Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Slettet(432058202410)
Vi starter også på udebane i semifinalen.

I Finalen vil vi stå som hjemmehold, hvis det når dertil.
Captain America. FCM
Skrevet af Mugesh
quote]Men han er med fremme og vel at mærke i et tempo vi ikke har set siden Ramires"[/quote]

Puha, lad os nu ikke få en Ramires ud af Kante, det vil være fodboldhistoriens største degenerering af en spiller, men jeg kan godt frygte det ske under Sarri. Og nu har klovnen Sarri igen ude og pille Kante ned. Sarri skal ud. Vil hellere miste ham end Kante. Et transfervindue, hvor vi mister både Kante og Hazard, bliver efterfulgt af en sæson udenfor top 6.

"
Men er det Kantes skyld?"


Nej, på ingen måde, det er ene og alene Sarris skyld.

"
Og det er jo fx en af de ting, jeg savner fra Barkley. At han er med fremme som nærmest hængende angriber og støtter op og tager den jernlunge-sprint helt op til feltet. Det synes jeg simpelthen vi ser for lidt af."


Jeg ser nu heller ikke RLC laver noget lignende eller for den sags skyld andre på nær Kante til tider. Det er jo heller ikke lige frem omstillinger fra dybden "Sarri-bold" har som varemærke.

"Tilsvarende med småspillet oppe omkring feltet. Hvorfor hulen er det Kante, der deltager i det, mens Barkley står dybere og ikke er så involveret? Det giver slet ikke mening, som jeg ser det."

Sarri har jo givet udtryk for at Kante ikke er god nok til at spille dybere, så det vil ikke overraske mig, at det er noget de har aftalt, at Barkley som har bedre teknik operer lidt dybere end Kante.

"Omvendt tænker jeg egentlig også, at med en anden træner og eventuelt Gary Cahill som sparringspartner i fitnessrummet, så kunne Jorgi også godt udvikle sig til en ganske anstændig 8´er. Han har fremragende teknik og fremragende overblik, men han er bare dels lidt for klejn og dels lidt for fandens flink"


Gid, det var så simpelt. Historien har vist langt flere eksempler på mislykkede omskoling af spillere end succesfulde. I vores klub kan vi nævne Lampards ældre dage, hvor man prøvede bruge på en typisk CM-rolle, men mandens DNA fik ham til at forlade hans position centralt og løbe ind i feltet hele tiden. Eller hvad med Mourinho forsøg på at gøre Mata mere arbejdssom, som mange fans hoppede i med begge ben. Der er selvfølgelig også succesfulde som Wengers omskoling af Kolo Toure eller Ancelottis omskoling af Pirlo. Den sidstnævnte havde dog ikke været nogen succes på de andre pladser og klubber og det er nok nøglen til omskolingen kan lykkes. En spiller skal kunne se en forbedring i denne omskoling for sig selv, før det kan blive en succes. Det er fuldstændig på en almindelig arbejdsplads, du vælger vel kun et nyt job eller nye opgaver eller projekter hvis det giver dig succes og mening. Jorginho har fået succes og slået sit navn fast på den plads og rolle han nu har, at ændre den vil blive meget svært, også selvom han overtager Cahills guns.

"Jeg er, som tidligere beskrevet, ikke just forelsket i Sarri, men jeg er ikke helt klar til at konkludere, at han er ude af stand til at tilpasse sig. Og dertil er det jo ikke helt ligegyldigt, hvem vi hiver ind i stedet for. Sarri virker noget tykpandet til tider, men det kunne jo sagtens være værre."


Der er nogle, der taler for, at han skal have tid til at præge holdet/klubben som han gerne vil. Dem er jeg lodret uenig med. Hvis vi skal give en træner tid og "frie hænder" til at hente de spillere ind, som han gerne vil, så vil det blive en dyr fornøjelse samt det også vil give en træner alt for meget magt. En god og succesfuld træner/leder skal og kan bruge det setup, han har sagt ja til, da han skrev under. I en sund organisation skal en leder ikke ændre på hverken kulturen eller organisationen, men blandt optimere den og få holdet til at spille, og her er det afgørende, at lederen formår at få det bedste ud af de bedste, men også har øje for talenterne. Her har Sarri fejlet på nær Hazard, hvor han har fået absolut minimalt ud af vores næste bedste spiller Kante samt talenterne er han kun begyndt at skæve til efter enorm pres fra fans.

Organisationen skal så til gengæld være skarpe på at finde den helt rigtige leder, hvilket vi ikke har været så fandens dygtige til og vi har stadigvæk ikke ramt rigtigt med Sarri.
Jeg er ikke sikker på kan være meget værre. Som det ser ud nu, så kan vi risikere at miste Hazard (ikke Sarris skyld), Kante, AC(ved godt Forza Zola ikke mener han er god nok, men stoler mere på talentspejderne fra de største klubber, men AC er heller ikke en type, som Forza Zola foretrækker, der er for meget hjerne i AC også har han ikke kostet en halv milliard) og CHO. Vi kan altså både miste de bedste spillere i verden på deres position og de største talenter, som de største klubber i verden står klar til at tage imod, hvis vi vælger at holde på Sarri. Jeg tager gerne chancen med en "grøn" Lampard, som kender kulturen og klubben

Sidst vi gav en manager lidt for meget magt sendte vi Mata og Lukaku til manu og De Bruyne til City...
Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Forza Zola
Der er nogle, der taler for, at han skal have tid til at præge holdet/klubben som han gerne vil. Dem er jeg lodret uenig med. Hvis vi skal give en træner tid og "frie hænder" til at hente de spillere ind, som han gerne vil, så vil det blive en dyr fornøjelse samt det også vil give en træner alt for meget magt. En god og succesfuld træner/leder skal og kan bruge det setup, han har sagt ja til, da han skrev under. I en sund organisation skal en leder ikke ændre på hverken kulturen eller organisationen, men blandt optimere den og få holdet til at spille, og her er det afgørende, at lederen formår at få det bedste ud af de bedste, men også har øje for talenterne. Her har Sarri fejlet på nær Hazard, hvor han har fået absolut minimalt ud af vores næste bedste spiller Kante samt talenterne er han kun begyndt at skæve til efter enorm pres fra fans


Du snakker om en sund organisation og en god kultur. Mener du oprigtig at Chelsea går under den betegnelse, hvis vi pt ser på den sportslige og ledelsesmæssige struktur? Vores sportslige organisation har i den grad haltet og kulturen på holdet har i nogle sæsoner simpelhen været rigtig dårlig (hvilket både Mourinho, Conte & nu Sarri alle har påpeget). Den kære russer har ikke vist sig i efterhånden umenneskelige tider og sidder tungt på pengepungen.

Du mener desuden, at en træner upåagtet den trup han har at arbejde med bare skal kunne levere fra day one. Jamen så har Sarri vel egenligt lykkedes meget godt, medmindre du havde forventet at vi var titelkandidater? Pt er vi med i kampen om top 4 pladserne og snublende tæt på en EL semifinale. Hvorfor er du så utilfreds? Eller er du en af de fans som mener, at vi år efter år SKAL kunne forlange at være med til sidste runde i mesterskabskampen, uden at anerkende kvaliteten af de øvrige hold som også har selvsamme ambition. Sagt på en anden måde. Mener du oprigtigt, at vi har et hold som bør kunne præstere meget bedre end tilfældet er nu, når du samtidig kigge over på kvaliteten i de øvrige trupper som ligeledes kæmper med i top 6 kampen?

Organisationen skal så til gengæld være skarpe på at finde den helt rigtige leder, hvilket vi ikke har været så fandens dygtige til og vi har stadigvæk ikke ramt rigtigt med Sarri.
Jeg er ikke sikker på kan være meget værre. Som det ser ud nu, så kan vi risikere at miste Hazard (ikke Sarris skyld), Kante, AC(ved godt Forza Zola ikke mener han er god nok, men stoler mere på talentspejderne fra de største klubber, men AC er heller ikke en type, som Forza Zola foretrækker, der er for meget hjerne i AC også har han ikke kostet en halv milliard) og CHO. Vi kan altså både miste de bedste spillere i verden på deres position og de største talenter, som de største klubber i verden står klar til at tage imod, hvis vi vælger at holde på Sarri. Jeg tager gerne chancen med en "grøn" Lampard, som kender kulturen og klubben


Kunne da godt tænke mig at vide hvilke scouts fra de største klubber du hentyder til? For meget hjerne? Kan du være lidt mere specifik. Mener du spilintellegens? Jeg kan godt lide AC som type, men der hvor jeg stadigvæk har brug for at se noget progression, er i duelspillet. Tænker primært i luftrummet i boksen, samt 1v1 aktioner. Så må han gerne udstråle lidt mere attitude efter min mening. Savner generelt bare noget mere ærgerrighed og vildskab fra ham. Man skal ikke underkende det mentale aspekt som der mange gange ligger i eksempelvis duelspillet. Her synes jeg stadigvæk han har noget at arbejde med, så han ikke fremstår alt for meget som klassens pæne/stille flinke dreng. Savner noget mere kynisme og her kommer jeg attitude, agtigt.

Der hvor jeg godt kan lide AC, er at han har en rigtig god pasningsfod, er rolig på bolden og kan håndtere situationer under pres med bolden. Hvorfor han eksempelvis passer godt ind i kampe, hvor vi ved, at vi på forhånd kommer til at dominere forholdsvis meget på bolden. Her synes jeg egenligt, at Luiz og AC godt kunne få noget mere spilletid sammen ift rotationen mellem de tre.

Og fremfor at sætte al din lid til de talentspejdere du refere til (hvem de så end er, da jeg ikke kan se at der har været konkrete henvendelser på ham fra hylder som Chelsea befinder sig på), så kan du jo også spørge dig selv om følgende hvis han var så outstanding som jeg føler du forsøger at tale ham op til.

Hvorfor er han ikke fast starter for det danske landshold, samt foran Luiz og Rüdiger. Først blev han fravalgt ift Bjelland og senest Zanka. Tror ikke kun, at det skal ses i lyset af, at han ikke spiller weekend efter weekend for Chelsea, men måske nærmere at de spillere netop har noget mere pondus ift duelspilet. Det er naturligvis blot et gæt fra min side af, da jeg ikke kender den egentlige årsag.

Og slutteligt vil du virkelig hente en forholdsvis "grøn" træneren som Lampard ind til at være headcoach for et hold som Chelsea. Det er da virkelig et sats, da han er et totalt uprøvet kort på den front. Måske han lige skal være være i gamet i nogle år inden han bestrider en stilling som headcoach i så stor en klub. Fordi man var en dygtig spiller, så bliver man nødvendigvis ikke en dygtig træner.
come on Chelsea
Skrevet af Wise1964
Imponerende at der igen er idioter som sætter klubbens navn i dårligt lys med racistiske tendenser indbygget - denne gang med fokus på salah. Usmageligt, ulækkert og utilladeligt

Jeg håber klubben identificerer de skyldige og smider dem på porten for livstid
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
@Wise

Det er selvfølgelig brandærgerligt, men man må altså lige huske at det er et klart mindretal, der opfører dig sådan. Der er meget fokus på Chelseas fans og jeg tror egentlig ikke de er værre end alle mulige andre (ikke at det er en undskyldning). Det er lidt det samme som Brøndby og OB, der bliver gjort til syndebukke i sangene om homoseksuelle, de er ikke værre end alle andre.
We know what we are
Skrevet af Vince71
Mason Mount med hattrick i dag for Derby. Tammy med hans sæson mål nr. 24. Det er godt nok noget af en sæson de begge har gang i. Håber de er i truppen næste sæson.

Med Kovacic(transferban) på vej tilbage, bliver det godt at få Mount ind i truppen som i den grad er en bedre offensiv spiller. Tammy er vel det helt store spørgsmålstegn. Forlænger man Girouds kontrakt med endnu et år og man får Michy tilbage, så er spørgsmålet om man vælger Tammy over Michy?
Skrevet af Mugesh
@.Forza Zola

” Du snakker om en sund organisation og en god kultur. Mener du oprigtig at Chelsea går under den betegnelse, hvis vi pt ser på den sportslige og ledelsesmæssige struktur? Vores sportslige organisation har i den grad haltet og kulturen på holdet har i nogle sæsoner simpelhen været rigtig dårlig (hvilket både Mourinho, Conte & nu Sarri alle har påpeget). Den kære russer har ikke vist sig i efterhånden umenneskelige tider og sidder tungt på pengepungen.”


Enig i, at Chelsea ikke har nogen sund kultur eller organisation, set udefra. At Mourinho har sagt dette er ikke noget nyt, manden er en omvandrende kulturfordærver, som i øvrigt siger lignende om de andre klubber, han har fået sparket i. Romans manglende tilstedeværelse skyldes det ikke, at han har nogle visumudfordringer? Men jeg holder fast i, at det ikke må eller skal være Sarri eller for den sags skyld en anden manager, der skal skabe kulturen, det skal ske længere oppe.

” Du mener desuden, at en træner upåagtet den trup han har at arbejde med bare skal kunne levere fra day one. Jamen så har Sarri vel egenligt lykkedes meget godt, medmindre du havde forventet at vi var titelkandidater?”


Næ, egentlig ikke. Jeg har nævnt, hvad der forventes af ham, men jeg kan godt ridse det op for dig igen.
1) Få holdet til at spille, dermed ikke sagt, at man skal være mesterskabsudfordrer, men blot, at holdet skal spille, kæmpe som hold.
2) Få det bedste ud af vores bedste spillere, hvilket han ikke formår på nær Hazard. Udover, filosofien og taktikken, så er hans mandskabsbehandling under alt kritik, en leder/manager går ikke ud og fortæller pressen, hvilket problemer hans spillere har, det for lavt at synke (noget Mourinho var en mester til i hans tredje sæson, det var aldrig managerens skyld). En leder skal ”Walk the Talk”, ja, det lyder som en floskel, men der er sandhed i det. Nævn f.eks. hvornår Zidane, Allegri, Guardiola eller Klopp har været ude i pressen og kritisere en af deres egne spillere? Så er der selvfølgelig idioter, som vil mene, at Sarri kun gøre det for at motivere sine spillere, altså benytte pisken/offentlig gabestok til at få spillerne til at yde mere, så kan det undre mig, at han ikke har brugt lignende metoder og retorik rettet mod Jorginho, Luiz eller Kovacic?
3) Taler vist for sig selv, han har sine favoritter og de skal klokke flere gange i spinaten før der bliver skævet mod talenterne. Odoi er f.eks. kun kommet ind i varmen efter store fan-”demonstrationer” mod Sarri.
Om Sarri så vandt PL, så vil jeg stadig ikke være tilfreds med ham pga. de ting jeg har nævnt.

” Eller er du en af de fans som mener, at vi år efter år SKAL kunne forlange at være med til sidste runde i mesterskabskampen, uden at anerkende kvaliteten af de øvrige hold som også har selvsamme ambition”


Du må meget gerne nævne, hvor jeg nævner det som et krav. Jeg har ingen problemer med at være ude af mesterskabskampen i nogle sæsoner, hvis disse skal bruges til at bygge en filosofi og få vores talenter frem.

” Sagt på en anden måde. Mener du oprigtigt, at vi har et hold som bør kunne præstere meget bedre end tilfældet er nu, når du samtidig kigge over på kvaliteten i de øvrige trupper som ligeledes kæmper med i top 6 kampen?”


Vi er ikke på niveau med City, LFC og Manu i forhold til spillermateriale, men vi er på niveau med Arsenal og Spurs.

” Kunne da godt tænke mig at vide hvilke scouts fra de største klubber du hentyder til?”


Det er jo ingen hemmelighed, at AC både har været rygtet til Juventus, Milan, Barcelona, Dortmund mv. Og nej, jeg er på nuværende tidspunkt ikke på fornavn med talentspejderne fra de største klubber i verden, beklager.

” Hvorfor er han ikke fast starter for det danske landshold, samt foran Luiz og Rüdiger. Først blev han fravalgt ift Bjelland og senest Zanka. Tror ikke kun, at det skal ses i lyset af, at han ikke spiller weekend efter weekend for Chelsea, men måske nærmere at de spillere netop har noget mere pondus ift duelspilet. Det er naturligvis blot et gæt fra min side af, da jeg ikke kender den egentlige årsag.”


Har godt set, at du har til tider brug for at hive Zanka-kaninen op for at devaluere AC’s talent, dog en død kanin, må jeg sige. Zanka er jo valgt både pga. hans fysik, spillestil, men også fordi, at han har et godt samarbejde med Kjær samt forsvaret har spillet, som det skal. Det samme kan du ikke sige om vores hold. 1) Vi skulle meget gerne praktisere en spillestil, hvor CB skal være mere med i spillet, som må siges at være AC absolutte styrker. 2) Luiz og Rudiger har ikke noget specielt godt samarbejde og har heller ikke haft det tidligere. Faktisk har Rudiger og AC spillet flere kampe sammen før Sarri kom.
Enig i, at Luiz og Rudiger er bedre end AC i luftrummet, men ikke i duellerne ved jorden. Selvom Luiz er bedre i luftrummet end AC, så havner Luiz lidt for ofte i ingenmandsland inde i feltet, hvor det kan være ligegyldigt, om man springer højere, når man alligevel står tre meter fra den modstander man skulle dække op. Rudiger er ikke på niveau med AC i boldomgang. Som jeg ser det, så burde der være næsten lige meget spilletid til AC som Luiz og Rudiger, men AC har ikke fået én eneste starter i PL. Her viser Sarris absolutte store problemer, som er, at han er meget stædig og overser problemerne, da han helt klart har nogle favoritter, som han vil gå for langt for, mens han ikke holder sig tilbage for at ”svine”, dem som ikke er hans kop te.

” Fordi man var en dygtig spiller, så bliver man nødvendigvis ikke en dygtig træner.”

Enig, det er der også rigtig mange eksempler på.

” Og slutteligt vil du virkelig hente en forholdsvis "grøn" træneren som Lampard ind til at være headcoach for et hold som Chelsea. Det er da virkelig et sats, da han er et totalt uprøvet kort på den front. Måske han lige skal være være i gamet i nogle år inden han bestrider en stilling som headcoach i så stor en klub.”


Guardiola gik fra ungdomstræner til førsteholdstræner i Barcelona, det er ikke umuligt, men ja, det er sjældent, at det sker. Jeg håber mest på en Enrique, Laurent Blanc eller Allegri, men Lampard som outsider. Jeg kan godt lide Sarris måde at spille bold på, det er mest alt det udenom, så som hans ”lyst” til at kritisere bestemte spillere, hans manglende mod til at sætte en ”etableret” spiller af holdet og give en anden chancen, som gør, at jeg håber på, at han er fortid til sommer.


Hellere et usundt legeme end en fordærvet sjæl
Skrevet af Wise1964
Vince
Helt enig - Mason Mount er en stjerne i svøb. Tammy kan jeg ikke helt finde ud af, hans statur virker ikke til at være med ham når det gælder toppen af toppen ... men han fortsætter med at pløkke kasser ind, aå man kan vel ikke undlade at prøve ham af?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Hvor er det fedt at emerson, RLC og CHO er fast bestanddel af stærkeste opstilling nu ... hazard som falsk 9’er vidner om manglende tillid til både higuain og giroud - jeg kan ikke se os købe higuain til sommer selvom transferban udsættes et vindue
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Dagens Opstilling:

Willian - Hazard - Hudson-Odoi
RLC - Jorginho - Kante
Emerson - Luiz - Rüdiger - Azpi
Kepa
Skrevet af YNWA"96"
God kamp !
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Wise1964
I lige måde YNWA ...!!
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Wise

Ja det er i hvert fald svært at se bort fra Tammy´s målform. Men så vidt jeg kan huske, så ville Sarri jo heller ikke af med Michy i sommers. Det var Michy som selv ville til Valencia da han mente han kunne få mere spilletid der. Så det er ikke utænkeligt at han kan få en større rolle næste sæson og jeg har også stadig lidt en forhåbning om at han kan shine i Sarris system.

Helt enig ift opstillingen. Det er virkelig fedt at de 3 er kommet fast ind i PL kampene. Det er har været tydeligt i de seneste kampe at det har gjort noget positivt ved vores offensiv. Nu må Cho også gerne snart skrive under på den kontrakt inden sommervinduet åbner..

God kamp @YNWA!
Skrevet af Cfever
Lige over YNWA.

Fed opstilling, men som altid vil der nok være brok at finde herinde (ved godt jeg tager sørgerne på forskud).
We know what we are
Skrevet af Forza Zola
Synes også at det er en mega spændende opstilling. Lad os håbe den virker :)

Go kamp.
come on Chelsea
Skrevet af Cfever
Vi har altså ikke brug for de fejlafleveringer her i starten.
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Hold nu kæft der laves mange uprovokerede fejl i opspillet
Henderson må være den klammeste spiller i Premier League med den neanthaler attitude han altid leverer
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Jeg kan ikke udstå Henderson, ser ud til at Fabinho står i lære hos ham. Det klæder ingen. Vi skal altså stoppe de boldtab, det bliver ikke ved med at gå godt, det er Liverpool for gode til. Det værste er næsten at det ikke engang er et vildt pres de lægger.
We know what we are
Skrevet af BM
Alle ved jo at Henderson er en cunt. Det stråler ud af ham.
Godt at Salah ikke diver, det har vi jo slået fast tidligere.
Skrevet af Wise1964
Der var Luiz tæt på at brække anklen på salah ... eller noget
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0