe når vi spiller, kan det godt være gået en forbi næsen, hvad han bidrager med. Men for dem der har, er det jo et massivt tab. Der var yderligere en eller anden tosse der kaldte ham rotationspiller i tråden omkring transferen.

Han spillede hhv. 35 og 36 kampe i ligaen i vores 2 seneste mesterskaber, hvordan pokker skal vi kunne erstatte ham bare sådan lige? Skal en 22-årig midtbanespiller med 87 ligakampe for et nyligt fransk tophold gå ind og være en 1-til-1 erstatning? Det er urimeligt at forvente så meget af en så ung gut.

Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan pokker man kan synes det er godt eller trække på skuldrene over, at han ikke er her mere. UANSET om der er erstatninger på vej eller ej.

"Snart 29". Det er jo ingen alder. Altså jeg mener, vi skal vel ikke kun have 24-26 årige på holdet. Rutine og erfaring er essentielt i fodbold.

Vi SKAL have 2 mere ind. Vi kan ikke bare smide AC eller Luiz på midtbanen og tro, at de uden videre kan klare opgaven tilnærmelsesvist tilfredsstillende. Veratti, Oxlade-Chamberlain, Barkley, Goretzka. Hvem end det nu måtte være, så skal vi have 2. Eller 1, så vi har 4 spillere til 2 pladser og så Sanches på leje. Det ville være optimalt.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
@Robert
I den sidste sæson under Conte var han da rotationsspiller med Fabregas (ihvertfald i den sidste halvdel af turneringen) - hvorfor brugen af ordet "tosser"?

Jeg synes da også det er træls at han smutter, men når han selv vil og ligefrem ønsker at komme til United under manden han var ved at skride overfor sidste gang de var sammen - så er der ikke meget at komme efter udover "held og lykke"
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Skal vi ikke antage at klubben henter Sanches ind på en lejeaftale (selvom leje er noget lort) - så skal der hentes en venstre WB, hvor Bertrand må være øverst på listen med mindre mand smider en trilliard milliard for Sandro.

Så er der Barkley tilbage og hvem mere?
Goretzka kommer definitivt ikke ... det tror jeg simpelthen ikke på, Ox tvivler jeg også meget på og Sanchez er udelukket
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Bosse1983
Han var den af jeres spillere som tegnede sig for 8. flest minutter, hvilket ikke just gør dig til rotationsspiller under Conte, som helst spiller de samme 11 i alle kampe.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Wise1964
Undskyld Bosse ...
Han vælger naturligvis ud af det blå at indgive ønsket om at skifte klub når han er fast starter hver gang ... naturligvis
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Bosse1983

Han vælger naturligvis ud af det blå at indgive ønsket om at skifte klub når han er fast starter hver gang ... naturligvis


Spillere der starter 30 kampe gør? Der må ligge en bunke på Contes bord, hvis spilletiden er problemet.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Woody1
Håber stadig på Goretzka til midtbanen. Synes han var rigtig god under Confed og hans kontrakt udløber næste sommer.
Skrevet af Kemosabe
Men er der da rygter i omløb om denne Goretzka?

Ikke at det altid er tilfældet (fx David Luiz sidste sommer), men oftest er der jo lidt røg.

Er han ikke også lidt en lidt flagrende type ligesom Bakayoko og stadig noget rå i det? Jeg gad godt en rigtig fuldblods prof, men med de priser vi ser, er det jo nærmest udelukket at købe en superstar som fx Verratti uden at skulle slå transferrekorden flere gange.
Skrevet af Brætmand
Robert

Matic har haft nogle rigtig flotte præstationer i Chelsea, specielt da Mou kom tilbage 2 gang. Det betyder dog ikke for mig at han var uundværlig. Jeg så også kæmpe mangler hos ham i visse kampe og jer har altid synes vi skulle ha en mere dynamisk og b2b spiller istedet. Dermed ikke sagt jeg er tilfreds med vi sælger ham til United, for han vil uden tvicl forstærke dem. Prisen er dog lokkende og med en ung lovende gut som Baka til at komme ind med nogenlunde samme kvaliteter og måske større potientiale kan jeg godt forstå salget til dels. Det jeg ikke fatter brille af, er hvorfor vi bare sælger ud uden at have noget på plads. Det er en dybt underlig taktik fra klubbens side da der ingen garantier er for at vi får noget af tilsvarende kvalitet ind. Slet ikke tidligt og inden sæsonen starter. Det virker en anelse amatør agtigt ved mindre man som sagt har en forhandling igang som man er stensikker på går hjem. Lige nu har jeg ingen anelse om hvem det er. Sanches var der et hurtigt rygte om men nu har den Kære Carlo sagt at han bliver i Bayern.

Barkley har der været rygter om at vi ville byde på men det begynde jeg også at tvivle på da jeg næppe tror vi kan forhandle med Everton uden det slipper ud.

Men uanset hvad, så skal vi ihvertfald have 1-2 midtbanespillere mere. Skulle vi hente Barkley, så er han også skadet og giver dermed ikke en ekstra spiller lige nu og her. Kunne vi få Sanches på lån og en Barkley eller en anden ind så vil det være helt optimalt, ja.

Sandro får vi heller ikke. Hvem er så næste i rækken?

Jeg forstår ikke man sælger sådan Ud før man har noget på plads.
annonce
0