Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Kemosabe
Ja, mirakler kan stadig ske.

Alonso havde der dog været en del røg omkring, som jeg husker det. Men ja, Luiz kom vist helt ud af det blå på deadline day.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Pappy Djilobodji


Rafinha - Manden bliver 32 til September. Kan absolut ikke se hvad vi skal med ham. Maks et år, så skal der findes en ny alligevel. Så heller gå efter Elseid Hysaj eller Mario Fernandes.
Captain America. FCM
Skrevet af maarkap
Rafinha er da ikke tosset. Ikke når man tænker på hvor meget på skideren vi er mht bredde på wingback pladserne og tid tilbage i transfervinduet. Rafinha er bedre end ingen..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Kemosabe
Rafinha ville være ´en David Luiz´, tænker jeg. Absolut ikke nogen ringe spiller.

En ægte Djilobodji er en fyr, som selv træneren aldrig har hørt om og derfor kun kommer til at spille 5 minutter i en Carling Cup kamp inden han bliver solgt videre til næste sommer.
Skrevet af Fribytter
I har trods alt aldrig købt en hjemløs for £7 mio..
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af MIghtyBlues
Rafinha er bedre end ingen..


Afsløret at jeg ikke kender det store til manden, men han skal satme kunne noget, hvis jeg skal finde noget optimisme i, at vi henter en snart 32 årig (7 september). Jeg synes godt nok det er uambitiøst.
Skrevet af Slettet(432058202410)
Afsløret at jeg ikke kender det store til manden, men han skal satme kunne noget, hvis jeg skal finde noget optimisme i, at vi henter en snart 32 årig (7 september). Jeg synes godt nok det er uambitiøst.Også mit største problem. Havde han været 30 så OK - Men 32

Lad os bare få købt Mahrez og få brugt ham som wingback. :P

Så fløj når Pedro skal have en pause.
Captain America. FCM
Skrevet af Black Spider
Lidt irriterende lyder det til, at LFC´erne har en ide om, at Monaco faktisk går med til at sælge Lemar for ca 100 mio euro, og det må jeg nok indrømme, at jeg er lidt træt af. Han kunne have pyntet på holdet næste sommer.

Men det kunne jo så godt ligne, at LFC efterhånden langt om længe er klar til at gøre det nødvendige for at vinde et mesterskab. Ox og Salah er ikke top klasse, men Sane og Lemar er, Coutinho er, og Firmino og Studge er rigeligt gode til ikke at hæmme holdet.

Dertil deres slidere på midtbanen.

Hvis vi holder fast i at basere vores hold på relative middelmådigheder som Willi, Pedro, Cesc, Moses, så får vi baghjul. Det tror jeg simpelthen ikke at der kan være tvivl om.

Til gengæld er vores midterforsvar fint kørende, Azpi er stadigvæk "ung", vores målmand har mange år tilbage, og Kante-Baka kunne godt ende med at være en slider-pivot fra helvede. Og også i midterangrebet ser det anstændigt ud, med Morata nu og her og Tammy på vej.

Men vores offensive midtbanefolk halter og det er og bliver noget lort at forsøge at købe wingbacks.

Tænker vi på ligaen i år, så ligner det i mine øjne at vi skal sætte næsen op efter en fjerdeplads. LFCs overfaldsfodbold kombineret med deres nye PSG-tilgang til økonomi burde få dem i top tre, og hvis ikke 2x Manchester også er i top 3, så må det da kaldes fiasko. Det efterlader en fjerdeplads til os, og så må vi se hvor meget Spurs og Arsenal vil udfordre.
Skrevet af Don_Millionaire
"If I move to Chelsea, I´ll have to compete with the likes of Thibaut Courtois, Willy Caballero, and Eduardo. But, if I move to Liverpool, I assume I´ll walk straight into the team. No disrespect to Simon Mignolet or anything, but he´s just not that good, is he? My nan´s three-legged dog has a better passing range than him."

Haha! Good one :)
Skrevet af Slettet(281950201708)
Har den store fejl i det her transfervindue ikke været, at man har sat alt på ét bræt?

Det er som om man har jagtet én spiller ad gangen, og kommet med bud som klubberne bliver ved med at afvise, i stedet for at hoste op med gysserne og komme videre. Se fx #Drinkwatergate. Leicester har øjensynligt klart meldt ud, at de vil have et bestemt beløb. Alligevel bliver vi ved med at byde under??? Altså, for fanden da.

Nu har vi også jagtet Oxtard (hopper med på Bosse1983-bølgen af ren frustration over hele situation), og han er nu helt udelukket. Hvad har der været af rygter om andre "wing-backs" vi er gået intensivt efter i den tid? Nada.

Og nu jagter vi pludselig tysker-Rafinha? Og Llorente? Jeg er målløs.

Jeg håber virkelig at der er nogen der bliver stillet til ansvar (FYRET!) efter den amatøragtige ageren i dette transfervindue. Og vi ved jo alle godt, at der ikke kommer til at ske en skid i morgen andet end HØJST 1-2 andenrangsspillere.

(Beklager mit udbrud. Havde brug for at komme af med det)
Chelsea AaB
Skrevet af KHS
Så er det deadline day! Man er efterhånden begyndt at glæde sig til det cirkus her er ovre. Der har været mange frustrationer undervejs :)

Jeg forestiller mig at vi ender med:

Llorente
Drinkwater
En kanin fra hatten til wb

Og så er det spændende og se hvor Mahrez skal hen nu hvor han har forladt landsholdslejren - kan han også være en kanin?

God dag til jer alle.
Skrevet af maarkap
I har trods alt aldrig købt en hjemløs for £7 mio..


Kan han spille wingback? For så kan vi måske godt bruge sådan en..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af KHS
Richard Grevs fra Bleacher Report:

"Sources from Riyad´s camp tell us an agreement has been made between chelsea and Leicester city"
Skrevet af Fribytter
"Kan han spille wingback? For så kan vi måske godt bruge sådan en.."

Jeg tror sgu, Bebe var villig til at spille, hvor det skulle være.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Bøttcher
Føj et transfervindue det har været so far. Vi skal godt nok hive nogle kaniner op af hatten, hvis det skal ses som bare nogenlunde fornuftigt. Tænk at vi virkelig stiller os tilfredse med spillere som Drinkwater og Llorente - Men det er sidste dag, så hva ka man gøre.
Chelsea FC - Siden 2004
Skrevet af Slettet(432058202410)
Vores bud på Rafinha er blevet afvist - OG Bayern har afvist at sælge ham.

Snakken går ud på Bacary Sagna på en fri transfer.


"Sources from Riyad´s camp tell us an agreement has been made between chelsea and Leicester city"Han har ihvertfald fået fri fra landsholdet for at snakke med en ny klub.
Captain America. FCM
Skrevet af MIghtyBlues
Spændende med Mahrez, men mon ikke en klub, der gerne vil betale prisen, overhaler os indenom. Kan man forestille sig Leicester vil sælge både Drinkwater og Mahrez på falderebet, jeg tvivler.

Hvad Sagna angår, så bliver det er stort NEJ TAK herfra. Det må simpelthen kunne gøres bedre, uanset vores håbløst vores ledelse agerer.
Skrevet af Wise1964
@Mighty

Spot on - vi er for fedtede (god forretningssans), hvilket desværre ikke virker mere med alle de penge der er smidt i omløb ... det betyder også at klubber som burde være mindre attraktive høster spillere som for 5-8 år siden naturligt ville have valgt os.

Endnu en ny verdensorden som klubben skal forholde sig til.
Måske er det på tide at vågne op og erkende at man ikke længere er fodbold Englands omdrejningspunkt som topklub?

Ledelsen trænger ihvertfald til en overordentlig stor intern revision ovenpå denne farce af et transfervindue.

Dermed ikke sagt at vi sagtens kan klare os uden flere spillere, men mesterskabet kommer vi ikke i nærheden af - det ryger med garanti til een af de 3 købeklubber (;)) som har oprustet ret vildt - MCMULFC
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(432058202410)
Flere medier melder om at Tottenham ligeledes har budt £15M for Llorente for at prøve at kapre ham foran os.

Ender vel med Swansea acceptere begge bud, men det så er op til spilleren.
Captain America. FCM
annonce
0