Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Geddar , moderator
Ja, jeg forventer at Kepa ikke oplever noget stort ift spilletid, og at Sarri er færdig indenfor meget kort tid.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Paz
OK, jamen det er da bestemt heller ikke usandsynligt. Presset er han utvivlsomt. Men hvis situationen er ligeså slem som du tror, kan jeg ikke rigtig ikke se nogen grund til at han får Tottenham-kampen med. ¨¨
Skrevet af KnockOut
Jeg tror personlig ikke han sættes af efter de udmeldniger der er kommet omkring misforståelser, Som jeg ser det vudere man at man kan lukke sagen med denne forklaring og move on, jeg ser det lidt som at pisse i bukser, men vi må vel se.
Strike one kepa

Ang forum er syndes jeg det er så kedlig at læse alt det uden om ævl, det er 100% lige meget hvad kepa menere og tror da han skal udskiftes, der er en person med ansvar og han bestemmer om det er et forkert valg må stå op til regnskab efter, men at der kam være en anden menig er mig meget uforstående med mindre man har en agenda.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Geddar , moderator
Jeg ser det bestemt heller ikke som usandsynligt at han ryger inden. Men det kan jo også være han får et sidste skud, mens man kommer på plads med hvad alternativet til Sarri skal være, kompensation osv. Jeg tænker der er en lavpraktik der skal være styr på.

Der er pænt meget røg omkring Steve Holland-retur. Det skal i så fald også forhandles på plads.

https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Paz
Jeg synes næsten også uden undtagelse at det er kedeligt at læse dine kommentarer herinde, KO.

Tror simpelthen bare vi er ret forskellige i forhold til hvad vi synes der er interessant.
Skrevet af Wise1964
Sarri skulle efter sigende have en all time low fratrædelsespakke - så det er ikke set der afholder klubben fra at trække stikket.

KO - man kan altså godt have en anden holdning uden man nødvendigvis er stemplet idiot eller pinlig ... hvis du spørger mig - og jeg har ingen agenda med sarri udover at jeg undrer mig men gerne ser ham fortsætte
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Paz
@Geddar

Ja, okay. I så tilfælde får vi nok syn for sagen inden længe.
Skrevet af Vince71
Både Kepa og Sarri er kommet med en ny udmelding efter at have talt ud.

Kepa:
I was very happy to play in my first Cup Final for Chelsea yesterday and very proud of the team performance. I have thought a lot more about yesterday’s events. Although there was a misunderstanding, on reflection, I made a big mistake with how I handled the situation. I wanted to take the time today to apologise fully and in person to the coach, to Willy, my team-mates and to the club. I have done this and now I want to offer the same apology to the fans. I will learn from this episode and will accept any punishment or discipline the club decides is appropriate.’


Sarri:
Kepa and I have spoken about the incident. It was a good conversation. There was a misunderstanding yesterday but he realises he made a big mistake in the way he reacted. He has apologised to me, his team-mates and the club. It is up to the club if they want to discipline him according to the club rules, but for me this matter is now closed. The team performance as a whole was extremely positive and it is a shame to see how this incident has overshadowed our efforts in what was a very competitive Cup Final. Everyone’s focus is now on the next game and we must all now put this behind us.’


The Club has made a decision to fine Kepa one week’s wages and donate it to the Chelsea Foundation.
Skrevet af Cfever
Ja okay, så kommer han ikke til at sidde ude. Det taler vel også for at Sarri ikke er så stædig og stolt igen ;)
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Glimrende ... og lad os så komme videre fra den offentlige rettergang
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Geddar , moderator
Det er en fin måde alle partner lader til at håndtere Kepa´s opførsel. Inklusiv Kepa selv.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af KnockOut
Som forventet i gusse.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af RobertTheRobber
Så meget for en "misforståelse", der ender i en bøde og en offentlig undskyldning, men det skal de naturligvis sige i medierne inden der er kommet styr på det internt.

Efter refleksion og efter at have læst Kepas undskyldning, synes jeg han skal have en chance til, den personlige og offentlige undskyldning til både Sarri og Caballero er helt på plads og mere end jeg havde forventet at møgungen kunne administrere.

Det er selvfølgelig sidste chance og han skal til at bevise noget.

Derudover, vil Atletico Madrid bytte for Oblak, skal vi naturligvis gøre det.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Jax Lothbrok
Og så kan den her sag - som er blevet talt noget så ustyrligt op - vist også godt lukkes, så vi kan komme videre.

Og så have fokus på at vi faktisk spillede rigtig rigtig godt (klogt) imod City og Sarri agerede rigtig rigtig fornuftigt rent taktisk.
Skrevet af Wise1964
Match day and what a day ...
Spændende at se om der kommer udskiftning mellem stængerne og Emerson får lov at beholde "sin" plads? Jeg håber Sarri tager chancen med RLC og CHO igen - det kunne give kampen en ekstra dimension.

Med hensyn til Spurs, så handler det primært om ikke at blive fanget i deres direkte spil som i kampen vi tabte 1-3 - der kom deres hurtige spil og eks. Son til at spille en alt for stor rolle. Kane er Kane, han smider sig let og henter en masse frispark ... men han kan lukkes ned ved at holde ham i tæt snor. Jeg er sgu mere bekymret for Son.

Dete r vel tæt på sidste udkald til top 4, et nederlag vil være rigtig rigtig skidt ... så jeg tror og håber på en trods reaktion til kampen på wembley og derigennem en sejr.

@off topic
Kepa skulle efter sigende have haft et opgør med Caba i omklædningsrummet og fortalt Caba hvem der er den bedste målmand af de to ... han har altså mere kant end først antaget, hvis det er tilfældet.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(100838201910)
Det er dog The Sun, der siger det, så.. Formentlig ikke ;-)
Skrevet af Cfever
Er det i omklædningsrummet efter kampen? Der giver det fin mening at bølgerne har gået højt ovenpå situationen.
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Ha ha LaPioche ... du har ret - der er nok lagt godt med ekstra brænde på
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Vi viste alle dette ville komme efterfølgende. Det er altid nemt at hive disse historier frem oven på sådan en episode. Specielt når de formentlig aldrig bliver bekræftet eller afkræftet af nogen. Det eneste vi ved med sikkerhed, det er at Kepa har undskyldt overfor Sarri, Caba og hans holdkammerater. Så alt andet skal nok tages med et gran salt :)
Skrevet af Xtrandmeidahl
Caballero starter ihvertfald idag. Spændende at se hvornår Kepa har udstået sin straf.
annonce
0