Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Vince71
Så fik Hazard endelig sit skifte..

Kylian Hazard skifter dermed officielt til Cercle Brugge.
Skrevet af Wise1964
Ha ha Vince - faldt du også for overskrifterne? :D

En anden god historie er den fan som spørger Eden om han ikke gerne vil blive i Klubben gennem bilruden, Eden kigger på lyssignalet og kigger igen på den pågældende fan - medierne tolker dette som et nej og et tegn fra ham om at han rejser ...

Det er vanvittigt - men de må satme have det sjovt på de redaktioner med alle de svampe de spiser
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af badazz
@Badazz

Satme godt arbejde, har du noget til os i forbindelse med EL? Ikke at vi skal blive grådige eller forvente, men nu spørger jeg af ren nysgerrighed.

I står i hvert fald med gode kort i hånden, ift at nå finalen efter 1-1 på udebane.
Og Frankfurt var ikke just imponerende i går mod Leverkusen :)

Og hvis Arsenal kommer i finalen, så står i også med gode chancer der.
Arsenal vinder primært deres kampe når de spiller på Emirates :)
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Wise1964
badazz - det var satme et politiker svar det der :D ... er der gået valgkamp i dig?
Jeg undrer mig stadig over FRankfurts nedsmeltning i weekenden, gad vide hvad der skete der
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
@Wise

I sure did :D

Ja så godt videon her tidligere. Utroligt som medierne overanalysere den og fuldstændig vælger at se bort fra at Hazard griner da han kører afsted. Oh well, noget skal de vel skrive. :)
Skrevet af badazz
badazz - det var satme et politiker svar det der :D ... er der gået valgkamp i dig?

Ja, det må være forklaringen :D


Jeg undrer mig stadig over FRankfurts nedsmeltning i weekenden, gad vide hvad der skete der

Ja, det gav til dels mening, hvis de ikke havde nået at spille for i BL, men det er jo rigtigt tæt pt, så det er lidt vildt.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Bosse1983
@Robber

Jeg er efterhånden blevet for gammel til at irriteres længere end de 90+ minutter en kamp varer.
Generelt er fraværet af koncept fra Emerys side og det manglende opgør med taberkulturen det som plager de fleste. Jeg accepterer at tabe kampe, men da skal de tabes på vores præmisser, ikke modstanderens. Der har Emery til tider været en kujon, især når vi spiller ude.

Jeg håber på en større overhaling til sommer. Jeg drømmer ikke om store stjerner, men egentlig bare at man får kappet noget fedt væk, får satset lidt på de unge, skabt et hold man kan bakke op om og bygget noget identitet. Ingen har vel den fjerneste idé om hvad vi har af budget heller.

Hvis vi ikke mødes i Baku, bør Emery være fortid. Den kamp er ret åben. Vi har været fornuftige i de store kampe, og ingen af holdene har enorm vindererfaring internationalt. Chelsea måske lidt mere end Arsenal, men omvendt har Emery vel en lille fordel over Sarri.

Jeg håber i den grad at vi når finalen, uanset hvad er så sker. Jeg er vant til at blive skuffet, om det er Galatasaray eller Barcelona, men jeg ser det som en enorm vigtig karakterbygger at deltage.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Vince71
Hvis jeg ikke husker helt forkert har Leverkusen også været i god form på det seneste, det skal man heller ikke glemme. Selvom 6-1 selvfølgelig ser vildt ud. Sebastien Haller var også ude af den kamp og Luka Jovic kom ind som indskifter. Jeg ville passe på med at lægge for meget i den kamp :)

Frankfurt skal nok komme ind til den kamp, med alt hvad de har.
Skrevet af badazz
Jeg ville passe på med at lægge for meget i den kamp :)

Det er for sent Vince. Jeg har kaldt den :D
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Wise1964
In badazz we trust :D
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Reece James er blevet årets spiller i Championship (hvis jeg ikke misforstår hans tweet), men i hvert fald for Wigan. Godt gået af den unge gut!

https://twitter.com/reecejames69/status/1125450299773157377
We know what we are
Skrevet af Vince71
Ja det blev vist årets spiller i Wigan og så også på årets hold i championship. Tror godt han kunne gå hen og blive en fast del af opstillingen inden for de næste par sæsoner. Jeg synes han har alle kvaliteterne til at blive en klasse back spiller og fysisk ligner han en spiller vi til tider godt kunne mangle på den position.

@Badazz
Jeg håber virkelig du får ret :)
Skrevet af KnockOut
Nå så tillader jeg mig lige at lave et kig i krystal kuglen.

Chelsea er blevet dømt 2 vinduers ban, appel bliver afvist.
Chelsea ansætter ikke en sports direktør.
Abramovich bliver i klubben.
Sarri forsætter.

Kontakt udløb: Cahill, Robert Green,
Forlænges 1år: Luis, Giroud, Caballero.
Lån udløber: Kovacic, Higuaín
Sælges: Hazard (100mil) - Willian (40mil) - ZappaCosta (15mil) - Drinkwater (10mil), Victor Moses (0mil), Van Ginkel (5mil), Alvaro Morata (nuværende deal).
Tilbage fra lån (som ikke udlånes igen): Reece James, Ola Aina, Kenedy, Mason Mount, Kurt Zouma, Tiemoue Bakayoko, Tammy Abraham, Christian Pulisic, Batshuayi

Det giver et hold der hedder:

GK: Kepa - Caballero - Blackman(HG)
CB: AC(HG)- Luiz - Rudiger - Zouma - Ampadu
LW: Alonso - Emerson -(Jay Dasilva HG)
HB: Dave - James Reece(HG) - (Ola Aina)
CM: Kante, RLC(HG), Barkley(HG), Jorginho, Mason Mount(HG), Bakayoko.
LW: Odoi(HG) - Kennedy
RW: Pulisic - Pedro
AT: Giroud - Abraham(HG) - Batshuayi

27 spiller 9 er HG, 2 kan man lade være med at registre da de er under 21 og været i klubben i 3år (f.kes. Jay, Mount)

Syndes man der er for lidt wings kan man beholde Willian og evt sælge(undlad) Aina.

Dette er hvordan jeg har forudsagt det !
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af RobertTheRobber
@BS

Det er svært at se på, hvordan næste sæsons trup kommer se ud, for det kommer an på transferforbuddet. Lige nu har vi forbuddet og tilsyneladende kommer der ikke til at ske noget på den front. Det er en kombination af hvad jeg ønsker, hvad jeg tror der kan fungere og hvad der er realistisk. Derfor er mit udgangspunkt heraf:

Målmand:
Kepa, Caballero (forlæng), Green (forlæng)

Egentlig er udmærket trio. Kepa havde tidligere på sæsonen en del bolde, han måske skulle redde, uden at man decideret bebrejder ham. Til gengæld har han vist sig at være kampafgørende et par gange, noget Courtois ikke bliver husket for. Caballero er en helt fin 2. målmand og Green er homegrown, der er ikke så meget at sætte fingeren på.

Forsvar:
HB: Azpilicueta og Reece-James

Jeg har ikke set noget til Reece-James, så det er udelukkende baseret på hvad I har skrevet. Hvis han er så god som der gives udtryk for, vil en udfasning a la den vi så med Cech og Courtois være helt perfekt.

VB:
Alonso og Emerson (Aina)

Jeg har ikke set Aina spille. Han har spillet tilsvarende 22,3 kampe i Serie A denne sæson, dog som højre back. Måske kan han fungere som backup til begge backs, men ellers ligner det en udlejning/transfer. Med et transferforbud håber jeg Alonso bliver sat af og kun spiller i de tunge udekampe mod de bedre modstandere.

CB:
Rüdiger, AC, Zouma (i den rækkefølge) og enten Kalas (Spiller fast for Bristol City) eller en forlængelse med Luiz.

Jeg tror ikke at AC er så langt væk fra startopstillingen alligevel. Rüdiger er skadet og dette kan blive hans chance. Han har dog spillet meget svingende når han har fået chancen, så alternativt kan han forblive 3.-valg hvis han kan leve med det. Får vi ikke ophævet forbuddet ligner det dog umiddelbart en forlængelse med Luiz.

6´er: Jorginho og Ampadu (Kanté)

Den ligger lige til højrebenet. Det er Sarris spillestil der er udgangspunktet, så uanset hvilke faktorer han vil skrue på, ligner Jorginho det klare førstevalg og Ampadu som backup. Kovacic bliver forhåbentligt sendt tilbage til Real Madrids overskudslager, for fy for pokker en nulbon.

8´er: Kanté og Barkley

Kanté er blevet bedre og bedre sæsonen over, så selvom det kan være "spild" at have ham der, er det alligevel en fornuftig løsning fremadrettet, såfremt vi har transferforbud. Barkley fungerer i mine øjne som backup på denne plads og på den offensivt indstillede midtbane.

OM (ikke klassisk 10´er): RLC og Barkley (Mount som boble)

RLC har spillet virkeligt godt de seneste gange han har fået muligheden. Bliver han skadefri gennem en længere periode, kan det føres langt. Barkley fungerer fint som backup på den plads. Mount er, så vidt jeg ved, noget der minder om en klassisk 10´er. Han kan måske omskoles, alderen taget i betragtning, så hvis han har niveauet kunne han bestemt være interessant.

VK: CHO og Willian

Med vores bedste offensive spiller siden Zola væk, ligger den lige til højrebenet. CHO som starter og Willian som backup og til aflastning. Willian har, trods alt at have være udfordret, faldet endnu mere i niveau. Var der ikke transferforbud, burde han være første mand ude af vagten. Lavt og begrænset niveau, men har stadig videresalgspotentiale.

HK: Pulisic og Pedro

En fair konkurrence og en fin mulighed for at spille Pulisic ind som fast starter. Pedro har stadig geniale øjeblikke, men niveauet er dalene i takt med alderen og han fungerer bedst som indskifter. Pulisic kunne om et par måneder være klar til at tage ansvar som starter for et PrL-hold.

ST: Batshuayi, Abraham og Giroud
Vi skal bruge 3 angribere. I år har vi virkelig set hvor skrøbelig en trup er uden 3 angribere og fra næste sæson har vi ikke Hazard til at spille falsk 9´er.

Det farlige er dog, at vi ikke kender deres niveau. Jo, Girouds kender vi, men det er ikke imponerende. Potentielt kan vi stå med en angriber i hans bedste alder hvis han får en oprigtig chance med gode medspillere omkring sig og efterfølgende bare hamrer basser ind, den unge poacher der imponerer når han får chancen og kolossen vi sætter på banen, når en udligning skal hentes de sidste 10 minutter.

Desværre kan vi ligeledes stå i en Eto´o, Torres, Ba-situation igen, hvilket stensikkert vil placere os langt efter titelaspiranterne.

Oprydning:

De åbenlyse:

Drinkwater, Ginkel og Zappacosta. Alle på udleje (ikke akademi- eller tidligere akademispillere), undtagen Zouma, Batshuayi, Abraham og måske Kalas. Bakayoko, Morata, Moses osv. skal bare skydes afsted. Kovacic og Higuain skal selvfølgelig også bare ud af vagten. Cahill og Blackman skal vel også afsted.

Boblerne:

Luiz.

Det er lidt svært med Luiz, han er ofte virkelig ringe, men trods alt nok bedre end Kalas. Problemet er dog, at modsat Kalas holder han AC og eventuelt Zouma på bænken, til trods for sit begrænsede talent. Det er den sværeste beslutning i mine øjne.

Det er mine forventning/forhåbninger, såfremt vores transferforbud ikke bliver løftet.
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Cfever
Man skulle egentlig tro man var kommet over den CL kamp her 10 år senere (til dagen så vidt jeg ved), men når man sidder og ser Barcelona i en CL semifinale som den i aften kan man ikke unde dem noget som helst. Tænk at der var folk der brugte #EnSejrForFodbolden de må sgu skamme sig lidt over nogle af de spillere, de har i dag :)

Nå det var min ode til den mest skandaløse kamp i CL´s historie her på 10-års dagen.
We know what we are
Skrevet af Wise1964
Spot on Cfever -
Øbberbøv lever stadig i erindringen og jeg glemmer aldrig det interview han lavede for et par år siden, den kæmpe kegle
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Chelseafc4ever
Tænk det allerede er 10 år siden.

Tiden flyver. Jeg husker det som igår.
Chelsea FC Champions of Europe 2012
Skrevet af Jax Lothbrok
Husker det også som var det igår. På daværende tidspunkt havde vi verdens bedste hold, med profiler på toppen af deres karriere - vi udspillede Barca fuldstændig, og gik alligevel ikke videre pga. den ene skandale efter den anden.

Heldigvis kom der en hævn i 2012, som siden dulmede lidt af smerterne fra 2009.
Skrevet af MVM
Glemmer aldrig Torres mål mod Barca. De havde brandt den ene kæmpe chance efter den anden og så lunter Torres stille og roligt ned og drible uden om Valdez :-) Easy peasy lemon squezy
"Der falder ikke et eneste blad af et fynsk bøgetræ, blot fordi et par svin gnubber sig op af det" Richard Møller Nielsen
Skrevet af Super8Frank
02/02/2017 - En legende takker af! Frank Lampard <3 Fan af: Chelsea FC siden 1999 AC Horsens siden 1994
annonce
0