Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Wise1964
For helvede ....
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Pis og lort ...- men fortjent nok de får en pind
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Fortjent, men shit en irriterende afslutning.

Og det var så der Kepa lige manglede de ekstra cm i højde :)
Skrevet af YNWA"96"
Tak for kampen ! Den gør selvfølgelig lidt ondt på jer nu, når vi score i de døende minutter. Men det var vel når alt kommer til alt et fair resultat. En kamp på et sindsyg højt niveau og kampen kunne jo sagtens have endt 3-3 hvis holdene havde været lidt skarpere. I er sgu bedre end hvad jeg havde regnet med inden sæsonen gik igang, respekt for det.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasselbaink.
Selv tak! Vi har ofte haft fede kampe. De bliver ikke dårligere af at Klopp og Sarri står på sidelinjen.

Vi er jo næsten blevet venskabsklubber efterhånden.
Skrevet af Wise1964
Selvtak YNWA - super underholdning !
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Forza Zola
Ærgerligt at Liverpool skulle score et mål ud af nærmest ingenting. Men alt i alt vel et ok fair resultat. Vi mister grebet om kampen i 2. Halvleg, hvor vi ikke er nok på bolden og efterlader for meget initiativ til Liverpool.

Og i sidste ende er det vel bredden der falder ud til Liverpool fordel. Deres indskiftninger gør en forskel, hvor vores vel ikke bidrager med det store.

Hazard burde dog have afgjort det med den kæmpe chancen han får. Forstår ikke helt hans valg af afslutning i situation. Det bliver vel nærmest et halvtliggende vristspark han forsøger sig med, fremfor bare at lægge bolden ind med en inderside.

@Vince71

Mener du virkelig at Luiz var dårlig og helt alvorligt st AC ville have været et bedre alternativ? Hvis det er tilfældet så bør du helt seriøst overveje at gå til lægen.
come on Chelsea
Skrevet af Cartman
Vil sgu også sige tak for en fantastisk kamp til jer herinde!

I er kommet en del længere end jeg troede i ville være på dette tidspunkt af sæsonen. Men bliver nødt til at spørge.

Er jeg den eneste der mener at Kante bliver brugt lidt forkert i den rolle han har fået under Sarri?
Skrevet af Vince71
@Forza Zola

Nej det er overhovedet ikke det jeg mener. Jeg tror ikke der er den store tvivl om at Luiz er bedre end AC lige nu. Men AC kan jo sjovt nok heller ikke blive bedre, medmindre at han spiller. Min pointe var mere at hvis Sarri ikke stoler nok på AC til at bruge ham og Luiz derfor er Chelseas "number one option". Så synes jeg man har et seriøst problem og det mener jeg absolut man bør kigge på, senest til sommer.

Og nej Luiz spiller ikke en specielt god kamp i dag og blev flere gange reddet af Rüdiger og Liverpools uskarphed.
Skrevet af Forza Zola
Ok. Den eneste fejl Luiz vel ret beset laver er, da Azpi falder ude op siden i situationen hvor Shaqiri misser.

Synes ikke man kan klandre ham for andet og han redder sågar også et mål i situationen hvor han får clearet på stregen.

Og med i hele ligningen ift hans bedømmelse, så er det en sindssygt god offensiv vi var oppe imod. Mange havde allerede skreget højt om hvor udstillet han vil blive mod de store hold. Jeg tror de kritikere efter sæsonen vil æde deres egne ord i sig igen. Synes generelt at Rüdiger og Luiz klæder hinanden fint i midterforsvaret.

Hvis AC fremadrettet vil i betragtning som en fuldgod erstatning på den lange bane, så kræver det at han levere med de chancer han løbende vil få. Ellers går vi ud og køber en ny CB til sommer medmindre tiltroen til Zouma vender tilbage. Tror bare at hans åbenlyse mangler på bolden ikke er noget der tiltaler Sarri.

BTW hvornår er det dog befriende med en træner af hans kaliber og den måde han allerede har sat sit præg på holdet. Meldte ham op herinde for lang tid siden hvor mange andre træner navne var i spil. Og vi har slet ikke set toppen af isbjerget endnu. Når han får yderlige et par spillere som han mener kan bidrage til hans måde at tænke fodbold på, så bliver rigtig flot. Og mon ikke den første rigtige forstærkning hannvil foretage sig er på 9´er positionen.

Og så skal vi bare have en permanent aftale istand med Kovacic.
come on Chelsea
Skrevet af Wise1964
Lidt refleksion på gårsdagens kamp og mediernes vurdering af kampen.

Jeg synes Hazards tilstedeværelse overdrives en del i medierne med ham som værende den eneste grund til at vi har et konkurrencedygtigt fodboldhold. I gårsdagens kamp var der flere andre som tog rollen som værende klasse, hvor eksempelvis midtbanen med Kante/Jorginho/Kovacic var strålende ... personligt er jeg vild med Kovacic og den boldomgang han besidder - vildt imponerende. Jeg betragter mere Hazard som juvelen på et rigtigt godt hold med en rigtig dygtig træner der gerne vil spille fodbold, lidt som når man betragter Messi og Ronaldo i hans Real Madrid dage. En af mange men samtidig en gamechanger ... svært ikke at bukke sig i støvet for ham, men de de andre nævnte burde også modtage stående applaus

Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Benniersej
Mason Mount er udtaget til Englands landshold, forhåbentlig får han en fair chance i næste sæson. Han er det tætteste, vi kommer på en ny Lampard.
Skrevet af Jax Lothbrok
Det er super fedt Mount er udtaget, men også ligeså super fedt at Southgate vil udtage en fra Championsship. Han er nok med for at lære og suge til sig - men han må virkelig ha noget potentiale for alvor. Også fedt at Barkley er med igen - det synes jeg egentlig også er fortjent. Synes han bliver mere og mere stabil.

Er spændt på kampen i aften.
Håber vi får både RLC og Barkley at se, sammen med evt. Odoi og Ampadu selvfølgelig også.
Skrevet af Benniersej
Nå. Igen ingen Ampadu eller Hudson-Odoi i startopstillingen sidstnævnte er sågar ingen gang på bænken.
Hvis CHO udvikling ikke skal gå i stå, så vil jeg råde ham til, at finde en ny klub hurtigst muligt. Det kan da ikke være rigtigt, at han ikke ingen gang kan få chancen for at spille mod en af de allerdårligste hold, der er med i dette års udgave af Europa League.
Skrevet af Wise1964
Ro på Benni - knægten er 17 år og ikke i en position hvor man skal forvente 1. Holds bold
Fantastisk med Mason Mount og Barkley, sidstnævnte er for alvor på vej med det store talent han har
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Benniersej
Ro på Benni - knægten er 17 år og ikke i en position hvor man skal forvente 1. Holds bold


Det er sjovt at deres alder ALTID bliver gjort et problem.
Selvfølgelig skal han kunne forvente at få minutter i Europa League og de diverse nationale cup tuneringer.
Hvis hans udvikling skal fortsætte, så er det jo vigtigt at han spiller, men det gør han jo heller ikke hverken med ungdomsholdene eller førsteholdet fordi han bliver udtaget til truppen for derefter at blive placeret på bænken eller tribunen.

Hudson-Odoi har set nogle af sine landsmænd smutte fra deres respektive klubber i England, for at skifte til Tyskland eller lign. - Hvor især Jadon Sancho er den mest åbenlyse, og som nu er blevet udtaget til det engelske landshold.

CHO må da også snart begynde at tænke på, at han kunne gøre det samme. Det er vel også derfor han endnu ikke har underskrevet en ny kontrakt.

Skrevet af Acheron 3
Dortmund er vel også et af de bedste eksempler på, at en ung alder ikke nødvendigvis betyder noget. Jeg tror at der er flere af jeres talenter der, med måde, sagtens kunne blive sluset ind på førsteholdet uden at falde igennem.
Brøndby Fiorentina Portsmouth
Skrevet af RobertTheRobber
Ah, det var du Benni. Synes også det var underligt du ikke havde brokket dig over startopstillingen endnu. Hvornår er egentligt sidste gang du ikke har gjort det? Hver gang under Sarri indtil videre og vel sagtens også under Conte.

Udmærket startopstilling I dag. Fedt at både AC Emerson og RLC får spilletid.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
Men nu er Chelsea jo ikke Dortmund og har ikke traditionen for at være ungdommelig udviklingsklub. Det er vanvittigt at forvente 1. Holds bold i en klub som Chelsea når man er 17 år - det kunne jo være at han ikke bliver brugt grundet kontrakt stridigheder - som solanke.

Hvis ham er god nok - og det mener jeg han er - så skal han nok få chancen, men vil han ikke forlænge skal han kun bruges når der virkelig er mangel på andre
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Acheron 3
Men nu er Chelsea jo ikke Dortmund og har ikke traditionen for at være ungdommelig udviklingsklub.


Næ, men betyder det at man nødvendigvis skal gøre det stik modsatte?

Brøndby Fiorentina Portsmouth
annonce
0