Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
Det sjove er at de sene udskiftninger ofte giver bagslag på tillægstiden
Dommerne overkompenserer altid på tiden ved de handlinger
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Thy87
Tillykke med sejren! Jeg synes I spiller kampen helt rigtigt idag.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Cfever
Det havde været helt forfærdeligt hvis Solanke havde scoret. Men vi er stadig meget afhængige af andre resultater for at komme i CL. Håbet er dog begyndt at spire, come on Chelsea!
We know what we are
Skrevet af Hasselbaink.
Vigtig sejr!
Under omstændighederne spiller vi en fornuftig kamp.
Skrevet af Cfever
Om ikke andet var det vigtigt at slå et top 6 hold inden FA Cup finalen, det ville nu være et markant plaster på det åbne sår, der er vores sæson hidtil.
We know what we are
Skrevet af This is Anfield
Tillykke med sejren. Fuldt fortjent og en helt rigtig game plan, selvom det i store dele af kampen lignede at det var Chelsea der spille på udebane. Det er dog måden at spille mod Liverpool på, som virkelig ikke havde mange chancer. Der bliver spænding om det til det sidste... desværre.
Skrevet af YNWA"96"
Ja osse tillykke herfra ( desværre).....-;)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Forza Zola
Tak og held og lykke i CL finalen, men smid venligst lige point mod Brighton, tak :)
come on Chelsea
Skrevet af Black Spider
Jeg orkede ikke endnu en 3-5-2 tørvetriller. Meget lige kamp i skud, men 30% boldbesiddelse for os og en afleveringsprocent på 70 er jo slet og ret trist. Dog meget i tråd med, hvad jeg forventede, at vi ville blive nødt til at gøre, for at kunne vinde den kamp.

Det positive er, at vi efterhånden snegler os tættere på top 4. Hvis vi også slår Huddersfield og Newcastle, så er vi på 75 point og ringeste målforskel. Spurs mangler fire point for at nå 75 og skal møde Newcastle og Leicester. Hvis Spurs kan klare at tabe én af de kampe (eller spille begge uafgjort), så er top 4 hjemme.

Alternativt skal vi satse på Liverpool, der er på 72 point pt. Kan de klare at smide point mod Brighton, så er top 4 også i hus.

Dog stadigvæk ikke ligefrem gode odds.
Skrevet af Jax Lothbrok
...dog stadig bedre odds end for 2-3 uger siden :-)
Skrevet af Jax Lothbrok
Og så synes jeg Baka fortjener ros for hans indsats idag. Så tydelige forbedringer i flere dele af hans spil idag.
Skrevet af Wise1964
Enig Jax - Baka viste trods alt lidt nosser selvom afslutninger ikke ligger voldsomt til ham :D
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Jax Lothbrok
Haha han skal ikke bedømmes på sine afslutninger. Men hans arbejdsindsats, til tider rigtig fine spil med bolden og overblik (bemærk hans aktion til Moses før målet bla) samt hans attitude. Kunne faktisk pludselig se potentialet i ham igen, til at danne en monsterduo med Kante.
Skrevet af Hasselbaink.
Ja det var rart at se ham på den måde i dag. Han har i en grad brug for at få lidt tur i den..
Skrevet af Slettet(432058202410)
Går rygter i dag om at vi skulle være tæt på at hente Adama Traore for £30M - Det er forhåbentlig en and.
Captain America. FCM
Skrevet af Benniersej
Oh ja.. give overpris for middelmådige spillere det kan vi, men bruge et højt beløb på en stjernespiller kan vi ikke..

Desuden hvad skal han kunne bidrage med? Det ville være tåbeligt, at købe ham, når vi har en masse kantspillere, der er bedre end ham. Så hellere give Hudson-Odoi en chance
Skrevet af RobertTheRobber
Hvilke middelmådige spillere er det vi har givet overpris for de sidste 2 sæsoner? Hverken Morata, Bakayoko, Rüdiger og Giroud er middelmådige spillere og vi har ikke givet overpris for hverken Zappacosta, Emerson, Barkley, Drinkwater eller Caballero. Måske kan de 290. mio. for Drinkwater komme i kategorien for overpis, men engelske spillere der bare har et nogenlunde niveau er åndssvagt dyre og det er ikke ligefrem vores ledelses skyld.

Tværtimod mener jeg at vi har lavet nogle scoops i form af Kanté til ca. 300 mio. og Alonso til 170 mio.

I forrige sæson medgiver jeg gerne, at de 300 mio. vi gav for Batshuayi måske var i overkanten, men omvendt koster den slags spillere bare kassen og han har jo gjort det fint i Dortmund, så middelmådig er han bestemt ikke.

Vi har ikke hentet de franske/tyske/hollandske/portugisiske/Italienske ligaers ubetingede største stjerner og det er selvfølgelig en udfordring. Alligevel endte vi med at give 550 mio. for Morata, hvilket siger lidt om hvor latterligt markedet er og hvor svært det må være for en klub at agere i det.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Bosse1983
Det rå potentiale i Adama Traoré er helt enormt. Når £30 mio. nævnes for Sessegnon fortrækker folk ikke en mine. På et Pulis-hold har Adama i den grad været toneangivende. Jeg så tidligere en statistik med succesfulde takeons, hvor han med 7,5 pr. kamp havde dobbelt så mange som næstbedste i ligaen. Og ja, der mangler noget slutprodukt, men også der har han bygget på og han er kun 22. Jeg tror desuden han er den spiller med flest MOTM over sæsonen i ligaen, på tværs af medier. På et af mandskaberne i toppen, eller bare under en mere positiv spillestil, havde han nok været tæt på årets spiller.

£30 mio. er naturligvis i overkanten, men Chelsea har ingen kanter der ligner ham. Man har en gut i Palace, som vel bør få chancen, men særlig hvis Hazard ryger, kommer man til at savne de udfordringer som Adama leverer.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af maarkap
Gutten i Palace bliver forhåbentlig ikke brugt på kanten. Og forhåbentlig ser en ny træner ham ikke som angriber, ligesom Conte..

Jeg har slet ikke set nok Championship i denne sæson, til at kunne vurdere om Traore har rykket sig. Men sidste sæson var ikke overbevisende. Det var dog også primært slutproduktet der manglede.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Jax Lothbrok
@Adama

Jeg synes han var (og stadig er) en super spændende spiller, med et helt enormt uforløst potentiale. Han er voldsomt god 1vs1, er brølstærk, godt spark og lynhurtig. Men som andre også siger, så har han manglet slutprodukt - hvis han kan få til sit spil, synes jeg bestemt han ville være interessant for os. Jeg er tilbøjelig til at vi giver ham chancen - selvom 30 mil. er mange penge, men er det nu også det på dagens marked?

@overpris for spillere

Tjae. Jeg synes også vi har gjort os flere scoops faktisk - mener fx ikke vi gav overpris for en som Zappacosta, men nærmere bare at det var en ´ligegyldig´ transfer.

@Generelt

Med Baka´s indsats igår, får jeg lidt mere håb til vores midtbane. Jeg synes Loftus-Cheek har været blandt Crystal Palace´s bedste, og han skal simpelthen have chancen som midtbane i næste sæson. Jeg kan faktisk se en ret modbydelig midtbane-trio med Kante som styrmanden for de to okser Baka og RLC. I hvert fald en midtbane jeg ikke har lyst til at rende ind i.
annonce
0