Snak

Mere indhold efter annoncen
Suarez vinder det mesterskab til dem egenhændigt -
Roman, få nu den store pung op og køb trolden ... så kan Ivanovich sover roligt igen *griner*
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Jeg håber virkelig de unge drenge snart vil blive brugt. Især Feruz og Traorè. Selvom sidstnævnte ikke har været prangende i Vitesse. Men fremtiden ser da lys ud med angribere som Piazon, Bamford, Lukaku, Traorè og Feruz. Kan kun glæde mig!
Selv om Suarez som fodbold spiller ville passe perfekt ind i vores system, så ser jeg ham ikke i en blå trøje desværre.

Den hånd han brugte for Uruguay med Ghana glemmer jeg aldrig.
1995 Juventus - Scudetto x 28 - CL x 2 2001 Chelsea - PL x 4 - CL x 1 R9 Chelsea J. Mourinho Drogba - Essien - Terry - Lampard - Cole - Cech - Hazard
Det er nu desværre ikke fordi der er så meget at berette om i forhold til Feruz. Han blev købt dyrt, men ligner umiddelbart ikke som om han har niveauet til at tage det næste skridt.
I forhold til nogne af de andre hold, mener jeg bare, at ligaen er blevet serveret til Chelsea, som man kunne ønske det.

Intet mod Liverpool, men på papiret har de jo langt fra et hold, som fx City eller Chelsea. MEN de kæmper sgu for det.
Er uforstående overfor den indstilling, man til tider udviser, ift. hvordan man som nævnt egentlig har fået serveret ligaen.
At tænke sig, hvordan det havde set ud, hvis man havde vundet bare 2 af de 4 kampe, som man burde have vundet.

Jeg kan simpelthen ikke forstå det.
Og igen igen igen ser man i går, hvor mange chancer man skal have, og stadigvæk forstår man ikke at omsætte 1/10 af dem til mål.

CFC - Fan since Dennis Wise! 19/5-2012, A day never to forget.
@25Zola25


Han gjorde det faktisk glimrende i starten, han scorede en masse vigtige mål, han var vital for ungdomholdet. Men efterfølgende har Boga og diverse taget over, hvori han er gået i stå... Jeg så et kæmpe glimt i ham fra starten af, men det virker ikke til, at han har evnerne, eller rettere sagt mentaliteten.


Fra ungdomholdet, så ser jeg følgende spiller slå til:

Omerou, Chalobah, Loftus-Cheek, Jeremy Boga, Ake, Traore, AC og måske Piazon og Kalas...

Der er selvfølgelige en del andre, som også har en chance, men lige for tiden, så er de overnævnte de mest fremtræden.
Steve Highway-61 " Folk der stemmer DF og ikke synes de selv er racister er bare mindre begavede. Hvilket jo er logisk nok."
DP.
Steve Highway-61 " Folk der stemmer DF og ikke synes de selv er racister er bare mindre begavede. Hvilket jo er logisk nok."
Selv om Suarez som fodbold spiller ville passe perfekt ind i vores system, så ser jeg ham ikke i en blå trøje desværre.

Den hånd han brugte for Uruguay med Ghana glemmer jeg aldrig.


Men en Saleh, der ikke vil give hånd til israelske spillere, det går an?
Skål og go´ morgen, satans whiskey, jeg kan bare ikke drikke som for 10 år siden.

Det ser ud til, at der også var "fest" i tråden igår, med en invasion af andre fans, hvis formål med besøget var blandet. Ikke desto mindre er jeg glad for, at jeg ikke selv kunne deltage, nu hvor jeg har siddet og læst siderne og selve nyheden med kampen har jeg helt droppet, der var allerede over 200 kommentarer da jeg kom hjem og jeg regner med ca. 5% er fornuftige at læse.

For at snakke om kampen mod Sunderland, nu når den er kommet lidt på afstand, så har jeg lige set alle highlights og jeg ved simpelthen ikke hvor jeg skal begynde. Det er for vildt, at Ramires ikke bliver vist ud og ud over det, ligner det at vi bliver bortdømt på det groveste. Men nok om kampen.

Som BS rigtigt påpeger, er det der "next season" fis, noget der hører Liverpool til og er noget, som de plejer at sige allerede efter 16 spillerunder. Vi er stadig med hvor det er sjov, og jeg ved ikke med jer, men sæsonen er godkendt fra min side, med en 3. plads og en CL-semifinale. Apropos CL, så har vi Atletico over to kampe, hvor alt kan ske og hvis vi man slå dem, kan vi lige så godt tage titlen.

Yderligere, så som vi har snakkes så mange gang om før, så er det kommende transfervindue et af de mest interessante i lang tid. Der er så mange ændringer der kan ske og forhåbentligt siger vi farvel til en del spillere og goddag, til et par nye. Jeg synes dog stadig, at vi skal beholde Ba.

@Hackney

Jeg ses fra tid til anden (af primært jegselv), som en problemsolver. Jeg er glad for at jeg kunne inspirere dig!
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
@Cabra

Men en Saleh, der ikke vil give hånd til israelske spillere, det går an?


Hvorfor gad han ikke give den enkelte spiller hånden?
Var det af racistiske årsager fordi modspilleren var jøde? Er det den eneste forklarlige forklaring der kan være? Nej.
Hvem siger ikke Salah og ham spilleren kender hinanden fra anden tid, og derfor stikker der sikkert andet under. Anyways det hverken noget jeg eller du ved så at konstatere det ud fra racistiske grunde, holder ikke, da du ikke kan bevise om manden er racistisk.

Mht. hånden for Suarez, så var manden direkte skyld i at en HELD nation bliver snydt.

Så vi kan veje en mands racistiske holdning til en anden mand.
Eller vi kan veje en mands være måde(eller mentalitet kald det hvad du vil) som påvirker en held nation.

Så ved jeg da godt hvem der har brækket flest hjerter hvis man må sige det sådan

Robert

Enig at vi er med hvor det er sjovt og denne sæson er godkendt, men jeg har ment det siden start og det gjorde en Mourinho vist os, i år skulle vi bare spilles sammen og det først næste år vi går efter mesterskabet, og der derfor vel godt tillade os sige "Next season"
Så ikke sammenligne det Mourinho har kørt på siden dag 1 efter hans retur med det Liverpool fans siger efter 14. spillerundte.
1995 Juventus - Scudetto x 28 - CL x 2 2001 Chelsea - PL x 4 - CL x 1 R9 Chelsea J. Mourinho Drogba - Essien - Terry - Lampard - Cole - Cech - Hazard
annonce