Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forza Zola
Carvalho er i mine øjne klasser bedre end JT. Han er en komplet forsvarer og har været vores mest stabile af alle uden sammeligning de seneste sæsoner(Essien kommer tættest). Synes han i den grad er undervurderet og ser ham som en af verdens aller bedste forsvarer.........come on Chelsea
Skrevet af averiks
"Carvalho er i mine øjne klasser bedre end JT."

Det glæder mig da at jeg ikke er den eneste der mener det. Jeg ved godt at Terry er indbegrebet af Chelsea, og at han er en ledertype der kan gejle de andre op. Men som sagt han laver fejl nogle gange. Og dem laver Carvalho mindre af. Men jeg vil ikke siger at Carvalho er klasser bedre, men ihvertfald en smule.

Jeg synes heller ikke at JT er blevet den samme igen efter han fik den der hovedskade, hvor han besvimede. Tror det var i 2006. Jeg tror, at han er blevet bange for at noget lignende skal ske igen, og derfor holder han måske lidt igen ubevidst i forbindelse med eksempelvis Chelseas hjørnespark, hvor han før i tiden var meget målfarlig. Han scorede jo dengang mange mål på hovedstød, men det har han ikke gjort siden
Chelsea is back again
Skrevet af GrandeGarcia
Hvis jeg lige må sige min mening:
Der blev for ikke så længe siden, rejst et spørgsmål omkring Carragher´s betydning for holdet(Liverpool), og jeg synes jeg genkender noget her.

Terry og Carragher er spillere der går forrest og har en enorm betydning for omgivelserne. Spillere, såvel som fans. Jeg skal ikke kunne sige det med sikkerhed, da jeg ikke ligefrem følger Chelsea som jeg gør med Liverpool, men vil i ikke mene at uden Terry, så mangler der noget, som kan være svært at sætte fingeren på. Og især i de store kampe, kan denne faktor være afgørende. Dertil ligger der også det at Carragher og Terry har styrmandsrollen for hver deres forsvar, og at selvom de andre forsvarer er gode individuelt, så vil det ikke være det samme når styrmanden ikke er der.

Jeg har dog en fornemmelse på at i jeres tilfælde er det en smule anderledes, idet at jeg går udfra at Carvalho er styrmanden hos Portugal med Pepe ved sin side

Edit: Nå der kom du lidt ind på det averiks
\"He walked in like he owned the place. Which suggested he probably did.\" - Jack Slate
Skrevet af Forza Zola
Enig at Terry rent psykisk er langt mere vigtig for holdet end nogen anden.

Nå men er på vej til Broen sammen med sønnen og min far og en Liverpool fan, bliver sgu go lir. Er iøvrigt første gang jeg skal derover, da jeg har lovet min søn det tidligere og efter resultatet af første kamp kunne jeg ikke dy mig og købte løs af billeter ;) GO KAMP


come on Chelsea
Skrevet af DeSeanJacksonPE
Go´ tur Zola .!
COYI
Skrevet af Kemosabe
JT´s største problem er hans manglende hurtighed. Hvis først en hurtig modstander er kommet forbi, kan han ikke indhente ham. Hans største kritikkere har hele tiden sagt, at det er Carvalho, der får ham til at se god ud, men i denne sæson har Carvalho kun spillet 11 ligakampe og alligevel har vi lukket færre mål ind, end noget andet hold i ligaen.
Terry må derfor gøre et eller andet rigtigt.


Skrevet af Stojker
Jeg ser sgu intet problem i at John Terry laver 1-2 fejl pr. 2 sæson. Jeg har da også set Carvalho lave tåbelige fejl.

Til dagens kamp, så kan vi vel forvente et stormløb fra kampens start.

Cech

Ivanovic - Alex - Carvalho - Ashley Cole

Ballack - Essien - Lampard

Kalou - Drogba - Malouda
Skrevet af jho
Tillykke med semifinalepladsen! (jinx jinx jinx)
Skrevet af Scouse-free
Skal vi sige Drogster kommer på tavlen igen i dag? =)
Lionel Messi is special because he can make something out of nothing. Emile Heskey is unique because he can make nothing out of something.
Skrevet af stofferc
Chelsea will line-up in a 4-3-3 formation as follows:

1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
33 Alex
6 Ricardo Carvalho
3 Ashley Cole
13 Michael Ballack
5 Michael Essien
8 Frank Lampard (c)
21 Salomon Kalou
11 Didier Drogba
15 Florent Malouda

Substitutes: 40 Hilario, 35 Juliano Belletti, 42 Michael Mancienne, 12 John Mikel Obi, 20 Deco, 9 Franco Di Santo, 39 Nicolas Anelka.

Liverpool er uden Gerrard. Den her SKAL bare køres hjem, længere er den ikke.
-
Skrevet af Knoblauch
Haha, hvor er det "sjovt" at se hvordan Drogba kan ligge ned det ene minut og spurte det andet
Skrevet af stofferc
For fanden da Cech!
-
Skrevet af Knoblauch
Bwah, sikke noget møg.. Og så endda fra Aurelio....
Skrevet af stofferc
Skandaløs første halvleg. Længere er den ikke. Det er to helt utilgiveligt dumme mål at lukke ind i sådan en kamp, og er virkelig ikke tryg ved at Cech vælger denne kamp om at lave flere fejl i sine indgreb i feltet. Vi er stadig foran, men der skal satme strammes op!!!
-
Skrevet af simplyjonathan
Puha. Ringe første halvleg. Det sidste mål i denne kamp er ikke scoret, og vi har behov for en opstramning over hele linjen. Den eneste der kan være sin indsats bekendt — uden dog at have været prangende — er Didi. Essien har, hans normale niveau taget i betragtning, været rystende dårlig.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af Lehrer
Hvad med Ballack ? TOTAL usynlig. Skandale og nærmest til grin. Det er i høj grad denne type kampe han er hyret til så vidt jeg forstår.
Der skal kun fissekarle til Roma, ikke freaks.
Skrevet af stofferc
Man lægger ikke så meget mærke til om Ballack niveau, da det har været ringe hele sæsonen... så ingen overraskelser der.
-
Skrevet af simplyjonathan
Lehrer,

stofferc svarer for mig. Jeg prøvede nemlig at understrege, at det er på baggrund af Essiens normale niveau at han er skræmmende dårlig; det er efterhånden hvad man forventer af Ballack.
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af Sheriffen
Jeg skider beigefarvede guldskildpadder, hvis I ikke snart tager jer sammen.

Shine on your crazy blues!
____________________________ [b]Now, we must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most, and that is the indifference of good men. [/b]
Skrevet af Seifert
Synes stadig jeg har tilgode at se en god kamp fra Ballack i Chelsea trøjen.
annonce
0