Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Takker mr. Pink - bliver spændende at følge
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af maarkap
Mayor of Liverpool:

I will be writing to .@premierleague & .@FA calling for investigation into the circumstances around the transfer of Ross Barkley between Everton and Chelsea. Agent pulls transfer on deadline day of £35 million doesn’t play again transfer 4 months later £20 million
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Benniersej
Det er jo bare smart af Barkley og Chelsea, at vi venter 4-5 måneder med at købe ham, og derved spare £20 mio. Især når man tænker på han har været skadet.
Skrevet af ENGOLE
Jeg tænkte netop også, at det eneste negative ved denne handel er, at Barkley potentielt fratager RLC den rolle på holdet han skulle være tiltænkt i næste sæson - og uanset hvor god Barkley skulle vise sig at være, vil jeg altså foretrække RLC, da han HAR vist at han har niveauet, og os fans har en væsentlig større tilknytning til ham.
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af Benniersej
Mon ikke RLC får chancen i næste sæson alligevel? Det tror og håber jeg på
Skrevet af Wise1964
maarkap
Jeg satser på det er en joke - ellers har idiotien da nået nye højder ved merseyside
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af maarkap
@Wise

Det skal du ikke satse på det er. Du brænder sammen hvis du læser resten af hans tweets. På et tidspunkt nævner han at 50 millioner pund havde været fair..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Wise1964
Hold nu kæft en klovn - er det valgår?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af ENGOLE
@Benniersej

Jeg håber så meget du har ret! Hvis der kan blive plads til både RLC og Barkley i rotation vil jeg blive lykkelig.
Begge spillere der dominerer på fysik og deres drev med bolden, ingen er verdensmester i det defensive, og hvor Barkley har en force i hans uhyggelige spark, vil jeg vurdere RLC vil at være mere teknisk stærk (hvilket er meget imponerende hans fysik taget i betragtning). Håber de måske kan presse hinanden til træning så de begge bliver bedre, men ingen tvivl om at de ikke kan spille på banen samtidig.

Desuden, medmindre vi går over og spiller 3 mand på midten permanent, ser det lidt crowded ud derinde? Kante, Baka, Drink, Fab, Barkley, RLC .. kan endda diskuteres om der allerede er én mand for meget selv hvis det er en 3 mands midtbane.
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af Makelelelelelelelelelelele
Jeg tænkte netop også, at det eneste negative ved denne handel er, at Barkley potentielt fratager RLC den rolle på holdet han skulle være tiltænkt i næste sæson - og uanset hvor god Barkley skulle vise sig at være, vil jeg altså foretrække RLC, da han HAR vist at han har niveauet, og os fans har en væsentlig større tilknytning til ham.


Har han nu vist niveauet? Selvom jeg virkelig håber på han kan slå igennem i klubben så synes min ven, som følger CP og ser stort set alle deres kampe, ikke han har været specielt imponerende. Skal ikke selv kunne sige hvor god han har været for har stort set ikke set en CP-kamp i denne sæson.
Skrevet af Benniersej
Den kære RLC har spillet ud af position i CP. Han er stærkest inde centralt, som man så da han spillede landskamp for England. Han er ikke lige så god på kanten som centralt.


Håber ikke klubben er så dumme at sælge Loftus-Cheek til CP. Det vil være det rene idioti

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-5239481/Hodgson-Ross-Barkley-help-sign-Ruben-Loftus-Cheek.html
Skrevet af ENGOLE
@Makelelel..
Jeg har så set lige så mange CP kampe i sæsonen som CFC kampe, fordi jeg har fulgt knægten i mange år. Han har et ENORMT potentiale. Han har haft 2 store udfordringer i forhold til at springe igennem på den store scene;
1. Trænerne der har været i klubben i den periode hvor han burde være blevet kørt ind har af en eller anden latterlig årsag troet, at han var angriber (Og ja Conte er én af synderne, sammen med den kære Mourinho!!)..
2. Der har været stillet store spørgsmålstegn ved om han havde stamina til at spille professionelt på PL niveau.

Svaret hertil er så:
De få gange hvor han er blevet rykket ned på den centrale midtbane hos CP, har han været totalt dominerende. Det er dog sket alt for sjældent (tror det har været 2 gange 1 halvleg eller lignende). Første gang han får chancen derinde, i landskampen mod tyskland, bliver han kampens spiller. Det var desuden hans tidligere ungdomstræner der sidder som assisterende træner, hvorfor han altså har væsentlig mere indsigt i knægtens kvaliteter end både Mourinho og Conte, som hver især har nægtet at give ham chancen.

Og ja stamina problemet har han tydeligt vist i denne sæson aldrig har været et egentligt problem. Folk har bare antaget dette, grundet hans noget afslappet spillestil.

Desuden, hvis det er det din ven har sagt, så er jeg ked af at sige det, men så har han sgu hukommelse som en guldfisk. RLC var i de første 10 kampe af sæsonens CP´s bedste mand, uden sammenligning - Dette er der BRED enighed om. Dette var der var affødte en landsholdsplads. At han derefter er gået lidt i skyggen af Zaha, som jo er holdets store stjerne, det er rimelig acceptabelt, især i betragtningen af at han som sagt bliver brugt helt forkert af en manager der ikke aner hvad han laver.
We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af Jax Lothbrok
Jeg glæder mig til at se om vi kan få Barkley igang - tror faktisk det er et af Contes ønsker det her, så mon ikke han har en plan med ham. Spændende om han kan rykke ham, når/hvis han kommer i omdrejninger igen.

Mht RLC er jeg enig - så ham i de første kampe for CP, hvor jeg syntes han var aldeles fremragende. Han har et voldsomt potentiale.

Om der er crowdet på midten næste sæson med antagelse af at vi har Kante, Drinkwater, Baka, Cesc, Barkley, RLC? Det synes jeg ikke. Jeg synes tværtimod vi OMSIDER kommer til at se noget bredde i truppen igen, og det har vi kaldt på længe.
Går vi en 10 år tilbage havde vi også bl.a Lamps, Essien, Makelele, Ballack, Mikel som jeg lige kan huske. Det fungerede jo meget godt dengang.
Skrevet af Thy87
Hvis I nu alligevel vælger at jeres midtbane er overcrowded sender i bare RLC til Liverpool ;-) jeg er vild med det drive han har med bolden, og kunne godt se ham som erstatning for Can :-)
Men udover det - tillykke med Barkley og held og lykke med resten af sæsonen 2-6 ser ud til at blive tæt I år
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Wise1964
Takker Thy - og enig, det bliver voldsomt tæt løb om pladserne 2-3-4.
Er du på samme orgasme stadie over jeres nye signing som allerede nu er vurderet som "årets signing"?

Personligt havde jeg ikke forventet nye spillere i dette vindue med de udmeldinger klubben havde givet, så Barkley var en kærkommen tilgang. Nu bliver det spændende at se om der kommer flere - Mahrez er klart mit førstevalg, hvis man ser bort fra de store kanoner. Sandro interessen virker til at være kølnet, hvilket til prisen vel er fornuftigt nok.

Isdronningen så svært tilfreds ud på pressebilledet med Barkley - hun er sgu en foxy lady på den post


Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(432058202410)
Nå ifølge l´equipe har Liverpool eftersigende kontaktet Leicester fordi de have Mahrez skal erstatte Coutinho - Læste lige inde på Liverpool tråden, der var en del som ikke ville have ham, da han er humørspiller og ikke arbejder begge veje.

Det er lidt sjovt det med begge veje - Kan være de skulle anskaffe sig Mourinho. :P


Nå tilbage til os selv. Newcastle skulle være tæt på en lejeaftale med Kenedy - Så mon ikke der er en erstatning på vej. Personligt håber jeg klubben henter en aflastning for Alonso og ikke en Sandro størrelse som overtager pladsen. En José Gaya eller Leon Bailey Butler ville være lækkert.

Måske en Philip Max - Han har virkelig imponeret i denne sæson.


BTW. Det er nu dejligt at se Diego Costa tilbage på en fodboldbane.
Captain America. FCM
Skrevet af Thy87
Wise, jeg er bare godt tilfreds med en sejr over Everton og selvfølgelig glad for at van Dijk gjorde det godt. Men årets signing? Det er muligt, da jeg ikke har set mange handler I 2018 endnu ;-) sæsonens signing er for mig stadig Salah, og tvivler på van Dijk overhaler ham. Mindre kan også gøre det og kan han hjælpe til med at stabilisere forsvaret vil jeg være glad.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af 8letters
Costa er sgu vendt hjem til Madrid. haha
Lampard é Deus
Skrevet af Cfever
@Thy

Der kan i mine øjne ikke være meget tvivl om at Salah har været sæsonens signing. Van Dijk skal leve op til sit prisskilt og mere til for overhovedet at komme i nærheden af ham, selv hvis han trækker håndbremsen i foråret. Tillykke med sejren. Altid sjovere med de store hold tilbage i cupturneringerne.

Mht. Costa tilbage i Atletico, er de ikke ved at sætte rekord for flest gule kort i en kamp? For helvede hvor er der mange advarsler i den kamp.
We know what we are
Skrevet af Wise1964
@Thy

Enig - salah er med 100% garanti det bedste indkøb i denne sæson, et indkøb som har overrasket alt og alle

VvD har jeg ingen holdning til og kender ikke nok til ham til at udtale mig udover han har en kæmpe byrde på skuldrene via sit prisskilt ... så han skal vel måles over en sæson eller to før man med sikkerhed kan kalde ham en succes. Jeg synes man glemmer lidt at LFC forsvaret har været lukket flot af længe

Apropos forsvar... Koulibaly, wow hvor en forsvarsspiller!!!
Costa er tilbage hvor vi kender ham - mål og masser af drama
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0