Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Forza Zola
@BS

"I den sammenhæng har City, Liverpool (og Spurs) yderligere en fordel i at deres cheftrænere rent faktisk er kompetente i forhold til en langsigtet strategi. Min vurdering, tag den for hvad du vil, er at det slet og ret ikke er muligt at bygge en lang strategi op med fx Mou eller Conte som cheftræner"

Enig.

Mht Arsenal, så har de da ganske giver underpræsteret, men vi har også smidt nogle "mærkelige" pointtab som vel meget godt udligner regnestykket over en hel sæson. Arsenal kunne ikke stå for presset tiltrods for de havde et forholdsvis "overkommeligt" slutprogram og lå bedst til af de hold der konkurrende om top 4 pladserne.
come on Chelsea
Skrevet af Wise1964
Det var satans ... Luiz forlænger med 2 år
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
2 år simpelthen. Så fik Luiz alligevel den 2 års forlængelse han gerne ville have. Forhåbentlig er han ikke i startopstillingen så længe...
Skrevet af UnluckyImp
Tillykke med finalepladsen :) Det her er historisk. ChL og EL med ren engelske hold. Jeg håber det bliver en fed finale!
Boykot VM i Qatar.
Skrevet af Black Spider
Luiz´ forlængelse (som jeg ikke er en fan af) er vel en god indledning til at tage et overblik over holdet, alder, kontraktlængde, og samtidigt have med at vi antageligt får et vindue til sommer, men derefter må regne med to Spurs-vinduer.

Med andre ord, det vi har per slutningen af i sommer skal holde til minimum januar 2021 og helst helt til sommer 2021.

Hvis vi skipper de åbenlyse udeladelser, Drankwater, Cahill, Ginkel og lignende, så har vi umiddelbart følgende hold pt.

GK
Kepa (24), Willy (37, kontrakt udløber), Blackman (25), Green (39, kontrakt udløber), Bulka (19, skifter til PSG)

DL
Alonso (28), Emerson (24), Aina (22, sælges formentlig)

DR
Azpi (29), Zappa (27), James (19)

CB
Rudy (26), AC (23), Luiz (32), Zouma (24), Tomori (21), Clarke-Salter (21), Kalas / Hector / Omeruo / Miazga (whatever)

CM
Jorgi (27), Kante (28), Barkley (25), RLC (23), Ampadu (18), Mount (20), Bakayoko (24)

AML / AMR
Hazard (28, kontrakt 2020), Willian (30, kontrakt 2020), Pedro (31, kontrakt 2020), CHO (18, kontrakt 2020), Kenedy (23, kontrakt 2020), Pulisic (20), Musonda (21), Moses (28)

ST
Higuain (31, kontrakt udløber forhåbentlig), Giroud (32, kontrakt 2020), Morata (26), Bats (25), Tammy (21)

Tager vi det her en gruppe ad gangen, så kan vi se, at der om et år vil være et rimeligt stort problem i forhold til målmænd. Vi har et halvstort talent i Bulka, men han smutter til sommer. Derudover er der Backmann, og jeg ser næsten hellere, at vi får Terry til at støve benskinner og støvler af og tage en tørn som andenmålmand, end at vi forsøger os med Jamal.

På backs har vi i det mindste mandskabet, selv om kvaliteten halter lidt. Kan Azpi dække den højre back to år endnu? Hvis Zappa endvidere er på vej hjem, så kunne det godt se lidt svært ud, medmindre vi tror på, at Sarri har tillid til en 19-årig back. Tror vi på det?

I midterforsvaret er der med Luiz´ forlængelse gardering for hele perioden. Luiz, Rudy, AC, Zouma. Dog frygter jeg lidt, at AC lægger en transfer request om et halvt år, når Luiz stadigvæk er boltet fast i start-11 uanset hvordan han spiller, og Zouma bliver nok heller ikke ved med at være "happy".

På midtbanen er vi lidt på skideren i forhold til gardering for Jorginho. Vi har ikke andre af samme type og hvem kan vi finde med det rigtige niveau, der har lyst til at komme og sidde på bænken i 50 kampe hver sæson? Problemet er primært regista-aspektet. Hvis vi kunne arbejde med en plan B hvor det ansvar er fordelt mere mellem alle tre CM´er, så ville det være noget nemmere.

Men vi har en del folk med god fysik som kan løbe nogle kilometer, og hvis Mount kan få noget af tiden når Rubens ryg driller, så ser det egentlig okay ud. Værd at bemærke, Ruben har kontraktudløb i 2021. Tid til at forlænge!

På kanterne er der lidt udfordringer. Jeg er som bekendt en stor fan af CHO, men vi kan ikke planlægge ud fra ham igennem en karantæneperiode, hvis hans kontrakt udløber 2020. Det fungerer simpelthen ikke. Med Haz på vej videre, Willi i en langvarig formkrise, og en Pedro som efterhånden virker til at have brug for jævnlige pauser for at kunne holde niveau, så er der ikke meget kød tilbage.

På angriberpladsen er det nærmest en katastrofe. Tammy virker til at have noget fremtid, hvis han ellers får lov at spille, men gør han det? Derudove er der langt mellem snapsene.

Så hvad mangler vi?
Vi mangler en andenmålmand, medmindre vi tør stole på Willy indtil han rammer 40.
Vi mangler mindst 1 kantspiller, medmindre CHO skriver under på en forlængelse før vinduet starter.
Vi mangler et alternativ til Jorgi. Kan afhjælpes hvis Sarri justerer taktikken, men gør han det?
Vi mangler en midterangriber til start-11.

Skrevet af Cfever
Jeg er helt enig i din opstilling over vores mangler BS - også en noget bedre oversigt end den jeg fik lavet da jeg kedede mig sidst på arbejdsdagen. Min største bekymring er Jorginho positionen. Spillere til at udfylde den rolle hænger ikke ligefrem på træerne, jeg er personligt ret spændt på at se hvordan det bliver grebet an når Jorginho skal have hvil i næste sæson.
We know what we are
Skrevet af Chelseafc4ever
2 år til Luiz.
Er vi gået fra vores latterlige 1 års kontrakter med spillere over 30?

Chelsea Awards blev afholdt i går.
Ikke overraskende at Hazard blev centrum.
Sign the contract, blev der råbt!

- Where is the pen? Svarede Eden.

Han er nu morsom, den gode Hazard.
Chelsea Player of the year, player’s player of the year, Chelsea goal of the season.
Første gang en spiller tager alle 3 titler.

Den her Hazard til Madrid farce, minder mig utroligt meget om dengang Lampard i flere år, konstant blev rygtet til Inter.
Jeg håber inderst inde, at vi får forlænget med Hazard.
Chelsea FC Champions of Europe 2012
Skrevet af KnockOut
BS ved godt det er nemt at glemme men der løber også et talent på vb rundt i jay dasilva han er rigtig spændene :) tror mit først oplæg her om truppen(et par sider tilbage) med hg osv her giver meget godt overblik, tror rolig du kan regne med et par andre forlænger nu vi er gået fra 1års reglen (af nød)
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Wise1964
Fine gennemgange Cfever og BS - satme mange spørgsmålstegn, men det ved vi jo godt

I min optik er RD og angriber positionen vores klart svageste områder som virkelig skal løses. Samtidig håber jeg CHO forlænger så han og Pulisic kan blive de langsigtede løsninger på noget af offensiven
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Jax Lothbrok
En lille tanke der har hængt ved mig, efter jeg læste det for nogle uger siden - jeg kan ikke huske hvor eller hvem der foreslog det; om det var herinde, en artikel/klumme eller en kommentar på et andet Chelsea-forum, men idéen lød egentlig;
Mourinho som sportsdirektør (altså Emenalo´s tidligere rolle).

Hvad er folks tanker om det?

Lad os antage Mourinho gerne ville lidt væk fra at være på banen selv hver eneste dag, og han i stedet for at skulle bruge tid på medier osv. hver eneste dag, kunne koncentrere sig om scouting af spillere, taktiske ting, osv. Der findes efterhånden en del artikler/klummer/videoer hvor man ser/hører Mourinho´s tanker omkring taktikker, læsning af spillet, osv. og han er bare enestående på det område.

Jeg synes idéen er interessant - det ville nok aldrig fungere sammen med Sarri som træner, men tanken er sjov.
Kunne blot godt tænke mig at høre Jer andres reaktioner på sådan en tanke?
Skrevet af KnockOut
Det gratis forår bliver min overskrift.

Nå hvad er nu det for noget sluder, giv mig en linje eller 2 så skal jeg prøve at sætte ord på mine tanker.

Vi må gå ud fra verden som den er lige nu og det ser ud til at ban opret holdes og hazard er i Madrid, hvor efterlader det os ?, ja det er her mit gratis forår (sæson) kommer fra, som jeg ser det har vi nu en helt unik mulighed for at bruge dette ban til at opbygge og prøve den trup/unge/loanarmy spiller af (hele preseason + sæson), det fede ved dette er vi er med i CL !!! det er jo helt vildt at gå ind til en sæson med CL og man ved det vi har er det vi må klare os med (Vi kan ikke købe os ud af den her), dette gør os kæmpe underdogs til at klar os godt, presse må uden lige (selv om vi ikke er kendt for tålmodighed)så MÅ det uden lige være med forståelse for hvor vi er,

Der ud over kommer vi til at få alle de mange dejlig CL millioner lige ind i kassen og PL penge uden at vi "kan" bruge dem, dette gør at vi kommer til at have en rigtig fin økonomi de 2 næste sæsoner så kravet til CL (top4) næste sæson må immervæk være noget mindre, vi kan klar os med top 6 det må(burde) give Sarri en frihed til at arbejde med truppen og finde den rigtig kombo af gamle og nye spiller og justere ind og kortlægge hvad mangler vi når vi kan købe igen.

Der ud over er der også stor penge i nogen af de salg (om vi vil) som Hazard, Willian, Bats mm der er en del spiller der godt kan give nogen millioner. vi har 44 !!! udlåns spiller der er mindst 10 af dem der kan give kassen ved salg, 5-6 der kan flyttes ind i truppen resten på ny udlån.

ja ja det kan godt være at jeg tager fejl og sarri er ude af døren ved en 5-6 plads næste sæson, MEN kan vi ikke prøve som klub lige give en ny stil chancen give manden mulighed for at prøve det HAN gerne vil og ikke hvad han bliver fortalt han SKAL.

anyways jeg HÅBER Sarri og dem over ham giver denne sæson som en fri sæson (som det solskjaer fik da han kom til United) vil så gerne se hvad en trup der spiller mere frit kan efter den stor stjerne er væk.

Hvem ved måske kan man også vokse som klub igennem glæde (United) sammentømret klub (Tottenham) og taktisk arbejde (City) og fede unge talenter (Liverpool + Tottenham).
Mine Hjerte Klubber: - Real Madrid (1994) - Chelsea (1993) Mine Helte & Legender: Raúl / M.Laudrup / I.Casillas / F.Lampard / A.Cole / C.Makélélé / M.Essien / G.Zola / D.Drogba / N.Matic / J.Terry / B.Ivanović / E.Hazard / S.Ramos /
Skrevet af Vince71
Dagens opstilling:

Caballero, Zappacosta, Azpi, Luiz, Alonso, Barkley, Jorginho, RLC, Pedro, Higuain og Willian.

Det må næsten være sæsonens dårligste opstilling. Men man har også kvalificeret sig til CHL og denne kamp er jo nærmest "ligegyldig". Har absolut ingen forventninger i dag.
Skrevet af Wise1964
Enig Vince ... og Viaplay viser ikke kampen - ØV!
Noterede mig at Marc Guehi er på bænken, den havde jeg ikke set komme
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Wise1964
Nogen forslag til et stream der virker ?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af RobertTheRobber
Huh, den er da på oversigten på viaplay? Er det en fejl?
http://makeagif.com/yr8SVy http://worldsoccertalk.com/wp-content/uploads/2013/05/frank-lampard-203-goal.gif
Skrevet af Vince71
Eurosport 2 viser kampen. Viaplay har formentlig deres stream derfra.
Skrevet af Vince71
Vanvittigt vi ikke er foran 1-0 med den chance til Barkley..
Skrevet af Wise1964
Got it ... takker :) den fremgik ikke på min da jeg kiggede først, nu er den der
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Vince71
Det er helt vildt så stor forskel der er på Alonso og Emerson. Der er bare intet fart i noget af det Alonso laver og han gider nærmest ikke og lave de her løb bag ved kantspilleren. :D
Skrevet af Wise1964
RLC er bare så overlegent meget bedre end Barkley, Pedro og Willian
Nisi Dominus Frustra ...
annonce
0