Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Cfever
Kane i centrum igen.
We know what we are
Skrevet af JCech
Teknik definerer jeg som en samlepakke af spillerens evner med bolden; førsteberøring, aflevering, dribling, kontrol, afslutning og generelt hvor dygtig spilleren er i de forskellige facetter. Fx har Pedro en rigtig god førsteberøring, fordi han laver sjældent fejl på dem, og kan tage nogle avancerede bolde ned relativt kontinuerligt. Han er herudover en fin afslutter, hvilket taler hans tekniske kunnen op. Ydermere har han en fin kontrol, men han er ikke nogen særligt god dribler, hans afleveringer særligt over distancen er mangelfuld. Hvis vi sammenligner med Hazard kan han lave lange sideskift uhyggeligt stabilt, præcist og uden fejl. Han er indiskutabelt den bedste dribler i ligaen, har en glimrende førsteberøring, en sublim evne i korte førstegangsafleveringer, men ustabile afslutninger. Jeg er derfor af den klare overbevisning, at Hazard er noget over Pedro fsva. teknik.

Pedro har, som nævnt, en tendens til at se rigtig dygtig ud, fordi han er ambitiøs i sit spil og prøver meget af det svære. Han går fx ofte efter skruebolde i hjørnet, når han afslutter. Når det lykkes ser det formidabelt ud, men hvor ofte lykkes han med det?

Hvordan definerer du da teknik, og hvordan mener du at Pedro overgår fx David Silva?
Thank you, José.
Skrevet af Halil
Så er svinet kane igang igen og hen til dommeren med hånden for munden ... kæft en klaphat


Hvad er det kontroversielle i at have hånden for munden?
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Paz
Willian har en bedre teknik end Pedro og Hazard har en bedre teknik end Willian.

Ikke?
Skrevet af Halil
Paz:

Jo.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af JCech
Willian har en bedre teknik end Pedro og Hazard har en bedre teknik end Willian.

Ikke?


Jeg er enig. Jeg synes desuden David Silva har en bedre teknik end Hazard, og jeg synes det er helt tosset, at kalde Pedro for ligaens bedste tekniker.
Thank you, José.
Skrevet af Wise1964
Enig Paz ...
Pedro er dog mere finurlig og uforudsigelig i sit spil og når DET lykkes ser han virkelig godt ud. Det lykkes bare alt for sjældent
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Cfever

Hahaha, ja sådan kan det jo gå nogle gange. Han spiller nu ikke specielt godt i første halvleg, men skal da love for han fik lavet nogle gode ting i anden. :D

Fedt at se holdet løfte sig igen på den måde og så kan snakken om spilleroprør vist godt stoppe.
Skrevet af Wise1964
Enig Vince ...!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Hahaha, ja sådan kan det jo gå nogle gange. Han spiller nu ikke specielt godt i første halvleg, men skal da love for han fik lavet nogle gode ting i anden. :D


Ja det er sjovt hvor hurtigt det kan gå. Han gik fra at være vores dårligste i første halvleg til den bedste i 2. halvleg (især efter målet).
We know what we are
Skrevet af Cfever
Lidt dumt af dem der styrer Chelseas Twitterprofil at fokusere på Caballero i sejrsvideoen. Der er ikke ligefrem brug for mere fokus på den situation.
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Kovacic og Kante var i fantastisk form igår, det var en ren fornøjelse. Pedro var duracell og Luiz bare Luiz på godt og ondt. En ekstremt rodet kamp, hvor Chelsea var heldige med at en af de meget få chancer gav mål.

Flot håndteret af Caba og Sarri - Kepa får vel en kamp mere på bænken og så er han tilbage. Lidt irriterende at United vinder på Selhurst, Arsenal sejren var forventet og City holdt fast ... så det var lidt op og ned på den front.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Jax Lothbrok
Ærgerligt at de andre hold i topstriden også vinder ja, men vi må også lige huske på at vi har en kamp imod Brighton i baghånden - som gerne skulle give 3 point, og så er vi altså i top4 hvis dette sker.

Det vigtigste igår var rent faktisk at vi er begyndt at ligne et hold igen og spillernes attitude har været helt i top de sidste to kampe (plejer dog ofte heller ikke være et problem i de store kampe, det bliver for alvor testet imod Fulham på søndag). Men umiddelbart ligner vi et hold på vej tilbage i form, hvorimod jeg tror Tottenham får svært ved top4-placeringen. United er også stadig godt kørende, men de må - og skal - snart ramme et formdyk, mens Arsenal vel altid kører træt hen mod sommeren? :-)

Derudover synes jeg virkelig at Kanté begynder at vise sit offensive potentiale - han har været helt fantastisk de sidste 3 kampe rent offensivt også.
Skrevet af KnockOut
Ja kante har været et monster, man kan altid smide bolden til ham han vender bare af på folk og han er næsten umulig st få bolden fra og hold da op han kan løbe, men der der slår mig som noget nyt er han virkelig prøver at vende spillet og sætte fart i vilde raids og lykkes det ikke spiller han den klogt af.
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) - Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanovic / E.Hazard / S.Ramos / N.Kante
Skrevet af Wise1964
Kante er, som jeg nævnte igår, blevet meget bedre offensivt og udvikler sit spil stort set fra kamp til kamp ... imponerende hvad den knægt kan løbe op.
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Slettet(492319200711)
Øv at Lukaku sparker den ind til sidst...
Skrevet af Wise1964
Ja - det var lidt æv, United rider på en medgangsbølge af de helt store. Imponerende City kan have 20 skud på mål og 80% boldbesiddelse og vinde 1-0 (heldigvis).
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
Ærgerligt med United sejren, men ellers kunne det ikke have faldet meget bedre ud til vores fordel med en uafgjort mellem Arsenal og tonserne. Vi kan selv afgøre det og det er det vigtigste. Det ser dog svært ud, med både Everton, Liverpool og United på udebane og Wolves hjemme.

En lille oversigt med nogle tanker:

Tottenham har Liverpool og City ude, men ellers et nemt program. Det er svært at se dem smide point i de andre kampe.

Arsenal har United hjemme, samt Everton og Wolves ude, men ellers et program man må forvente, de vader igennem uden de store kvaler taget i betragtning af kampene mod Southampton og Bournemouth. Det ligner en sikker top 4 til dem.

United har så selvfølgelige Arsenal ude, samt Everton og Wolves ude. Derudover har de City hjemme, samt os.

Jeg tror, at hvis vi skal nå 4. pladsen, skal vi håbe på at gassen går af United-ballonen og at deres modstandere bliver for stor en mundfuld, samt at vi slår dem eller henter en uafgjort på Old Trafford. Derudover skal vi håbe på, at Tottenham laver en Tottenham og fortsætter med at kvaje sig, eksempelvis hjemme mod Palace og Everton.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Wise1964
Jeg tvivler på vi når det med det program vi har tilbage - der skal virkelig rammes en stribe sejre og undgå nederlag i kampen mod United. Indtil videre har det været meget op og ned med holdet, så hvis de skal ramme kontinuitet er søndag et godt sted at starte.
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0