Snak

Mere indhold efter annoncen
@Eroh

jeg synes vi skal tage den kamp som det kommer, det vigtigste lige nu er ChL og der får vi vist hænderne fulde.

Når det er sagt ville det være fantastisk at stikke en kæp i hjulet på LFC og spille matchbolden over til City ... selvom jeg tvivler på de får maksimum point de resterende 5 kampe for deres vedkommende

jeg håber sgu Cech og Hazard bliver klar til morgendagens kamp, jeg orker ikke Schwarzer igen
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
http://www.goal.com/en/n…CID=HP_HN_1

Det var da hurtigt han tog den rekord synes jeg

Mourinho
8 semi finaler
´04, ´05, ´07, ´10, ´11, ´12, ´13, ´14

Ferguson
7 semi finaler
´97, ´99, ´02, ´07, ´08, ´09, ´11

Pep
5 semi finaler
´09, ´10, ´11, ´12, ´14
1995 Juventus - Scudetto x 28 - CL x 2 2001 Chelsea - PL x 4 - CL x 1 R9 Chelsea J. Mourinho Drogba - Essien - Terry - Lampard - Cole - Cech - Hazard
Flot med 8 semifinaler til Mourinho. Hans CL-rekord er også fantastisk, men det kunne være bedre, hvis det var 8 finaler, eller 8 trofæer! ;) Det kommer forhåbentligt.
Det ser ud til, at Hazard og Cech er med i morgen. Dog spiller Azpi højreback, mens Ashley Cole højst sandsynligt tager venstrebacken.
Steve Highway-61 " Folk der stemmer DF og ikke synes de selv er racister er bare mindre begavede. Hvilket jo er logisk nok."
Det ser ud til, at Hazard og Cech er med i morgen. Dog spiller Azpi højreback, mens Ashley Cole højst sandsynligt tager venstrebacken.


Det absolut mest essentielle, må være at vi får Cech tilbage mellem stængerne. Jeg ved ikke, hvor meget jeg er for at Cole skal spille, men han har tidligere været en af verdens bedste backs, så spørgsmålet er vel egentligt, om han kan præstere uden at være i kampform.

Alternativt, og jeg vil gerne påpege at dette er yderst alternativt, så har Ramires før spillet højre back, ligesom at Luiz i sine unge år har spillet venstre back fra tid til anden. Er det noget vi kan overveje eller er de begge (suk) for vigtige at have på midtbanen?

At vi mangler Hazard er selvfølgelig rigtigt ærgerligt, da han er den eneste der kan skabe noget på egen hånd. Dog er det ikke sikkert, at en spiller som ham vil få den kreative frihed i en kamp som den i aften, hvor disciplin og taktik betyder alt hvis vi skal vinde.


Edit: For lige at bringe lidt statistik på karantænefronten (tak til BS for at vise mig hvor man finder det), så har vi 4 spillere i karantænefare; Willian, Lampard, Luiz og Mikel.

Atletico Madrid har ligeledes 4; Juanfran, Gabi, Koke og Insua. Det ville ikke være helt skidt, hvis Koke kunne få et gult kort i aften.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Enig, Robert.

Og vi tæsker Madrid i aften! Min optimisme er helt i top. 4-0 Torres X2, Oscar og Willi.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Hold da op, forårshumøret har godt nok ramt London, Hackney :o)

Ville ønske jeg kunne dele din optimisme, men tror desværre ikke vi vinder. Det i sig selv behøver heller ikke være så slemt, uafgjort eller nederlag med et mål er ganske acceptabelt. Vi skal bare ha scoret et udebanemål.

Nogen bud på start 11´eren ?

Mit eget må være Cech - Azpi - Cahill - Terry - Cole - Luiz - Ramires - Willian - Oscar - Hazard og Schurrle.

Kom så, Blå !!
Hold da op, forårshumøret har godt nok ramt London, Hackney :o)


Det gjorde det allerede vejrmæssigt i slutningen af februar, de sidste par uger har det dog for alvor ramt mig.

Humøret er helt i top, optimismen ligeså. Jeg glæder mig ekstremt meget til denne kamp. Det bliver en fantastisk kamp.

Jeg tror Iøvrigt, at Torres starter. Mou roste ham i går, og Schürrle som 9´er er ikke et kønt syn. Ikke at Torres er meget bedre.

Edit: spiller Hazard mere end 10 minutter, så vinder vi 5-0.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
Hackney please... Behøver du jinxe holdet i sådan en grad?
Thank you, José.
Jeg jinxer sgu ikke. Watford tabte i går, så vi vinder i dag.

Det er written in the Stars, at vi skal vinde CL med en central midtbane bestående af Luiz og psykopaten, Torres som falsk 9´er og en halvsløj Cole på backen i minimum én af de tre sidste kampe.

Så alt afhængig af Hazard vinder vi 4 eller 5-0. Bum.

PS. En sådan dag som i dag burde alle jer omkring KBH, da mødes på Guldhornene.

Specielt hvis nerverne sidder uden på tøjet, er det rart at være omgivet af andre bluescum svin.
The Blues. The Hornets. The Fire. Paulo Ferreira #19
annonce