Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af maarkap
Hvad værre er, Real napper sikkert Sarri..

Lad os håbe de tager Wenger i stedet - det er også godt med lidt spænding i CL igen.
"Ronaldo putting his career on the line for his country while Messi retires after missing a penalty."
Skrevet af Cfever
Zidane har ikke opbygget noget i min optik, han har fået en utroligt stærk trup til at levere. Chelseas hold skal opbygges, vil klart foretrække Sarri ift Zidane.
We know what we are
Skrevet af Blueandproud
ZIDANE TIL CHELSEA! Get iiin!!
Skrevet af Chelseafc4ever
Det var godt nok heller ikke et kønt stadion, som de havde planer om.

Dejligt det blev droppet indtil videre.
Chelsea FC Champions of Europe 2012, 2021
Skrevet af Zacha
Var det planen at stadion skulle bygges på den nuværende grund eller at klubben skulle flytte??

Kan huske fra min tid i klubben at der allerede for 16 år siden var snak om at der skulle laves en tube-station eller overgrundsstation ved siden af stadion - og det var helt tilbage i de glade Bates dage.

Området omkring stadion er vel næsten presset til det yderste allerede, og er nok ikke lige et område hvor man kan opkøbe billige grunde omkring stadion..
Skrevet af keane10
@Chelseaafc4ever

Du har ingen bekymring omkring at Abramovich pludselig stopper et så stort projekt i en tid, hvor det virker som om at han ikke investerer så voldsomt som tidligere og han kan endda ikke komme ind i England i øjeblikket?

Tror ikke at han pludselig trækker tæppet væk under jer, men det virker lidt besynderligt at stoppe et så stort projekt som må være vigtig i Chelsea’s projekt omkring at blive mere selvstændigt kørende økonomisk.
Skrevet af Benniersej
@keane10

Chelseas russiske ejer har fået afvist en fornyelse af sit visum i Storbritannien, og dermed må han ikke arbejde i landet. Ifølge Hughes er dette grunden til, at Chelsea har pauset stadionplanerne.

Abramovich vil ikke investere ca. £1 milliard i udbyggelsen af Stamford Bridge i et land, hvor han ikke må arbejde.


https://www.thetimes.co.uk/edition/news/abramovich-halts-chelsea-stadium-plan-following-visa-snub-938rbfv3b
Skrevet af YNWA"96"

Sky Sports News
Sky Sports News
@SkySportsNews
BREAKING: @ChelseaFC are likely to sell Thibault Courtois and are considering entering the race for Roma talent Alisson, according to Sky in Italy. #SSN

“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Vince71
@YNWA

Kontrakt forhandlinger mellem Courtois og Chelsea skulle være brudt sammen og derfor kigger de eftersigende på Alisson nu. Giver dog ikke den store mening da han har sagt han først vil tale med Chelsea omkring sin fremtid efter VM. Medmindre de selvfølgelig ikke gider vente på dette. Nogle medier mener endda at Courtois muligvis kan blive solgt til Liverpool, hvis Chelsea skulle købe Alisson foran dem. Selvom jeg er ved at være træt af Courtois håber jeg dog ikke de gør dette igen...
Skrevet af Chelseafc4ever
Keane

Overhovedet ikke..
Chelsea FC Champions of Europe 2012, 2021
Skrevet af BM
Skrevet af Bosse1983
Grunden som er givet er dog ret bizar.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Wise1964
Jeg frygter desværre at det går politik i det hele, både omkring Mr. A og hans deltagelse samt trænerforhandlingerne som mere og mere ligner kaos.

På den anden side kan jeg godt forstå Mr. A at han føler sig forudrettet med den behandling har får af det engelske statsapparat og måske ikke ønsker at bidrage ret meget til fornyelsen af en London attraktion (det må man vel formode et nyt stadion ville være/blive)

Forhåbentlig er min mavefornemmelse om en sur fodbold sommer ubegrundet ...
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af YNWA"96"
@Vince

Nu delte jeg den, da det var Sky der havde den. Courtois til LFC tror jeg slet ikke på. Har læst div. “Kulørte clickbait” historie omkring det, men dem jeg betragter som troværdige LFC journalister mener at Klopp er ude efter Allison. Om den handel kan lade sig gøre er nok mere tvivlsom el sagt på en anden måde, jeg tror ikke LFC vil betale det Roma forlanger for ham.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(432058202410)
Ifølge The Guardian vil vi ikke betale Sarris frikøbsklausul.
Captain America. FCM
Skrevet af keane10
@chelseaafc4ever

Jeg ved godt at jeg lige nu tager nej-hatten på og bare nævner det negative, men er lidt provokeret af din ligegyldighed overfor så stort et projekt er stoppet på ubestemt tid. Håber ikke det bliver opfattet som trolling, det er ikke ment sådan:

- Jeres ejer kan ikke komme til London pga visa problemer i en storpolitisk krise mod Rusland.
- Stadion projektet er skrinlagt på ubestemt tid.
- I har en træner der har brokket sig sæsonen igennem over manglende opbakning i transfermarkedet.
- Det virker som i ikke længere kan konkurrere med Manchester klubberne økonomisk.
- I vil tilsynelandende ikke betale det, som det koster at købe jeres første valg til manager sædet fri.
- forhandlingerne er brudt helt sammen med jeres målmand.
- alene det at en Chelsea stjerne kan rygtes til Liverpool må være en ny situation, som selv ikke tabloids kunne finde på for år tilbage.

Syntes bare der er mange indikationer på at Chelsea lige nu står i en helt anden og vanskeligere situation end længe. Det kan naturligvis hurtigt vende, måske kommer Abramovich tilbage med fuld musik eller i finder en anden måde at klare jer på. F.eks. ved bedre at udnytte jeres glimrende akademi. Men at stå fuldstændig bekymringsløs lige nu virker ærlig talt, som om du bare lukker øjnene for problemerne.
Skrevet af Cfever
Det virker ærlig talt også mærkeligt at gå efter enkelt personer som man gør med Abramovich. Det er jo ikke ligefrem fordi han fører sig frem indenfor Ruslands politik. Lidt dobbeltmoralsk man tillader fri leg for oligarker fra Qatar, men russere skal sgu ned med nakken. Ja jeg ved godt der er geopolitiske årsager, men personforfølgelse, really?
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Keane
Jeg er bekymret af flere af dine nævnte årsager
Men rygtet om Courtois til Liverpool ... come on

Cfever
Enig - det er simpelthen skamfuldt at gå på person niveau for at markere sig politisk
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af BM
Skrevet af Slettet(432058202410)
Captain America. FCM
annonce
0