Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Black Spider
@ Wise

Jeg er heller ikke hardcore fan af Higuain men lige nu har vi INGEN målmaskine i truppen og han har dog en Track record der med stor sandsynlighed vil give os en spiller med 15-20 mål i ligaen

Bats nåede 9 mål på en kvart sæson for Dortmund. Det er da rimeligt vildt? Morata scorede 15 for os sidste sæson og han kan næsten kun blive bedre. Giroud har da klaret 15+ mål i ligaen for Arsenal et par gange og kunne sikkert også gøre det for os. Som jeg ser det, så burde midterangriber overhovedet ikke være et tema.

Og at påstå, at vi med Higuain (i hans nuværende tilstand) får en "målmaskine" synes jeg er, ahem, optimistisk. Var det 16 ligamål og ca 180 minutter per mål, han sluttede på i år? Hvordan er det bedre end hvad vi allerede har?

Med den ene hånd skriger folk efter forstærkninger og minimum en top 4 placering og med den anden hånd er man ved at brække sig over muligheden for at få en angriber der kan hjælpe os et par sæsoner

Det her er lidt en stråmand, for jo, selvfølgelig skal vi forstærke, men du løser via en antagelse, at Higuain faktisk er en forstærkelse. Det er som den gamle klassiske vittighed med en økonom på en øde ø, der skulle åbne en dåse. Hvad gør han? Han antager en dåseåbner. Bum, problem løst.

Men grunden til at folk er ved at brække sig over Higuain er jo, at han i de flestes vurdering er for gammel, for tyk, og reelt ikke bedre end hvad vi har, hvilket kombineret med de økonomiske aspekter gør det til en meget, meget dårlig handel.

at tale om økonomisk ansvarlighed lige nu klinger dælme hult når man ser hvad vi er oppe imod af konkurrenter.

Konkurrencen er grunden til at vi netop skal være voldsomt fokuserede på økonomisk ansvarlighed og på at pace os selv, så vi ikke brænder ud i forsøget på at følge med.

Lad mig prøve at skære det ud i pap. Der er et forhold mellem penge og kvalitet. Det er ikke lineært og det er ikke statisk, men der er et forhold.

Andre hold har pt mere kvalitet end os, de forbedrer sig, og de har flere penge end os. Det er præmisserne.

Skal vi indhendte de andre hold, på trods af at vi har færre penge, så skal vi have mere kvalitet for vores færre penge, end de får gennem deres flere penge. Med andre ord, vi skal bruge vores ressourcer mere effektivt. Det er sådan set den eneste måde, vi kan indhente dem, uden at skulle bruge flere penge end dem.

Sig gerne til, hvis du er uenig i et eller flere punkter af denne logik. Som jeg ser det, så holder den vand i hvert eneste trin.

Dertil er der yderligere en faktor i risikominimering. Vi kan komme tilbage hvis Morata har endnu en dårlig sæson og vi sælger ham for 50 mio. Men hvis vi binder 60 mio i at købe Higuain, som vi aldrig ser igen, og dertil giver ham en kontrakt med en værdi på ca 40 mio over tre år, så har vi sat os selv ret langt bagefter, hvis Higuain ender med at floppe. Det er en total på 100 mio. Er Higuain den risiko værd?

Jeg lever som sagt gerne med en placering uden for top 4

Det gør jeg i princippet også, men uden top 4 mister vi nok definitivt Haz, og det vil være et ret stort tab. Der er ingen spiller, der umiddelbart kan erstatte ham. Uden Haz er vi stort set Everton plus Kante. Og med al respekt for sidens Everton-fans, så vil jeg meget gerne undgå den situation. :-)

skal vi i top 4 kan higuain sagtens være manden der hjælper os derhen ... han beviste trods alt mod eks. Tottenham at han stadig besidder mål instinkt.

Han har masser af instinkt og det vil han nok altid have, men det er bare ikke nok til prisen. Derudover er det sjovt at kigge på en oversigt over samtlige hans kampe sidste sæson.

https://www.transfermarkt.co.uk/gonzalo-higuain/leistungsdaten/spieler/39153/plus/0?saison=2017

Det første, der slår mig, er at der virker til at være to gode perioder, hvor hovedparten af hans produktion er beliggende, og så er der længere mellem snapsene resten af sæsonen. Der er slutningen af oktober til start december og så er der igen en periode fra slutningen af januar og frem til midten af marts. Sum for de to perioder er (med forbehold for min meget sløsede optælling) 16 mål og 3 assists ud af 23 mål og 8 assists for sæsonen.

Kan vi leve med en angriber, der er i god form i 2-3 måneder når vores sæson begynder i august og slutter i maj, dvs en total på 9-10 måneder?

Kigger vi på 16/17 sæsonen, så er billedet i øvrigt ikke voldsomt anderledes. Voldsom produktion i september samt fra midten af december til midten af februar, men i resten af sæsonen er målscoringen noget mere moderat.

Der kan åbenlyst være dybere forklaringer end bare hans formkurve, det aner jeg selvfølgelig ikke en pind om, men jeg ser umiddelbart ikke et billede af en "målmaskine".

men her synes jeg du overreagerer på higuain og gør ham væsentlig dårligere end han er :)

Det gør jeg måske, men jeg blev ret skræmt af hvor lad Higuain så ud for Argentina, kamp efter kamp. Viljeløs, slasket, langsom. Den spiller, han var engang, ville være en glimrende tilføjelse, selv på den grumme side af 30. Men Higuain ligner umiddelbart ikke den spiller længere.
Skrevet af Black Spider
@ Thy

Kan du se Liverpool købe en spiller til 60-70 mio for at smide ham på bænken? Det virker lidt specielt. Derudover tror jeg godt du kan regne med, at Pulisic selv nok ikke vil være helt glad, hvis han skal sidde og vente på at en energisk satan som Mane bliver træt og ellers nøjes med at få de sidste 10-15 min så Salah kan få tidligere fri.

Derudover, hvis I er så utilfredse med Solanke, så send da endelig ham tilbage igen, så vi kan låne ham ud et par gange og derefter sælge ham for anstændige penge. :-)

Og hvad skete der i øvrigt med Ox? Han er ude et stykke tid, men han kommer vel tilbage igen, og med tilgangen af Keita og Fabinho, så skal han vel ikke umiddelbart forvente ret meget spilletid på den centrale midtbane?
Skrevet af Wise1964
BS - jeg smadrer dig i tekst linjer (joke)
I morgen :) sidder på telefonen og skal lige læse dine teser ordentligt igennem ... tak for tilbagemelding
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af KnockOut
Godaften.

Nå jeg vil gerne lige smide en lille observation og lidt personlig tanke mylder, når jeg kigger på Chelsea og de har først kampe (yes yes preseason) så er det sindsyg hvor hurtig man kan se hvad Sarri gerne vil og med kun en tilgang er det jo ikke fordi vi har bragt ind en pep og 22 nye folk for at tydelig gøre hvad vi gerne vil nu, det glæder mig rigtig meget at se hvordan han vil gribe fremtidens Chelsea an om det er nok til top 4 må tiden vise men kigger man på de andre hold så er dette min betragtning

1. City - De vinder igen de har en stærk trup et klar koncept og en dygtig træner, laver de 100 points igen, nej det tror jeg ikke men tror også de har meget focus på CL igen.

2. Liverpool - Virkelig the upcommings som jeg ser dem kan godt forstå denne optimisme der er blandt deres fans, syndes klopp har lavet gode handler der passer til hans spille stil, igen en manager der ved hvad han vil og går 100% for det, og har har lykkes at lave en harmonisk trup uden for mange krukker og folk der tror på projektet, jeg syndes ikke de nødvendigvis har de bedste spiller spiller for spiller men det er hel heden der skal bære den her.

3. Tottenham - Igen det her vilde talentfulde hold som ikke har købt ind men har en dygtig manager der lige som de 2 andre har en måde at spille på, for good and for the worse, og her tænker jeg på super offensive spiller i et koncept der tillader stor frihed, med rigtig dygtig backs og bare et hold man slår sig på.

4. Chelsea eller Arsenal Jeg ser begge hold med ny manager som mulig kandidat til denne 4 plads, syndes det er tydelig hvad de begge gerne vil og det bliver op til hvem af dem der først finder melodien og snupper denne 4 plads, Arsenalk har købt fornuftig ind og et mix af gode spiller til rådighed bliver det rigtig spænderne, dog vil jeg sige spiller for spiller finder jeg Arsenal som det svageste hold af top 4 men tror stadig der ligger meget styrke gemt væk some Wenger aldrig fik indfriet.
Chelsea har i mine øjne et rigtig godt hold til at spille som Sarri gerne vil og det er ret tydelig at vi har købt hans game plan fra dag 1, lad os håbe vi udvikler på den så vi igen kan komme i top 4.

5/6. Man United - Hvorfor ligger sidste sæsons nr 2 uden for min vudering af CL, de har ikke solgt spiller tværdig mod har de styrket sig på et par pladser som det ser ud ?, så hvorfor, ja et navn MOU syndes der er tydelig tegn på hans sæson 3 breakdown kan blive virkelighed, nogen vil sige det er medie opfundet og kigger man på titler har han da flere gange vundet dem i sæson 3, men mange gange er det også har han har kogte over og blevet en meget bitter mand og jeg kan ikke lad være med at tilskrive ham det samme er ved at ske allerede nu, kan se mange af de små fare signaler som vi Chelsea folk kender så godt, han har begyndt at rulle undskyldninger osv ud, hvad der er sandt og hv ad der er medie skabt er svært at lure men Man United ligner ikke lige pt et homogent hold, så skal vi hænge vores hat på top 4 må det være dem eller Arsenal (eller begge der skal under os), personlig syndes jeg faktisk Man United har en af de bedste trupper, men syndes den er skæv sammensat og tror det + MOU kan være en faktor men vi må se.

Hvad der skal til for at Chelsea kommer i top 4, et top hold har en dårlig sæson, vi finder ind i sarris nye system ret hurtig, at vi beholder hazard og at vi finder en målmand (tror desvære tibo skrider) der kan rede nogen points, jeg syndes faktisk ikke andet er nødvendig spiller for spiller i en 4-3-3 har vi en super trup, jeg ønsker at vi får en ny offensiv spiller og bruger at par pre sæson talenter, har tænker jeg meget på Ethan Ampadu og CHO

Der ud over har Barkely og Luiz set meget gode ud, Zapa har gjord det rigtig fint på HB, hvor Alonso godt nok ser udfordret ud på det defensive i VB de løber fra ham igen og igen.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Fribytter
“Kan du se Liverpool købe en spiller til 60-70 mio for at smide ham på bænken? Det virker lidt specielt. Derudover tror jeg godt du kan regne med, at Pulisic selv nok ikke vil være helt glad, hvis han skal sidde og vente på at en energisk satan som Mane bliver træt og ellers nøjes med at få de sidste 10-15 min så Salah kan få tidligere fri.”

Nu var Liverpool jo særdeles tæt på at købe Fekir, så så langt ude er tanken om køb af Pulisic heller ikke. Man. City har heller ikke problemer med at købe spillere som Mahrez og B. Silva, selvom klubben allerede rådedr over stjerner på kanterne. Men det er da rigtigt, at det langt fra er sikkert, at Pulisic gider at tage konkurrencen op med Mané og Salah. Sådan er situationen bare i de fleste CL-klubber, der har råd til at betale, hvad Pulisic koster.

Oxlade-Chamberlain er desværre ude hele næste sæson. Men hvis han kommer tilbage, og når niveauet fra sidste sæson, så vil der være masser af kampe til ham på midtbanen. Henderson vil gå glip af kampe pga. sin dårlige hæl, og Milner og Lallana er ikke helt unge længere.

"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Sule12
Blackspider - Ox er ude hele næste sæson.

Fribytter - nu var Fekir vel i højere grad tiltænkt en plads på den forreste del af midtbanen, hvorimod Pulisic er en udpræget kant som jeg har forstået det.

Sorry for at bringe så meget LFC i jeres tråd, men der var snak om emnet ;) Chelsea går i mine øjne en utrolig vigtig sæson i møde. Jer der følger klubben, tror i der sker noget ift. Courtois og Hazard? Det engelske vindue lukker snart, så i værste tilfælde kan Chelsea stå i situation, hvor der er panik på lige før lukketid.
Skrevet af Wise1964
Der er aldrig panik i Chelsea - kun kaos
Og ikke mere LFC snak, ellers begynder jeg at citere en nylig post fra Black Spider

For at svare på dit spørgsmål, så er forventningen efterhånden at Hazard bliver (og forhåbentlig forlænger) og Courtois smutter ... personligt tror jeg vi ender ud med Butland som ny 1. Keeper
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Fribytter
Han blev omtalt som Coutinhos erstatning, så jeg tror, at han ville have været i spil til flere positioner - måske endda som reserve for Firmino.

Pulisic kan også spille flere positioner og er så ung, at det er lidt svært allerede at sige, hvad der er hans bedste position.

Hvis jeg var Chelsea-fan, ville jeg dog foretrække en lidt mere udviklet og målfarlig spiller som Martial, hvis Hazard/Willian skal erstattes.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Black Spider
@ Fribytter

Du har ret i, at Fekir var i spil, men det var rimeligvis som erstatning for Coutinho og dermed en mere spilskabende rolle, end hvad man umiddelbart forventer, at Pulisic er klar til. Derudover har jeg voldsomt svært ved at forestille mig, at Fekir ville være blevet købt som reserve.

Men det er LFC-snak og det her er ikke det bedste sted for det. I et CFC-perspektiv og i forhold til en mere "udviklet" spiller som Martial, så kan jeg godt se Sarri lave noget magi på ham, men det er dog lidt spekulativt. Den nuværende Martial har nogle gode kvaliteter, men overordnet er han nok en lidt dårligere spiller end Willi, og han er slet ikke i nærheden af at kunne erstatte Haz. Derudover skal Mou Utd jo være villige til at sælge ham til os, og det er de umiddelbart heller ikke, i det mindste ikke til noget der minder om markedspris.

Pulisic er åbenlyst heller ikke en erstatning for Haz og åbenlyst er hans mentale værktøjskasse noget lettere end Willis, men han er ung og ekstremt talentfuld, så selv om han ikke giver os den fulde pakke nu og her, så kan det sagtens være det værd.

Og er Pulisic lidt for ustabil og skal bruge noget tid til at tilpasse sig, hvilket ville være rimeligt, så må Pedro jo trække det tunge læs i starten. Det tror jeg dog ikke er en konkurrence, som skræmmer Pulisic ret meget.
Skrevet af Fribytter
Tja, Fekirs tal minder meget om Coutinhos i den sidste halve sæson i Liverpool, når det kommer til driblinger og afslutninger. Men Fekir kan ikke matche Coutinhos kreativitet, så Klopp har nok været ude efter at erstatte andre facetter af Coutinhos spil end kreativiteten (nu hele pakken ikke var tilgængelig, og det er jo ikke sådan, at Fekir slet ikke er kreativ).

Pulisic er god til at udfordre og drible, men mangler stadig et slutprodukt. Han ligger et godt stykke efter spillere som Hazard og Coutinho, når det kommer til at skabe chancer. Til gengæld kommer han til en del afslutninger i feltet - især sammenlignet med, at han samlet set skyder mindre end spillere som Hazard, Coutinho og Sané.

Pulisic har også udtalt, at han forsøger at lære en del af Marco Reus, der er mere afslutter end oplægger, så jeg vil umiddelbart tro, at Pulisic vil bevæge sig i den retning, hvis han fortsætter sin udvikling. Han er i hvert fald et stort talent, og Sarri er en spændende træner, som jeg tror, Pulisic vil have forholdsvis let ved at præstere under.

Som Liverpool-fan har jeg bare set det her med, at man giver store talenter tid og plads efter, at en profil har forladt holdet. Det er for Liverpools vedkommende tit endt med, at talentets udvikling har overhalet holdets, og så kan man stå med endnu en utilfreds profil, der gerne vil til en anden klub efter nogle få sæsoner. Derfor ville jeg nok ikke gå efter Pulisic som erstatning for Hazard - i hvert fald ikke som den eneste erstatning. Som erstatning for Willian kan jeg bedre se Pulisic, og han har faktisk også fine defensive tal.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Wise1964
@Black Spider

Bats nåede 9 mål på en kvart sæson for Dortmund. Det er da rimeligt vildt? Morata scorede 15 for os sidste sæson og han kan næsten kun blive bedre. Giroud har da klaret 15+ mål i ligaen for Arsenal et par gange og kunne sikkert også gøre det for os. Som jeg ser det, så burde midterangriber overhovedet ikke være et tema.

Og at påstå, at vi med Higuain (i hans nuværende tilstand) får en "målmaskine" synes jeg er, ahem, optimistisk. Var det 16 ligamål og ca 180 minutter per mål, han sluttede på i år? Hvordan er det bedre end hvad vi allerede har?


Jeg vil hellere vende den rundt ...
Tror du på at Bats kan score 15-20 mål på en sæson (denne sæson)?

Giroud er lige blevet verdensmester uden at have løsnet et skud på mål - hvilket er imponerende flot, men i min optik har vi brug for en angriber der ved hvor kassen står og kan levere de mål uden at holdet hele tiden skal kigge i retning af Hazard.

United har Lukaku, Liverpool har Salah (+ flere), Spurs har Kane, Arsenal har Lacazette/Auberginen - vi har fucking Morata som tuder som en kælling hver eneste gang en tonstung forsvarer så meget som kigger i hans retning ... er han virkelig vores redning?

Tammy - ja, han er fremtiden ... men lad os nu give den unge mand lidt tid til rent faktisk at fortsætte sin udvikling så han ikke ender som den nye Musonda alle var så forgabte over men som ikke leverer eller får chancen fordi han ikke leverer. Tammy kan med 1-2 år mere i periferien hvor han accepterer at være i lære blive vores nye topangriber - men han er der ikke endnu i min optik.

Higuain mener jeg stadig kan give os de 15-20 mål (der bliver vi nok ikke enige) og jeg er sgu heller ikke forhippet på at det skal være ham, men jeg kan bare ikke se hvem det ellers skulle være?? Lewa bliver det ikke, Cavani ender i Real Madrid og sådan kan man blive ved omkring den meget korte liste af angribere der har bevist de kan score mål ... det har Higuain trods alt og er med på den liste. IGEN - jeg er ikke hardcore fan af manden, men jeg kan bare ikke se løsningen medmindre vi accepterer at dette kan blive endnu en mellemsæson uden for top4

Med den ene hånd skriger folk efter forstærkninger og minimum en top 4 placering og med den anden hånd er man ved at brække sig over muligheden for at få en angriber der kan hjælpe os et par sæsoner

Det her er lidt en stråmand, for jo, selvfølgelig skal vi forstærke, men du løser via en antagelse, at Higuain faktisk er en forstærkelse. Det er som den gamle klassiske vittighed med en økonom på en øde ø, der skulle åbne en dåse. Hvad gør han? Han antager en dåseåbner. Bum, problem løst.

Men grunden til at folk er ved at brække sig over Higuain er jo, at han i de flestes vurdering er for gammel, for tyk, og reelt ikke bedre end hvad vi har, hvilket kombineret med de økonomiske aspekter gør det til en meget, meget dårlig handel.

Jeg antager ikke Higuain er en forstærkning - jeg mener seriøst han er en forstærkning og Sarri kender ham - det der stritter i mig er hans alder og pris sammenlagt.

Konkurrencen er grunden til at vi netop skal være voldsomt fokuserede på økonomisk ansvarlighed og på at pace os selv, så vi ikke brænder ud i forsøget på at følge med.

Lad mig prøve at skære det ud i pap. Der er et forhold mellem penge og kvalitet. Det er ikke lineært og det er ikke statisk, men der er et forhold.

Andre hold har pt mere kvalitet end os, de forbedrer sig, og de har flere penge end os. Det er præmisserne.

Skal vi indhendte de andre hold, på trods af at vi har færre penge, så skal vi have mere kvalitet for vores færre penge, end de får gennem deres flere penge. Med andre ord, vi skal bruge vores ressourcer mere effektivt. Det er sådan set den eneste måde, vi kan indhente dem, uden at skulle bruge flere penge end dem.

Sig gerne til, hvis du er uenig i et eller flere punkter af denne logik. Som jeg ser det, så holder den vand i hvert eneste trin.


Pre-Conte havde vi nogle fornuftige transfervinduer, hvor der blev hentet kvalitet og spillere der rent faktisk havde et formål omkring holdet så vi kunne blive forstærket - Post-Conte render vi nu rundt med en ordentlig røvfuld spillere som på papiret måske er ganske habile spillere individuelt men de har på ingen måde forstærket os - Zappa, Drink m.fl. ... måske skulle vi gå tilbage til konceptet "spend big, but spend right" så vi rent faktisk forstærker os og ikke bare henter en flok ligegyldige no names - udviklingsspillere kan komme fra vores låne-arme og så kan eks. Hazard se at klubben mener det seriøst ... LFC har været heldige (ja, heldige) med at ramme nogle "billige" spillere der leverer, man glemmer bare meget hurtigt at der også der har været en række spillere som har floppet og ikke været pengene værd - Klopp har trods sine idiotiske udtalelse dog ret i en ting og det er at kvalitet koster, hvilket de også har måttet sande hos Merseyside folket.

Dertil er der yderligere en faktor i risikominimering. Vi kan komme tilbage hvis Morata har endnu en dårlig sæson og vi sælger ham for 50 mio. Men hvis vi binder 60 mio i at købe Higuain, som vi aldrig ser igen, og dertil giver ham en kontrakt med en værdi på ca 40 mio over tre år, så har vi sat os selv ret langt bagefter, hvis Higuain ender med at floppe. Det er en total på 100 mio. Er Higuain den risiko værd?


Same-O-Same-O
Jeg vil hellere have risikoen for et flop omkring Higuain end 2 x Zappaduppadelle som intet giver holdet.
Der vil altid være en risiko forbundet med angribere og desværre valgte vi den forkerte hest da der skulle vælges sidst vi havde muligheden for at få den der ville passe allerbedst til os.

Jeg lever som sagt gerne med en placering uden for top 4

Det gør jeg i princippet også, men uden top 4 mister vi nok definitivt Haz, og det vil være et ret stort tab. Der er ingen spiller, der umiddelbart kan erstatte ham. Uden Haz er vi stort set Everton plus Kante. Og med al respekt for sidens Everton-fans, så vil jeg meget gerne undgå den situation. :-)

Det vil jeg også meget gerne undgå - men jeg tror desværre at der er en betydelig risiko for at vi havner der uden en ny front angriber

Han har masser af instinkt og det vil han nok altid have, men det er bare ikke nok til prisen. Derudover er det sjovt at kigge på en oversigt over samtlige hans kampe sidste sæson.

https://www.transfermarkt.co.uk/gonzalo-higuain/leistungsdaten/spieler/39153/plus/0?saison=2017

Det første, der slår mig, er at der virker til at være to gode perioder, hvor hovedparten af hans produktion er beliggende, og så er der længere mellem snapsene resten af sæsonen. Der er slutningen af oktober til start december og så er der igen en periode fra slutningen af januar og frem til midten af marts. Sum for de to perioder er (med forbehold for min meget sløsede optælling) 16 mål og 3 assists ud af 23 mål og 8 assists for sæsonen.

Kan vi leve med en angriber, der er i god form i 2-3 måneder når vores sæson begynder i august og slutter i maj, dvs en total på 9-10 måneder?

Kigger vi på 16/17 sæsonen, så er billedet i øvrigt ikke voldsomt anderledes. Voldsom produktion i september samt fra midten af december til midten af februar, men i resten af sæsonen er målscoringen noget mere moderat.

Der kan åbenlyst være dybere forklaringer end bare hans formkurve, det aner jeg selvfølgelig ikke en pind om, men jeg ser umiddelbart ikke et billede af en "målmaskine".

Igen vil jeg forholde mig til at Sarri har fået manden til at levere og det tror jeg på han kan igen - det kunne jo også hænge sammen med at Allegri er en meget anderledes træner end Sarri?

Jeg kan ikke forklare hvorfor hans mål kommer i stimer - så der må jeg tage din analyse for gode varer, det giver ingen mening for mig da han ikke er troende i en eller anden retning der gør at han skal melde sig mentalt ud nogle måneder

men her synes jeg du overreagerer på higuain og gør ham væsentlig dårligere end han er :)

Det gør jeg måske, men jeg blev ret skræmt af hvor lad Higuain så ud for Argentina, kamp efter kamp. Viljeløs, slasket, langsom. Den spiller, han var engang, ville være en glimrende tilføjelse, selv på den grumme side af 30. Men Higuain ligner umiddelbart ikke den spiller længere.

Igen - vi er nok ikke langt fra at være enige, men jeg forholder mig udelukkende til om han kan forstærke vores hold og det mener jeg at han kan. Er han den optimale løsning, absolut nej

Chelsea har brug for en top angriber der kan levere de 15-20 mål hvis vi skal følge med de andre hold - får vi ikke en spiller der kan levere de mål, så er vi det nye Everton (sagt i al´ respekt for vores blå Merseyside venner)

Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(432058202410)
London Evening Standard skriver at vi er i samtale med Inter om Mathias Vecino & at vi har budt £35 for Caldara.


For mig virker det en lille smule underligt at man byder på Caldara ligepludselig hvis det er tilfældet.

Juventus vil nok ikke sælge Rugani - Men grunden til man gik efter ham, var jo netop at Sarri kender ham fra Empoli tiden. At man så retter fokus mod Caldara pludseligt virker for mig en lille smule som om, man bare skal have en CB for enhver pris.

Jeg siger ikke han ikke er god - Men essensen i at hente Rugani, var jo netop den interne kendskab træner og spiller i mellem. For ellers kunne man i princippet lige så godt hente en CB fra ligaen f.eks. James Tarkowski.

Ved ikke rigtig med Vecino - Han har ikke været noget særligt, de gange jeg har set ham. Men igen han har spillet under Sarri i Empoli - Så derfor han er et emne.
Captain America. FCM
Skrevet af Wise1964
@Gelmore
Det læste jeg også - og det giver absolut ingen mening - så er vi tilbage til de no-name investeringer
Rugani kunne jeg forstå, det gav OK mening hos mig ... de andre er bare kaos investeringer igen

Hvis Luiz skal have en ny fremtid hos Chelsea også - så ender AC virkelig på et ydermandat :(
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af KnockOut
Tror du kan være ret sikker på at Sarri vil bruge AC da han har ok til at bringe bolden frem af, men tror pt han er 3 valg, efter Luiz og Rudiger.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af RobertTheRobber
AC er vel klubbens bedste centerback. Jeg har svært ved at forestille mig, at Sarri ikke vil bruge ham, medmindre han vægter Luiz erfaring så meget højere end ACs ditto.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
@Robert
Præcis min frygt ... jeg havde håbet på at vi solgte Luiz for at sikre AC lidt bedre, men sådan serd et ikke ud til aqt blive desværre

En anden ting er AC´s skade ... synes ikke rigtigt jeg kan finde nogle meldinger på hvor alvorlig den er
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af KnockOut
Sådan som jeg læser de forskellig nyheder har Sarri bedt om at vi ikke sælger Luiz fordi han vil bruge ham, han er dygtig til at bringe bolden frem og er forholdsvis hurtig, Rudiger er et bæst og har nogen gode lange sideskift noget jeg tror Sarri også gerne vil bruge men 3 valg kommer vel også til at spille en del, men vi må se de 2 først er han skam god nok til at slå af hvis de fejler men hey det er kun sådan jeg tolker det.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Wise1964
KO - det vil også være fint at de roterer, men henter vi eks. Rugani ind ser jeg det blive et problem for AC at Luiz stadig er i klubben.

Men ok - det er jo ikke et problem endnu :)
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af KnockOut
Nemlig mit håb er stadig man glemmer alt om nye cb og beholder luiz, ac,rudiger og evt zouma/ethan sælger cahill
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af LeCoqRod
Jeg kan stadigvæk ikke forstå, hvorfor vi bruger så meget krudt på at finde en ny CB, fremfor den efterlyste nye legekammerat til hazard i offensiven? Har vi ikke nok CBs i truppen som det ser ud? - Jovist Rugani, som kender sarri ville please vores nye manager - men altså Cahill, AC, Luiz, Rudiger, Zouma, Ampadu
Carefree, wherever we may be https://media.giphy.com/media/CznIzh6BlEEgg/giphy.gif
annonce
0