Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cfever
Medmindre Southampton vinder FA Cuppen er vi sikre på Europa League. Hvorfor de fleste tager det for givet - Southampton har trods alt andet at fokusere på.
We know what we are
Skrevet af RobertTheRobber
@BS

Problemet med Pedro er, IMO, at han har så pokkers svært ved at skabe noget selv. Han er fantastisk i en Rommedahl-agtig rolle hvor han løber og så modtager en bold i fart, og han har en glimrende arbejdsmoral, men i kombinationsspillet kan det nogle gange blive lidt sløvt, og hvis andre ikke rammer dagen, så er Pedro sjældent vildt god til at løfte dem.
Han har sine klare forcer og når holdet spiller godt, bliver de forstærket endnu mere. Sidste sæson benyttede han sine kompetencer til selv at skabe noget ud af det blå, men det har manglet denne sæson. Kombinationspillet har i særdeleshed haltet denne sæson. Han, Hazard og Willian må nærmest have en intern konkurrence om hvem der kan fejlafleveringer med hæl og tå.
Alt i alt ikke en dårlig spiller, ikke en spiller jeg nødvendigvis vil have ud af klubben, men jeg forventede bare personligt lidt mere af en spiller, der rent faktisk fik spilletid på et hold med Messi, Neymar, Suarez, Sanchez.
Tja, både og. Nu mener jeg ikke at nogen spillere på holdets skal dømmes ud fra den horrible sæson vi havde i 15/16, så baseret på sidste sæson, skuffede Pedro mig ikke. Det har han gjort denne sæson, men mange af vores spillere har slidt med bundniveauet i indeværende sæson.
Med det sagt, så er han stadigvæk ikke en spiller, jeg ligefrem vil have ud af klubben, men hvis han alligevel har kontraktudløb, og vi kan hive bedre folk ind udefra, så er det også okay, hvis vi ikke forlænger.
Han kan være ganske fin, især når spillet med medspillerne kører derudaf. At have ham som backup på bænken og enkelte startere her og der, synes jeg er en helt fin løsning. Det er svært at bede om mere kvalitet fra en der skal være reserve. Han har kontrakt til sommeren ´19, så enten lader vi den løbe ud eller også skydes han til Kina/USA/Mellemøsten i næste transfervindue.
Der er dog betydeligt ringere kantspillere derude. Jeg har fx set folk rundt omkring agitere for, at Moses og Alonso skulle kunne bruges som regulære kanter, og den tanke fungerer slet ikke for mig. Jeg vil hellere konvertere Pedro til back end se vores backs brugt som kantspillere.
Hehe, det er sgu også ret morsomt. Alonso på kanten. Altså store, langsomme Alonso vis største forcer ligger i et fantastisk venstreben på frispark og så hovedspillet. Jeg vil sgu hellere have ham som centerback så i en 4-3-3, hvis ikke han skal være back.
Alt i alt, få nu bare købt Bailey og Lemar. Okay, det bliver dyrt, sikkert helt idiotisk dyrt, men få det nu bare gjort. Vi har målmandssituationen på plads, vi har et okay midterforsvar, vi har okay fuldbacker, og vores midterangribere er også på plads.
Enig, lets splash som cash. Arsenal og United er gode eksempler på, at hvis pengene er store nok, er manglende ChL ikke nødvendigvis en udfordring. Selvom pengene i så fald skal være enorme.

Vi har et fint centerforsvar. Hvis vores bedste duo består af AC og Rüdiger eller lignende, mener jeg ikke at de andre topholds duo er synderlig bedre. Skal Alonso og Emerson være venstrebacks, er det vel fint. Så har vi Azpilicueta til højre, hvor vi så mangler en backup. Igen, Citys niveau er højere, men hverken Tottenham, Liverpool, Arsenal eller United har backs der er værd at råbe hurra for. Nu kender jeg ikke Azpilicuetas niveau på højrebacken, men jeg kan godt forestille mig at han efter en sæson med 30+ startere på pladsen vil være ligaens bedste.

Får Bakayoko chancen igen og faktisk griber den, kan han og Kanté være en helt fin midtbane. Så har vi Drinkwater, RLC og Fabregas til at udfylde andre forskellige roller.

@Wise

Jeg forstår godt dine pointer Robert - vi er bare ikke enige om at der skal renses ud på den måde da jeg ikke ser det så slemt som du gør
Det er selvfølgelig ærgerligt, at du ikke kan se problematikken i at tråden drukner
i decideret spam, som nogle fans gerne vil holde fri for det. Jeg kommer aldrig til at forstå behovet for at skrive underlige, mærkværdige udbrud, eller eksempelvis skrive en sætning om at holdet ikke har international klasse og at man hellere vil have AVB tilbage frem for Conte. Man må antage at det er fodboldinteresserede med tilhørsforhold til Chelsea der samles i denne tråd, så hvorfor den nogle gange skal ned på Facebook-niveau, kommer jeg aldrig til at forstå og ej heller hvem der mener at vi alle er tjent med at den gør det.

Den slags kommer jo KUN når vi er i modgang. Alt det usaglige fis kommer frem, når tingene ikke går som planlagt. Jeg kan ikke forstå, hvordan man kan mene, at tråden og ens medfans har brug for at høre på det. Det er kun derfor jeg påpeger det og hvorfor jeg påpeger, at det er gået så meget ned af bakke siden forrige sæson.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Jax Lothbrok
Jeg er overordnet set med på idéen om at vi stiller os tilfredse med EL næste sæson, mens vi bygger grundstenene til en ny æra. ´Problemet´ med det, er at det troede jeg faktisk vi startede på sidste sæson, da Conte kom til og vi ikke havde europæisk fodbold at fokusere på. Nu kan vi så ´starte forfra´ her 2 år senere. Det er så hvad det er, men lad os gøre det ordentligt denne gang. Lad os hive profiler ind som rent faktisk FORSTÆRKER start-11´eren - bliver vores start-11´er forstærket, bliver bænken automatik også bredere, medmindre vi sælger fuldstændigt ud.

Med udgangspunkt i at vi går over i noget 4-2-3-1/4-3-3 agtigt, ser jeg truppen således til vores genrejsning:

Målmandsposten:
Der har vi en toptop målmand. Vil vi være blandt de bedste, skal vi også have en af de bedste på denne position. Det har vi.

Backs:
Azpi og Alonso på backs, kan jeg godt leve med en sæson. Jeg tror endda Alonso alternativt kunne være udmærket som venstre stopper. Fin fysik, super hovedspil og en god venstrepote til opspil. Kan Azpi være stabil på højre back, er jeg tilfreds med ham de næste mange år der. Som venstre back er jeg stadig fortaler for en mand som Bertrand. Shaw er jeg heller ikke afvisende for at give chancen, hvis United fortsat ikke kan/vil bruge ham. Og Chelsea og United virker til at have det okay med at handle med hinanden. Var lige ved at glemme Emerson - men hans niveau aner jeg simpelthen intet af endnu.

Midtstopper:
Det er sgu ok, uden at være toppen af poppen. AC og Rudiger stoler jeg fint på. Cahill har også vist sig at være langt bedre i en duo, fremfor trio. Det kan godt gå i næste sæson.

Central midt:
Jeg tror stadig på Baka. Han fysik er jo voldsom. Kan han genvinde selvtillid og få noget mere tempo i kroppen, kan en duo heddende Kanta-Baka lyde rigtig grum, og endda dufte lidt af verdensklasse. Luiz synes jeg også stadig kunne være rigtig spændende i et forsøg ved siden af Kante. Så har vi noget Drinky, Cesc, Ampadu og måske nogle stykker mere, som kan udfylde en rolle her.

Offensivt:
Er vi verdensklasse her? Tildels. Hazard og Willian er verdensklasse. Men de har brug for legekammerater. Barkley vil jeg ikke dømme ude endnu. Han har potentiale, men om han nogensinde indfrier det, må tiden vise. Få Kenedy hjem igen, lad ham spille og udvikle sig. Måske Emerson også kan gøre sig gældende som offensiv wing? Pedro som backup - mjeah, så vil jeg hellere bruge Hudson-Odoi eller lignende. Om Moses kan være en idé her, er jeg ikke overbevist om - men han er stadig en ok breddespiller. Af indkøb er det virkelig her vi skal slå til - vi skal have kvalitet ind som vidner om ambitioner her; Bailey, Lemar, Depay, Martial - you name it. Vi skal have én, gerne to absolut topspillere ind her, som vil være her de næste mange sæsoner. Desuden får vi (forhåbentlig) RLC at se igen, som jeg stadig har skyhøje forventninger til - hans fysik ligner jo Anthony Joshuas, vi skal bare give ham en større rolle.

Angreb:
Er Morata verdensklasse? Ja, det kan han være. Er Michy verdensklasse? Det mener jeg han kan blive. Hvad med Giroud? Jeg kan rigtig godt lide ham og hans fysiske appeal i feltet, ligner noget vi har manglet uden Drogba og Costa. Vi kan godt beholde ham som backup hans kontrakt ud, for min skyld. Tammy Abraham? Lad os låne ham ud en sæson mere for min skyld.

Alt i alt, synes jeg rent faktisk vi kan have et fint spændende hold, med de rigtige indkøb (SÅ mange indkøb behøves ikke engang, men de få vi behøver bliver nok dyre), så længe vi går tilbage til noget ala 4-3-3 agtigt.
Skrevet af Black Spider
@ Jax

På backs vil Emerson med nogen sandsynlighed overhale Alonso, efterhånden som han kommer op i tempo efter sin skade. Så backs er Azpi og Emerson, med Alonso som allround backup til back eller central midt (som skraldemand) eller midterforsvar, sådan som jeg ser det.

Og på central midt er der de åbenlyse, Kante, Baka, Drinkwater, RLC, Cesc og så selvfølgelig Ampadu. Det bliver ikke en midtbane, hvor man taber underkæben, men hvis vi bare går efter dobbelt skraldemand og kun beder dem om at være spilbare og få bolden fremad på banen, så tror jeg, det går. Cesc kan selvfølgelig ikke bidrage til skralde-delen, men hvis han kan leve med ikke at starte så tit, så har han en stensikker plads som joker og super-sub. Ellers må han videre.

Det vi mangler er egentlig bare offensivt punch i kæden bag midterangriberen. Hvordan vi løser kabalen afhænger lidt af, hvad vi gør med de nuværende folk. Der er ingen grund til at have 6-7 spillere til 3 pladser, hvor 5 spillere deler 95% af minutterne mellem sig. Det er simpelthen dårlig anvendelse af ressourcerne og det pjat er nødt til at slutte.

Skrevet af Slettet(432058202410)
Alt i alt, synes jeg rent faktisk vi kan have et fint spændende hold, med de rigtige indkøb (SÅ mange indkøb behøves ikke engang, men de få vi behøver bliver nok dyre), så længe vi går tilbage til noget ala 4-3-3 agtigt.Jeg tror det er rigtig vigtig at vi får en lederstikkelse - Den type spillere er svære at få, da nye spillere ikke bare går ind og tager dirigentstokken (Jo på banen måske, NÅR det går godt). Den type spillere er selvom, spillere der var været i en klub i rigtig mange år (Keane, Buffon, Terry, Lahm - You name it)

uanset træneren - Kunne jeg virkelig godt tænke mig at se en Terry i stablen.

Nu er jeg også fan af FCM - Jeg er ikke super fan af Thorup, men det at Bach Bak er der som assisten, gør bare noget. Han er en klubmand, ærgerrig, og kan virkelig få banket noget ind i spillerne. Det er den type jeg mener vi ikke har pt.

https://www.plbold.dk/nyhed/martial-afviser-kontraktudspil-og-vil-vaek-fra-manchester-united-til-sommer

Så er det nu!
Captain America. FCM
Skrevet af Benniersej
Det er da altid noget, at der er nogen, der kan finde ud af at spille fodbold i klubben lige pt.

Chelsea U-18 fører 3-0 ved pausen i FA Youth Final second leg. Den står 6-0 på agg.
Hudson-Odoi fortjener at få spilletid for førsteholdet med de flotte præstationer han render rundt og laver (2 mål i dag indtil videre - flot frisparksmål og en solotur der bliver afsluttet med flot langskud) - især lige nu hvor vi ikke rigtig har noget at spille for.

CHOs mål:
1. https://twitter.com/ChelseaFC/status/983779060009590785
2. https://twitter.com/ChelseaFC/status/983782380895948800
Skrevet af Forza Zola
Jeg håber vi går over til 4-2-3-1

Courtois
Dave-AC/Rüdiger-mangler-Emerson/Alonso
Kante-Bakayoko/Drinkwater
Mangler-Willian-Mangler
Morata/Giroud

Nægter simpelhen at tro på, at Hazard er i klubben efter sommer. Håber lidt vi går efter en spiller som Zaha og kan vi få fingeren i Martial/Lemar så er det bare om at slå til. Arsesio vil også være spændende men måske er han lidt overkill ift en evt salgspris.

Er ihverfald spændt på hvad der sker.

Iøvrigt ærgerligt vi ikke kunne blive enige med Dzeko ift et skifte. Han er sgu stadigvæk topklasse, hvilket jeg dengang rygterne omkring ham kørte, gjorde kraftigt opmærksom på. PIS.
come on Chelsea
Skrevet af Black Spider
Generelt ikke specielt uenig, Zola, bortset fra lige hvad angår Dzeko. Han ville have en løn i området 250k om ugen og lægger man overgangsbeløb på også, så bliver han fyldstændigt åndssvag dyr.

Og så god er han altså heller ikke, uagtet at han kan spille en fantastisk kamp i ny og næ. Derudover er det ikke voldsomt bæredygtigt at poste så mange penge i en spiller, der forsvinder gratis om forventeligt 2-2½ år.

Skrevet af Slettet(432058202410)
Jeg håber vi går over til 4-2-3-1

Courtois
Dave-AC/Rüdiger-mangler-Emerson/Alonso
Kante-Bakayoko/Drinkwater
Mangler-Willian-Mangler
Morata/Giroud


Jeg er ambivalent ved at vende tilbage til 4 mands forsvar..

Jeg ser ikke Dave komme til sin ret på højreback - Alonso er klart bedst offensiv, og skal virkelig have bygget noget på defensivt.

Hvis det er håber jeg på en 4-3-3 i stedet for 4-2-3-1.


Nægter simpelhen at tro på, at Hazard er i klubben efter sommer. Håber lidt vi går efter en spiller som Zaha og kan vi få fingeren i Martial/Lemar så er det bare om at slå til. Arsesio vil også være spændende men måske er han lidt overkill ift en evt salgspris.


Jeg tror ihvertfald, han vil have en eller anden form for garanti at der bliver handlet kraftigt og så spiller den nye træner også ind.. Bliver det en Allegri, skal vi nok ikke forvente det vilde.

Zaha er bestemt en spændende spiller, men har været meget skadet. Jeg tænker en Richarlison har også være et frækt bud, hvis det skal være en fra ligaen.

Jeg synes sku han gør det godt trods hans unge alder. Folk ville nok mene vil ligeså godt kan beholde Kendy, men der er jeg ikke enig.

Ser større potentiale i Richarlison.
Captain America. FCM
Skrevet af Wise1964
Forventer I ikke RLC tilbage?
Jeg håber dælme ikke at Allegri bliver den nye træner, ham har jeg ikke meget fidus til.

Skal vi prøve noget vildt, så mener jeg stadig Brendan Rodgers eller Tuchel er mine favoritter - de kunne begge være et langsigtet valg, hvis de fik chancen

Vi skal ikke have flere af de der stædige æsler som kun kigger 12-24 måneder frem og nægter at erkende de tog fejl
Enrique, nej tak ... min yndling Ancelotti bliver det med garanti ikke og så er der kun Dark horse Lampard/Terry tilbage
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(432058202410)
Nej tak til Brendan Rodgers....

Thomas Tuchel er jeg bestemt med på. Han er min 2. efter Ancelotti.

Han er virkelig en fed type. Trods hans foretrukne formation 4-1-4-1 er han stadig offensiv indstillet.

Nu følger jeg Dortmund tæt - Han var den "perfekte" afløser for Klopp i sin tid. 2,12 point i snit i 102 kampe er ganske pænt.

Han fik desværre ikke nok tid.


Få så hevet Terry ind som Assist.
Captain America. FCM
Skrevet af Black Spider
Jeg er ambivalent ved at vende tilbage til 4 mands forsvar..

Hvad er alternativet? Fortsætte i nuværende wingback-helvede, hvor vi godt nok har de tre midterforsvarere, mere eller mindre, men til gengæld skal have wingbacks og midtbane for halvanden bondegård?

Nej, jeg vil meget, meget hellere gå tilbage til 4-back, hvor vi så har hovedparten af holdet på plads. Azpi er måske og måske ikke længere hurtig nok til højre back, og i så tilfælde er han måske kun en "okay" løsning frem for en fantastisk back, og tilsvarende er venstre side lidt et spørgsmålstegn.

Men hvis City kan smadre ligaen med Delph på venstre back, ManU kan få andenpladsen med Young/Valencia og Liverpool kan gøre hvad de gør med deres slatne undskyldning af et forsvar, så kan vi også klare en halvsæson med okay backs.

Hvis det er håber jeg på en 4-3-3 i stedet for 4-2-3-1.

Jeg håber, at vi går over til, at det bliver lidt mere udflydende, om det er 4-3-3, 4-2-3-1, eller 4-4-1-1. At den centrale offensive midt nogle gange er dyb nok til at være en tredje midtbanespiller og nogle gange nærmest er en hængende angriber.

Er vi tættere på 4-3-3 nuancen, så kan RLC eller Cesc spille pladsen, og ellers kan vi bruge mere offensive folk.

Jeg tænker en Richarlison har også være et frækt bud, hvis det skal være en fra ligaen.

Meh. 5 mål, 5 assists. Fornuftigt fra en 20-årig, men er han rent faktisk bedre end Kenedy? Hvor mange bolde smider han væk hver kamp og hvor meget slutprodukt har han rent faktisk?

Jeg er træt af at vi køber halvfabrikata, indser at det ikke er en færdigvare, sender på udlån, og så køber næste halvfrabrikata. Derudover er det næppe billigt at købe ham fri.

Hvis vi skal købe for jævnt store penge, og det tænker jeg vi skal, så ser jeg hellere fx en Bailey eller en Lemar. Førstnævnte virker simpelthen bedre til alt det, Richarlison kan, og sidstnævnte er meget mere pasningsspiller og mindre "løber", og det kan vi også hurtigt komme til at mangle, afhængigt af hvad der sker med Cesc, Willi, Hazard.
Skrevet af Slettet(432058202410)
5 mål, 5 assists. Fornuftigt fra en 20-årig, men er han rent faktisk bedre end Kenedy? Hvor mange bolde smider han væk hver kamp og hvor meget slutprodukt har han rent faktisk?


Det synes jeg han er. Nævnte ham kun i forbindelse med du nævnte Zaha, skal der købes en fra ligaen, kan det ligeså godt være Richarlison, som det kan være Zaha...

Hvis United virkelig gerne have Willian, så lad dem få ham, hvis de sender Martial den anden vej. Willian er blevet 29 år - Jeg tror ikke han bliver så afgørende under Mourinho.

Men jeg synes da absolut man skal gå efter Bailey eller Lozano. Christian Pulisic til højresiden.


Ifølge L´equipe skulle vi have taget kontakt til Jean-Michael Seri som kan erhverves for 295 millioner.
Captain America. FCM
Skrevet af ENGOLE
Er meget enig i at det ville være ideelt at gå tilbage til en 4-3-3, og når jeg hellere ser den fremfor 4-2-3-1, skyldes det at jeg virkelig inderligt ønsker at RLC får en chance inden centralt for os. Og som nogle nævner, kan de forreste af midtbane-trioen så trække frem efter behov.
Cesc ryger formentlig, så vi skal nok ud og finde en der kan lidt af det han tilbyder (indtil denne sæson, hvor han har været absolut usynlig). Således kan vi til 3 pladser centralt have; Kante, RLC, Bakayoko, Drinkwater og så et indkøb (ville i øvrigt elske hvis en som Mason Mount kunne få lov til at blive afprøvet som erstatning for Fabregas, omend han jo nok mest er en 10´er type der ikke går så meget med hjem.)

Har ærligt talt også mine tvivl om hvorvidt Hazard fortsætter, vi kan kun håbe på det bedste. Men uanset hvad SKAL pedro altså ud af vagten og erstattes med en som Lemar, Bailey, Asensio, som andre også nævner. Hvis vi så kunne have Hazard, Willian, en af de tre ovennævnte samt CHO til de 2 pladser, er det jo ganske fint. (Musonda er gone, han kan ikke engang spille sig på holdet i Celtic).

Til forsvaret synes jeg vi er OK dækket ind, med Dave samt Alonso/emerson til backs, og så må vi jo se hvem der kan vinde pladsen af alle de CB vi har efterhånden.

Kan ikke se der sker det store på angriberfronten, men håber da på en Batman retur og så må ham og Morata slåsse om tjansen derinde. Og nå ja, man må sgu ikke glemme Tammy! Kæft der er potentiale i den knægt. Han burde holdes fra udlån og så få chancen i EL.

We love you Chelsea, we do! KTBFFH!
Skrevet af Black Spider
Nævnte ham kun i forbindelse med du nævnte Zaha

Tror det var Jax, der nævnte Zaha. Ikke mig, i hvert fald. Jeg er 100% på Bailey / Lemar.

Men jeg synes da absolut man skal gå efter Bailey eller Lozano. Christian Pulisic til højresiden.

Lozano er jeg som sagt også skeptisk over for. At nævne ham i samme åndedrag som Bailey er, i mine øjne, en anelse skævt. Lozano er tæt på 23 og spiller sin første sæson i europæisk fodbold, vel at mærke i Holland, vel at mærke for deres pt bedste hold. Bailey er 20, i gang med sin første sæson som regulær starter, vel at mærke i en af verdens stærkeste ligaer.

Der har simpelthen været for mange døgnfluer fra Holland til, at jeg bryder mig om, at vi gambler på, at Lozano vil være en forstærkning. Han har i øvrigt fået 2 røde kort og 3 gule i 25 kampe, og det indikerer jo ikke ligefrem mental modenhed.

Med det sagt, så har jeg ikke set ham spille, så måske er han rent faktisk så god.

Hvad angår Pulisic, så er jeg igen skeptisk. Ikke så meget at han ikke nok skal blive en god spiller, men han er 19 og Dortmund vil sikkert have ~70 mio eller mere for ham. Er det ikke lige rigeligt meget pres at lægge på en teenager?

Man kan rimeligvis sige det samme om Bailey, og jeg ville egentlig også foretrække at han fik lov til at tage et år mere hos Leverkussen, men spørgsmålet er, om vi tør vente så længe?

Ifølge L´equipe skulle vi have taget kontakt til Jean-Michael Seri som kan erhverves for 295 millioner.

Det lyder spændende, men jeg har hørt, at han skulle have udtalt, at han får nedgroede tånegle af at spille i koldt vejr, og hvis det er tilfældet, så bliver det næppe til noget.
Skrevet af Forza Zola
Selvfølgelig skal vi ikke sende Willian til United. Det er da det dummeste jeg længe har hørt. Når Hazard som jeg forventer smutter, så er der rigeligt at handle ind for.

Håber sgu iøvrigt at Sarri kandidere til jobbet. Han kan ligesom Klop få spillere til at rykke sig, både som hold og individuelt.
come on Chelsea
Skrevet af Black Spider
Selvfølgelig skal vi ikke sende Willian til United.

Hvis de vil give 40-50 mio eller bytte med Martial, så kan jeg godt leve med det.

Skrevet af RobertTheRobber
Hvis vi kan bytte en 30-årig Willian med Martial, er det helt sikkert noget vi skal gøre.

Derudover er der efterhånden flere og flere, der ikke forvener at Hazard er i klubben meget længere. Hvis ikke det er dette vindue, er det sommeren efter.

Det er jeg egentligt fint afklaret med. Han har udtjent sin værnepligt og virkelig bruge nogle af sine bedste år hos os på fremragende vis. jeg kan sagtens forstå, hvis han vil prøve en liga hvor han ikke bliver sparket ned 20 gange i løbet af en kamp og hvor offensive spillere har bedre vilkår.

Jeg krydser fingre for, at vores nye træner vil spille 4-2-3-1.

Vi har en god stamme med Courtois, AC/Rüdiger, Kanté og Morata/Batshuayi.

På nuværende tidspunkt synes jeg egentligt at vi er fint besat fra målmanden og til midtbanen, hvis Bakayoko kan finde en eller anden form for kampform. De offensive esser er der, hvor der kan være tvivl i fremtiden. Topper Willian i år, ligesom Pedro gjorde sidste år? Så er det bare med at skyde ham afsted til sommer. Ryger Hazard også, har vi måske ligefrem pengene til Asensio.

Jeg har ikke set Bailey spille, men hvis han er så god som I siger, håber jeg at vi kan lokke ham til.

Jeg har set, at flere af jer har nævnt mulige trænere til at overtage posten. Hvad siger I til idéen om Laurent Blanc?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Forza Zola
Der er minimum 2-3 gode sæsoner i Willian endnu. At lave et direkte byt med Willian kontra Martial er ikke optimalt i min verden. Der skal være nogle til at sætte vores kanter og angriber op samtidig med, at dens piller skal kunne noget op egen hånd, samt være en dygtig afslutter. De egenskaber har Willian. Så medmindre vi IKKE sælger Hazard og han er tiltænkt rollen som 10´er Så giver det ingen mening.

Tror nu heller ikke vi sælger Willian og slet ikke til en direkte konkurrent igen. Så er vi da ihvertfald godt dumme.
come on Chelsea
Skrevet af andib
...Liverpool kan gøre hvad de gør med deres slatne undskyldning af et forsvar, så kan vi også klare en halvsæson med okay backs....
Har du set Liverpool siden Virgil van Dijk kom til klubben? Det har forstærket hele forsvaret MARKANT. Der er kommet en leder til holdet.

Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
annonce
0