Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
Og hvem ser I så som træner???

Ham fra Monaco eller ham fra Napoli. Ellers er der også en Zidane, som bliver arbejdsløs når Liverpool vinder CL, hvilket om ikke andet burde holde på Hazard. Ellers er der ham Barca-fyren, som måske bliver erstattet, og der er også en arbejdsløs Carlo derude.

Er helt med på at det slet ikke har fungeret i år, men synes samtidig, at det er ved at være en farce med alle de trænerskift der har været...

Det kan du kalde det, men selv om stabilitet ville være at foretrække, så er det jo ikke en løsning at holde fast i den forkerte træner i stabilitetens navn.

Derudover er der et penge-problem i det, for spillere i dag er simpelthen for dyre til, at man bare lige kan lade en træner pisse halve og hele milliarder væk. Selv det gamle koncept med lige at give en træner et par sæsoner til at finde sig til rette er ikke gangbart, for "et par sæsoner" er i praksis 20-30% af en topspillers tid på højeste niveau, og det er simpelthen ikke holdbart at skylde 30% af peak Hazard ud i nærmeste kloak bare for at give en træner "en fair chance".

Vores direkte konkurenter henter stjernespillere - vi henter Zapacosta, Barkley og Drinkwater - og det er næppe Conte der har valgt de spillere...

Zappa er nu umiddelbart netop et Conte-pick. Drinks og Barkles, njah. Men problemet er jo langt hen ad vejen en udløber af Conte-beslutninger; dels at han valgte et komplet keglet system, som afhænger rigtigt meget af spillertyper som kan være modbydeligt svære at købe, og dels at han konsekvent har kasseret vores breddespillere.

Fra et strategisk perspektiv er Contes håndtering af jobbet den fuldstændige og rendyrkede katastrofe. Det han har gang i er så tosset, at det næsten bliver komisk at snakke om et Conte-dynasti. Manden har jo vist sig om muligt endnu ringere til den slags end Mourinho 2.
Skrevet af AHUJ
Ellers er der også en Zidane, som bliver arbejdsløs når Liverpool vinder CL,

Er det for, at Liverpool kan svines til, hvis de taber finalen - siden du allerede udnævner dem som vindere?
YNWA
Skrevet af Black Spider
Er det for, at Liverpool kan svines til, hvis de taber finalen - siden du allerede udnævner dem som vindere?

Næh, det var egentlig mere for at understøtte, at Zidane skulle være tilgængelig. Jeg tror ikke, Real fyrer ham, hvis de vinder CL.

Med det sagt, så er jeg heller ikke sikker på, om jeg overhovedet har lyst til, at vi går efter ham, men hvis det er det, der skal til, for at holde Haz i klubben...

I øvrigt er det da evigheder siden jeg har svinet Liverpool til, så jeg ved ikke, hvorfor du tænker, at jeg ville begynde nu.
Skrevet af Amdam
Zappa er vel kun nr. XX på hans liste over fortrukne - min pointe er bare at City henter Walker - vi henter Zappa??! Hans system kræver de rigtige spillere, men klubben vidste jo hvilket "system" de valgte når de skrev med Conte - og systemet virkede jo fremragende sidste sæson! Uanset hvilket system der var blevet valgt - havde vores centrale midtbane manglet pondus og kreativitet.
Skrevet af Wise1964
BS ... så fik du kavaleriet ud af hullerne, stærkt!
Jeg håber stadig på Tuchel som virker spændende - men han havner vel i Arsenal

Sarri - hmmm - det ved jeg sgu ikke rigtigt
Enrique - nej tak
Zidane - hmmm igen
Poch - spræng banken om muligt
Carlo - ja tak, men han holder ikke længe
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af 8letters
Hvad skal man bruge en manager til, når han ikke selv får lov til at købe de spillere, som han skal sætte holdet med? Barkley, Emerson, Zappacosta, Rudiger, Bakayoko og Drinkwater er jo ikke i nærheden af, at have niveauet. Selvfølgelig er Conte pissed og det smitter så meget af på truppen, at de leverer den ene intetsigende indsats efter den anden. De var jo tydeligt ligeglade med dagens kamp.. Nu mister truppen sikkert en eller to profiler over sommeren og så skal der hentes endnu mere før vi kan være nogenlunde konkurrencedygtige.

Lampard é Deus
Skrevet af Wise1964
Jeg synes faktisk vi har en glimrende trup, hvis man naturligt skifter 3-5 ud i truppen for at give ny energi

Problemet ligger ikke udelukkende på de ny indkøbte men i større grad det du skriver om konstant negativitet på de indre linjer - ingen kan performe 100% i een slags turbulens ... hvilket conte burde vide som tidligere spiller
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Black Spider
@ Amdam

Conte kom jo ikke til som træneren der udelukkende kan spille 3-back. Han kom til som en pragmatisk og taktisk fleksibel træner, der bare gerne vil vinde, nu og her såvel som i fremtiden.

Vi forsøgte også at hente Walker, men City har flere penge og er i mere optur pt. Sådan er virkeligheden. Og selv hvis vi havde fået Walker, så havde vi jo fortsat haft problemerne, for Walker er jo ikke kantspiller. Han er ikke manden, du sætter op på højre kant i en 4-4-2, og han er ikke manden, der sætter sin modspiller, løber direkte igennem hullet, og slutter af med at score på chancen.

Og det er et af kæmpeproblemerne i Contes tosse-taktik. Vi spiller med 3 og egentlig helst kun 2 rendyrkede offensive spillere. Det skubber for meget af ansvaret for at skabe og afslutte chancer over på spillere, der ikke rigtigt har de aspekter af spillet som deres spidskompetence.

Hvis det nuværende 3-4-3 / 3-5-2 koncept skal helt op og ringe, så skal vi have wingbacks der forsvarer som Ashley Cole i storhedstiden og angriber som Sadio Mane. Realistisk? Fuck nej. Vi har en Makelele-agtig spiller i Kante, så vi mangler egentlig bare Ballack og Lampard i deres storhedstid for at runde midtbanen af. Realistisk? Fuck nej. Og endelig mangler vi en teknisk velfunderet rambuk oppe foran, hvor vi har forsøgt med Morata, men det vi har brug for er Drogba.

Så ja, vi kan totalt ende med at smadre alle hold, vi mangler bare reinkarnationerne af Ballack, Lampard, Drogba samt et par legendarisk gode wingbacks. Er det noget, vi realistisk kan købe os ud af? Som jeg ser det, nej. Og det forstår jeg egentlig ikke, at hverken klubben eller Conte har været opmærksomme på, for så svært at forstå er det sgu heller ikke.

Uanset hvilket system der var blevet valgt - havde vores centrale midtbane manglet pondus og kreativitet.

Du antager, at det nødvendigvis er midtbanens opgave at være kreativ. Det er jeg egentlig ikke enig i. Midtbanen skal være boldsikker nok til at kunne få bolden videre, men hvis du kigger på midtbanen hos Spurs eller Liverpool, så er det jo ikke de centrale midtbaneslidere, der skaber det helt store. Midtbanen er bare arbejdsheste, der beskytter forsvaret, gør det surt for modstandere, og generelt bevæger sig nok til at åbne spilstationer.

Og de ting kunne vi nok også have forventet fra både Baka og Drinks. De har så begge floppet fuldstændigt, men til gengæld har RLC gjort det fint hos Palace og Ampadu har set vanvittigt spændende ud de gange han har fået chancen. Luiz kunne fint gives en sådan rolle. Alonso og Azpi ditto.

Med andre ord, vi har grundlæggende rimeligt mange spillere, der kunne sættes i spil til at give pondus på midtbanen, så længe vi blot skubber ansvaret for kreativitet og mål længere frem på banen. Men det kræver selvfølgelig, at vi støtter de offensive folk mere, end hvad Conte har været villig til.
Skrevet af Black Spider
@ 8letters

Hvad skal man bruge en manager til, når han ikke selv får lov til at købe de spillere, som han skal sætte holdet med?

Kan du forestille dig den katastrofe holdet ville være i, hvis Conte havde fået lov til at smide hvad end han havde lyst til at penge på at anskaffe 30+ årige folk fra Serie A? Folk som vi så ikke kan sælge igen?

Og vi kan også vende spørgsmålet om. Hvorfor skal vi betale en manager millioner af pund i løn, hvis han er fuldstændigt hjælpeløs uden et milliardbudget på at hente de helt rigtige spillere til den ene taktik, han åbenbart kan finde ud af?

Men for at svare på spørgsmålet, så skal man bruge en manager til at hjælpe med at bygge en overordnet strategi for spilleranskaffelse og spilleranvendelse samt at håndtere taktik i kampene samt at håndtere, træne, og motivere spillere.

Han skal med andre ord få det maksimale ud af spillerne nu og her, arbejde med fremtidig performance for øje, og selvfølgelig være aktiv i forhold til at forme klubbens strategi for fremtiden.

Men det han blot absolut ikke skal, er at forsøge at styre klubbens økonomi, hvilket er en opgave som vel nærmest ingen moderne træner har kvalifikationerne til at løse. Det er fint, hvis en manager ved hvad der rører sig og kan udpege specielle spillere, som virkelig kan gøre en forskel, men det er ikke det, der er managerens kerneopgave.

Alt er selvfølgelig "IMO".
Skrevet af Benniersej
Conte on not qualifying for UCL: "I am the last person to speak about this, you can ask the club"
Skrevet af Cfever
Jeg bliver så irriteret over sådan en kommentar. Tag nu noget ansvar for fanden i stedet for at finde på undskyldninger. Det synes jeg sgu ikke vi har fortjent i den blå del af London.
We know what we are
Skrevet af Black Spider
@ Wise

Jeg håber stadig på Tuchel som virker spændende - men han havner vel i Arsenal

Sarri - hmmm - det ved jeg sgu ikke rigtigt
Enrique - nej tak
Zidane - hmmm igen
Poch - spræng banken om muligt
Carlo - ja tak, men han holder ikke længe

Skal vi tage dine folk, så er jeg ikke specielt tændt på Tuchel. Hvis han ikke kunne klare Dortmunds ledelse, så kortslutter han da fuldstændigt for os.

Sarri kunne som sagt være spændende.

Enrique, njah, jeg ved ikke rigtigt. Han er lidt undervurderet for tiden, gjorde i princippet okay arbejde i Barca, men han er godt nok et stykke nede på listen, specielt hvis rygterne om hans lønkrav holder vand.

Zidane, som sagt mest for at gøre Haz glad. Okay´ish manager som har kunnet fungere ganske fornuftigt i Cirkus Reals primadonna-helvede, men har dog nogle gange virket lidt taktisk udfordret. Dertil Ronaldo-effekten.

Poch, nej tak. Meget sympatisk type på overfladen, har gjort fantastisk arbejde for Spurs, men det var primært dengang de ikke havde noget at tabe. Siden de fik kørt generationen ind, så er det da lidt begrænset hvad vi har set af friske ansigter, og de har stadigvæk en grim tendens til gummiben.

Carlo, njah, jeg ville helst vi prøvede noget andet. Han har ikke tændingen og sulten længere, og det er efterhånden nogle år siden, at et Carlo-hold faktisk sparkede røv. Vi er vel nærmest helt tilbage ved os året før vi fyrede ham.

Endelig et navn du glemte, ham fra Monaco, aka Leo Jardim. Jeg ser ikke så hulens meget Monaco, men mig bekendt var de et betonhold under Jardim i et par år, så omstillede han og spillede ret offensivt i 16-17 og tog et mesterskab imod et ellers stærkt PSG, og i år er de pt på andenpladsen på trods af at holdet blev lidt amputeret. Nå ja, og tag et kig på hvor mange minutter han har givet til knægte på 21-22 år.

Skrevet af YNWA95
Av av Conte.. Det må bløde i Chelsea med den kommentar!
Skrevet af Wise1964
Den kommentar er også harmdirrende dumt efter denne sæson
Jeg kan godt forstå de blå fans og andres undren
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
BS
Ærligt - så kender jeg ikke nok til ham fra Monaco til kunne vurdere hvor brugbar han er
Men det du beskriver lyder jo tiltalende nok
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
Og hvem ser I så som træner???
Jody Morris.
Interessant tanke. Dog er det lidt bekymrende at have en 39-årig U18-træner, som aldrig har været træner på et højere niveau, som manager for et PrL-mandskab til 5,5 milliarder. Hvor lang tid skal han så have ved roret før succes er et krav? Hvor mange ChL skal vi gå glip af, før vi siger at nok er nok? Det virker lidt fjollet, at bruge spillere i deres bedste alder som Hazard, Azpilicueta, Willian og Kanté på at bygge noget nyt op. Om 3-4 sæsoner er de her ikke mere eller også har de en alder, hvor vi skal køre erstatninger ind.

Skal vi have en ung træner ind, mener jeg det skal være i et generationsskifte. Der er vi altså ikke helt endnu, for de førnævnte spillere er bærende kræfter. Om 3-4 fire sæsoner kan vi se på det. Så er de førnævnte spillere mellem ca. 30 og 32, hvor spillere som Bakayoko, Christensen, Rüdiger, Barkley, Morata og Emerson vil være klar til at være fremtidige bærende kræfter (såfremt de stadig er i klubben).
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Binde
Jody Morris har virkeligt været imponerende på ungdomsplan og manden bløder blåt!
Jeg synes at det ville være kanon fedt med en manager, som selv kommer fra Chelseas akademi. Efter de her elevator sæsoner ville jeg ikke have noget imod en periode hvor der etableres en ny grundstamme, for så at for alvor at kunne kæmpe med om titlen om 3-4 år. Men der er vist en rig russer som ikke er med på den plan, Abramovic er jo en her og nu mand som vil vinde hvert år, ergo der fyres en manager hver gang en nedtur begynder.
Skrevet af Black Spider
hvor spillere som Bakayoko, Christensen, Rüdiger, Barkley, Morata og Emerson vil være klar til at være fremtidige bærende kræfter

BarkleBaka som grundstamme for Chelsea. Sidder med nogle lidt irriterende opgaver på arbejdet, men den tanke fik mig sgu alligevel til at smågrine lidt.
Skrevet af RobertTheRobber
BarkleBaka som grundstamme for Chelsea. Sidder med nogle lidt irriterende opgaver på arbejdet, men den tanke fik mig sgu alligevel til at smågrine lidt.
Tja, det er jo alt sammen gætterier baseret på hvis og hvis, men jeg ville nu hellere bruge Barklyoko.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Benniersej
Dog er det lidt bekymrende at have en 39-årig U18-træner, som aldrig har været træner på et højere niveau, som manager for et PrL-mandskab til 5,5 milliarder.


Efter Pep Guardiola havde været træner for Barcelona B i et par år tog Barcelona chancen og hev ham op som ny manager og fik en meget succesfuld periode under hans ledelse. 10 år senere er Pep en af de mest vindende trænere nogensinde. Desuden var Pep Guardiola 38 år, da han for første gang blev manager på det allerhøjeste niveau.

Det virker lidt fjollet, at bruge spillere i deres bedste alder som Hazard, Azpilicueta, Willian og Kanté på at bygge noget nyt op.


Kommer det ikke til at ske ligemeget om træner hedder Jody Morris eller ej?

Desuden som tidligere nævnt har U-18 under Morris´ ledelse scoret over 109 mål og indkasseret under 23 mål i 36 kampe i denne sæson. Hvilket er et snit på lidt over 3 mål scoret pr. kamp. Samtidig med at vi får en klubmand ind får vi desuden også en offensivt-minded træner og en solid defensiv i bagagen.
Dog kan jeg godt forstå folk er skeptiske hvis valget falder på Morris, men jeg synes, det er en chance, der er værd at tage.

Hvis Jody Morris bliver vores kommende træner, tror jeg helt klart, at vi får flere talenter at se. Ikke kun i de små cup-turninger mod små hold, men også i PL.
annonce
0