Snak

Mere indhold efter annoncen
Hvis alle spillede som Barca / pep fodbold ville fodbolden dø hurtigt ud.

Det går jo begge veje.

Jeg syntes det er en super præstation Chelsea har gang i. Terry og Cahill har været fremragende.
Vinder af den italienske Euro 2016-tipskonkurrence, Mr Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2016/2017, Mr. Juve. Vinder af Serie A-tipskonkurrencen for sæsonen 2017/2018, Mr. Juve. fino alla fine ★ ★ ★
moderator
Man må jo spille med de midler man har. Skulle man spille angrebsfodbold og så tabe med vilje? Det er altså noget klynk især fordi Chelsea har bevist at de kan hive et flot resultat hjem sådan her.
Dette er en signatur.
Hvis alle spillede som Chelsea ville fodbolden som sport dø en hurtig død!


Og hvis alle spillede tiki-taka ville vi alle falde i søvn. Hvis alle angreb naivt, så ville kampene ende med håndboldcifre, og sådan kan vi blive ved...
Jeg kan godt lide at opholde mig i tråden. Jeg synes ofte folk er gankse fine til at komme med konstruktive svar herinde, som Schmitte i går og synes egentlig, at der er ganske højt til loftet.

Selvfølgelig begynder man ikke at angribe Chelsea for at spille kedeligt UNDER kampen. Man kan tage diskussionen engang efter kampen, hvis den da skal til. Vi har vist også taget den herinde for efterhånden laaaang tiden siden.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Kom nu igang Torres ... Jeg får små grønne knopper af din indsats
Schwarzer, godkendt indtil videre
1905-1955-1965-1970-1971-1997-1998-2000-2005-2006-2007-2009-2010-2012-2013-2015 “There is no pressure at the top. The pressure’s being second or third”. Stupidity most often arrives when someone tries to be a full-blown prick ...
Sidste bemærkning, så har jeg vist få raset af!

Jeg forstår bare ikke at en manager som Mourinho som mange mener er en af verdens bedste trænere, ikke kan have en mere progressiv tilgang til fodbolden!
Atl. Madrid siden Christian Vieri
Man må jo spille med de midler man har


Det er jo det der er selve omdrejningspunktet for diskussionen, for mange mener jo at midlerne er til mere, langt mere, end denne uambitiøse pinsel.
Jeg kan godt lide at opholde mig i tråden. Jeg synes ofte folk er gankse fine til at komme med konstruktive svar herinde, som Schmitte i går og synes egentlig, at der er ganske højt til loftet.


Præcis. Min tilstedeværelse i tråden skyldes da også, at der er brugere med langt større Chelsea-viden end jeg selv, som kan svare på eventuelle spørgsmål.

At angribe Chelsea for at spille kedeligt er jo bare pjattet. Det er da netop et kvalitetsstempel, at et hold formår at mestre de kampe, hvor man skal kontrollere via offensivt fodbold og de kampe, hvor man skal styre slaget fra defensiven. Chelsea er dygtige til begge dele, og det er jo også derfor at holdet står i en CL-semifinale.
Mål sælger billetter hvilket folks konstante klynk omkring Chelseas defensive "kedelige" tilgang afspejler.
0-0 i Madrid er et godt udgangspunkt og kommer vi til et trofæ med denne taktik (hvilket er sket før ik?) tja hvem griner så?
Cahill og Terry har virkelig været fantastiske idag :)
"Sidste bemærkning, så har jeg vist få raset af!

Jeg forstår bare ikke at en manager som Mourinho som mange mener er en af verdens bedste trænere, ikke kan have en mere progressiv tilgang til fodbolden!"


Det er jo ganske nemt hvorfor folk mener det, titler.
Wise Men Say...
annonce