Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
Jeg er ikke uenig. Specielt Lemar ville være helt fantastisk at få fat i. Han har ikke været lige så god i år som sidste år, men i tilfælde af at Haz vil til Real, så er han vel stort set den eneste, der har en chance for tilnærmelsesvist at give noget af det samme.

Zaha kan drible som en galning, men han mangler slutprodukt og han har ikke rigtigt pasningsspillet til at være endet end ekstremt direkte.

Skrevet af DenRomantiskePragmatiker
Black Spider.

Njah, er som sådan ikke uenig i det, du skriver. Willian er mere en kreatør/10´er end en dybdeløber og for at få det bedste ud af en 10´er, så kræver det selvsagt nogle spillere, der løber dybt eller bare bevæger sig. Noget Pedro eksempelvis er god til. Pedro kan dog på ingen måde lige så mange ting med en fodbold, som Willian kan, som kommentatorerne egentlig også kom ind på, så har han et utroligt antrit og en sublim teknik. Jeg er absolut med på, at han igennem hele sin Chelsea-periode ikke har været god nok til at få et slutprodukt på, når talentet så tydeligt rækker til det.

Er til dels enig i din betragtning i, at han skal spilles som reserve for Hazard, men det er jeg mest fordi, vi spiller med 3 fremme. Hvis vi har Hazard inde, så er der altså kun plads til 1 dybdeløber (såfremt Willian jo er der) og dette kan blive for en-dimensionelt i teorien. (På trods af, at jeg synes, vi har skabt relativt mange chancer, når vi har spillet med de tre små faktisk). Dette synes jeg dog også er synd, da han virkelig har noget kreativitet og kan nogle ting med bolden, som de færreste spillere i Premier League kan. Og hans acceleration vil jeg påstå hører til blandt de absolut bedste.

Min kritik gik mere på, at der - som jeg læste det - var folk, som kritiserede Willian for kampen i dag (igår) når han åbenlyst var den eneste, som både kunne og ville noget for os.
Slutteligt tror jeg ikke, at vi to ser så forskelligt på Willian som spiller og hvordan han skal bruges, vi er måske mere i tvivl om den egentlige kvalitet på spilleren, da jeg rigtig godt kan lide ham, og jeg mener også, han kunne starte for os. Problematikken er bare, at jeg ikke på stående fod kan se, hvordan formationen skulle sættes op så.
Skrevet af Chelseafc4ever
Hvad med walcott, i stedet for mahrez?

Er det bare mig der er helt væk eller? :D
Chelsea FC Champions of Europe 2012, 2021
Skrevet af Geddar , moderator
Do it!!
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(432058202410)
Fantastisk! Jeg var alvorligt bekymret for, at de ville gå all in på Lemar og hapse ham, mens vi bare fik købt Ross Barfs. Det ville have suttet røv.

Men hvis de går efter Mahrez i stedet for, så ser jeg det ikke som værende en katastrofe. Mahrez er nok så god som han bliver, og det er trods alt til at leve med, hvis han skifter til Liverpool.I princippet burde de kunne få begge spillere for Coutinhos beløb. Hvis Mahrez koster 410 - Lemar burde kunne erhverves for 7-800.

Hvad med walcott, i stedet for mahrez?


Hvis du foreslår vi henter Walcott fremfor Mahrez, så ja - Så er du helt væk. Walcott passer i en midterklub som f.eks. Southampton.
Captain America. FCM
Skrevet af Hasselbaink.
Jeg kommer til til græde hvis vi henter Wallcot...
Skrevet af maarkap
Jeg bliver Arsenal fan hvis vi henter Walcott..
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af RobertTheRobber
Dog forstår jeg slet ikke kritikken af Willian, og jeg må efterhånden erkende, at de folk som konstant kritiserer ham, simpelthen ikke bemærker - eller ganske enkelt ikke kan forstå fodbold -, at han er den eneste på banen som lykkedes med nogle driblinger og faktisk søger frem mod chancer.
Fantastisk tilgang til debat: "Er du ikke enig, er du blind og/eller dum".
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
Hvor er de transfervinduet dog irriterende -

Alle sidder på nåle, sladderpressen river den ene løgnehistorie op af posen efter den anden + fans der sidder med deres Anders and pung mens de leger FM og hiver den ene verdensstjerne ind på holdet efter den anden i troen på at netop deres klub er verdens navle

Lortet skulle forbydes ved lov ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af maarkap
Jeg forstår ikke hvorfor at det går dig så meget på, Wise. Du kan bare lade vær med at læse alle rygterne - det er jo ikke fordi at de direkte opsøger dig.

Vores andres liv går helt fint videre.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Wise1964
Ha ha maarkap
Mit liv går skam også videre ... jeg synes bare det er en idiotisk spiral der går igang hver gang vinduet åbner

Lidt i stil med - jeg tror vi henter Sanchez, Kane, Eriksen, Dybala og Salah - så er vores offensiv på plads

Det var en kedsomhedskommentar fordi der ikke sker så meget og pulsen stadig er som spillernes igår ... på 45
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af maarkap
Du havde bare en nogenlunde samme klagesang tilbage i sommers.

Det er dog klassisk at have for høje forventninger til januarvinduet - der sker for det meste ikke det helt store (siger jeg dagen efter at Barcelona smed en trillion efter Coutinho..).
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Bosse1983
Selvom der er mere action i sommervinduet, synes jeg egentlig ofte det i Januar er mere interessant. Der spilles stadig bold, så det er ikke bare click-bait i argurketider og de transfers som kommer, kan ofte være ret definerende for sæsonen. Videre er det en ret god mulighed for at luse ud i overskudslageret for de store, da en del klubber er kommet under pres og/eller har fået ny træner.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af LeCoqRod
Jeg er bare bange for at med Lemar, at vi får en bakayoko version to som skal bruge en del tid på at spille sig ind.. VI trænger til nogen der kan gå ind og spille over for hazard med det samme, vel at mærke hvis han bliver.

Læste i øvrigt at vi skulle være ude efter thorgan hazard igen, smart lige at hive hele familien til London inden kontrakt forlængelse..
Carefree, wherever we may be https://media.giphy.com/media/CznIzh6BlEEgg/giphy.gif
Skrevet af Wise1964
Enig ...
Skal nok spare dig for mine klagesange så - du sørger for vi henter de nævnte spillere, så læner jeg mig afslappet tilbage

@transfers
Det virker som om at klubben slet ikke lytter til Conte omkring forstærkninger eller også går klubben troligt stille med dørene.
Eneste tilbagevendende historie er at nu går Real Madrid efter en dobbeltpakke til sommer i hazard/courtois ... spændende
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Hvad er årsagen til at ingen engelske topklubber byder sig til overfor Emre Can?
Han er league proven, stærkt arbejdende og tysk disciplin med en løn lap på 85k pr. Uge ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Bosse - enig omkring agurketiden, men der dælme også meget lort i omløb i min optik.
De samme medier genbruger bare deres historier fra agurketiden når der ikke er så meget andet.

Der virker også stille hos Arsenal ?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af 8letters
Rolig, Wise!

Drop det med verdensstjerner. Den sidste vi hentede var en rejected Fabregas.
Lampard é Deus
Skrevet af Bosse1983
Fordi de enten må betale eller vente til Maj. Jeg tror desuden ikke at nogen af de klubber som kan bruge Can, er specielt interessante for ham.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Wise1964
8letters

Det var lidt en joke med de verdensstjerner - jeg har ingen forventninger i den retning og det virker som om klubben har ændret transferstrategi de seneste sæsoner så man ikke længere er i spil til hylde 1 spillere
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0