Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stofferc
Ja, det var han. Ved dog ikke om det direkte kan kædes sammen med nederlaget idag, da præstationerne den seneste tid har været et stykke under standard. Det hjælper dog helt sikkert ikke på situationen som jeg ser det, at han er væk.
-
Skrevet af Fribytter
Næ, men hvis der har været lidt skærmydsler inden fyringen, kan det jo have haft en negativ indflydelse. Det var blot en strøtanke.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af stofferc
Det kan det sagtens. Det bør dog ikke undskylde dagens skandaløse præstation.
-
Skrevet af ThePensioner
nu har jeg lige udsat mig selv for at se højdepunkter. Jeg har ikke set kampen, så måske læser jeg det forkert, men måske ikke...

Først og fremmest synes jeg lige vi skal klappe hesten omkring om sædet er varmt under CA - det skulle det helst ikke være. De sidste tre kampe har været under standard, ja, men vi spiller stadig noget af det bedste fodbold + resultaterne har været med os. CA bør sidde sikkert - ingen tvivl om det!

Der er ingen tvivl om, at Ivanovic er heldig med ikke at blive smidt ud, men på den anden side, så er han også uheldig med ikke at få tilkendt et straffe forinden, hvilket unægteligt ville have ændret sitautionen en del.

For det tredje så mener jeg simpelthen det er på tide at CA laver et statement, og det kan med rette ske på lørdag. Han bliver simpelthen nødt til at VISE, at han ikke finder sig i sådan en omgang lorte-spil - særligt fra Ramires, Ferreira og Zhirkov. Så må de unge på banen - også selvom det på papiret forringer vores chancer for sejr (hvilket jeg så ikke tror det gør i virkeligheden). Hvis vi har samme skadesproblemer på lørdag stemmer jeg derfor på følgende opstilling:

Cech
Bosingwa, Bruma, Ivanovic, Cole
Mikel, McE, Malouda
Kalou/Kakuta, Drogba, Anelka

Tror simpelthen Ramires bliver nødt til at mærke ånden i nakken, hvis han skal præstere - jeg har svært ved at se hvordan han skal komme til at præstere, men måske en decideret degradering kan hjælpe. Oven på denne præstation fortjener de unge i hvert fald mere end nogen sinde at få chancen. De kan umuligt gøre det ringere.
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Kemosabe
Hvad søren har Kakuta nogensinde gjort, som skulle retfærdiggøre at han skal i startopstillingen?

Jeg er enig i, at Bruma bør forsøges istedet for Paulo, hvis der stadig ikke er andre muligheder på lørdag. Zhirkov er altså ikke så dårlig. Han er bare IKKE central midtbanespiller. Det er Carlos ansvar, at han spiller, hvor han gør. Zhirkov bør kun bruges som venstre wing, hvor jeg tror han ville gøre det udmærket, og som backup for Cole på backen.

Jeg tror iøvrigt ikke, at Ramires har brug for at "mærke ånden i nakken". Han ved da udmærket godt, at han ikke har spillet godt, og at han ikke ville være på banen, hvis Essien og Lampard var klar. Jeg synes slet ikke hans problem er indstillingen. Han pisker jo rundt på banen, men uden ret meget resultat. For mig at se, er hans største problemer:

1) Han har åbenbart stadig ikke vænnet sig til at han generelt har meget, meget lidt tid på bolden i PL, inden der sidder en modstander på ryggen af ham.


2) Han afleverer for dumt og for upræcist, hvilket fører til alt for mange boldtab - ofte i meget farlige situationer. Dette er sgu det mest rystende, eftersom man bør forvente at den slags bare er på plads, når man hælder et kæmpe beløb efter en midtbanespiller.

Det første vil formentlig løses med tiden. Det sidste er der nok desværre ikke meget håb for, og man kan derfor tvivle på, om han nogensinde bliver god nok.

Skrevet af ThePensioner
Mener Kakuta skal prøves istedet for Zhirkov, når Zhirkov ikke gør det bedre, end han gør. Kakuta har efter min mening gjort nogen ret så fornuftige indhop.

Og nu er det jo ikke så ofte man læser noget fornuftigt på goal.com, men alligevel dejligt at læse en "analyse", som gerne ser McE få spilletid frem for Ramires:-)

http://www.goal.com/en-g…s-now-carlo
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Kemosabe
Ok. Hvornår synes du Kakuta har spillet godt?
Skrevet af ThePensioner
Synes for eksempel han spillede ganske godt i første halvleg mod Newcastle i Carling Cuppen - og for ganske nyligt kom han ind i en kamp - husker ikke hvilken - de sidste tyve minutter tror jeg, og lavede god ravage på venstrekanten.
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af ThePensioner
Mod Spartak...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af Kemosabe
Interessant. Jeg synes virkelig ikke, han har vist noget somhelst, som tilnærmelsesvis skulle retfærdiggøre al den hype omkring ham. Han lagde ganske rigtigt op til et mål i kampen mod Newcastle, men ellers synes jeg hovedsagligt, at hans bidrag består i at drible rundt i ring og oftest ind i en klynge af modstandere, hvorefter han mister bolden.

Hans fodboldintelligens kan stadig ligge på et meget lille sted.

Josh McEachran har jeg større forhåbninger til, og han udviser en helt anden modenhed og boldsikkerhed på banen. Stadig synes jeg, at det er skudt langt over mål, at hans introduktion i de næste to svære udebanekampe skulle løse de fleste af vores problemer.
Skrevet af Coppell
I har fået jeres helt egen Kleberson i Ramires. De minder ikke så lidt om hinanden. Så held og lykke med det..:-)

Jeres trup har top top niveau når det gælder 12-14 spillere. Men derudover er jeres bredde nærmest skræmmende svag og ikke bare dårligere end Utd, Shitty og Arsenals men osse en række andre klubber i PL, som jeg ser det. Det er satset, meget satset, at basere et mesterskabshåb på at Terry, Lampard og Drogba ikke er for meget skadede. Ingen af dem virker til at være lavet af stål.

\"At the end of this game, the European Cup will be only six feet away from you, and you’ll not even able to touch it if we lose. And for many of you, that will be the closest you will ever get. Don’t you dare come back in here without giving your al...
Skrevet af Forza Zola
"Først og fremmest synes jeg lige vi skal klappe hesten omkring om sædet er varmt under CA - det skulle det helst ikke være. De sidste tre kampe har været under standard, ja, men vi spiller stadig noget af det bedste fodbold + resultaterne har været med os. CA bør sidde sikkert - ingen tvivl om det!"

De sidste 3 kampe? udover vi startede godt i de 3 første kampe så har vi sgu da spillet skidt. Ikke mindst de sidste 2 mdr.

@kemo
Du har ret i at Kakuta ikke har vist sit fulde potientiale endnu og måske endda spillet under niveau, men hans antrit, indlæg er væsentligt bedre end dem vi har på holdet pt. Unge mennesker slår sjældent igennem på en halvsæson, men jo mere tid de får på banen jo mere skulle de gerne vænne sig til tempoet og få nogle hår på brystet. Kan ihverfald ikke se at han skulle være dårligere end det vi har på banen for tiden så hvorfor ikke bare fyrer ham af i en kamp som sunderland kampen?
come on Chelsea
Skrevet af Kemosabe
Jeg er såmænd helt enig i, at unge spillere har brug for erfaring for at blive gode nok. Jeg synes bare, at det skal balanceres med risikoen for at tabe kampen. Giv dem spilletid i fx de resterende ChL kampe eller mod de svageste hold i PL (på hjemmebane).

Det er sgu let nok at komme ind og se godt ud, når holdet fører med 3-4 mål og modstanderne er helt flade og modløse. Det er langt mere krævende at få ansvaret fra start og skulle skabe kampen, og endnu sværere på udebane i en fjendtlig atmosfære (som i de to næste kampe).
Skrevet af Mugesh
Synes måske det er lige lovligt hårdt hvis CA´s plads skulle blive varmt, tror nu stadig at der er stor tillid til ham fra både spillere og ledelse.

Kakuta har slet ikke levet op til det hype der var omkring ham, men som ThePensioner og ForzaZola skriver så har han nogle egenskaber som er noget bedre end dem som har fået chancen på kanten. Derudover må han meget gerne skrive under på en ny kontrakt!

@Kemosabe

”Hans fodboldintelligens kan stadig ligge på et meget lille sted.”

Det vil overraske mig meget, hvis dette viser sig at være rigtigt, da CA har udtalt at han ser ham som en playmaker-type.

McE synes jeg har overrasket meget med sin kølighed og pasningsevne, to ting Ramires ikke har, derfor er jeg ikke afvisende overfor ham starte inde i stedet for Ramires.

Lige nu sidder jeg og tænker om en Mancienne kunne have gjort det bedre end Ramires?

@Coppell

”I har fået jeres helt egen Kleberson i Ramires. De minder ikke så lidt om hinanden. Så held og lykke med det..:-) ”

Ja, desværre :- (

Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af ThePensioner
hvor er det bare noget lort, hvis Terry er langtidsskadet...!!! så må Lamps i det mindste snart blive klar!
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af CarefreeCFC
Hej igen.

Terry skadet, ubestemt tid (could be a week, could be a month). Lampard skadet, mindst 2 uger.

Det er forfærdeligt..

Nu ved jeg godt at det er nemt at kaste en masse transfers på bordet efter vi har spillet dårligt i en periode, og efter vi har spillet en skandaløs kamp. Dog var det i søndags direkte pinligt at være på SB, de spillede uinspireret og uden gejst. Det var tydeligt at se at vi mangler nogle spillere der kan træde i karakter når Lampard og Terry er væk (og når Drogba ikke gør det).

Nu har Ashley Young tidligere på ugen at han ikke ville forlænge med Villa før han havde overvejet sine muligheder (kontraktudløb til sommer) og nu kommer den her så.

http://www.sporten.dk/fo…yder-farvel

Jeg synes virkelig det kunne være to fantastiske spillere at tilknytte klubben, selvom de ikke passer direkte ind i den meget fysiske stil som vi spiller nu.

Vi har en meget smal trup i forvejen, så når vi har de skader vi har (Alex, Essien, Lampard, Terry, Benayoun) ser vores bænk pinligt tynd ud (Kakuta, Bruma, McE, Kalou, PvA, Sturridge, Turnbull (Sala)).

Nogle "unge" spillere der har lidt PL erfaring, eller nogle der er lidt mere erfarne kunne være spændende at se i klubben.

Jeg drømmer her, men:

Gary Cahill (Bolton, 24 år)
Ashley Young (A. Villa, 25 år)
Adam Johnson (Man City, 23 år)

Jeg forsøgte mig med at lave en startopstilling som den evt kunne se ud om 3 år, men det er dælme svært.. :)


Jeg er sådan set ligeglad med din mening. Forkælet.
Skrevet af ThePensioner
puha, føler med dig - det må ikke have været rart at opleve på nært hold...

Det er helt sikkert spændende navne, men for mig at se er det ikke wings, vi mangler, men centrale midtbanespillere + måske en enkelt til det midterste forsvar. Jeg forstår stadig ikke, hvorfor McE ikke har fået chancen noget mere - han har gjort det kanon de gange han er kommet ind. Så må vi ud at lede, og jeg tænker for eksempel på en de la Red fra Real - ved ikke om han spiller, men umiddelbart kunne hans position på banen godt bruges for os + han har alderen med sig. En Schweinsteiger fra Bayern ville heller ikke være af vejen, men han vil næppe væk. Cahill og Arteta fra Everton ville efter min mening passe perfekt i kluben - de ville selvfølgelig koste kassen, og på 28 og 31 er det jo nok tvivlsomt hvor længe de kunne bidrage med det helt store...

Står ved hvad jeg tidligere har skrevet og påstår, at vores bedste midtbanekonstellation med de nuværende spillere ville være Mikel, McE og Malouda.

Håber, håber, håber...
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
Skrevet af pharzon
de la Red fra Real


De La Red har stoppet karrieren.
"Det er ikke alderen, der gør det. Derimod nok: den skolede hensynsløshed, når man betragter livets realiteter, og evnen til at bære dem og i sit indre at være dem voksen."
Skrevet af Kemosabe
Han er vel stadig med i Football Manager, og det er jo det, der tæller, ikke?

Hvis han har stoppet karrieren, kan vi vel også få ham ret billigt.


Skrevet af ThePensioner
arh, nu var det jo så heller ikke lige de la Red jeg mente, men Granero. I skal lære at læse hvad jeg mener :-P
Zola & Clarke - a match made in the furnace under the Bridge!
annonce
0