Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Spot on Jax

Jeg var meget imponeret af Bakas fysiske formåen - imponerende at han holdt hele vejen i en fysisk vild kamp som denne.

AC viste, med nogle få svipsere undervejs, at han er klar til den store scene og dette kunne godt være begyndelsen på enden for Cahill. Jeg synes faktisk også Rudiger gjorde en særdeles god figur selvom han blev snøret af Kane et par gange.

Kampen var ikke den smukkeste, men det var en hold sejr og det havde vi brug for.
Jeg er optimist i forhold til udviklingen af dette hold, selvom vi godt stadigvæk kunne bruge et par forstærkninger.

Specielt højrekanten trænger til et pres, hvor Moses vel var vores svageste spiller igår. Det ændrer dog ikke på at han har en del kredit i min lommebog fra sidste sæson.

Alonso var derimod imponerende god i stort set hele kampen!

@Brætmand
Få nu dine skriblende tastaturfingre tilbage i Chelsea tråden efter endt karantæne - din stiltiende protest er forstået ... så ikke mere tøsefnidder :D
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
Nu er det sådan set ikke Cahill, som AC skal konkurrere med i første omgang. Det er trods alt Rüdiger. De to minder desuden mere om hinanden end AC og Cahill gør.

Azpilicueta, Luiz og Cahill var en fremragende backkæde sidste sæson, så medmindre Azpilicueta skal spille wingback på et tidspunkt eller Luiz skal spille midtbane igen, er de tre de faste startere. AC skal derfor først overhale Rüdiger, før han kan udfordre dem.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
@Robert

Det har du ret i - og Cahill har også optjent en voldsom mængde goodwill fra sidste sæson.

Jeg tror dog bare at Cahill er den der er mest udsat af de bageste da Conte samtidig har investeret i Rudiger i dette transfervindue som trods alt betyder at han får lidt ekstra fokus fra trænerens side (sådan er det ihvertfald normalt).

Af samme årsag gætter jeg på det er Cahill og AC som ender med at konkurrere om pladsen selvom Cahill dog også er valgt til anfører som gør den kabale endnu sværere at løse ... kan I se VvD eller en anden komme til og hvilke udfordringer det giver??

Her skal Conte satme holde tungen lige i munden.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(432058202410)
Ifølge Gazzetta dello Sport skulle Marchisio være utilfreds i Juventus, da han ikke føler han er en del af Allegri´s planer mere.

Mon ikke Conté kunne finde på at hive ham ind.
Captain America. FCM
Skrevet af martin88a
Undrer mig over vi hele tiden bliver linket til nye midterforsvarer. Vi har 3 pladser og har 5 mand (Gaz, luiz, azpili og AC, rudiger) alle på et fint niveau . Hvrofor skulle vi bruge 500m på en ny ??

Vi mangler VB reserve har 0 mangler HB reserve har 0.5 (azpi) mangler CM har kun 3 spillere til 2 pladser er absurd . Har kun 3 kanter til 2 pladser . Fatter ikke hvorfor de er rygter om CB´s hele tiden
Skrevet af The Blues
Der var lidt rygter om VVD for et par uger siden, men det er som om, at rygterne er gået lidt i sig selv her på det seneste. Så er der rygter om Candreva, hvilket umiddelbart godt kunne ske, se det ud til.
Ellers synes jeg ikke, at der sker så meget på transfer fronten. Jeg mener heller ikke, at vi behøver en ny CB, men en ny CM og en ekstra wingback krydser jeg fingre for. Nu må vi se, hvad det bliver til. Conte gør i hvert fald sit til at få klubben ud af starthullerne her i slutningen af vinduet.
Skrevet af Kemosabe
Måske kan vi få pengene tilbage for Batshuayi, forlyder det. Men har franske klubber bortset fra PSG overhovedet den slags penge? Det ville ikke gøre mig noget, hvis vi kunne få Aubameyang eller en spiller af tilsvarende kaliber istedet.
Skrevet af Slettet(432058202410)
France Football melder at Bats skulle være træt af ikke at have fået chance. Lillé har nu meldt sig på banen - €40M skulle de være villige til at betale.


Jeg sidder efterhånden og tænker vi skal overveje det.
Captain America. FCM
Skrevet af Kemosabe
Tjaa, han har jo ellers netop fået chancen, men desværre har han jo udstillet sig selv som den charlatan, vi hele tiden havde på fornemmelsen af at han var.

Skrevet af Wise1964
Principielt mener jeg ikke vi skal sige farvel til flere spillere på nuværende tidspunkt med den tynde trup vi råder over

Dernæst mener jeg ikke Bats er så dårlig som man gerne vil gøre ham til - hvad er alternativet?

Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Kemosabe
Bevares, han er da bedre end ingenting, selvom mange (mig selv inkluderet) sikkert gerne påtog sig at poste schmaily´er på internettet eller lave selvmål for en brøkdel af hans nuværende hyre.

Det skulle kun være, hvis vi kunne få en bedre spiller ind istedet.

Skrevet af Benniersej
Llorente ville være et ganske glimrende alternativ, hvis vi kan få ham til en billig pris
Skrevet af Kemosabe
Swansea vil næppe af med ham, og slet ikke her umiddelbart inden vinduet lukker.
Skrevet af Dr. Def
Hvor har lille 40 mio euro fra??
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Wise1964
1 Willy Caballero

2 Thibaut Courtois

3 Eduardo

4 Antonio Rüdiger

5 Marcos Alonso

6 Victor Moses HG1

7 Gary Cahill HG1 (C)

8 Andreas Christensen U21 HG2

9 César Azpilicueta

10 David Luiz

11 Cesc Fàbregas HG1

12 N´Golo Kanté

13 Eden Hazard

14 Pedro

15 Tiemoué Bakayoko

16 Kenedy U21

17 Charly Musonda Jr U21 HG2

18 Willian

19 Kyle Scott U21 HG2

20 Jeremie Boga U21 HG2

21 Álvaro Morata

22 Loïc Rémy

23 Diego Costa

24 Michy Batshuayi

HG1 = Association-trained player
HG2 = Club-trained player
På vej ud med fed - salg/udlån

Inklusiv Kenedy har vi præcis det antal unge spillere med betegnelsen U21 eller HG stemplet, hvilket betyder at Chelsea skal hente minimum 1 spiller med samme stempel før Kenedy kan lånes ud.

Det betyder også at fjerner vi Remy og Costa - så står vi med en 21 personers spillertrup, hvor vi skal opgive 25 navne 01. september.

Mit gæt er at ledelsen også laver disse regnestykker, så med mindre der er et eller andet jeg misser totalt - så kommer der minimum 2 nye spillere ind, hvoraf den ene er HG medmindre man vælger at sylte Kenedy og bare have ham som navn på listen.

Hvad tænker I om dette?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
@Dr.Def

Bats har selv annonceret at han ikke skal nogen steder med mindre klubben tvinger ham afsted

Så mon Lille overhovedet får muligheden?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(432058202410)
Principielt mener jeg ikke vi skal sige farvel til flere spillere på nuværende tidspunkt med den tynde trup vi råder over


Ingentvivl om han ikke bliver solgt, hvis der ikke kommer et alternativt ind. Men jeg tror bestemt Conté kigger efter endnu en.
Captain America. FCM
Skrevet af DenRomantiskePragmatiker
Wise:
Det betyder også at fjerner vi Remy og Costa - så står vi med en 21 personers spillertrup, hvor vi skal opgive 25 navne 01. september.
Selvom jeg egentlig er overordentligt enig med dig, så er det jo ikke - mig bekendt - nogen naturlov, at vi SKAL opgive 25 navne. Det er bare maksimum antallet. I tilfælde af, at vi ikke udfylder listen med alle 25 spillere, så behøver vi som udgangspunkt heller ikke at fylde kriterierne med HG-spillere, omend jeg er enig i, at truppen ser meget tynd ud, hvis dette skulle være tilfældet. Bare lige for at der ikke er nogen tvivl om, at Chelsea godt må afslutte vinduet med denne trup uden sanktioner.
Det er i hvert fald sådan, jeg læser det:
All 20 Clubs must include eight Home Grown players out of a squad of 25 for that Premier League season.
Som jeg læser det, så står der, at ud af en trup på 25, som er maksimumantallet, så skal mindst 8 være HG. Der er mig bekendt ingen regler om, at der skal være 25 spiller på holdkortet så at sige.
Skrevet af Wise1964
@DenRomantiske

Okay, jeg var ikke klar over at man kunne justere på trupantallet og derved skære ned på HG antallet samtidig.

Det stiller selvfølgelig klubben i en anden situation og i en mere fleksibel position
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er korrekt, Den Romantiske. Har man en trup på 23 mand, skal kun de 6 af dem være HG (osv.)
annonce
0