Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stofferc
Fifa har afvist appellen.

Så er næste skridt nok at appellere til CAS


https://www.chelseafc.com/en/news/2019/05/08/chelsea-statement

Og det siger klubben allerede at den gør. Ingen stor overraskelse.
-
Skrevet af badazz
Og det siger klubben allerede at den gør. Ingen stor overraskelse.

Har man en reel forventning om at få medhold, eller satser man ´bare´ på at få udskudt det transferban lidt, så man kan nå at handle til sommer (som man har set andre klubber gøre det)?
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Cfever
Man har selvfølgelig et spinkelt håb om at få medhold, men det primære formål er udskydelse så man kan forberede sig på to Spursvinduer.

Off-topic tillykke med sejren i går :)
We know what we are
Skrevet af Cfever
Til jer der kiggede på truppen i næste sæson. Sarri har netop udtalt at der er 2-3 på udlån som er interessante.

Mit umiddelbare gæt er Aina og Bakayoko. Spørgsmålet er hvem den tredje er. Kan i øvrigt tilføje at han siger "the level they have been playing at must be considered". Det citat udelukker umiddelbart vores spillere i Championship, hvis jeg tolker det korrekt.
We know what we are
Skrevet af badazz
Man har selvfølgelig et spinkelt håb om at få medhold, men det primære formål er udskydelse så man kan forberede sig på to Spursvinduer.

"Spursvinduer". Klasse :D

Off-topic tillykke med sejren i går :)

Ja, det var lidt vildt. Jeg har stadig ikke helt fattet det.
Stadig mulighed for 4 engelske hold i de to finaler.
OB / Liverpool / Bayern siden start 80erne
Skrevet af Black Spider
Til jer der kiggede på truppen i næste sæson. Sarri har netop udtalt at der er 2-3 på udlån som er interessante.

Mit umiddelbare gæt er Aina og Bakayoko. Spørgsmålet er hvem den tredje er. Kan i øvrigt tilføje at han siger "the level they have been playing at must be considered". Det citat udelukker umiddelbart vores spillere i Championship, hvis jeg tolker det korrekt.

De mest åbenlyse er Zouma og Baka. Reece, Tammy og Mount er nok outsidere uden at jeg tror, at Sarri for alvor har dem i betragtning. De vil antageligt få samme behandling som Ampadu hvis de ikke lånes ud igen.

Tænk på hvad der skulle til for at RLC for alvor fik chancen og hvor ringe Willi og Pedro skulle være før CHO fik chancen. Selv AC virker ikke rigtigt til at være en spiller som Sarri reelt stoler på.

Ampadu kunne sikkert sagtens spille RCM rollen og aflaste Kante lidt og hvis man ændrer systemet en anelse og giver taktstokken i boldbesiddelse til en af folkene foran så kunne Ampadu nok også spille DM uden problemer.

Men i stedet har vi givet ham Lukaku-behandlingen. En dygtig ung knægt der nok skal blive en ganske glimrende midtbanemand på PL-niveau en dag, men det sidste år er komplet spildt og han kunne lige så godt have brækket benet.

Jeg tror egentlig, at specielt Reece kunne bidrage positivt, og Tammy kan dårligt være ringere end Sarris højtelskede Fatguain, men hvis vi fortsætter med Sarri (og det gør vi formentlig) så skal der nok en mindre katastrofe til, før de faktisk får spilletid.

Jeg frygter lidt, at vi kunne have haft den næste Messi i klubben og han ville stadigvæk først få chancen som 23-årig efter 7 udlån.
Skrevet af Cfever
Jeg havde fuldstændig glemt Happy. Tænker Morata anskues som en done deal til atletico.

@BS

Lad os nu ikke tage sorgerne på forskud. Det kunne jo være at med CHO og RLC´s præstationer at Sarri har fået øjnene op for at vi har en rigtig god talentmasse, der kan gøre en forskel.
We know what we are
Skrevet af Black Spider
Cfever, du har ret i, at det er meget tidligt at blive trist og at Sarri selvfølgelig kunne have lært noget af denne sæson. Men...

Derudover glemte jeg at nævne Aina. Han burde selvfølgelig også være i spil, men der er åbenbart en købsklausul med i hans udlån og han er jo tilsyneladende også selv glad hvor han er, så det ser indtil videre ud til at blive svært at holde på ham, men ellers burde han selvfølgelig også være med i truppen næste sæson.
Skrevet af Forza Zola
"Jeg frygter lidt, at vi kunne have haft den næste Messi i klubben og han ville stadigvæk først få chancen som 23-årig efter 7 udlån."

Tænker at du referere til Mourinho tiden hvor man havde spillere som Lukaku, De Bruyne og Sala? Eller mener du, at have observeret noget helt indlysende ift nogle af dem vi har nu. Altså spillere som er berettiget til en startplads ift vores nuværende trup som hele staben omkring holdet/klubben har overset? Og med det in mente, at vi som klub har en ambition om ihvertfald top 4, samt fornuftig succes i CL (tænker som minimum videre fra gruppespillet ift succeskriterie).

Jeg tænker som udgangspunkt, at vi nok burde kogge ude på transfermarkedet og forstærke os der først og fremmest og køb rigtigt.

Klopp kunne hente spillere som Wijnaldum i Newcastle, Matip i Schalke, Mane i Southampton, Robertson i Hull (som rykkede ud), Firminho i Hoffenheim osv osv. Han sammensatte en trup og gjorde holdet til stjernen. Tror vi skal tænke lidt i samme baner, hvis/når Hazard skifter.

Og så er jeg helt med på, at det ikke bare lige er så nemt som det ser ud til. Vi skal dog have nogle spillere ind som passer ift Sarri´s koncept hvis han skal have bedst mulige arbejdsbetingelser som træner og en chance for at bevise sit værd (sagt udfra at jeg mener at hans første sæson er vellykket bedømt på vores målsætning om at komme i top 4). En EL pokaL oven i hatten vil være fremragende.
come on Chelsea
Skrevet af Black Spider
Zola, jeg tænker, at hvis (stort hvis) vi havde en ung 17-årig Messi (kan du huske ham som 17-årig?) så ville vi vurdere, at han ikke havde bevist sig på højt nok niveau og sende ham på udlån i Division 2 eller deromkring. Derefter måske et år i Championship. Derefter måske et år i PL, hvis ellers de forrige to lån gik okay. Måske. Og så ville han endelig få lov til at være en hovedsageligt ubrugt reserve i et år på førsteholdet, sådan som vi fx har brugt Ampadu i år.

Det er en tanke. Det er ikke en observation, om end tanken er inspireret af observationer.

Spillere som "er berettiget til" en startplads? Nej, åbenlyst ikke. Ordet "berettiget" er alt for stærkt i den sammenhæng og insinuerer at en spiller ligefrem indiskutabelt fortjener at være førstevalget. Kepa, Haz, Kante er berettiget til en startplads. Pedro når han er på 100%. Azpi når alternativet er Zappa.

Men resten af spillerne? Er Jorgi berettiget til en startplads per automatik? Higuain? Willi? Luiz? Rudy? Alonso? Kova? Barkles?

Selvfølgelig skal vi købe spillere hvis, forudsat at vi kan finde spillere der gør os bedre og som der er værdi i at købe. Men der skal være værdi i det og de skal for fanden være bedre end hvad vi har.

Bakayoko og Drankwater ind på bekostning af Chalobah var håbløst. Det var anti-value som endvidere ikke har forbedret os. Og vi er ved at lave samme nummer med Ampadu. Vi ser ham ikke på førsteholdet næste sæson og efter et helt år med lutter splinter i røven så skal han da være skør for ikke at tage første chance for at komme permanent videre.

Ryan Bertrand kontra for hele kavalkaden af halvdårlige venstre backs? Var det value? Var det gode handler? Nej, egentlig ikke. Jeg tror ikke, vi rent faktisk har haft en eneste venstre back siden, der reelt var bedre. Emerson kan måske blive det, hvis han får spilletid nok, men det gør han næppe. Alonso er det i hver fald ikke. Azpi på venstre side var ikke. Luis var ikke.

Forskellen på os og det Liverpool og Spurs har gang i, er at de udnytter value maksimalt. De skider ikke grønne grise ved at bruge billige eller eventuelt hjemmeavlede spillere. Hvor meget havde Kane vist? Alli? Dier? Winks? Liverpools TAE? Sterling, før de solgte ham til City? Og hvad valgte de mod Barca, den beviste målmaskine Studge eller noname-talentet Origi?

Det er voldsomt irriterende at skulle sige det her, men begge klubber er sindssygt meget mere langsigtede end vi er, og de har haft gevaldig optur på det, hvor i stedet halser rundt fra den ene ildebrand til den næste og generelt ikke ser ud til at have styr på en skid. Og for at gøre det helt miserabelt, så er vores løsning at smide penge efter problemerne, og det er simpelthen ikke bæredygtigt sådan som priserne har udviklet sig.

Skrevet af Wise1964
Jeg sidder allerede med følelsen af at Sarri fortsætter de sidste mange års tilgang med køb af afdankede stjerner som skal lave kassen inden karrieren slutter

Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Cfever
Line-up:

Kepa
Azpi - AC - Luiz - Emerson.
Kovacic - Jorginho - RLC.
Willian - Giroud - Hazard.

Bænken: Alonso, Barkley, Caballero, Cahill, Higuain, Pedro og Zappacosta.

Der er sgu ikke meget at skyde med fra ænken. Ampadu skulle i øvrigt være skadet.
We know what we are
Skrevet af Vince71
Sebastien Haller og Ante Rebic er desværre også begge tilbage for Frankfurt. Det kan godt gå hen og blive en gamechanger.
Skrevet af Cfever
Hvorfor er det de sender Liverpool og snakker Liverpool som optakt til en Chelseakamp? Jeg fatter ingenting ...
We know what we are
Skrevet af stofferc
Fedt at for en gang skyld sætte sig ned og se optakt... for så at bliver fodret Liverpool, og vist deres comeback imod Dortmund for et par år siden. Kæft nogle idioter der laver TV.

EDIT: Cfever kom mig i forkøbet. Det er hjernedødt.
-
Skrevet af Cfever
Har de ikke været skadede Vince?
We know what we are
Skrevet af Cfever
Med fare for at lyde konspiratorisk og blive bedt om at pakke min sølvpapirhat væk, men altså hvad fanden sker der for et bias ift Liverpool? Jeg kan ikke huske noget, der kommer tæt på det stunt der ...
We know what we are
Skrevet af JCech
Sådan er det jo hele tiden. Dansk TV lever af at sælge deres produkt, og da der er et klart overvægt af Liverpoolfans i Danmark, så forsøger de jo at få vinklet mest muligt ind på det, så de kan sælge deres produkt. 6´eren er dog heldigvis ikke ligeså slemme sammenlignet med Viasat.
Thank you, José.
Skrevet af Vince71
@Cfever

Jo Haller har været skadet i noget tid, hvilket man bestemt også har kunne se på deres spil. Lige så vigtig som Luka Jovic er for dem, lige så vigtig er Haller. Hans mål/assists taler for sig selv. Rebic kom vist tilbage i deres sidste kamp mod Leverkusen. Forhåbentlig er de begge lidt rustne :)
Skrevet af Cfever
Hehe vi tænker i de samme baner Vince :)
We know what we are
annonce
0