Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Knoblauch
Så står den på Trotters i dag.. Lad det for guds skyld gå bedre end de sidste 2 gange vi har mødt dem på broen.

Nogen der ved hvordan det står til med Ferreira? Cole burde få en pause i denne kamp
Skrevet af Kemosabe
Ferreira er skadet resten af sæsonen, så hvis cole skal have et hvil eller, Gud forbyde det, bliver skadet, vil det nok være en af enten Ivanovic, Mancienne eller måske Bosingwa, som er nødt til at spille i venstre side.

En anden ting, som ikke er så heldigt, er at Ashley er et gult kort fra en karantæne dag i Champions League. Skulle vi gå videre til semifinalen, kommer han jo til at spille overfor Messi...
Skrevet af Visca El Barca
Hvad er egentlig jeres foretrukne startopstilling?

Og hvem har i ude af skader, bortset fra Ferreira og Joe Cole som er ude resten af sæsonen.
Skrevet af Knoblauch
Alternativt kunne Essien spille venstre back, det har han gjort i et par kampe før (community shield?). Ivanovic har sagt, at han ikke kan spille den plads, så jeg holder lidt på Mancienne... Eller Malouda, som vist også har spillet en enkelt eller to kampe som venstreback.

En tredje løsning kunne være et tre mands forsvar med Alex, Terry & Carvalho.

Dog ville det også være rart at lade carvalho (eller ivanovic) og alex spille sammen inden returkampen i CL.

omkring skader er det vist kun Joe og Ferreira der er skadet, men Bosingwa er vist også en smule usikker

Jeg vil gerne se Anelka dræbe sin gamle klub i dag :p
Skrevet af [Mig]
Essien - skadet eller sparet?
JT, Captain, Leader, LEGEND
Skrevet af JohnnyDrama
http://www.chelseafc.com…atestNews/0,,10268~1623898,00.html

iflg. officiel hjemmeside er han sparet. Ikke at det får den store betydning for kampens resultat. CFC vinder 2-0.
YNWA
Skrevet af Stojker
Flot mål.

Håber Ballack kommer i gang med at skyde noget mere nu. Han har jo et fantastisk skud udefra.
Skrevet af Visca El Barca
Jeg prøver lige igen.

Hvad har i af skader pt?
Skrevet af Stojker
Bosingwa, Joe Cole og Ferreira jvf Physioroom.
Skrevet af maarkap
Først 4-0 og nu 4-3! Hvad sker der?! - er til påske frokost, så kan ikke se det?
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af dimon1991
Ja det er helt galt! Det er hvad der sker hvis man tager sejren for givet, når der ikke er fløjtet af. Lampard og Drogba blev taget ud og efter det er det gået helt galt.
Chelsea FC
Skrevet af Hamit Altintop
kom nu chelsea i må ikek smide kampen nu, ville gerne have set denne morfar af en kamp!. Tak fordi i elimenere verdens hade klub nr 1 Liverpool men nu må i gøre arbejdet færdigt!
The Punisher: War Zone: 5/10 The Pink Panther 2: 4/10 Hero Wanted: 3/10 Pride & Glory: 5/10 Yes Man: 6/10 Notorious: 6/10 Serenity: 3/10 City of Ember: 7/10 Rendition: 7/10 Rescue Dawn: 7/10
Skrevet af Emilfu
Og mig der havde satset på en 2målssejr.. Vammelt...
Skrevet af Cassano-er-gud
det var dog forfærdeligt
Chelsea <3 Savner Jimmy Floyd Hasselbaink og Eidur Gudjohnsen Liverpool- You only got A history!
Skrevet af averiks
Ja det var godt nok nervepirrende i eftermiddag med Boltons 3 mål. Utroligt at sådan noget kunne ske. Chelsea blev mega nervøse efter 2-4 målet. Havde Lampard været på banen i hele kampen, så havde det bestemt ikke sket. Så ligenu tror jeg at Deco sidder med røde ører. Ikke lige frem noget der får ham til at komme tættere på holdet igen.

Iøvrigt gruer jeg også lidt for den dag A cole bliver skadet. Jeg har altid ment at W bridge var en fuldblods erstatning for Cole, så det var mega ærgeligt at han smuttede til City. Men okay, jeg kan selvfølgelig godt forstå, at han blev træt af bænken. Så det var lidt dumt at Scolari, at han ikke skiftede noget mere mellem Cole og bridge.
Chelsea is back again
Skrevet af Stojker
Det kan vel næppe være Deco´s skyld forsvaret laver 3 så store koncentrationsfejl.

Deco er ingen Lampard, og det bliver han heller ikke. Det tror jeg egentlig alle er klar over.

Det er for let at lade Deco tage skylden.
Skrevet af averiks
Selvfølgelig er det ikke direkte Deco´ skyld at det gik galt til sidst. Men omvendt kan man sige, at hvis ikke Lampard var skiftet ud, var det så også gået galt. Det er selvfølgelig hypotetisk.

Men jeg vil bare lige nævne, at der nok er en grund til at Barcelona igennem flere sæsoner har ønsket at komme af med ham. Og det skete så sidste sommer. Han lagde ud som lyn og torden i chelsea i starten, men efter han kom tilbage fra skaden i eftåret, så blev han ikke den samme igen. Han var måske også meget motiveret i starten af sæsonen, men så begynder han at spille dårlige og dårligere. Og hvis vi lige skal sammenligne med Essien. Han er er lige kommet tilbage fra lang skadespause, og han er bedre end nogensinde nu.

Efter Bolton kampen i går, så er jeg en anelse bekymret for Liverpool kampen på tirsdag. Men okay det MÅ ikke gå galt.
Chelsea is back again
Skrevet af stofferc
"Han er er lige kommet tilbage fra lang skadespause, og han er bedre end nogensinde nu."

Ah Essien har nu altid holdt det høje niveau han også har vist de sidste par kampe. Han har (når man ser bort fra skader) nok været den mest pålidelige af alle vores spillere siden sommeren 2005. Men det glemmes jo snilt efter hans lange fravær.

Og jeg ved ikke om jeg er bekymret over Liverpool kampen på tirsdag. JT var jo dybt indblandet i Boltons comeback, og han sidder jo som bekendt over på tirsdag. Og har MEGET svært ved at forestille mig at vi kan spille så dårligt i forsvaret to kampe i træk... nok godt at det skete imod Bolton, så der kan arbejdes med det til på tirsdag. Og så skal det jo ikke glemmes at vi også scorede 4 mål selv :)
-
Skrevet af Stojker
Barcelona solgte ham fordi Guardiola ville bygge et nyt hold op. Rijkaard byggede sit hold op omkring Deco, Ronaldinho og Eto´o. De 3 skulle have smuttet i sommer, kun 2 af dem gjorde pga. Eto´o lavede en form for aftale med Guardiola.

At det gik galt da Deco kom ind i stedet for Lampard kan jeg egentlig kun se kan være realistisk psykisk.

Nu er Essien jo også en integreret del af Chelsea, og i særdeleshed engelsk fodbold. Det samme kan man ikke sige om Deco.

Hvis de skifter et par pladser ud (som jeg gerne vil have), så tror jeg Deco bliver guld værd. Og så dårlig bænkevarmer er han vel heller ikke.
Skrevet af averiks
"JT var jo dybt indblandet i Boltons comeback,"

Ja det er rigtigt. Ingen tvivl om at JT er guld værd for Chelsea. Men han laver fejl af og til. Han havde også en væsentlig andel i det mål, som vi indkasserede mod Rosenborg, og hvor Morinho kritiserede ham. Og det var jo inddirekte det mål, som gjorde at Morinho blev fyret. Eller skulle vi hellere sige, det var medvirkende til fyringen.
Jeg synes faktisk at Carvalho har et højere bundniveau end JT. Jeg synes ikke han laver de samme fejl som JT. Blot en skam at han er skadet rimelig tit.

Så at Terry ind i mellem er skadet er et klart problem for Chelsea, men ikke en katastrofe, da vi har Alex, som vil kunne tage over. Jeg synes bestemt at Lampard har større værdi for Chelsea end Terry. Jeg vil hellere undvære Terry i en kamp end jeg vil undvære Lampard.
Chelsea is back again
annonce
0